Krisz 16V Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Én anélkül járok vele több 10 e km óta semmi baja nincs, inkább csak a kipufogógázok elhűlése miatt katalizátor előtt van szerepe (van benne szigetelő anyag is) Hmmm.. gáz elhűtés érdekes lehet.. de hogy ebben nincs szigetelő anyag az fix : Lényegtelen vissza teszem,majd ha oda jutok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Ma megnéztem. 100 nál 2500 forog, 120-nál meg 3000-et Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri9118 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Ma megnéztem. 100 nál 2500 forog, 120-nál meg 3000-et Mekkora motor is van a tiedébe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Mekkora motor is van a tiedébe? :devlish: 1.8 és X18XE!Bele sem lehet kötni! :D Mióta kitisztítottam a hűtő rendszert azóta sem jó a fűtésem,de legalább nem fogyott el egy deci sem a kiegyenlítőből!Kis öröm is öröm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Igen x18xe, és tuti hogy annyit forog, mert direkt megnéztem. Gyári 195/65-ös gumikkal. Mekkora motor is van a tiedébe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Igen x18xe, és tuti hogy annyit forog, mert direkt megnéztem. Gyári 195/65-ös gumikkal. Ha babakocsi kerekekekt teszel alá, akkor is ugyanannyit fog forogni óra szerinti 100 km/h-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Segítsetek! Sűrgős! Melyik vízhőmérséklet jeladó szokta megadni magát az X20-as motoroknál a kicsi 1 csatis vagy a nagyobb szögletes kék stekkeres az agr és a "gyújtáselosztó" között unix 746094 vagy az unix 10734401 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabengt Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hát akkor ne forgasd annyira Mégis minél akarod lejeb szoritani,1500 nál?? csak mert én 110 et 120 at,2000 körüli fordulaton megyek x18xe motorral,én ezt nem értem. Amúgy meg kell nézni hogy a váltóharang kialakítása a nyeles tengely mérete fogazata,stb passzol e a motorodhoz mármint felfogatás és méret belileg,ja és persze vane annyi hely benne hogy elférjen :D :devlish: ,meg persze a váltó rudazat ugyan az e mint a mostani váltónak stb hasonló apróságok ha igen akkor feltehető,ha felfogatás nem passzol akkor csináltatsz hozzá egy közdarabot és azzal felrakható.de persze ez mind pénzbe kerül ami azért nem lessz kis összeg a végén.Azért azt tudni kellene hogy ezek a motorok szeretik sőt kimondottan a magasabb fordulat tartományban érzik jól magukat, ami 2000-akár 4500 tartományt takar,A nyolc szelepesek nem de a 16 osak igénylik a forszírozást,lehet hogy az nem feltétlen üa takarékos de hidd el nem vészes.DE mindezektől független sok sikert hozzá,és ha belefogsz azért ha teheted számolj be róla :icon13: :icon13: Nekem 120 nál 3000-es fordulatom van és általában 120körül közlekedek... :devlish: a fogyasztás miatt akartam kicsit lejjebb vinni de ha szeretik akkor nem nyúlok hozzá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Csak azért írtam így, hogy nehogy valaki belekössön hogy 2000-et kéne pedig forognia :lol: :D Ha babakocsi kerekekekt teszel alá, akkor is ugyanannyit fog forogni óra szerinti 100 km/h-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nekem 120 nál 3000-es fordulatom van és általában 120körül közlekedek... :icon13: a fogyasztás miatt akartam kicsit lejjebb vinni de ha szeretik akkor nem nyúlok hozzá... :lol: Én itt már nem mondanék semmit mert valószínű hogy nem igaz amit mondok, így inkább várd meg légyszi míg valaki ad neked erre hiteles megdönthetetlen bizonyítékkal alátámasztott,de minimum a gyár által kiadott Müszaki adatokkal( hiteles forrásból nem ki ollózva valahonnan többek által tapasztal választ,mert az a tuti.Minden más kamu. :D :devlish: :devlish: :icon13: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nekem 120 nál 3000-es fordulatom van és általában 120körül közlekedek... :D a fogyasztás miatt akartam kicsit lejjebb vinni de ha szeretik akkor nem nyúlok hozzá... :lol: Ezek szerint ugyanaz az X18XE és az X17DT végáttétele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Én itt már nem mondanék semmit mert valószínű hogy nem igaz amit mondok, így inkább várd meg légyszi míg valaki ad neked erre hiteles megdönthetetlen bizonyítékkal alátámasztott,de minimum a gyár által kiadott Müszaki adatokkal( hiteles forrásból nem ki ollózva valahonnan többek által tapasztal választ,mert az a tuti.Minden más kamu. :lol: :D :devlish: :icon13: :icon13: :D Lehet poénkodni, de akkor is hülyeségeket írtál erről a témáról korábban :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Segítsetek! Sűrgős! Melyik vízhőmérséklet jeladó szokta megadni magát az X20-as motoroknál a kicsi 1 csatis vagy a nagyobb szögletes kék stekkeres az agr és a "gyújtáselosztó" között köszi Valószínűbb hogy az 1 csatis Mi a probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Lehet poénkodni, de akkor is hülyeségeket írtál erről a témáról korábban :D Érezd az iróniát :devlish: :devlish: Holnap megyek kicsit hosszabb utra aztán vissza térünk erre rendben??Addig ne dobálózzunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Érezd az iróniát :D :devlish: Holnap megyek kicsit hosszabb utra aztán vissza térünk erre rendben??Addig ne dobálózzunk. :lol: Elég, ha 90-nél, vagy 100-nál megnézed / lefényképezed a km órát, abból már lehet számolni mindent. Tudja ez a szerencsétlen műszeregység a fizikát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Segítsetek! Sűrgős! Melyik vízhőmérséklet jeladó szokta megadni magát az X20-as motoroknál a kicsi 1 csatis vagy a nagyobb szögletes kék stekkeres az agr és a "gyújtáselosztó" között köszi Úgy tudom az egy érintkezős a műszerfalnak ad jelet, a két érintkezős meg a computernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 :devlish: Így lessz sorozat fotó meg minden :lol: :D lessz itt meglepi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Ma megnéztem. 100 nál 2500 forog, 120-nál meg 3000-et Ez ideális egy ekkora motornak. 3600-nál van a max nyomatéka, 5-ben kb 145 km/h, ez még bőven utazó tempó neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Úgy tudom az egy érintkezős a műszerfalnak ad jelet, a két érintkezős meg a computernek. ok köszi. :D Remélem ennek cseréjével megoldódik a reggeli indításom csont hidegben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Úgy tudom az egy érintkezős a műszerfalnak ad jelet, a két érintkezős meg a computernek. Úgyvan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Úgyvan! Akkor már csak kiváncsiságból! A kicsi milyen jelet ad a műszerfalnak és miért? Ha jól tudom a nagy szól bele a hideg indítás "dúsításába" - jól tudom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Akkor már csak kiváncsiságból! A kicsi milyen jelet ad a műszerfalnak és miért? Ha jól tudom a nagy szól bele a hideg indítás "dúsításába" - jól tudom? :lol: A vízhőfok mutató jeladója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 6-os váltót be lehet tenni x20xev-be jó lenne mert kicsit lejjebb szeretném szorítani a fordulatot... Egy hosszabb áttételezésű váltót tudsz bele applikálni. A dízeleké nagy általánosságban hosszabb. Arra viszont számíts, ha túl hosszú, akkor lényegesen lomhább lesz, valamint a fogyasztás sem valószínű, h lefelé módosul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 A vízhőfok mutató jeladója. Bakker na erre nem is gondoltam - vissza a kályha..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 X16XEL - 2850 - 2900 RPM @ 90 km/h (GPS szerinti méréssel) :lol: Teljesen normális, h egy kisebb teljesítményű, viszonylag nehéz autóba "rövidebb" váltót szerelnek. Az enyém pl. 2500-nál megy 90km/h-t. x20xev, sport változat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts