straega Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 .. straega: nem egészen értem :lol: Amikor 260-at mutat az óra olyankor fut neked 235-öt gps szerint? Akkor már csak a gps-t kellene kalibrálni és kiderülne, hogy mennyit is megy :D ... WayteQ X850-el mérve. A rend@rei szerint: 50=én órám 50=GPS 50 90 ugyanez 120-nál már az órám 130-at mutat GPS 120 260-at nem próbáltuk így szerintem a GPS okés Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Nyomást amennyiben töltés után lesz vele gond mérnek, most látványos volt a javulás az eddigi 0 nyomás helyett, hogy van olajnyomás így elő sem került a mérő, sajnos na de pótolva lesz. Azért nem értem, hogy a szervízben nem volt egy bikázókábel és egy másik akku vagy akkutöltő, amivel be tudták volna indítani és nyomást mérni? Vagy csak nekem logikus, hogyha valamit szerelünk, akkor utána azt le is mérjük, nem úgy adjuk át a tulajnak, hogy be se lehet indítani? Ha én generátort szerelek, akkor utána lemérem a töltőfeszültséget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 "82451322n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img ez megvan neked exelben? esetleg elküldenéd Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Igen, ez egyértelműen 2.0 diesel váltó, ami van neki. De nem az amit te írsz, hanem 3,57 végáttétellel. Ilyen kellene nekem is :lol: Benzines motorhoz ez kifejezetten autópályára való váltó :D Azt hiszem, F18-asok közül ez a lehető leghosszabb: Egész pontosan F18+357. Ez még Seth X20XEV-s váltójánál is hosszabb! Itt van a számító program eredménye: Látszik, hogy 2500-nál 114 km/h, 3000-nél meg 137 km/h. Na végre csak össze jön ez :devlish: Ezt a váltót egy németből behozott 97 es kombi x18 xe böl szedtem ki és raktam átt az enyémbe. Na Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Honnan lehet tudni,h ogy mikor akar majdnem eldurrani egy cső? :D Előtte is merült volt és csak egy este hagytam töltőn. Nyomást amennyiben töltés után lesz vele gond mérnek, most látványos volt a javulás az eddigi 0 nyomás helyett, hogy van olajnyomás így elő sem került a mérő, sajnos na de pótolva lesz. haver ezek ám szerelők a javából még szép hogy látványos a javulás hiszen van olaj nyomás de mennyi??? Ok hogy van nyomás mondjuk 1,2 de - ha jól tudom - az még édes kevés X20-nál talán 3-4 körül kell lenni vagy mégtöbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 ez megvan neked exelben? esetleg elküldenéd Tessék, innen le lehet tölteni Amúgy Racingen van már 110 e Ft-ért F40-es 6 fokozatú váltó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Tessék, innen le lehet tölteni köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Az isuzuval semmi, csak csábít a nagyobb köbcenti és a több lóerő. Viszont az isuzu megbízhatóságát nem adnám oda csak ezekért Akkor tartsd meg az Isuzut,vagy az árából vegyél egy 525-ös TD BMW-t,vagy 2.4 Alfa JTD-t és huzasd fel egy 150 LE-re!Az menni fog és kapaszkodhatsz a kormányban!Nekem a 2.2-es sport változat nagyon tetszik,de nem cserélném le az Isuzum!Túl sok benne az elektronika és ha jól tudom,az adagolóját annak is figyelni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Akkor szerinted a szomszéd autójában fényképeztem az órát????Nem hinném hogy tovább kéne bármit bizonygatnom,ez az enyémnek az órája én fényképeztem ma délután ennyit forog 110 nél és F 18 as váltóval van szerelve Ezek a Tények.S mint tudjuk a TÉNYEK makacs dolgok :lol: Nem vádoltalak semmivel. Csak annyit mondtam, ha szerinted F18 van benne, és ilyen áttételezéssel fut az autód, akkor már valamikor történt váltócsere az autódban, és egy 2.0 dízel váltóját kapta meg. Tudod, a matek nem hazudik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Igen, ez egyértelműen 2.0 diesel váltó, ami van neki. De nem az amit te írsz, hanem 3,57 végáttétellel. Ilyen kellene nekem is :lol: Benzines motorhoz ez kifejezetten autópályára való váltó :D Azt hiszem, F18-asok közül ez a lehető leghosszabb: Egész pontosan F18+357. Ez még Seth X20XEV-s váltójánál is hosszabb! Itt van a számító program eredménye: Látszik, hogy 2500-nál 114 km/h, 3000-nél meg 137 km/h. Hm... Klassz ez a táblázat. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Sziasztok! Vectra b 2.2 dti motorról szeretnék valakitől egy véleményt kérni!!! f astrámba szeretném ezt a fajta motort belerakni de nem tudok erről semmit( megbízhatóság,fogyasztás,alkatrész,fenntartás,gyári hibák,.....stb), és egyáltalán érdemes-e lecserélnem egy isuzu TD - motort erre a 2.2 dti-re. köszönöm üdv : Slapi Mivel F Astrában nem volt ilyen, így nem hinném, hogy egyszerű átszerelni :lol: Komplett vezérlés, elektromos gázpedál, ECU, adagoló vezérlő.... hát nem bizti, hogy belevágnék :D Persze semmi sem lehetetlen. Amíg megy, addig biztos nagyon jó az a motor, 125 LE és 270 Nm, szerintem egyhamar széttépné az Isuzuhoz méretezett váltót :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Más a váltó benne. Ennyi. Nekem is x18xe, és annyit forog amennyit írtam múltkor. De ez engem 8 év alatt egy cseppet sem zavart. B) És igen ha ez neked piszkosul jól gyorsul, akkor még nem ültél piszkosul jól gyorsuló autóba. Nem azt mondom hogy rosszul megy, de....... Nekem ami jól gyorsuló autónak számít, és jártam is vele az mondjuk egy M3-as bömös :D Nos ahogy ígértem csináltam ma pár képet csak azért hogy a hitelesség megmaradjon,és mivel azt írtátok hogy ez nem lehet hogy csak ennyit forog az enyém hát ímeEz a kép miont látjátok 110 5 .sebességben ez a kép természetes 5 ös ben120 nál Fordulat alig haladja meg a2500 at ez a kép 5 ösben 50 nél Azt hiszem ez elég bizonyiték arra hogy nekem ennyit fororg a motor ezekben a sebesség tartományokban. Még mielőtt valaki azzal jönne biztos lomha az autó hát nem,nagyon jól megy húz ahogy kell és piszkosul jól gyorsul.JA ÉS NEM A SPORT VÁLTOZAT :lol: :D :devlish: Ja és lehet akkor valóban nem jól emlékszem az eggyik adatra nem 3200 on forog 140 nél hanem csak 3000 en :devlish: :icon13: :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Más a váltó benne. Ennyi. Nekem is x18xe, és annyit forog amennyit írtam múltkor. De ez engem 8 év alatt egy cseppet sem zavart. :D És igen ha ez neked piszkosul jól gyorsul, akkor még nem ültél piszkosul jól gyorsuló autóba. Nem azt mondom hogy rosszul megy, de....... Nekem ami jól gyorsuló autónak számít, és jártam is vele az mondjuk egy M3-as bömös B) Hát Hogyne ,Nekem sem ez az első autóm :icon13: Ez előtt MV6 os omegám is volt 2 évig hajtottam.igen ahhoz képest ez nulla. Az hogy jól gyorsul arra értettem hogy ha odalépek akkor nemsokat gondolkodik és elindul elég lendületesen,ami ,,,,,,,na mindegy minek magyarázkodok, biztos lessz ebbe a hsz embe is valami amibe ha valaki akar akkor beleköt :D A két autó amit összehasonlítunk azért legyen egy kategória,mert ennyi erővel jössz itt a gagyi M3-as bömössel,hát A Ferrari F40 azért talán jobban gyorsul annál is,vagy beszélhetünk a Mclaren-ről stb.én Opel vectra b 1.8 ról beszélek,társaihoz képesti gyorsulásról. :lol: :devlish: :devlish: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Még mielőtt valaki azzal jönne biztos lomha az autó hát nem,nagyon jól megy húz ahogy kell és piszkosul jól gyorsul.JA ÉS NEM A SPORT VÁLTOZAT :lol: :D :devlish: Ja és lehet akkor valóban nem jól emlékszem az eggyik adatra nem 3200 on forog 140 nél hanem csak 3000 en :devlish: :icon13: :icon13: :D Nem gyorsulhat olyan jól, mert ez egy hosszú váltó, alacsonyabb fordulatszámon nyomatékos motorhoz. Az X18XE pedig alapvetően pörgős motor. Azt mondom, akkor próbálj ki egy X18XE-t gyári váltóval. Majd akkor látni fogod a különbséget. Én is mondhatnám, hogy az Isuzu jól gyorsul, mert én így érzem. De egy 1,0 12V Corsa simán legyorsulna 80km/h-ig. De ez ilyen dolog, vagy hosszú váltónk van, és hosszú utakon kisebb fogyasztással motort kímélve megyünk, vagy rövid, és akkor jól gyorsul a kocsi. Vagy ez, vagy az. Én inkább előbbi választanám B) A kettő dolgot csak egy 6 fokozatú váltó tudja egyesíteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Nem kötöttem bele semmibe sem. Ferrarival meg még nem mentem. Amúgy is Porsche fan vagyok. B) Én csupán az itt olvasott váltós hozzászólásokra reagálva néztem meg az enyém, ami ugye ugyan olyan mint a tied. Mert kíváncsi voltam rá. Ami ugye csak kiderült hogy a tiéd már cserés volt. BMW-t én sem nagyon szeretem, bár azért gagyinak nem nevezném. Eladási adatok legalábbis nem azt mutatják. Mondjuk már mentem olyan 1.8-as kocsival ami szerintem jobban ment mint a vectra. De hagyjuk nehogy valaki belekössön a hozzászólásomba. :D Hát Hogyne ,Nekem sem ez az első autóm :D Ez előtt MV6 os omegám is volt 2 évig hajtottam.igen ahhoz képest ez nulla. Az hogy jól gyorsul arra értettem hogy ha odalépek akkor nemsokat gondolkodik és elindul elég lendületesen,ami ,,,,,,,na mindegy minek magyarázkodok, biztos lessz ebbe a hsz embe is valami amibe ha valaki akar akkor beleköt :devlish: A két autó amit összehasonlítunk azért legyen egy kategória,mert ennyi erővel jössz itt a gagyi M3-as bömössel,hát A Ferrari F40 azért talán jobban gyorsul annál is,vagy beszélhetünk a Mclaren-ről stb.én Opel vectra b 1.8 ról beszélek,társaihoz képesti gyorsulásról. :lol: :devlish: :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ez az Adam1 egy pitbull :lol: :D :icon13: :icon13: :D Nem gyorsulhat olyan jól, mert ez egy hosszú váltó, alacsonyabb fordulatszámon nyomatékos motorhoz. Az X18XE pedig alapvetően pörgős motor. Azt mondom, akkor próbálj ki egy X18XE-t gyári váltóval. Majd akkor látni fogod a különbséget. Én is mondhatnám, hogy az Isuzu jól gyorsul, mert én így érzem. De egy 1,0 12V Corsa simán legyorsulna 80km/h-ig. De ez ilyen dolog, vagy hosszú váltónk van, és hosszú utakon kisebb fogyasztással motort kímélve megyünk, vagy rövid, és akkor jól gyorsul a kocsi. Vagy ez, vagy az. Én inkább előbbi választanám :devlish: A kettő dolgot csak egy 6 fokozatú váltó tudja egyesíteni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Hát Hogyne ,Nekem sem ez az első autóm :D Ez előtt MV6 os omegám is volt 2 évig hajtottam.igen ahhoz képest ez nulla. Az hogy jól gyorsul arra értettem hogy ha odalépek akkor nemsokat gondolkodik és elindul elég lendületesen,ami ,,,,,,,na mindegy minek magyarázkodok, biztos lessz ebbe a hsz embe is valami amibe ha valaki akar akkor beleköt :D A két autó amit összehasonlítunk azért legyen egy kategória,mert ennyi erővel jössz itt a gagyi M3-as bömössel,hát A Ferrari F40 azért talán jobban gyorsul annál is,vagy beszélhetünk a Mclaren-ről stb.én Opel vectra b 1.8 ról beszélek,társaihoz képesti gyorsulásról. :lol: :devlish: :icon13: :icon13: Nem kötekedik itt senki,ne vedd magadra! B) Nem lehet itt betűkben kifejezni az érzelmeket,így lehet annak tűnik számodra! Neked annyit pörög a mutató szerint vagy ténylegesen is,de nem mi hoztuk el a gyárból az autókat és ki tudja az előző gazdá(ja)i milyen apróbb átalakításokat csinált rajta!Ha egy fajta váltóval gyártották csak ezekkel a motorokat és másik 5-10 embernek,akinek ilyen motor van az autójában többet pörög,akkor valószínű volt nálad valami átalakítás!Ha meg nem,akkor örülni kell az autónak hogy egy autópálya utazó sebességnél alig pörög a motor! :devlish: Én örülnék egy kímélő hatodik sebességnek,hogy szegény Isuzum ne járjon az autóutakon 3000 feletti fordulaton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ez az Adam1 egy pitbull :lol: :D :icon13: :icon13: :D Az.... :devlish: :devlish: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Az.... :lol: :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Na volt egy kis időm Alá bújtam a váltóm F18 374+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Nem kötöttem bele semmibe sem. Ferrarival meg még nem mentem. Amúgy is Porsche fan vagyok. :icon13: Én csupán az itt olvasott váltós hozzászólásokra reagálva néztem meg az enyém, ami ugye ugyan olyan mint a tied. Mert kíváncsi voltam rá. Ami ugye csak kiderült hogy a tiéd már cserés volt. BMW-t én sem nagyon szeretem, bár azért gagyinak nem nevezném. Eladási adatok legalábbis nem azt mutatják. Mondjuk már mentem olyan 1.8-as kocsival ami szerintem jobban ment mint a vectra. De hagyjuk nehogy valaki belekössön a hozzászólásomba. :devlish: Persze igazad van,lehet kicsit indulatosan fogalmaztam,bár nem vagyok egy ideges tipus :D . Igen én cseréltem ,igaz nem néztem hogy a régi áttátelezés ami vagy a gyárban belerakott váltó volt vagy nem mert ráírva nem volt hogy az sem volt cserélve ,Milyen volt de azt sem kellett nagyon pörgetnem "emlékeim szerint" :devlish: . Nem gagyi persze,csak nem egy kategória szerintem.ültem azért több vectrába nem csak az enyémbe,van amelyik pörgősebb volt van amelyik érzetre hasonló.Valóban nem a leggyorsabb-legjobban gyorsuló autó az 1.8 as ok között ,de én szeretem és ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Nem vádoltalak semmivel. Csak annyit mondtam, ha szerinted F18 van benne, és ilyen áttételezéssel fut az autód, akkor már valamikor történt váltócsere az autódban, és egy 2.0 dízel váltóját kapta meg. Tudod, a matek nem hazudik... :devlish: Ahogy a tények sem :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Na volt egy kis időm Alá bújtam a váltóm F18 374+ Akkor az enyém volt a jó tipp. :lol: A fogyasztásod egyébként hogy alakul? Leginkább hosszútáv érdekel, 90-100 környékén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ahogy a tények sem :D :lol: És a tények engem igazoltak... :devlish: "IDÉZET(Alex75 @ 2012-01-03 - 20:09) Akkor viszont sanszos, hogy F18+WR374. A probléma csak annyi ezzel, hogy a 2.0 dízeleket szerelték ezzel. Az x18xe-t az F18-s sorozatból csak CR374-vel szereltek, ez 2500-nál 90-nel hasít, nem 110-zel. Az enyém is ilyen. Akkor szerinted a szomszéd autójában fényképeztem az órát????Nem hinném hogy tovább kéne bármit bizonygatnom,ez az enyémnek az órája én fényképeztem ma délután ennyit forog 110 nél és F 18 as váltóval van szerelve Ezek a Tények.S mint tudjuk a TÉNYEK makacs dolgok " Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 én csak figyelek, de most már engem is érdekel a váltóm. hol van "rákarcintva" a váltóra a kódja? alul felül oldalt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts