Adam1 Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Üdv. Urak! Az autóm, egy Opel VectraB, X20DTL motor adagoló-elektronikájának javításához szeretnék tanácsot, jav. tippet, segítséget kérni (ha javítható egyáltalán...)!!! Hibajelenség: az autó menet közben minden előjel nélkül megállt, kb 500-as ford. számon rángatózott a motor, gázadásra nem reagált. Az autószerelő szerint adagolóelektronika hiba. Én Tv szerelő vagyok és már javítottam Y17D-s elektronikát a segítségetekkel,sikeresen (abban normál panel, smd alkatrészekkel volt) ! Le is vettük az elektronikát, szétbontottam és gyönyörködök a látványba..... Egy kerámialapkára szerelt alaplap van benne lágy, szilikonszerű anyaggal borítva. A kicsatoló vezetékeket átmozgattam, egy szál el van szakadva (remélem, csak ez a baja....), DE NEM TUDOM FORRASZTANI sem hagyományos, sem ólommentes cinnel! Ti mivel forrasztjátok??? És ha még egyéb titkokat is elárulnátok, hogy még mire, melyik alkatrészre figyeljek a javítása közben, nagyon megköszönném! Üdvözlettel: Szűcs Attila Sajnos nincs tapasztalatom ilyesmivel, csak egy ötlet, nem lehet valamivel kiváltani, helyettesíteni azt a vezetéket? Pl egy darab normál vezetékkel. Ezek vállalnak elektronika javítást: http://adagolojavitas.barki.hu/keret.cgi?/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
szucsatt Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Egy képet tudnál feltenni arról a hibás forrasztásról, hátha tudunk úgy mondani valamit rá, amivel orvosolható lenne a gond. Szia! Már csak az elektronika házáról, mert (talán??) sikerült megoldani, holnap kiderül és visszajelzek, addig is köszönöm, hogy válaszoltál és várom a többi hsz.-t! Vagyis a házról sem megy, mert valamiért nem tudok képet csatolni..... Segítenél??? Sok képet csináltam, de nem tudom, hogy kell ide beilleszteni.... azt hittem, értek a számítógéphez... Köszi! Üdv.: Szűcs Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
szucsatt Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Sajnos nincs tapasztalatom ilyesmivel, csak egy ötlet, nem lehet valamivel kiváltani, helyettesíteni azt a vezetéket? Pl egy darab normál vezetékkel. Ezek vállalnak elektronika javítást: http://adagolojavita...cgi?/index.html Szia! Kicsit küldhetted volna hamarabb is a linket, akkor hozzá sem nyúlok! :-( Mert most vagy teljesen tönkre tettem, vagy működni fog! Nem a vezeték nem forrasztható, hanem az alaplap"anyaga", amire a vezetéket valamilyen módon "felszerelték" (ponthegesztés,gőzölés,ragasztás, nem tudom milyen módon) Kb. a 20 éves BLAUPUNKT TV-k-be használtak ilyen kerámia modulokat, szidtuk is a gyártóját....,azokat sem lehetett javítani, forrasztani! Képet még mindíg nem sikerül csatolni....kifog rajtam a sz.gép... Köszönöm a segítséget! Üdv. : Szűcs Attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve December27, 2012 Megoszt Elküldve December27, 2012 Képet próbáld úgy, hogy feltöltöd valami képmegosztó oldalra, pl kepfeltoltes.hu és utána a kapott linket berakod ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December28, 2012 Megoszt Elküldve December28, 2012 Szia! Kicsit küldhetted volna hamarabb is a linket, akkor hozzá sem nyúlok! :-( Mert most vagy teljesen tönkre tettem, vagy működni fog! Nem a vezeték nem forrasztható, hanem az alaplap"anyaga", amire a vezetéket valamilyen módon "felszerelték" (ponthegesztés,gőzölés,ragasztás, nem tudom milyen módon) Kb. a 20 éves BLAUPUNKT TV-k-be használtak ilyen kerámia modulokat, szidtuk is a gyártóját....,azokat sem lehetett javítani, forrasztani! Képet még mindíg nem sikerül csatolni....kifog rajtam a sz.gép... Köszönöm a segítséget! Üdv. : Szűcs Attila Hát, csak utánna tudtam felrakni, miután kérdezted, gondoltaolvasó nem vagyok. :) Egyébként meg, az esetek többségében az elektronikai hibához mechanikai hiba is társul, vagyis hiába javítják meg az elektronikát, néhány bosszantó hiba megmarad. Szóval nem tudom nem érdemes-e inkább olyan szervizhez fordulni, akik kompletten be tudják mérni, fel tudják újítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szucsatt Elküldve December28, 2012 Megoszt Elküldve December28, 2012 Hát, csak utánna tudtam felrakni, miután kérdezted, gondoltaolvasó nem vagyok. :) Egyébként meg, az esetek többségében az elektronikai hibához mechanikai hiba is társul, vagyis hiába javítják meg az elektronikát, néhány bosszantó hiba megmarad. Szóval nem tudom nem érdemes-e inkább olyan szervizhez fordulni, akik kompletten be tudják mérni, fel tudják újítani. Szia! Eddig még mindíg sikerült sk. megoldani a javításokat szerencsére... Meg, tudod mifelénk (borsod) NINCS igazán hozzáértő autószerelő!!!! Ez tapasztalat!!(a ladáknál leragadtak...) A márkaszervizekben is csak próbálkoznak a javítással borsos áron és mindíg az a vége, hogy a "sufni-műhelyben " gyógyul meg az autó! Kb. 2 éve vacakolt az autóm, márkaszervízben adagoló hibát állapítottak meg, az ára akkor 700000 Ft lett volna (mondtam,hogy inkább viszem a bontóba...), autó hazahúz, és itt a fórumozók segítségével kiderítettem, hogy csak a résolaj cső van elöregedve,elrepedve.... 1000Ft-ból és 2 nap netezéssel megoldottam, amit a szervízbe nem tudtak vagy nem akartak megcsinálni. Jobban hiszek én a fórumozó, segíteni akaró embereknek, mint a "kocsi-szerelőknek"! De az a szerviz, amit ajánlottál korrektnek tűnik, lehet, szükségem lesz rájuk, de még nem tudom, mi van a szekeremmel, a szerelő még nem szólt vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December29, 2012 Megoszt Elküldve December29, 2012 Szia! Eddig még mindíg sikerült sk. megoldani a javításokat szerencsére... Meg, tudod mifelénk (borsod) NINCS igazán hozzáértő autószerelő!!!! Ez tapasztalat!!(a ladáknál leragadtak...) A márkaszervizekben is csak próbálkoznak a javítással borsos áron és mindíg az a vége, hogy a "sufni-műhelyben " gyógyul meg az autó! Kb. 2 éve vacakolt az autóm, márkaszervízben adagoló hibát állapítottak meg, az ára akkor 700000 Ft lett volna (mondtam,hogy inkább viszem a bontóba...), autó hazahúz, és itt a fórumozók segítségével kiderítettem, hogy csak a résolaj cső van elöregedve,elrepedve.... 1000Ft-ból és 2 nap netezéssel megoldottam, amit a szervízbe nem tudtak vagy nem akartak megcsinálni. Jobban hiszek én a fórumozó, segíteni akaró embereknek, mint a "kocsi-szerelőknek"! De az a szerviz, amit ajánlottál korrektnek tűnik, lehet, szükségem lesz rájuk, de még nem tudom, mi van a szekeremmel, a szerelő még nem szólt vissza. A márkaszervizekről jobb nem beszélni. Alkatrészeket cserélgetni az ügyfél kontójára, aztán csak megjavul az autó, ezt tudják. Ja, meg a márkafüggetlen szervizeket, egy-egy alkatrész javítására, tuningra specializálódott műhelyeket szapulni. Ennyiben merül ki a tudásuk. Tisztelet a kivételnek. Első körben szerintem vedd fel a kapcsolatot ezzel az elektronika javító céggel, hátha meg tudják javítani. Ha nem tudjék megjavítani, akkor akkor maximum egy postaköltséget buksz el az ügyön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driverek Elküldve December29, 2012 Megoszt Elküldve December29, 2012 Sziasztok! Olyan problémánk lenne (apám 25 éve autószerelő), melyre ezidáig nem sikerült rájönni Vectra B 1.6 XEL. Az autó egyik nap leraktam semmi gond nélkül (mentem vele kb 200km-t), majd másnap mikor beindítottam nem ment csak 3 henger. Kis ellenőrzés után rájöttünk, hogy nem megy a 3. henger, mert a kábelén nem húz át szikra. Vettünk új kábelt, majd újabb probléma lépett fel mégpedig az , hogy hírtelelen gázadáskor dadog a kocsi, mert túl sok üzemanyag kerül az égéstérbe. Az autó: -üresbe és sebességbe (egyenletes gázadással) elpörög a tiltásig is gond nélkül , de 3000-3500-ig érzékelhető. -Hidegen természetesen kb 5 percig megy normálisan, de ahogy melegszik soknak bizonyul az üzemanyag. -Hőmérséklet jeladó, gyújtógyergyta, kábel cserélve. Valaki tudna segíteni, tanácsot adni a hibajelenség kapcsán mit ellenőrizzünk, javítsunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December29, 2012 Megoszt Elküldve December29, 2012 Sziasztok! Olyan problémánk lenne (apám 25 éve autószerelő), melyre ezidáig nem sikerült rájönni Vectra B 1.6 XEL. Az autó egyik nap leraktam semmi gond nélkül (mentem vele kb 200km-t), majd másnap mikor beindítottam nem ment csak 3 henger. Kis ellenőrzés után rájöttünk, hogy nem megy a 3. henger, mert a kábelén nem húz át szikra. Vettünk új kábelt, majd újabb probléma lépett fel mégpedig az , hogy hírtelelen gázadáskor dadog a kocsi, mert túl sok üzemanyag kerül az égéstérbe. Az autó: -üresbe és sebességbe (egyenletes gázadással) elpörög a tiltásig is gond nélkül , de 3000-3500-ig érzékelhető. -Hidegen természetesen kb 5 percig megy normálisan, de ahogy melegszik soknak bizonyul az üzemanyag. -Hőmérséklet jeladó, gyújtógyergyta, kábel cserélve. Valaki tudna segíteni, tanácsot adni a hibajelenség kapcsán mit ellenőrizzünk, javítsunk? Hirtelen gázadáskor azért szokott dadogni a kocsi, mert kevés üzemanyag jut az égéstérbe. AC pumpa nem szállít eleget. Pillangószelep állás jeladó hibás. Ha sok üzemanyagot kap, azt a hőmérséklet jeladó hibáján kívül okozhatja a lambda szonda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesztb Elküldve December29, 2012 Megoszt Elküldve December29, 2012 Valakinek nincs elfekvőbben jutányos áron egy turbója a x20dth motorkódú (1995 köbcenti) 2000-res évjáratú opel vectrához? (Sedán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driverek Elküldve December29, 2012 Megoszt Elküldve December29, 2012 Hirtelen gázadáskor azért szokott dadogni a kocsi, mert kevés üzemanyag jut az égéstérbe. AC pumpa nem szállít eleget. Pillangószelep állás jeladó hibás. Ha sok üzemanyagot kap, azt a hőmérséklet jeladó hibáján kívül okozhatja a lambda szonda is. Az Ac pumpa kettő hónapja lett cserélve + a kocsi alatt lévő szűrő. Eddig semmi gond nem volt az autóval, de megnézzük. Nem tudtam, hogy a Pillangó szelep állás jeladó okozhat ilyen hibát. Még nyomást szeretnénk ellenőrizni az injektorsoron, már csak 1 műszer kellene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesztb Elküldve December31, 2012 Megoszt Elküldve December31, 2012 Mindenkinek boldog újévet kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra555 Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Az Ac pumpa kettő hónapja lett cserélve + a kocsi alatt lévő szűrő. Eddig semmi gond nem volt az autóval, de megnézzük. Nem tudtam, hogy a Pillangó szelep állás jeladó okozhat ilyen hibát. Még nyomást szeretnénk ellenőrizni az injektorsoron, már csak 1 műszer kellene :) Vagy érdemes kitakarítatni a tankot. Nekem alacsony benzinállásnál csinálta, hogy rángatott menetközben, főleg kanyarodáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gosti Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Pikkpakk! Segítségeteket szeretném kérni. X20DTL motoros vectrám van. Ebben nincs intercooler, de én szeretnék. Van bárkinek bármi ilyen tapasztalata? Amit tudok hogy ebben szélesebb a vízhűtő mint a DTH-s verzóban, és a légtömegmérő is más így a gyári nem megy bele. (hűtőt most vettem újat nem akarok megint és légtömegmérőt is tehát azt se cserélném) Aki esetleg csinált ilyet kérem jelentkezzen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Pikkpakk! Segítségeteket szeretném kérni. X20DTL motoros vectrám van. Ebben nincs intercooler, de én szeretnék. Van bárkinek bármi ilyen tapasztalata? Amit tudok hogy ebben szélesebb a vízhűtő mint a DTH-s verzóban, és a légtömegmérő is más így a gyári nem megy bele. (hűtőt most vettem újat nem akarok megint és légtömegmérőt is tehát azt se cserélném) Aki esetleg csinált ilyet kérem jelentkezzen. Tudjuk, hogy a DTH-ban, szűkebb a hűtő, mert bal oldalon ott a cooler. Tudjuk, hogy más a légtömegmérő. Namost ha ezeket nem akarod cserélni, akkor mégis hogy gondolod az átalakítást? Hova akarod berakni a coolert? Az autó után kötöd egy darab madzaggal? Az átalakítás abból áll, hogy cserélünk mindent, ami különbözik. Nagy vonalakban: hűtő csere, cooler beépítés, turbó nyomó cső csere, intercooler és szívósor közti cső beépítés, majd a szenzorok cseréje, amik különböznek. Legutolsó esetben pedig ECU átprogramozás. Össze kell hasonlkítani mindent, ami még különbözhet (pl turbó). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gosti Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Tudjuk, hogy a DTH-ban, szűkebb a hűtő, mert bal oldalon ott a cooler. Tudjuk, hogy más a légtömegmérő. Namost ha ezeket nem akarod cserélni, akkor mégis hogy gondolod az átalakítást? Hova akarod berakni a coolert? Az autó után kötöd egy darab madzaggal? Az átalakítás abból áll, hogy cserélünk mindent, ami különbözik. Nagy vonalakban: hűtő csere, cooler beépítés, turbó nyomó cső csere, intercooler és szívósor közti cső beépítés, majd a szenzorok cseréje, amik különböznek. Legutolsó esetben pedig ECU átprogramozás. Össze kell hasonlkítani mindent, ami még különbözhet (pl turbó). Intercoolert be lehet tenni például a motorhűtő és a lökhárító közötti helyre, vagy befér a klímahűtő és a motor közé. (tuning őrültek pedig a lehető legfurcsább helyeket is megtalálják) Tehát hogy kérdésedre válaszoljak igen be akarom kötni a kocsi mögé spárgával. Turbót nem biztos hogy kell cserélni azért mert esetleg másmilyen a turbó DTH-ban, és a szállított légmennyiség egy minimálisan lesz más hosszabb cső okozta veszteség miatt így a légtömegmérő is jó lehet. Annyi van hogy a levegő hűvösebb lesz és attól valamivel hatásosabb lesz az égés a motortérben. Azért köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Nem azzal kezdted, hogy kókányolni akarsz..... Nem akarlak bántani, de ennek a hozzászólásnak minden mondata tartalmaz legalább egy nagy marhaságot. Van amelyik többet is. Kezdjük ott, hogy a motor hűtő van hátul, előtte a klímahűtő, és nem fordítva. A motor és a hűtő közé nem fér be semmi, aki ilyet mond, az nem látott még B Vectra motorteret. De ha be is férne, akkor sem lennél kint a vízből, mert a hűtőből átáramló 90 fokos levegő nemhogy hűtené, hanem melegítené a coolert. Legelőre, a lökhárító és a hűtő egység közé megint nem fér be a gyári lökhárító esetén. Tuning lökhárítóval lehet megoldható, de nem olcsóbb egy gyári DTH hűtő-cooler egység? És itt megint nincs jó helyen, mert akkor meg a klímahűtő hűtése nem optimális. Azt folyamatosan hűteni kell ventilátorral vagy menetszéllel, ha be van kapcsolva, mert ugrás szerűen lecsökken a klíma hatásfoka, és beállhat. A klímahűtő és a vízhűtő közt lévő 1cm vastag helyre esetleg befér. Ha találsz ilyen coolert. De itt megint nem jó, mert akkor a vízhűtőre már olyan kevés levegő jut az előtt elévő 2 másik hűtőn keresztül, hogy melegedni fog a motor. Bukott projekt. Marad a cooller autó után kötése spárgával... A hűvősebb levegő az annyit jelent, hogy több levegő, több oxigén molekula ugyanakkora térfogatban, mint meleg esetében. A több levegőt meg kell mérni pontosan, ez már kint van a DTL légtömegmérő mérési tartományából. A légtömegmérő ahogy a nevében is van, nem térfogatot, hanem tömeget mér. Opelék nem tették bele a drágábbat, ha az olcsóbb is jó, ezért más a DTH légtömegmérő. Ahhoz, hogy meglegyen a +20% teljesítmény, kell szállítani 20%-al többtöbb levegőt, hogy ez optimális turbó hatásfok mellett meglegyen, ehhez kell a másik turbó (nem feltétlen nagyobb!!). A jobban besűrített levegő jobban felmelegszik, ezt le kell hűteni optimális szintre, különben megritkul a levegő, és a szarnak adott pofon az egész. Ezért kell a cooler. A több szállított levegőhöz több üzemanyagot lehet befecskendezni anélkül, hogy a légfelesleg lecsökkenne és a motor koromfeketén füstölne. Ehhez kell a módosított motorvezérlő program. Kb ez eredményezi a 101 LE-t a 82 helyett. A több befecskendezett üzemanyaghoz LEHET, hogy másik porlasztócsúcsok is kellenek, mert az adagoló nyomás adott, és a több üzemanyagnak a DTH-ba kb annyi idő alatt kell bejutnia, mint a DTL-nél a kevesebbnek. Mert ha nem így van, akkor előbb-utóbb beég a porlasztócsúcs, vagy nagyobb igénybevételnek van kitéve az amúgy sem strapa bíróságáról híres VP44-es adagoló. Még a kipuffogórerndszerben is LEHETNEK különbségek, meg kell nézni. Mert ha a kipuffogó rendszer fojtja a rendszert, akkor az egész eddig felsorolt dolgokat kukába lehet dobni. Semmi sem véletlen! Nem poénból van a két motor között sok különböző alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kornel1129 Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Nem azzal kezdted, hogy kókányolni akarsz..... Nem akarlak bántani, de ennek a hozzászólásnak minden mondata tartalmaz legalább egy nagy marhaságot. Van amelyik többet is. Kezdjük ott, hogy a motor hűtő van hátul, előtte a klímahűtő, és nem fordítva. A motor és a hűtő közé nem fér be semmi, aki ilyet mond, az nem látott még B Vectra motorteret. De ha be is férne, akkor sem lennél kint a vízből, mert a hűtőből átáramló 90 fokos levegő nemhogy hűtené, hanem melegítené a coolert. Legelőre, a lökhárító és a hűtő egység közé megint nem fér be a gyári lökhárító esetén. Tuning lökhárítóval lehet megoldható, de nem olcsóbb egy gyári DTH hűtő-cooler egység? És itt megint nincs jó helyen, mert akkor meg a klímahűtő hűtése nem optimális. Azt folyamatosan hűteni kell ventilátorral vagy menetszéllel, ha be van kapcsolva, mert ugrás szerűen lecsökken a klíma hatásfoka, és beállhat. A klímahűtő és a vízhűtő közt lévő 1cm vastag helyre esetleg befér. Ha találsz ilyen coolert. De itt megint nem jó, mert akkor a vízhűtőre már olyan kevés levegő jut az előtt elévő 2 másik hűtőn keresztül, hogy melegedni fog a motor. Bukott projekt. Marad a cooller autó után kötése spárgával... A hűvősebb levegő az annyit jelent, hogy több levegő, több oxigén molekula ugyanakkora térfogatban, mint meleg esetében. A több levegőt meg kell mérni pontosan, ez már kint van a DTL légtömegmérő mérési tartományából. A légtömegmérő ahogy a nevében is van, nem térfogatot, hanem tömeget mér. Opelék nem tették bele a drágábbat, ha az olcsóbb is jó, ezért más a DTH légtömegmérő. Ahhoz, hogy meglegyen a +20% teljesítmény, kell szállítani 20%-al többtöbb levegőt, hogy ez optimális turbó hatásfok mellett meglegyen, ehhez kell a másik turbó (nem feltétlen nagyobb!!). A jobban besűrített levegő jobban felmelegszik, ezt le kell hűteni optimális szintre, különben megritkul a levegő, és a szarnak adott pofon az egész. Ezért kell a cooler. A több szállított levegőhöz több üzemanyagot lehet befecskendezni anélkül, hogy a légfelesleg lecsökkenne és a motor koromfeketén füstölne. Ehhez kell a módosított motorvezérlő program. Kb ez eredményezi a 101 LE-t a 82 helyett. A több befecskendezett üzemanyaghoz LEHET, hogy másik porlasztócsúcsok is kellenek, mert az adagoló nyomás adott, és a több üzemanyagnak a DTH-ba kb annyi idő alatt kell bejutnia, mint a DTL-nél a kevesebbnek. Mert ha nem így van, akkor előbb-utóbb beég a porlasztócsúcs, vagy nagyobb igénybevételnek van kitéve az amúgy sem strapa bíróságáról híres VP44-es adagoló. Még a kipuffogórerndszerben is LEHETNEK különbségek, meg kell nézni. Mert ha a kipuffogó rendszer fojtja a rendszert, akkor az egész eddig felsorolt dolgokat kukába lehet dobni. Semmi sem véletlen! Nem poénból van a két motor között sok különböző alkatrész. Ez aztán egy korrekt leírás! Kár, hogy nem lehet lájkolni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Sziasztok! van egy 99es évjáratu vekim,amiben x20dth s motor van! és olyan tapasztalok hogy nem gyorsul egyenletesel amikor oda van neki lépve,hanem kicsit "ugrálva"! valakinek esetleg segitö válasza lenne,hogy mitöl ered? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Az X16XEL és az X16XE között mi a különbség, miből adődik az kis teljesítmény különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
snipa01 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Sziasztok ! Van egy 97-es lépcsőshátú 1.6-os 16 szelepes B Vectrám, pár napja alapjáraton kissé rángat a motor, plusz ha gázt adok lomhán indul meg az autó. Az alapjáratot tartja szépen 1000-s fordulaton. Ismerős rámért, annyit mondott a 4-es hengeren kisebb kompresszió. Esetleg valaki volt már hasonló helyzetben ? Féljek, komoly a baj? Előre is köszönöm a segítséget. snipa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Az X16XEL és az X16XE között mi a különbség, miből adődik az kis teljesítmény különbség? Ez alighanem motorvezérlő program lesz, esetleg vezérműtengely különbség. Konyha nyelven fogalmazva nagyobbat nyitó vezérműtengellyekkel fordulaton kevésbé lankad le a nyomaték görbe, ettől a teljesítmény is magasabb. Sportosabb lesz a motor, fent jobban él. Cserébe az alapjárat nem lesz olyan "szép" egyenletes és csendes, illetve alacsony fordulaton nyomtaékszegényebb lesz a motor. Látszik is az adatokon, X16XE 148 Nm / 4000, az X16XEL 150 Nm / 3500. Az XE nyomatékcsúcsa 500-al feljebb tolódott. Normál használatban az XEL a jobb, mert ritkán van 6000 közelébe pörgetve egy motor. A pörgősebb XE a GSI corsába való, mert kisebb, könnyebb autó, mint a Vectra, és annak gyakrabban nyomják ki a szemét. Nem utolsósorban jobban festett a 106 LE a katakógusban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Szervusztok ! F Astra topikból csöppentem át. Kérdés az lenne ,hogy F astra 1.4 benzines kombimat valószínűleg lecserélném Vectra B kombira. Kérdés ,hogy mire kell figyelni? Melyik motorokkal használható ez a nagy kasztni? 2 literes dízelt láttam ,hogy elég általános hajtás benne. Szóval úgy általánosságban melyik motorral a legérdemesebb megvenni ? Fogyasztás számít, hogy minél alacsonyabb legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Január14, 2013 Megoszt Elküldve Január14, 2013 Ez alighanem motorvezérlő program lesz, esetleg vezérműtengely különbség. Konyha nyelven fogalmazva nagyobbat nyitó vezérműtengellyekkel fordulaton kevésbé lankad le a nyomaték görbe, ettől a teljesítmény is magasabb. Sportosabb lesz a motor, fent jobban él. Cserébe az alapjárat nem lesz olyan "szép" egyenletes és csendes, illetve alacsony fordulaton nyomtaékszegényebb lesz a motor. Látszik is az adatokon, X16XE 148 Nm / 4000, az X16XEL 150 Nm / 3500. Az XE nyomatékcsúcsa 500-al feljebb tolódott. Normál használatban az XEL a jobb, mert ritkán van 6000 közelébe pörgetve egy motor. A pörgősebb XE a GSI corsába való, mert kisebb, könnyebb autó, mint a Vectra, és annak gyakrabban nyomják ki a szemét. Nem utolsósorban jobban festett a 106 LE a katakógusban. Köszi az infót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok!egy kérdéssel fordulok hozzátok! 20dth-s 99es évjárat vectra 120km/h nál kiválágit a motorhiba lámpa,,,ujra inditásnál elalszik! valakinek valami tapasztalat?mi okozhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts