zozor Elküldve Június23, 2014 Elküldve Június23, 2014 Szomszéd y20dth-ja sz*rakszik: indítás után 1800-as fordulatig alig akar pörögni (ilyenkor világít a sárga motor), utána rendben jár, de ha visszaesik a fordulat, újra erőtlen a motor. Vákumcsövek tiszták, de sok olaj volt bennük, most ki lettek takarítva. Pillangó sor mozog, egr szelep megszívva mozog, de üresen pörgetve (terhelés nélkül) nem-ennek alapjáraton is kell mozognia? Amúgy a kartergáz nagy, ki kellett vezetni motor mellé, mint az Ifáknál... :D Nem füstöl, indul rendesen, de erőtlen. Hogyan lehet mérni-kimérni , hogy az egr rendben van? Gépre rakva csak annyit ír, hogy "kipufogógáz visszavezetés nem megfelelő". Ilyenkor mihez kell nyúlni?
rolland Elküldve Június24, 2014 Elküldve Június24, 2014 Szomszéd y20dth-ja sz*rakszik: indítás után 1800-as fordulatig alig akar pörögni (ilyenkor világít a sárga motor), utána rendben jár, de ha visszaesik a fordulat, újra erőtlen a motor. Vákumcsövek tiszták, de sok olaj volt bennük, most ki lettek takarítva. Pillangó sor mozog, egr szelep megszívva mozog, de üresen pörgetve (terhelés nélkül) nem-ennek alapjáraton is kell mozognia? Amúgy a kartergáz nagy, ki kellett vezetni motor mellé, mint az Ifáknál... :D Nem füstöl, indul rendesen, de erőtlen. Hogyan lehet mérni-kimérni , hogy az egr rendben van? Gépre rakva csak annyit ír, hogy "kipufogógáz visszavezetés nem megfelelő". Ilyenkor mihez kell nyúlni? P0400 -as hibakod jellenik meg ? Ha igen ,akkor a kovetkezo dolgok lehetnek : Vakum rendszer (itt a vezerlo szelepre is lehet szamitani EGR vagy akkar a westgate vezerlo szelep rossz ) MAP erzekelo . Kormos vagy hibas mennyiseg meres. Ez a szivofedelen van Lerakodot szivotorok. Leragadt EGR szelep. Lyukas cso a turbotol a szivofedelig ,vagy akkar lyukas intercooler. Gondolom folsoroltam az egesz hiba lehetoseget
zozor Elküldve Június25, 2014 Elküldve Június25, 2014 P0400 -as hibakod jellenik meg ? Ha igen ,akkor a kovetkezo dolgok lehetnek : Vakum rendszer (itt a vezerlo szelepre is lehet szamitani EGR vagy akkar a westgate vezerlo szelep rossz ) MAP erzekelo . Kormos vagy hibas mennyiseg meres. Ez a szivofedelen van Lerakodot szivotorok. Leragadt EGR szelep. Lyukas cso a turbotol a szivofedelig ,vagy akkar lyukas intercooler. Gondolom folsoroltam az egesz hiba lehetoseget Köszönöm, továbbítom. :)
Tápiószecső Elküldve Június26, 2014 Elküldve Június26, 2014 Motortartó bak terén tud valaki valami okosat mondani nekem? Most kérdeztem csergőben 46/40/29 ehuf a gyári bal/jobb/hátsó. Utángyártottat (fél-harmadáron) sem ők sem a szerelőm nem ajánlja.
zolika7111 Elküldve Június28, 2014 Elküldve Június28, 2014 Sziasztok ! Melegen indul az autó pöccre de reggel hidegen nem akar csak 15 perc tekerés és akksi lemerítés után,de akkor is nagy nehezen.És olyankor egy kis fekete füstöt nyom,gondolom a sok tekerés miatt.Nem lehet a szívatóhiba?Mondjuk nem tudom hol van. Gyertyát cseréltem de azzal is azt csinálja. Ha tud valaki valamit erről a hibáról SOS kellene. Opel vectra b caravan 1997 x18xe
zozor Elküldve Június30, 2014 Elküldve Június30, 2014 Már 2. alkalommal jártam úgy (1 hónapja 90-nel emelkedőn, tegnap 140-nél pályán) hogy menet közben volt egy torpanás, erőtlen lett a motor, sárga motor kigyulladt, alig akart menni az autó. Félreálltam, motor leállít, újraindít, azután jó lett, ikon elaludt. Adagoló 4 éve, 63ezer km-rel ezelőtt lett teljesen felújítva, turbó eredeti. Egyik hibakód P0100-Légtömegmérő, a másik P0050, de ez nem annyira biztos, viszont számítógépre téve EGR hibát is kiír. Namost azt mondják, a vákumcsöveket is meg kell néznem, lehet azok is okozhatnak meglepetéseket. Namost ha ki akarom cserélni bármelyiket is, honnan és milyen anyagút/minőségűt kell venni? És egyáltalán hol kapok olyat?
Adam1 Elküldve Június30, 2014 Elküldve Június30, 2014 Elsősorban Cromax, aztán Kovács alkatrész szegeden. Másodsorban Unix-Bárdi, ahol alkatrészeket tudsz venni. 1
straega Elküldve Július8, 2014 Elküldve Július8, 2014 Sziasztok ! Melegen indul az autó pöccre de reggel hidegen nem akar csak 15 perc tekerés és akksi lemerítés után,de akkor is nagy nehezen.És olyankor egy kis fekete füstöt nyom,gondolom a sok tekerés miatt.Nem lehet a szívatóhiba?Mondjuk nem tudom hol van. Gyertyát cseréltem de azzal is azt csinálja. Ha tud valaki valamit erről a hibáról SOS kellene. Opel vectra b caravan 1997 x18xe Nincs benzin szag a 2-3-ik indítás után? Motorhőmérséklet érzékelő hiba szokott hasonló hibajelenséggel előjönni és nincs hibajelzés sem.
Tiv. Elküldve Július8, 2014 Elküldve Július8, 2014 Sziasztok. Ezt, megelőzésképpen érdemes megcsinálnom?
nyerődti Elküldve Július9, 2014 Elküldve Július9, 2014 Sziasztok! Mostanában lettem figyelmes az alábbi dologra: (1998-as X20DTH motor) Amikor még nem üzemmeleg a motor, akkor gyorsításnál nagyon remeg az egész, elég jól érezhető. Tegnap este hazafele hallgattam, hogy szegénynek a hangja is nagyobb zörgősebb. Tudom, hogy szét kell bontani, hogy kiderüljön mitől lett hangosabb csak hátha másnak is volt ilyen tapasztalata. Üdv: Gyuri
Zozi91 Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Hello!! 1.7 TD B Vectra.. Miért csinálhatja azt hogy ingadozik az alapjáratom?? Valamikor úgy marad 1000-1100-fordulaton és ha meghajtom utána vissza áll a normálra!!?? Köszönöm a választ :-)
Adam1 Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Pontosan hogy ingadozik? Egyszer állandó 1000-1100 a fordualat, máskor meg 800-900? Vagy folyamatosan ingadozik a kettő között?Azt próbáld meg ha magas az alapjárat, hogy rálépsz a gázra, felpörgeted a motor, majd hirtelen lelépsz a gázról. Ha ilyenkor visszaáll 800-900-ra, akkor szorul az adagolón a gázkar, a rugó nem húzza vissza alaphelyzetbe.
Zozi91 Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Pontosan hogy ingadozik? Egyszer állandó 1000-1100 a fordualat, máskor meg 800-900? Vagy folyamatosan ingadozik a kettő között? Azt próbáld meg ha magas az alapjárat, hogy rálépsz a gázra, felpörgeted a motor, majd hirtelen lelépsz a gázról. Ha ilyenkor visszaáll 800-900-ra, akkor szorul az adagolón a gázkar, a rugó nem húzza vissza alap Jah állandó 1000-1100 utána meghajtom és pár napig megint jóó!!Van mikor áll a garázsba és már úgy indítom h magas.. Szokott olyan is lenni hogy elmentem 30-40-km padlón utána alul is elég nyomatékos és felül is megy 1-2 nap és utána megint lusta!!Hozzá is van nyúlva mert az adagoló az fel van tekerve padlóra de kormól nagyon..És eddig jóó is ment nem is kormolt mikor megjött a nyomás,de amióta kilett cserélve a vezérlés és úgy vettük észre mintha az adagoló 1-foggal arrébb lett volna rakva de alapra raktuk azóta iszonyatos :-( (luusta) Mondták páran h mivel akkor is felvolt csavarva az adagoló és vissza raktuk alapra le lett nullázva és ez miatt ilyen szar!!Ez mennyire igaz??
Adam1 Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Kezdhetted volna azzal, hogy kendácsolva van a z adagoló, mert akkor nem írok semmi tanácsot.
VegyészVaki Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Sziasztok! Régi új tag vagyok a fórumon, csak valahogy az előző regem nem működik! 6. éve van meg a vectrám, ennyi idő alatt azért sikerült kiismerni, de azért tud még meglepetéseket okozni! Olyan bajom van, hogy érdekes dolgokat mível velem a trafó (X16XEL kábeles trafó). A story ott kezdődött, hogy kb három éve tönkre ment a szerintem gyári trafója, ekkor cseréltünk gyertyát kábeleket meg egy után gyártott új trafót! Minden tökéletesen ment. kb két hete megadta magát a trafó, de olyan szinten, hogy szétrepedt a háza, gyanítom, hogy tekercszárlat miatt ment szét, egyik henger sem kapott szikrát. Nem baj ideiglenesen kaptam kölcsön egy GM trafót míg megjön az új. Azt gondoltam hogy 3 évente nem vészes ha cserélni kell figyelembe véve a gyári trafó új árát. A kölcsön cuccal nem volt gond olyan 400km-t hajtottam bele. Megjött az új után gyártott és 200km után megadta magát az alsó kettő csonk, asszem 2-3-as henger! Most veszek bele egy gyári bontottat. Kérdésem az lenne, hogy létezhetik-e, hogy valamilyen külső ok miatt döglött meg az új trafó is, vagy csak véletlen egybeesés és kicsíptem egy gyári hibásat! Biztos ami ziher kicserélem most a gyertyákat is, mert arra gondoltam az esetleg okozhat valami zárlatot! Találkozott valaki már ilyen problémával, mert kicsit drága mulatság a trafókat két naponta veszegetni! Nagyon köszönöm a segítségeteket! Üdv: Laci
Adam1 Elküldve Július19, 2014 Elküldve Július19, 2014 A trafó akkor szokott tönkremenni (saját gyártási hibáján kívül), ha nem megfelelő gyertyákkal, vagy nem megfelelő gyertya hézaggal használod őket. Ha túl nagy a gyertyahézag, az folyamatosan túlterheli a trafót, és az előbb utóbb letolja a gatyát.
VegyészVaki Elküldve Július19, 2014 Elküldve Július19, 2014 A trafó akkor szokott tönkremenni (saját gyártási hibáján kívül), ha nem megfelelő gyertyákkal, vagy nem megfelelő gyertya hézaggal használod őket. Ha túl nagy a gyertyahézag, az folyamatosan túlterheli a trafót, és az előbb utóbb letolja a gatyát. Helló! Köszönöm a választ! Az műszaki adatoknak megfelelő kétpólusú NGK gyertyákat tettünk bele 3 éve és most is, remélem ez volt a gond és az 2. új trafót már tovább élvezhetem! Üdv: Laci
Vectra B 2000 Elküldve Július20, 2014 Elküldve Július20, 2014 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Van egy 2000-es évjárú vectra b-m, x20dth 16v-s. Tegnap reggel beindítom, majd kb. 3 másodperc múlva leáll. Újraindítom, teker, teker, teker...., de semmi. Kb. 8-10 próbálkozás után elkapja a fonalat, onnan kezdve semmi baja, van alapjárat, nem rángat, menet közben sem, nem köhög, stb. Majd ha kb. 1 órahosszát áll az autó, eljátsza ugyanezt. Az adagolója 2011 év elején volt felújítva, még az előző gazdájánál. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Ismét sziasztok! Az autó ugyanaz, és a probléma is.... Ez a bejegyzésem 2 évvel ezelőtti. Akkor ki lettek cserélve a résolaj-csövek, az üzemanyagszűrőnél a két O-gyűrű, és a végeredmény: tömítőgyűrű-csere. Úgy néz ki, hogy eddig bírta??? Csütörtökön ugyanazt tapasztaltam, mint anno. Csak aztán nem bírtuk újraindítani, csak ha behúztuk. Járattuk a motort, leállítottuk, még pár perc elteltével is pöccre indult. Fél óra elteltével már nyekeregve, de elindult. Megint fél óra múlva nem akart elindulni, csak behúzva. Innentől kezdve van a gond. Nem volt neki már alapjárata. Az üzemanyag szintén fekete, valószínű ismét fars levegőt kap a porlasztócsúcs alatt. Ma meg már behúzva sem indul be. A porlasztócsúcs felé menő magasnyomású vezetéket légtelenítve sem indul be. Az első, és a negyediknél viszonylag hamar odaér az üzemanyag, nagyvártatva a harmadikhoz is, de a másodikhoz nem akar. Szerintetek???
Adam1 Elküldve Július20, 2014 Elküldve Július20, 2014 Én csak annyit tudok javasolni, hogy ne nagyon húzkodjátok be az autót, mert ki fogjátok nyírni az adagolót. A gázolaj keni, és erre nagyon érzékeny.
rolland Elküldve Július21, 2014 Elküldve Július21, 2014 Ismét sziasztok! Az autó ugyanaz, és a probléma is.... Ez a bejegyzésem 2 évvel ezelőtti. Akkor ki lettek cserélve a résolaj-csövek, az üzemanyagszűrőnél a két O-gyűrű, és a végeredmény: tömítőgyűrű-csere. Úgy néz ki, hogy eddig bírta??? Csütörtökön ugyanazt tapasztaltam, mint anno. Csak aztán nem bírtuk újraindítani, csak ha behúztuk. Járattuk a motort, leállítottuk, még pár perc elteltével is pöccre indult. Fél óra elteltével már nyekeregve, de elindult. Megint fél óra múlva nem akart elindulni, csak behúzva. Innentől kezdve van a gond. Nem volt neki már alapjárata. Az üzemanyag szintén fekete, valószínű ismét fars levegőt kap a porlasztócsúcs alatt. Ma meg már behúzva sem indul be. A porlasztócsúcs felé menő magasnyomású vezetéket légtelenítve sem indul be. Az első, és a negyediknél viszonylag hamar odaér az üzemanyag, nagyvártatva a harmadikhoz is, de a másodikhoz nem akar. Szerintetek??? Uzzemanyag ellatas. Az olaj szinted nem not meg? HA nem akkor szukseges egy nyomas tesztet csinalni az uzzemanyag vonalnak. Max 2 atm. A leirast megkapod egy par oldalal elobbre.
Vectra B 2000 Elküldve Július21, 2014 Elküldve Július21, 2014 Uzzemanyag ellatas. Az olaj szinted nem not meg? HA nem akkor szukseges egy nyomas tesztet csinalni az uzzemanyag vonalnak. Max 2 atm. A leirast megkapod egy par oldalal elobbre. Nem nőtt meg az olajszintem, szerencsére. Anno csináltunk is ilyen nyomástesztet. Elméletileg ma megy szerelőhöz az autó. Szerintetek lehetséges, hogy a 2 évvel ezelőtt berakott tömítőgyűrűk már elkoptak?
Tom E Elküldve Július21, 2014 Elküldve Július21, 2014 Sziasztok! Most regisztráltam a fórumra, remélve, hogy kapok valamifajta segítséget. A problémám a következő: Van egy 2000-s évjáratú Vectra B Kombi 1.8 Ecotec X18XE1 motorkódú autóm. (Ez nem probláma :D) Olvastam már sok fórumon a rángatásos dologról... na nekem is ez a bajom... Az autó 2. ill. 4. seb. fokozatban ha szinte csak sebességtartással nyomom a gázt (4.-ben pl 55-60 környékén), tartósan itt tartom a lábam akkor elkezd rángatni. A computer semmiféle hibát nem tárol illetve semmi visszajelző nem villan fel. A hiba nem állandó jellegű csak gyakori és idegesítő... Ha vissza veszem, vagy jobban nyomom a gázt, vagy visszakapcsolok 4-ből 3-ba akkor a magasabb fordulaton megszűnik. (Nem az a probléma hogy 30-al akarok menni 5-ben... :D) Ha valaki hasonló cipőben jár vagy járt és tud valamiféle megoldást kérem jelezzen valamiféle módon, mert nem szeretném, hogy a hiba maradandó bajokat okozzon. Köszönet! :)
zozor Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 Ismét sziasztok! Az autó ugyanaz, és a probléma is.... Ez a bejegyzésem 2 évvel ezelőtti. Akkor ki lettek cserélve a résolaj-csövek, az üzemanyagszűrőnél a két O-gyűrű, és a végeredmény: tömítőgyűrű-csere. Úgy néz ki, hogy eddig bírta??? Csütörtökön ugyanazt tapasztaltam, mint anno. Csak aztán nem bírtuk újraindítani, csak ha behúztuk. Járattuk a motort, leállítottuk, még pár perc elteltével is pöccre indult. Fél óra elteltével már nyekeregve, de elindult. Megint fél óra múlva nem akart elindulni, csak behúzva. Innentől kezdve van a gond. Nem volt neki már alapjárata. Az üzemanyag szintén fekete, valószínű ismét fars levegőt kap a porlasztócsúcs alatt. Ma meg már behúzva sem indul be. A porlasztócsúcs felé menő magasnyomású vezetéket légtelenítve sem indul be. Az első, és a negyediknél viszonylag hamar odaér az üzemanyag, nagyvártatva a harmadikhoz is, de a másodikhoz nem akar. Szerintetek??? Akkor az adagoló dugattyúja nem nyomja fel a gázolajat. Nekem is hasonló problémám volt, de eddig úgy néz ki, résolajcső cseréje megoldotta a problémát. Remélem így is marad...
zozor Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 http://www.opelforum.hu/topic/1094-motor/page-201#entry996614Tiv: ne habozz vele, én is majdnem ennyi dzsuvát takarítottam ki...http://www.opelforum.hu/topic/1094-motor/?p=997722Kenés nélkül hamar ki lehet nyírni az adagolót, csak óvatosan!
Recommended Posts