Adam1 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Hát én most ezt biztos nem próbálom ki :) . Egyébként a japán autók tényleg jók ( tisztelet a kivételnek). A másik dolog meg az, hogy kint azért akkor is jobban szervizelik. Volt egyszer egy eladó Toyota Carina-e. Állt az autó kb 3 évet. Ezt szó szerint kell érteni a 3 év alatt talán tíz perc üzemidő volt benne. Nem kellett a kutyának sem. Egy idő múlva jó árasítottuk, és mindjárt volt is érdeklődő. Egy pali komolyan érdeklődött utána. Megnézte, és ki akarta próbálni. :lol: Mondtuk neki, hogy jöjjön vissza kb húsz perc múlva. Addig átnéztük, tettünk bele benzint, jó akksit, és kb második vagy harmadik rövid indítózás után úgy járt a motor mint a doxa. Nyugodtan mondhatom, hogy halkabb volt mint egy hidrotőkés Vectra ;) A Carina E az nagyon pöpec autó. Egyszerűen nem lehet szétrúgni. Eléggé stílustalan kívül belül, nem egy szép autó, minden olyan egyszerű benne, mint egy faék, az ülés puha és rosszul tart, de beleülsz és azt érzed, hogy ez az autó sosem fog tönkremenni. Ismerősömé klímás, 16 éves kora ellenére sosem kellett tölteni a klímát. 200 ezer km van benne,de a motortere úgy néz ki, mint egy újé. Nem folyik, nem szivárog belőle semmi. A futóműnek, féknek minden alkatrésze gyári. Soha nem volt semmi baja. Nincs rajta árva rozsdafolt se, igaz valós 200 ezres, és törve nem volt. 1.6 16 V benzines. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Tudja valaki, hogy 1.7 TD Isuzu motoron hol van az olajgomba? Mert attól tartok, beszart. Nem világít, ha gyújtást kapcsolok. Már régóta gyengélkedett, ha hidegindítás pár másodperccel leállítottam a motort, majd újra gyújtást adtam, akkor sem világított. A kézikönyv szerint menetirányból nézve a motor homlokoldalán balra található. De ebből nem jövök rá, mi az, hogy homlokoldal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Tudja valaki, hogy 1.7 TD Isuzu motoron hol van az olajgomba? Mert attól tartok, beszart. Nem világít, ha gyújtást kapcsolok. Már régóta gyengélkedett, ha hidegindítás pár másodperccel leállítottam a motort, majd újra gyújtást adtam, akkor sem világított. A kézikönyv szerint menetirányból nézve a motor homlokoldalán balra található. De ebből nem jövök rá, mi az, hogy homlokoldal? Nos, sikerült a nyomára akadnom, az olajszűrő mellett van, balról becsavarva a motorblokkba, közvetlenül a hengerfej alá. Szokás szerint jól eldugott, hozzáférhetetlen helyen van. Csak le volt csúszva róla a vezeték :lol: Ha valakit érdekel, pontosan itt van (1es alkatrész). A Corsa B kézikönyvben sikerült megtalálnom: Mivel ilyen távol van a szivattyútól, ezért van az, hogy hidegindításnál 2-4 mp-ig világít az olajnyomás visszajelző. Addigra jut el az olaj oda a megfelelő nyomással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Fékolajat a motorolajhoz, motor tisztítás céljából??? Ezt én épp egyik nap hallottam az egyik ismerősömtől, mondtam neki, hogy elég kopogós hangja van a hidrotőkének, és mondta, hogy öntsek az olajhoz egy kevés fékolajat és attól elhallgat. Még nem tettem, meg mivel nem nagyon bíztam ebben a módszerben, de ha már itt is írjátok akkor már lehet, hogy egy próbát megér! :lol: Igaz mi van akkor ha tényleg leoldja a régi dzsuvás olajat is és bekerül a motorba? Van már valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ezt én épp egyik nap hallottam az egyik ismerősömtől, mondtam neki, hogy elég kopogós hangja van a hidrotőkének, és mondta, hogy öntsek az olajhoz egy kevés fékolajat és attól elhallgat. Még nem tettem, meg mivel nem nagyon bíztam ebben a módszerben, de ha már itt is írjátok akkor már lehet, hogy egy próbát megér! :lol: Igaz mi van akkor ha tényleg leoldja a régi dzsuvás olajat is és bekerül a motorba? Van már valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? Utánna értelem szerűen azonnal le kell cserélni az olajat. A fékolaj elég agresszív oldó hatású anyag. Az előző autómnál Skoda 120-nál a főfékhenger elöl volt a csomagtartóban. Mikor szivárgott a fékolaj belőle, rendesen lemarta a festéket azokról a festett felületekről, ahova rákerült. Meg ugye azért olyan koszos, mert minden szennyeződést felold, ami az útjába kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Utánna értelem szerűen azonnal le kell cserélni az olajat. A fékolaj elég agresszív oldó hatású anyag. Az előző autómnál Skoda 120-nál a főfékhenger elöl volt a csomagtartóban. Mikor szivárgott a fékolaj belőle, rendesen lemarta a festéket azokról a festett felületekről, ahova rákerült. Meg ugye azért olyan koszos, mert minden szennyeződést felold, ami az útjába kerül. Jól be voltak rúgva a tervezők! ;) A képet amit linkeltél,a jobb felső ábrán a termosztát ház ahol látszik!Nekünk ugyebár nem ott van a termosztát,de az erre rámenő csövem durrant el!Ma megyek átmosni a rendszert,megjáratom a kocsit a tisztító folyadékkal,aztán fagyálló és pár nap múlva megnézem kell e bele a tömítő!Vettem adalékot is,valami Winn's vagy micsoda,mivel a Castrol TDA megszűnt és nem kapható a közelünkben sehol! :lol: Ugyan arra a célra van,hát majd kiderül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ezt én épp egyik nap hallottam az egyik ismerősömtől, mondtam neki, hogy elég kopogós hangja van a hidrotőkének, és mondta, hogy öntsek az olajhoz egy kevés fékolajat és attól elhallgat. Még nem tettem, meg mivel nem nagyon bíztam ebben a módszerben, de ha már itt is írjátok akkor már lehet, hogy egy próbát megér! :lol: Igaz mi van akkor ha tényleg leoldja a régi dzsuvás olajat is és bekerül a motorba? Van már valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban? Én már szedtem ki a hidrotőkéket, mert hangoskodtak, szét lettek teljesen szedve, féktisztítóba voltak áztatva, de nem lett semmivel sem jobb. A természetes elhasználódásból eredő kopást tisztítással sem lehet orvosolni szerintem! Mi a garancia arra, hogy ez a "javítás" később nem bosszulja-e meg magát máshogy! Egy motorgenerál nem kis pénz! Én a helyedben alaposan megfontolnám a kockázatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Jól be voltak rúgva a tervezők! ;) A képet amit linkeltél,a jobb felső ábrán a termosztát ház ahol látszik!Nekünk ugyebár nem ott van a termosztát,de az erre rámenő csövem durrant el!Ma megyek átmosni a rendszert,megjáratom a kocsit a tisztító folyadékkal,aztán fagyálló és pár nap múlva megnézem kell e bele a tömítő!Vettem adalékot is,valami Winn's vagy micsoda,mivel a Castrol TDA megszűnt és nem kapható a közelünkben sehol! :lol: Ugyan arra a célra van,hát majd kiderül... Ott is van egy termosztát, az olajhűtő termosztátja. Az 1,5 meg az 1,7 Isuzu blokk ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ott is van egy termosztát, az olajhűtő termosztátja. Az 1,5 meg az 1,7 Isuzu blokk ugyanaz. És az ott mit szolgál?Milyen nyomású olajgombát vettél az autóba?Tudod hogy milyen kell bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 És az ott mit szolgál?Milyen nyomású olajgombát vettél az autóba?Tudod hogy milyen kell bele? Arra való, hogy amíg hideg a víz, addig ne hűtse vissza az olajat. Miután felmelegedett, elérte a víz az üzemi hőfokot, segíti, hogy az olaj, is mihamarabb felmelegedjen 80-90 fokra, ugyanis ott a legjobb a kenőképessége. Nincs olyan túl nagy jelentősége, igazából észre sem vezsed, ha nem működik, de a japók úgy látták, hogy érdemes beszerelni. Nem kellett cserélnem szerencsére, csak a vezeték volt lecsúszva róla. Ezért nem világított az olajnyomás jelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Sziasztok Napokban vettem egy olyan dolgot észre,hogy ha hidegen beindítom a kocsit és felpörgetem ,olyan hangal veszi a fordulatot mint egy géppuska darálása,eléggés szaggatva de magasabb fordulaton jobb. Hidegen nem forgatom ,de az érdekesebb pedig az hogy amint átvált gáz üzemre az autómatika a gázzal,minden hibátlan és egyből ugrik a mutató ahogy oda lépek,vissza tettem benzinre,és még egy picit mindig csinálta amíg fel nem melegszik a kocsi. Ha a hőmérséklet mutató már megmozdult egypicit is tehát bemelegedett a blokk,akkor már megszűnik ,benzinnel is ugrik. MIt szedjek szét ,vagy mit kövessek el hogy ez megszünjön ha netán bajnak számít. Amit időnként kitakarítok,az alapjárati motor,vagy az EGR szelep mit próbáljak még ki? ( mióta ezt csinálja még nem nyúltam semmihez ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Sziasztok Napokban vettem egy olyan dolgot észre,hogy ha hidegen beindítom a kocsit és felpörgetem ,olyan hangal veszi a fordulatot mint egy géppuska darálása,eléggés szaggatva de magasabb fordulaton jobb. Hidegen nem forgatom ,de az érdekesebb pedig az hogy amint átvált gáz üzemre az autómatika a gázzal,minden hibátlan és egyből ugrik a mutató ahogy oda lépek,vissza tettem benzinre,és még egy picit mindig csinálta amíg fel nem melegszik a kocsi. Ha a hőmérséklet mutató már megmozdult egypicit is tehát bemelegedett a blokk,akkor már megszűnik ,benzinnel is ugrik. MIt szedjek szét ,vagy mit kövessek el hogy ez megszünjön ha netán bajnak számít. Amit időnként kitakarítok,az alapjárati motor,vagy az EGR szelep mit próbáljak még ki? ( mióta ezt csinálja még nem nyúltam semmihez ) Lehet, hogy valamelyik benzininjektor szorul, berakódott. Adj injektortisztítót vagy E85-öt a benzinhez és hajtsd ki azt a benzint belőle, ami a tartályban van. Mondjuk amíg bemelegszik, addig gázzal vezesd, mert ha kimarad az égés valamelyik hengerben, akkor azt a katalizátor nem szereti hosszútávon. Szóval csak akkor csináld a tisztítókúrát, amikor nem jár darabosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Én is megpróbáltam szétszedni a régi tőkéimet. A 16 ból 3 jött szét. A többit áztattam hetekig motormosóba, mindig totál fekete lé jött le róla, de a mai napig nem jönnek szét :lol: Igaz a fékolajat nem használtam még rá. Én már szedtem ki a hidrotőkéket, mert hangoskodtak, szét lettek teljesen szedve, féktisztítóba voltak áztatva, de nem lett semmivel sem jobb. A természetes elhasználódásból eredő kopást tisztítással sem lehet orvosolni szerintem! Mi a garancia arra, hogy ez a "javítás" később nem bosszulja-e meg magát máshogy! Egy motorgenerál nem kis pénz! Én a helyedben alaposan megfontolnám a kockázatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Lehet, hogy valamelyik benzininjektor szorul, berakódott. Adj injektortisztítót vagy E85-öt a benzinhez és hajtsd ki azt a benzint belőle, ami a tartályban van. Mondjuk amíg bemelegszik, addig gázzal vezesd, mert ha kimarad az égés valamelyik hengerben, akkor azt a katalizátor nem szereti hosszútávon. Szóval csak akkor csináld a tisztítókúrát, amikor nem jár darabosan. Nem tudom jó vagy rossz.. de mióta m egvan a kocsi most először tankoltam teli benzinnel és tettem hozzá spurit. Volt még 1-2 érdekes csomagolású dolog,amire mindre azt mondták hogy ezt meg azt tisztít,ezt vettem ,mert itthon többen is ezt ajánlották. mint szerelők ,mint magán személy. Ha lesz eredmény ha nem ezen a téren,de legalább akkor megtudom hogy ér e valamit ,és legalább átmosom vele. Filléreké oda adták a fél litert . Egy ideig elég lesz :lol: jah és kezdett az is fura lenni,hogy gázzal majdnem erősebbnek éreztem mint benzinnel. Lehet most egy ideig picit benzinnel járok. Ui. Érdekes szöveg van az elején: benzin / gáz / diesel autókhoz. Nos kíváncsi vagyok a gáz mellé hogy juttatom be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Nem tudom jó vagy rossz.. de mióta m egvan a kocsi most először tankoltam teli benzinnel és tettem hozzá spurit. Volt még 1-2 érdekes csomagolású dolog,amire mindre azt mondták hogy ezt meg azt tisztít,ezt vettem ,mert itthon többen is ezt ajánlották. mint szerelők ,mint magán személy. Ha lesz eredmény ha nem ezen a téren,de legalább akkor megtudom hogy ér e valamit ,és legalább átmosom vele. Filléreké oda adták a fél litert . Egy ideig elég lesz :lol: jah és kezdett az is fura lenni,hogy gázzal majdnem erősebbnek éreztem mint benzinnel. Lehet most egy ideig picit benzinnel járok. Ui. Érdekes szöveg van az elején: benzin / gáz / diesel autókhoz. Nos kíváncsi vagyok a gáz mellé hogy juttatom be ;) Próbáltuk már a spurit, semmilyen változást nem tapasztaltunk, a piros STP adalékot szoktuk használni azzal kicsit szebben és egyenletesebben jár és árban kb. ugyan ott van. http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/st...0_ml/?id=225167 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Próbáltuk már a spurit, semmilyen változást nem tapasztaltunk, a piros STP adalékot szoktuk használni azzal kicsit szebben és egyenletesebben jár és árban kb. ugyan ott van. http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/st...0_ml/?id=225167 Na akkor a következő ez lesz :lol: Kárt nem okozok,mert az nem baj úgy sem hogy most kicsit benzinnel hajtom,spuri meg van most elég szóval ezt elfogyazstom,addig is ha münködik münködik ha nem nem ,de benzinnel járás picit lehet rendbe teszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Na akkor a következő ez lesz :lol: Kárt nem okozok,mert az nem baj úgy sem hogy most kicsit benzinnel hajtom,spuri meg van most elég szóval ezt elfogyazstom,addig is ha münködik münködik ha nem nem ,de benzinnel járás picit lehet rendbe teszi. Ha nem oldja meg akkor lehet hogy a trafóhíd haldoklik, sajnos azokban a motorokban elég gyengére sikeredett, ilyen szempontból jobb a régebbi kábeles X16XEL. Attól is megadhatja magát ha egy másik autót bebikázol a tiédről. Nekünk a G Astrában van ilyen motor és már lett is cserélve nem is olyan régen, nekünk gyorsításkor háromhengerezett főleg hidegen, de már az újjal is kezdett hidegen dadogni, remélem hogy nem lesz cserés. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Ha nem oldja meg akkor lehet hogy a trafóhíd haldoklik, sajnos azokban a motorokban elég gyengére sikeredett, ilyen szempontból jobb a régebbi kábeles X16XEL. Attól is megadhatja magát ha egy másik autót bebikázol a tiédről. Nekünk a G Astrában van ilyen motor és már lett is cserélve nem is olyan régen, nekünk gyorsításkor háromhengerezett főleg hidegen, de már az újjal is kezdett hidegen dadogni, remélem hogy nem lesz cserés. :S De az az érdekes hogy nekem azt mondták gázzal rántgatna előbb ha szarozik a trafó híd és pont hogy gázzal jó.Viszont nekem is megfordult ez a fejembe....nálam még semmi extra nem történt a motorral mióta nálam van a szimpla használaton kívül. Igaz az szinte csak gázzal volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Nem tudom jó vagy rossz.. de mióta m egvan a kocsi most először tankoltam teli benzinnel és tettem hozzá spurit. Volt még 1-2 érdekes csomagolású dolog,amire mindre azt mondták hogy ezt meg azt tisztít,ezt vettem ,mert itthon többen is ezt ajánlották. mint szerelők ,mint magán személy. Ha lesz eredmény ha nem ezen a téren,de legalább akkor megtudom hogy ér e valamit ,és legalább átmosom vele. Filléreké oda adták a fél litert . Egy ideig elég lesz :lol: jah és kezdett az is fura lenni,hogy gázzal majdnem erősebbnek éreztem mint benzinnel. Lehet most egy ideig picit benzinnel járok. Ui. Érdekes szöveg van az elején: benzin / gáz / diesel autókhoz. Nos kíváncsi vagyok a gáz mellé hogy juttatom be ;) Na látod, itt a baj. Az előző tulaj, meg ki tudja mikor tankolt bele utoljára benzint, lehet, hogy valami több éves benzin van a tankodban. A beninnek is van szavatossága. Gázas autónál nem szabad teletankolni, mert az évekig is elég lehet. Mindig keveset, és 2-3 havonta tankolni bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Na látod, itt a baj. Az előző tulaj, meg ki tudja mikor tankolt bele utoljára benzint, lehet, hogy valami több éves benzin van a tankodban. A beninnek is van szavatossága. Gázas autónál nem szabad teletankolni, mert az évekig is elég lehet. Mindig keveset, és 2-3 havonta tankolni bele. Mióta megvan sokszor tankoltam bele.. csak átlag 1-2 ezerért... mivel autómata így használ benzint is ,sőt ha nem megyek hosszútávon hanem városba ide oda akkor eleget jár benzinnel is. van külömbség ezek között a motor tisztító adalékok ( spuri vagy bármi más ) vagy pedig a kifejezetten injektor tisztítónak nevezett lötyi között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri9118 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 hello segitségeteket szeretném kérni van egy16 16v b vectrám és a hűtővíz nagyon nehezen melegszik fel legalább is a mutató szerint mit lehet ilyenkor csinálni elöre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 hello segitségeteket szeretném kérni van egy16 16v b vectrám és a hűtővíz nagyon nehezen melegszik fel legalább is a mutató szerint mit lehet ilyenkor csinálni elöre is köszi Nagy valószínűséggel a termosztátot kell kicserélni. Ha szerencséd van, akkor esetleg csak valami szemét van csak beleakadva és akkor elég kipucolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri9118 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Nagy valószínűséggel a termosztátot kell kicserélni. Ha szerencséd van, akkor esetleg csak valami szemét van csak beleakadva és akkor elég kipucolni. Köszi szépen holnap ezt megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Update: Holnap érkezik a pumpa, remélem jó lesz + az lesz a baja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Update: Holnap érkezik a pumpa, remélem jó lesz + az lesz a baja :D Hát igen,nagyon nem irigyellek most... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts