tomi023 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hello! Keresek Vectra B 2.0 16V-hez hengerfejet,ami jó is persze!Bontottat és kedvező áron! :lol: Köszönöm! keresd meg Demo-t és KisKasza kartársakat, nekik van egy pár... csak nem tudom mi van beépítve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 keresd meg Demo-t és KisKasza kartársakat, nekik van egy pár... csak nem tudom mi van beépítve <_< Hogy érted beépítve??:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Hogy érted beépítve??:D ők építgetnek ilyen motoroket előszeretettel mindenféle kaszniba <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 ők építgetnek ilyen motoroket előszeretettel mindenféle kaszniba <_< :huh: :D Jah,nah így már vágom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Háj Fonix Ha nekem nem fog kelleni eladom neked az én igaz omega de x20xev herngerfejem! De nekem igen csak kusza most az autó! majd kereslek és beszélünk hogy aktuális-e még! Egyébként komáromba lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Sziasztok! info kellene arról hogy hogyan tehetnék bele egy MV6 blokkot egy b Vekibe? látott már ilyet valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sziasztok! info kellene arról hogy hogyan tehetnék bele egy MV6 blokkot egy b Vekibe? látott már ilyet valaki? Ez csak pénz kérdése.... <_< De inkább turbósítsál, az divatosabb és drágább is.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Sziasztok! info kellene arról hogy hogyan tehetnék bele egy MV6 blokkot egy b Vekibe? látott már ilyet valaki? Demo és P a szakértője Hajóson <_< egyszerű régi ki MV6be de szerintem meg is csinálják neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
fonix Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Már van hengerfejem,köszi azért aki írt! De most viszont klímás hűtő kéne ugyan ebbe,2.0 16V 96-7 évjáratú!Akinek van írjon feltétlen!Lehetőleg jó legyen ,olcsó féle <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Sziasztok! info kellene arról hogy hogyan tehetnék bele egy MV6 blokkot egy b Vekibe? látott már ilyet valaki? hali! igaz nem b vecibe de építettem már f astrába és calibrába is. ha komolyabban érdekel a dolog keress meg PÜ.ben vagy msn: mor16v@citromail.hu. Üdv, Pé Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Sziasztok! info kellene arról hogy hogyan tehetnék bele egy MV6 blokkot egy b Vekibe? látott már ilyet valaki? Inkább vegyél olyat, amiben gyárilag benne van a 2.5V6.Utána lehet molyolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DFlame Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Sziasztok! Olvasom itt a fórumon, hogy 1.7 TD Isuzu motorba 10W-40 olajat használtok, pedig a gyári ajánlás 5W-40. Ez problémát jelenthet hidegindításkor többek között a turbó miatt, vagy 10W-40 jó ebbe a motorba? Olajcsere előtt állok és választanom kell... A márka szerintem nem annyira lényeges (Castrol, Valvoline, ELF, Q8, Total... stb, leginkább árban van különbség és mert 8 ekm után lecserélem, szerintem egy középkategóriás márka is megfelelő), olyan olajat választok, amelyik teljesíti az ACEA A3/B3 és a VW 505 00 normákat. Jól gondolom / teszem ezt? DFlame Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka30 Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Sziasztok! Nem rég vettem egy 2001-es évjáratú 2.2 DTI B Vectra Caravant. A Totalcar Népítélet oldalon olvasgattam előtte, hogy hátha írnak olyat ami miatt meggondolom a vásárlást.De nem így lett <_< Szerencsére! De kérlek nyugtassatok meg Ti is, hogy jó vásárlást csináltam, és motorikusan jók ezek a masinák. Észrevételeitek?? Ismert problémák?? Stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Most mi bajod vele , lett tempomatod? :lol: Esetleg össze kéne jönnöd egy típustársal cserélni egy próbára az alapjárati mocit. Pár csavar meg cekasz. Vagy volt már? Nem olvastam vissza. Ezt tervezem! De kellene valaki akinek van ilyen mocija és hajlandó segíteni nekem. Szóval keresek egy ilyen mocit már egy ideje, ha valakinek van ilyen mocija vagy 1 ismerősének ilyen, akkor az szóljon már nekem. Nagyon jó lenne már megtudni, hogy mi a gond. Tudna ebben segítei nekem valaki? (már régóta kinlódok ezzel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Október13, 2008 Megoszt Elküldve Október13, 2008 Szerencsére ma megoldódott az alapjárati gondom, úgyhogy mostmár minden ok. Az alapjárati motor volt a hibás, ki kellett cserélni, a tisztitás nem volt elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Sziasztok! Vectra b vásár előtt állok, és szeretnék véleményt kérni tőletek! 1.8-as vagy 2.0-ás benzines? Azt hallottam, hogy a 2.0-ás megbízhatatlan és azt, hogy az 1,8-as sokkal megbízhatóbb! Igaz ez? Vagy nem? Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Lehet, hogy ezt a kérdést az egyébbe kellett volna! Ha igen akkor bocsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Sziasztok! Vectra b vásár előtt állok, és szeretnék véleményt kérni tőletek! 1.8-as vagy 2.0-ás benzines? Azt hallottam, hogy a 2.0-ás megbízhatatlan és azt, hogy az 1,8-as sokkal megbízhatóbb! Igaz ez? Vagy nem? Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat :lol: Ennyi dősen, és főleg olyan valós km.futásnál mint az országban lévő jelenlegi kínálat, bármibe bele lehet nyúlni. Szal egyikről sem lehet mondani, hogy megbízhatatlanabb lenne a másiknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sziasztok! Vectra b vásár előtt állok, és szeretnék véleményt kérni tőletek! 1.8-as vagy 2.0-ás benzines? Azt hallottam, hogy a 2.0-ás megbízhatatlan és azt, hogy az 1,8-as sokkal megbízhatóbb! Igaz ez? Vagy nem? Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat :lol: Nekem 1.8 van. Vásárlás után: alapjárati motor és folytószelep tisztítás, vezműszíjcsere görgőkkel vízpumpával, szereti a jó olajat. De 1 Opel tunyingos ismerősöm szerint annyira szenzoros és annyira tele van elektronikával, hogy berhelni sem nagyon lehet ( direktszűrőt sem viseli el ) ergo tuti biztos hogy valamiért kigyullad a kedvelt kis sárga lámpa. 1 jó van benne, szinte minden szerelő ért valamennyire hozzá ( népautó ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Nekem 1.8 van. Vásárlás után: alapjárati motor és folytószelep tisztítás, vezműszíjcsere görgőkkel vízpumpával, szereti a jó olajat. De 1 Opel tunyingos ismerősöm szerint annyira szenzoros és annyira tele van elektronikával, hogy berhelni sem nagyon lehet ( direktszűrőt sem viseli el ) ergo tuti biztos hogy valamiért kigyullad a kedvelt kis sárga lámpa. 1 jó van benne, szinte minden szerelő ért valamennyire hozzá ( népautó ). ja, én azt hallottam hogy az opel 16 szelepes 1.4, 1.6 motorjaitól mentsen meg a jóisten! Nekem az 1.8-ast ajánlották! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Nekem 1.8 van. Vásárlás után: alapjárati motor és folytószelep tisztítás, vezműszíjcsere görgőkkel vízpumpával, szereti a jó olajat. Mióta van meg? És mennyibe fájt a vezérműszíj meg a vízpumpa? Azóta költöttél rá valamit? Tuning annyir nem érdekel max egy chip azt meg szépen meg lehet csinálni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sziasztok! Vectra b vásár előtt állok, és szeretnék véleményt kérni tőletek! 1.8-as vagy 2.0-ás benzines? Azt hallottam, hogy a 2.0-ás megbízhatatlan és azt, hogy az 1,8-as sokkal megbízhatóbb! Igaz ez? Vagy nem? Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat :lol: a 2 motor csak furatban tér el, mármint az X18XE és az X20XEV. Az X18XE1 pedig egy teljesen más blokk. Az inkább az X14XE és X16XEL testvére. Mellesleg sajnos a magyar utaknak és tulajoknak hála igen sok lepusztult példány van a piacon. Ahogy Warwolf is írta, bele lehet nyúlni a lecsóba rendesen. Szal ha egy tanácsot elfogadsz, úgy vásárolsz, hogy maradjon 1-2 kilód az esetleges meglepetésekre. :lol: És ha lehet, akkor már X20XEV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Szal ha egy tanácsot elfogadsz, úgy vásárolsz, hogy maradjon 1-2 kilód az esetleges meglepetésekre. :lol: És ha lehet, akkor már X20XEV. Akkor azt mondjátok, hogy a 2.0 ugyanolyan megbízható mint az 1.8? Mert akkor tényleg érdemesebb a 2.0! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Akkor azt mondjátok, hogy a 2.0 ugyanolyan megbízható mint az 1.8? Mert akkor tényleg érdemesebb a 2.0! :lol: eleve egy erősebb, nyomatékosabb moci. Nehezebb vele megállni, hogy ne rúgd neki, de elvileg jobb fogyasztásnak is kéne lennie. :lol: Én is 2.0-nak indultam anno neki, csak 1.8 lett, mert a 2.0-k amik a közelben voltak, nagyon lepukkantnak tűntek már elsőre is. Hogy aztán mibe került eddig ez, inkább nem nyilatkozom. :lol: A látszat néha csal, szal érdemes alaposan átnézni/vizsgáltatni a gépet akár egy szerelőnél is mielőtt megvennéd. És persze a te ismerősöd legyen, ne a kereskedőé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 És árban mi a reális mondjuk egy 2000 évjáratú? PL.: http://www.hasznaltauto.hu/1924165_opel_vectra_2000 de szerintem ez kicsit drága! Ez már reálisabb csak ehhez meg nincs kép: http://www.hasznaltauto.hu/2444034_opel_vectra_2000 csak az egyik 2.0 a másik meg 1.8! Az a 10 LE meg tök mindegy vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts