Fort Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 :D a szerlő így fejezte ki magát :D éncsk leírtam Rendben,de nem írtad le hogy te hogyan nézegetted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laller1 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 értelek,am már megoldódott az ügy:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 nincs semmi tócsa, de megkérdeztem egy szerlőt és aztmondta hogy télen elvileg ezt aszót használta "összehúzódika fagyálló folyadék "nyáron vagyis mikormár jóidő van akkor meg vissza enged nemtom én ezt cáfolnám vagyis valótlannak állítom, de nemtom. Szia!Bocs ,de én el küldeném a jó büdös kurv@ anyukájába az ilyen szerelőt ,Ez hülye nem szerelő :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levi80 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Az alábbiakat csak és kizárólag friss használt autó tulajdonosoknak,akik hozzám hasonlóan nem értenek(még)az autószereléshez,illetve azoknak írom,akik csak tervezik,hogy használt autót vesznek(de szintén nem konyítanak a gépjárműtanhoz):) Egy X16SZR motorkódú "kicsikét"sikerült kiválasztani a tömegből,"aki"bár szó szerint is cseppség(szerintem minden itt fórumozó kisöccse:) )de kasznira,és motorikusan is nagyon jó állapotú volt a vételkor-legalább is azt hittem.Meg ment is,ahogy kell-legalább is azt hittem eddig. A vásárlás után nem sokkal kezdődtek alapjárati problémák:kinyomott kuplungnál,és üresjáratban felpörgő,ordító motor,gyakori fulladozás,erőtlenség.Természetesen a "kötelező dolgok",mint a levegőszűrő,pollenszűrő,olaj-olajszűrő,azonnal cserélve lettek.Mivel az eladó magánszemély volt,és igen megbízható képű,ezért nem is kételkedtünk,mikor elmondta,hogy nemrég lett vezérlés cserélve,valamint a gyertyák,meg a gyújtókábelek ugyancsak.Időközben összeismertettek egy nagyszerű szerelővel,akihez elkezdtem hordani a kiskincsem,hogy minél jobb,megbízhatóbb legyen.Mivel elsoroltam neki mindent az autó vételének körülményeiről,Ő sem tartott semmi problémától,és elsősorban a futóműveket kezdtük felújítani.Aztán egy különösen fulladozós,felpörgős alkalom után felhívtam,és elmondtam neki,mit tapasztaltam.Azonnal magához rendelt,és elkezdte a hibakeresést.Az eladő iránti bizalom ekkor kezdett bedőlni.Kiderült,hogy nem az autó tipusához passzoló gyertyák kerültek a motorba,ráadásul teljesen szénné is voltak égve,sőt ennek következtében már minden gyújtókábel áthúzott.Mivel az előző tulaj bevallottan átjárt Ukrajnába benzinért,a szűrő volt a következő célpont.Nem is volt rossz célkeresés,hiszen leszerelve érezhető súlya volt a sok mocsoktól,ami beragadt.Csere után még mindig lomha az autó.....Na akkor irány a laptop,hátha mondja a hibát.De sajnos nem.Tehát mechanikus hiba,lehet a baj is nagyobb.Első körben kipufogás vizsgálat,ezen átment,nincs eltömődés,tehát nagyobb a baj.Tehát vissza a műhelybe,motortér felnyit,légszűrőház kidob,vezérlésburkolat szintén,és láss csodát,a vezérlés átugrott egy fogat!A szétszerelést folytatva feltárul a hiba oka:a vezérlést annakidején valóban cserélték,ez látszik,csakhogy a fakezű ottani szerelő nem húzta meg emberesen a fogaskerék szorító csavarját,amitől az lógott,az ékpályát elnyalta,a vezérlés elmászott,a főtengely jeladó össze-vissza jelet kapott.Hála Istennek a szerelőm bont is,és be is spajzol,mindkét fogaskerekemet tudta helyben cserélni.Azóta már megjártam vele egy nagyjából 30km-es utat,tökéletesen üzemel,és olyan erő van benne,amit még sosem éreztem:) Tehát:ha itt,vagy bárhol valaki azt tanácsolja Nektek,Tisztelt(hozzám hasonló)kezdő autósok,hogy a VEZÉRLÉST AZONNAL CSERÉLD,VAGY VIZSGÁLTASD MEG,tessék szót fogadni,és megtenni.Ja,és még valami:ha egy jó szerelőt találsz,aki becsületes,megbízható,aranyat találtál!:)Ezúton is köszi Zolikának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Az alábbiakat csak és kizárólag friss használt autó tulajdonosoknak,akik hozzám hasonlóan nem értenek(még)az autószereléshez,illetve azoknak írom,akik csak tervezik,hogy használt autót vesznek(de szintén nem konyítanak a gépjárműtanhoz):) Egy X16SZR motorkódú "kicsikét"sikerült kiválasztani a tömegből,"aki"bár szó szerint is cseppség(szerintem minden itt fórumozó kisöccse:) )de kasznira,és motorikusan is nagyon jó állapotú volt a vételkor-legalább is azt hittem.Meg ment is,ahogy kell-legalább is azt hittem eddig. A vásárlás után nem sokkal kezdődtek alapjárati problémák:kinyomott kuplungnál,és üresjáratban felpörgő,ordító motor,gyakori fulladozás,erőtlenség.Természetesen a "kötelező dolgok",mint a levegőszűrő,pollenszűrő,olaj-olajszűrő,azonnal cserélve lettek.Mivel az eladó magánszemély volt,és igen megbízható képű,ezért nem is kételkedtünk,mikor elmondta,hogy nemrég lett vezérlés cserélve,valamint a gyertyák,meg a gyújtókábelek ugyancsak.Időközben összeismertettek egy nagyszerű szerelővel,akihez elkezdtem hordani a kiskincsem,hogy minél jobb,megbízhatóbb legyen.Mivel elsoroltam neki mindent az autó vételének körülményeiről,Ő sem tartott semmi problémától,és elsősorban a futóműveket kezdtük felújítani.Aztán egy különösen fulladozós,felpörgős alkalom után felhívtam,és elmondtam neki,mit tapasztaltam.Azonnal magához rendelt,és elkezdte a hibakeresést.Az eladő iránti bizalom ekkor kezdett bedőlni.Kiderült,hogy nem az autó tipusához passzoló gyertyák kerültek a motorba,ráadásul teljesen szénné is voltak égve,sőt ennek következtében már minden gyújtókábel áthúzott.Mivel az előző tulaj bevallottan átjárt Ukrajnába benzinért,a szűrő volt a következő célpont.Nem is volt rossz célkeresés,hiszen leszerelve érezhető súlya volt a sok mocsoktól,ami beragadt.Csere után még mindig lomha az autó.....Na akkor irány a laptop,hátha mondja a hibát.De sajnos nem.Tehát mechanikus hiba,lehet a baj is nagyobb.Első körben kipufogás vizsgálat,ezen átment,nincs eltömődés,tehát nagyobb a baj.Tehát vissza a műhelybe,motortér felnyit,légszűrőház kidob,vezérlésburkolat szintén,és láss csodát,a vezérlés átugrott egy fogat!A szétszerelést folytatva feltárul a hiba oka:a vezérlést annakidején valóban cserélték,ez látszik,csakhogy a fakezű ottani szerelő nem húzta meg emberesen a fogaskerék szorító csavarját,amitől az lógott,az ékpályát elnyalta,a vezérlés elmászott,a főtengely jeladó össze-vissza jelet kapott.Hála Istennek a szerelőm bont is,és be is spajzol,mindkét fogaskerekemet tudta helyben cserélni.Azóta már megjártam vele egy nagyjából 30km-es utat,tökéletesen üzemel,és olyan erő van benne,amit még sosem éreztem:) Tehát:ha itt,vagy bárhol valaki azt tanácsolja Nektek,Tisztelt(hozzám hasonló)kezdő autósok,hogy a VEZéRLéST AZONNAL CSERéLD,VAGY VIZSGáLTASD MEG,tessék szót fogadni,és megtenni.Ja,és még valami:ha egy jó szerelőt találsz,aki becsületes,megbízható,aranyat találtál!:)Ezúton is köszi Zolikának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) El bírom képzelni, a maga 75 lóerejével mekkora erő lehet benne :) Aszfalt szaggató lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok! Üdv!Látszik hogy szereted az autódat,ahogy írsz róla,ez értékelendő szerintem és az is hogy foglalkozol vele!Sok balesetmentes kilométert hozzá! A hozzászólásodra reagálva:Vezérlés-olaj-szűrők cseréjének alapnak kellene lenni minden autó vásárlása után!(Kivéve ha új)Olvastam hogy írtad,az eladó szerint nem rég lett cserélve és az állapotán látszott is,szóval ez nem biztos hogy az ő hibája,inkább a szerelőé,csak nálad jött ki a probléma! Talán nem túlzás ha azt írom,hogy örülj neki hogy ennyivel "megúsztad"!Több ismerősöm is járt már így,mert csak húzta-húzta a cserét,majd 100 ezreket fizetett a javíttatásra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 -törölve- rosszul emlékeztem vmire sry :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ironman Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Sziasztok! egy 97-es B vectra 1.6 16v x16xel motoros gépem van,amely az utóbbi időben időnként menet közben egyszer csak leáll,majd indítózás után1-2 másodpercig jár majd újra leáll pici várakozás után újra indúl és gond nélkül mhetünk vele.nincs összefüggés hideg vagy meleg a motor volt olyan hogy budapest kartalt oda gond nélkül visszafelé Gödöllőnél adta meg magátnéhány percre majd hazáig semmi gond.Volt olyan amikor 2km megtétele után adta fel a harcot.Hibakódot nem ír,gyári immovan benne amit az ac ről már lekötött az elektromos szerelőm.De a hiba nem oldódott meg.Valam ötlet?Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levi80 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Üdv!Látszik hogy szereted az autódat,ahogy írsz róla,ez értékelendő szerintem és az is hogy foglalkozol vele!Sok balesetmentes kilométert hozzá! A hozzászólásodra reagálva:Vezérlés-olaj-szűrők cseréjének alapnak kellene lenni minden autó vásárlása után!(Kivéve ha új)Olvastam hogy írtad,az eladó szerint nem rég lett cserélve és az állapotán látszott is,szóval ez nem biztos hogy az ő hibája,inkább a szerelőé,csak nálad jött ki a probléma! Talán nem túlzás ha azt írom,hogy örülj neki hogy ennyivel "megúsztad"!Több ismerősöm is járt már így,mert csak húzta-húzta a cserét,majd 100 ezreket fizetett a javíttatásra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levi80 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Üdv!Látszik hogy szereted az autódat,ahogy írsz róla,ez értékelendő szerintem és az is hogy foglalkozol vele!Sok balesetmentes kilométert hozzá! A hozzászólásodra reagálva:Vezérlés-olaj-szűrők cseréjének alapnak kellene lenni minden autó vásárlása után!(Kivéve ha új)Olvastam hogy írtad,az eladó szerint nem rég lett cserélve és az állapotán látszott is,szóval ez nem biztos hogy az ő hibája,inkább a szerelőé,csak nálad jött ki a probléma! Talán nem túlzás ha azt írom,hogy örülj neki hogy ennyivel "megúsztad"!Több ismerősöm is járt már így,mert csak húzta-húzta a cserét,majd 100 ezreket fizetett a javíttatásra! Köszi:)és szerintem is az ottani szerelő hibája ez.ADAM1-nek pedig csak annyit,hogy a legkisebb motorhoz a legkisebb súlyú kaszni is jár a maga 1245 kg-jával,amit tökéletesen mozgat.Nekem,mint kezdő autósnak pedig tökéletesen megfelel:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Köszi:)és szerintem is az ottani szerelő hibája ez.ADAM1-nek pedig csak annyit,hogy a legkisebb motorhoz a legkisebb súlyú kaszni is jár a maga 1245 kg-jával,amit tökéletesen mozgat.Nekem,mint kezdő autósnak pedig tökéletesen megfelel:) Jólvan, nem kell egyből mellre szívni :) Nekem Isuzu van, ami 82LE, meg jóval nyomatékosabb, mint a X16SZR, sokszor mégis elkélne egy kis plusz lóerő. Ezért volt fura olvasni, hogy mekkora erő van benne. Megszokás kérdése, ha egy gyengébb autóból ültél át, akkor erősnek érzed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levi80 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Gyalogos létből"ültem át":D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Köszi:)és szerintem is az ottani szerelő hibája ez.ADAM1-nek pedig csak annyit,hogy a legkisebb motorhoz a legkisebb súlyú kaszni is jár a maga 1245 kg-jával,amit tökéletesen mozgat.Nekem,mint kezdő autósnak pedig tökéletesen megfelel:) Nem könnyebb az egy kicsivel?1260 kg a dízel Isuzu!Felszereltsége milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levi80 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Nem könnyebb az egy kicsivel?1260 kg a dízel Isuzu!Felszereltsége milyen? Igaz:)rosszul emlékeztem:)A forgalmiban 1267kg van.Klíma,elektromos ablakok-tükrök,központi zár,abs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Akkor meg miért mondod, hogy a legkisebb tömegű a kocsi? A gyakori extrák közül minden benne van, amelyek súlyban jelentenek valamit, pl Klíma. Ezen kívül már csak a motor az, ami nehezebb, plusz a Caravan karosszéria. Tehát teljesen átlagos súlyú az autód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Olajcsere után: végül Valvoline Maxlife 10W40 került a kocsiba. Ég és föld a Castrol után! Pl Indításkor, illetve közvetlen utána volt egy hangos, 1-2mp-es furcsa hang (valami olyasmi mintha járó motorra ráindítóztam volna), az pl teljesen megszűnt. Mindemellett hallkabb lett a motor, és érezhetően simábban jár. Pedig még csak 600km-t mentem a csere óta. Lehet pont valami hamisítvány Castrolt fogtam ki, nem tudom, nekem az X16XEL-hez nem vált be. Olajcserekor vettük észre a szerelőmmel, hogy a szelepfedél pereme szinte körbe, az olajbetöltő nyílástól kiindulva, a szelepfedél borító aljával együtt tiszta olaj. Mivel a betöltő nyílástól indult, a gyanú a kupakra terelődött, és tényleg, a tömítése volt elkopva. Alapból lötyögött a kupak, meg nagyon könnyen lejött, eddig bírta úgytűnik. Kicsit elhamarkodottan berendeltem egy új kupakot, elég lett volna a tömítés is szerintem. Mindegy, most legalább van egy szép sárga új (gyári utángyártott) olajbetöltő sapkám :icon10: Így most van egy használt gyári olajbetöltő sapkám vadiúj gyári tömítéssel ami a szervóolaj betöltő sapkám mellett ugyancsak eladó :D A rosszabb hír hogy mást is észrevettünk, mégpedig hogy a motorblokk (szemből a jobb oldalán elöl és kicsit oldalt középtályékon - a nívópálca mögötti területen) nedves volt, az egyik kis peremben pedig állt is a hűtővíz. Hengerfejes lett? Lesz? Bár a motor nem melegszik, most a 20 fokban is ugyanannyi mint a -20-ban volt. Valakinek valami ötlet? Az egyik ventillátorkapcsoló hőgombánál is szivárgott a víz, oda vettem új tömítést, remélem az segít, az mihamarabb cserélve lesz. Innen elvileg nem kerülhetett a blokk azon részére a vízből amit az előbb írtam. Ja, meg a szelepfedél burkolat elején a két kis gumipersely közül az egyik nagyon odavolt, abból is vettem rögtön kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sziasztok!!! Volna egy kis problémám... :( Alapjárati gondokkal küzdök, Hol emelt alapjáratom van 1500-2000 között (persze meleg motornál), hol pedig 500- és 1000-között ingadozik... :( Alapjárati motor tisztítás meg volt. Most cseréltem üa.szüröt, és gyertyákat is. Ja és persze volt számitogépre kötve is amikor produkálta a hibát is, és nem találtunk semmit... :( Tanácsaitokat előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sziasztok!!! Volna egy kis problémám... :( Alapjárati gondokkal küzdök, Hol emelt alapjáratom van 1500-2000 között (persze meleg motornál), hol pedig 500- és 1000-között ingadozik... :( Alapjárati motor tisztítás meg volt. Most cseréltem üa.szüröt, és gyertyákat is. Ja és persze volt számitogépre kötve is amikor produkálta a hibát is, és nem találtunk semmit... :( Tanácsaitokat előre is köszönöm!!! Üzemanyag szivattyú esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi0325 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Ü.a szivattyu... hát nem tom, de akkor teljesítmény leadásnál is problémáim lennénk, nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Sziasztok! Régen írtam, sajnos most elkerülhetetlen. 230.000.-et futott motor van a gépben /óra szerint/ Kicsit ette már az olajat terveztem is hogy szét lesz húzva csak kicist váratlanul ért az eset: A főtengely bordás kerekem úgy döntött lerepül a helyéről ennek a szelepek látták kárát pontosan "csak" 6 db-ot kellett cserélni és a hengerfejet felújítani, legalább most már tiszták lesznek a hidrotőkék kipucoltak belőlük mindenféle trutyit,síkolás szimmeringezés, minden ami ezzel jár, gondoltam ha már levettük a hengerfejet akkor toljukki a dugattyúkat is és nézzük meg a gyűrűket ha itt járunk habár a hengernek semmi válla nem volt. És jól tettük, egyszer már volt szétszedve a motor mint a gyűrűk elhelyezkedéséből kiderült. A lehúzó és a kompresszió gyűrű ugyan úgy volt betéve a dugattyúba ezáltal hullámosra kopott semmi éle nem volt egyiknek sem. Tehát kell egy új gyűrűgarnitúra is oké. A hajtókar csapágyak elkoptak ezeket is cserélni kell, gondolom az előző ügyes tulaj olaj nélkül kicsit megsüthette a motort egyszer. Fúrni hálistennek nem kell mert akkor inkább vettem volna bele egy másik motort. Ha valakinek kellenek képek esetleg érdekli akkor írjon rakok fel. Hamár itt tartunk X16XEL-be ki milyen olajra esküszik? én ezt néztem: MOBIL SUPER 3000 X1 5W-40 LIQUI-MOLY LEICHTLAUF HIGH TECH 5W-40 biztosan jó de drága is ezt használta már valaki? vagy valvoline legyen benne mit javasoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Hamár itt tartunk X16XEL-be ki milyen olajra esküszik? én ezt néztem: MOBIL SUPER 3000 X1 5W-40 LIQUI-MOLY LEICHTLAUF HIGH TECH 5W-40 biztosan jó de drága is ezt használta már valaki? vagy valvoline legyen benne mit javasoltok? Előző olajam Castrol Magnatec 10W40 volt, de lehet belefutottam valami hamisítványba, mert bár sokan dícsérték, viszont nálam látványosan rosszabb volt mint előtte a gyári GM 10W40. Most Valvoline Maxlife 10W40 van benne, eddig teljes megelégedésemre. A GM-mel sem volt semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 vagy valvoline legyen benne mit javasoltok? Valvoline Durablend 10w-40 csak jót tudok mondani róla, én 12-15ezret elmegyek vele és még leeresztéskor is elég jó az állaga. Max. 1 decit kell utána töltenem ez idő alatt, bár pár helyen van szivárgás is. Igaz nem egy olcsó olaj.~8ezer/4liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Hamár itt tartunk X16XEL-be ki milyen olajra esküszik? én ezt néztem: MOBIL SUPER 3000 X1 5W-40 LIQUI-MOLY LEICHTLAUF HIGH TECH 5W-40 biztosan jó de drága is ezt használta már valaki? vagy valvoline legyen benne mit javasoltok? Jó bármelyik. Én csak ajánlani tudom az 5W40-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Hengerfejtömítésnél nyomja ki a vizet, egyelőre semmi más rendellenességet nem lehet észrevenni a motoron. Hőgombáknál kicseréltük a tömítést, mert ott is szivárgott a víz, most kíváncsi leszek mennyire fogja folyatni a blokknál. Tudnátok írni nekem egy listát hogy generálnál mit szokás csinálni, illetve milyen tömítéseket, alkatrészeket kell vegyek? Még azelőtt meg akarom csinálni mielőtt nagyobb baj lesz, illetve lelkiekben felkészülök az összegre. :pinch: ez is mutatja hogy tényleg csak óra szerint van 189ezer km a kocsiban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Castrol-t tényleg kerüld el. Nekem az van benne, de már nem sokáig. Évekig megelégedéssel használtam, de szerintem olcsósítottak rajta valamit, mert már korántsem olyan jók a tapasztalatok vele, mint korábban. Legutóbb egy sokat látott szerelő Liqui Moly-t ajánlott, így hamarosan az kerül próba gyanánt az enyémbe is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts