TomTech Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Sziasztok! B2-es vectra fényszórópárt keresek! tud valaki? Lenne még egy kérdésem is! 1.616V (x16xel) 1997. vectrámnak kicsit furcsa az alapjárata.nem nagyon csak kicsit mintha dadogna. Kb 2000km megtétele előtt cseréltem benne gyertyát. válaszotok előre is köszönöm! Hello! Nekem van. Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Helló!!És mennyiért adod a lámpákat??Eredeti vagy utángyártott??Vmi sérülés van rajta?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Helló!!És mennyiért adod a lámpákat??Eredeti vagy utángyártott??Vmi sérülés van rajta?? Jobbkormányos kocsiból van, 2001-es évjárat. Nemtudom be lehet e állítani hogy úgy vigyen mint a balkormányosok, vagy a foncsor különbözik. 10 pénz a pár. Amúgy teljes kocsim van ha bármi más is kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Jobb kormányosba való lámpa nem jó bal kormányos autóba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Jobbkormányos kocsiból van, 2001-es évjárat. Nemtudom be lehet e állítani hogy úgy vigyen mint a balkormányosok, vagy a foncsor különbözik. 10 pénz a pár. Amúgy teljes kocsim van ha bármi más is kéne. Klímahűtő venti X20XEV-hez, az van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Klímahűtő venti X20XEV-hez, az van? Z18XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Jobbkormányos kocsiból van, 2001-es évjárat. Nemtudom be lehet e állítani hogy úgy vigyen mint a balkormányosok, vagy a foncsor különbözik. 10 pénz a pár. Amúgy teljes kocsim van ha bármi más is kéne. Jobbos nem jó,nem lehet beállítani.Ülésfűtés van benne??Bal oldali ülésből a párnák érdekelnének lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Jobbos nem jó,nem lehet beállítani.Ülésfűtés van benne??Bal oldali ülésből a párnák érdekelnének lehet. Full bőr belső, úgyhogy külön a párnát nem szeretném eladni. Üllésfűtés elvileg nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Full bőr belső, úgyhogy külön a párnát nem szeretném eladni. Üllésfűtés elvileg nincs. Így akkor tárgytalan.Még esetleg jobb oldali első ajtó díszléc érdekelne.Színre fújt vagy sima?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Motortuning téren csináltatott már valaki chiptuningot 2.0 16V-re? 136-ból csinál 150 lovat... ami érdekelne főleg: fogyasztás és teljesítményben érezhető-e? + Motor élettartamára nézve milyen hatással van? Nem nonstop padlógázas felhasználás a cél sem gyorsulni sem kiakasztani az órát csak egy kis erőtöbblet és ha minden igaz még fogyasztás is csökkenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Motortuning téren csináltatott már valaki chiptuningot 2.0 16V-re? 136-ból csinál 150 lovat... ami érdekelne főleg: fogyasztás és teljesítményben érezhető-e? + Motor élettartamára nézve milyen hatással van? Nem nonstop padlógázas felhasználás a cél sem gyorsulni sem kiakasztani az órát csak egy kis erőtöbblet és ha minden igaz még fogyasztás is csökkenne. A Tuning/Turbó-sokk témában keresd meg Lallert priviben.Majd Ő megmondja a frankót.nemkicsit ért ehhez. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 A Tuning/Turbó-sokk témában keresd meg Lallert priviben.Majd Ő megmondja a frankót.nemkicsit ért ehhez. :huh: Köszi a tippet! Írtam neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Köszi a tippet! Írtam neki! NM Amúgy styling adatlap.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
janivectrab Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 SZisztok 98as b vectrám van 2.0dti és olyan bajom lenne hogy nem indul az auto ugy csinál mintha nem lenne benne gázolaj.huzásra nagy nehezen indul de utána van mikor nem.ha valaki tudja mi lehet a baj irjon.köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 SZisztok 98as b vectrám van 2.0dti és olyan bajom lenne hogy nem indul az auto ugy csinál mintha nem lenne benne gázolaj.huzásra nagy nehezen indul de utána van mikor nem.ha valaki tudja mi lehet a baj irjon.köszi Miután elindult, megy rendesen? Ha nem: Gázolajat kap? Gázolajszűrő ellenőrzés, csere. Ha ez ok, akkor adagoló gond. Akkumulátor pörgeti rendesen? Előizzítás működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janivectrab Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Miután elindult, megy rendesen? Ha nem: Gázolajat kap? Gázolajszűrő ellenőrzés, csere. Ha ez ok, akkor adagoló gond. Akkumulátor pörgeti rendesen? Előizzítás működik? igen utána megy rendesen de ha leállitom van hogy nem indul be.gázolajat kap néztem.mi lehet a gázolajszürövel?pörgeti rendesen a motort az akksi.ha az adagoloval van gond milyen hibát kéne még észlelnem? köszi az elözö választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
denevér Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Jobbkormányos kocsiból van, 2001-es évjárat. Nemtudom be lehet e állítani hogy úgy vigyen mint a balkormányosok, vagy a foncsor különbözik. 10 pénz a pár. Amúgy teljes kocsim van ha bármi más is kéne. Helló! Engem egy külső hőmérő érdekelne, X20XEV hez. Az enyém olyan 32-35 fokokat mér mostanság! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Helló! Engem egy külső hőmérő érdekelne, X20XEV hez. Az enyém olyan 32-35 fokokat mér mostanság! :huh: A szenzor új ára kb. 2e.ft..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
octane Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Sziasztok! B vectrához keresek komplett motort (x18xe). Ha tudtok, kérlek segítsetek! Sajnos nem vagyok gépközelben, így ha lehet, inkább telefonon hívjatok! András: +3630/932-5065 vagy +3620/429-8205 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Hy! Hengerfejemnél nyomja az olajat,körbe végig,gondolom kiégett a tömítés!Tud rá vki jó megoldást,halottam,hogy a tömítések kiégnek,szar konstrukció! Vkinek tipp rá? Kössz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobolld Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 szevasztok egy kerdesem lene tigraba akarok egy hoszab valtot vagy pedig egy 6gangost valami otlet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hy! Hengerfejemnél nyomja az olajat,körbe végig,gondolom kiégett a tömítés!Tud rá vki jó megoldást,halottam,hogy a tömítések kiégnek,szar konstrukció! Vkinek tipp rá? Kössz... Ki kell cserélni, jobbat nem tudok. Viszont nem lehet, hogy a hengerfej és a szelepfedél között nyomja az olajat? Mert az sokkal inkább el szokott fáradni, lévén a szelepfedél műanyag, és lehetetlen rendesen tömíteni. Nekem már 3 tömítés cserém volt, most annyira "király" a helyzet, hogy csak a menetirány szerinti bal oldalon szivárog, és nem a gyertyákra. :huh: De rohadt jó, mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Ki kell cserélni, jobbat nem tudok. Viszont nem lehet, hogy a hengerfej és a szelepfedél között nyomja az olajat? Mert az sokkal inkább el szokott fáradni, lévén a szelepfedél műanyag, és lehetetlen rendesen tömíteni. Nekem már 3 tömítés cserém volt, most annyira "király" a helyzet, hogy csak a menetirány szerinti bal oldalon szivárog, és nem a gyertyákra. :huh: De rohadt jó, mi? Nekem meg hátul szivárog, szerencsére, mert elöl a kipufőgócsonkokra folyna és égne rá az olaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Nekem meg hátul szivárog, szerencsére, mert elöl a kipufőgócsonkokra folyna és égne rá az olaj... Oh, annak nagyon jó "illata" van pedig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Oh, annak nagyon jó "illata" van pedig...tya Én tegnap cseréltem szelepfedél tömitést, mert a gyertyáimat már ellepte az olaj. csodálom hogy kapott kraftot a gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts