miles Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Sziasztok márkatársak Olyan kérdésem, vagy hát kérésem lenne, hogy legyetek szivesek nekem infókat adni arról (ha tudtok) mi a külömbség a DTI meg a DI kivitel között, müszaki irányvonalba. minden infót szépen köszönök előre is Ez a dolog engem is érdekelne . Nekem X20DTL van ami ezek szerint DI. Az biztos hogy töltő levegő hűtő az nincs , a porlasztokat meg lehet hogy hamarosan megnézem mert lehet hogy gond van velük és mindenképen ki kell veni őket.
Humannet Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Haveromnak x20di van, és neki olyan gondja van, hogy hidegen füstöl, meg járatja az alapjáratot, és nehezen indul. erre vmi ötlet?(csak hidegen csinálja mindezt ha jól tom)
Adam1 Elküldve Február16, 2011 Elküldve Február16, 2011 Tulajdonképpen 19 LE és 20 vagy 45 Nm merthogy 2.0 DTi-ből is kétféle van. Kicsit bővebben a gyengébben nincs töltőlevegő visszahűtő, kicsit más az adagoló szoftvere, meg talán a porlasztók is. Lényegében ennyi. A motorblokk az ugyanaz. És a turbo is más természetesen, ezt kihagytam.
miles Elküldve Február17, 2011 Elküldve Február17, 2011 És a turbo is más természetesen, ezt kihagytam. A turbó is más ? Ez gáz pedig épen azon gondolkoztam hogy rakok az enyémde is egy intercolert . Hátha jobban mene kicsit de ha más a turbó nem valoszinü hogy rendesen müködne <_<
Bocsek Elküldve Február17, 2011 Elküldve Február17, 2011 Feladatát kb semennyire sem látta el és azt untam, hogy nem tudok "szépen elindulni" ahogy gázt adtam eddig a motort felül semmi sem tartotta és kissé hátra billent ezzel az autón is lökött egyet de már igazság szerint 2 éve ilyen az autó azóta csak romlott és meg is untam most pedig rám jött, hogy kicserélem mivel minden ismert hibát meg akartam szüntetni. Ennek meg az az oka, hogy -8-ban nem szívesen állok neki szerelni bár 0,5-ben takarítottam a gyertyákat amik végül ki lettek cserélve. Amit észre lehet venni: amúgy sem volt sok rezonancia a motor miatt de most mintha kevesebb lenne bár ezt lehet csak beképzelem magamnak (ilyen ez <_< ) ellenben szépen is el tudok indulni vele és amikor pl nyitott motorháztetőnél a gázbowdenen húzok egy kis gázt akkor sem mozdul annyit, nem bólint a motor annyira és filléres tétel alapvetően. Amit látni: a kerek oldalán teljesen elszakadt a gumi azt akár ki is lehetne kalapáccsal ütni belőle a másik felén pedig a kb 3 centiből ami a belső részt a külsőhöz fogja (gumi) már kb csak 0,5 a másik oldalon pedig 1 centi fogja bár felülről még fittnek tűnik de alulról látni, hogy közben végig van szakadva szóval ez már kukás volt. Áhh, akkor azért nem csinálja már nekem sem :D Most hogy így mondod, tényleg kb azóta mióta ki lett cserélve nekem is az a bak (mikor a generátorjavítás történt), mert szintén olyan ramaty állapotban volt mint a tiéd. Pedig már kezdtem azt hinni hogy eddig béna voltam, és több mint 10e km kellett hogy megszokjam vezetni a vekit :D Köszi hogy megnyugtattál :D Még az is megfordult a fejemben hogy normális-e hogy ekkora ménes (100 ló) ilyet rántson a motoron :) :D
_Seth_ Elküldve Február17, 2011 Elküldve Február17, 2011 Nekem ugyan 136 ló, az autó pedig 1,5 tonna környéke és 50e km után cseréltem ki szóval már össze voltam szokva vele és akkor is úgy indult és már zavart, hogy olyan mintha nem tudnám csúsztatni a kuplungot csak felengedni és ránt az autón de azóta megszűnt <_< Féltengely is rendben van, ki volt száradva, toronynak is csak az a csavar baja volt szóval amit írtam az így pár száz kilométerrel később is megállja a helyét, csend van végre megint ami kell is ha már flac számokat hallgatok a hifin :D Na de majd nyáron lesz az igazi amikor melegek a hangszórók is meg minden más is :D
Adam1 Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 Tavaly júniusban vett MANN olajszűrőt szerintetek beszerelhetem még? Csak nem lett semmi baja állásában.
Fort Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 Tavaly júniusban vett MANN olajszűrőt szerintetek beszerelhetem még? Csak nem lett semmi baja állásában. Csak nem,mert szerintem a boltban sem rendelik újra 2-3 havonta a készletet...Gumi tömítést nézd meg rajta!Erről jut eszembe ha nem is Vectra de elég érdekes módon jártam kb 1 hete az Astránkal!Olajszűrőnél kicsúszott a gumi tömítés <_< és nyomta ki az olajat a peremnél! Gondoltam az olajcsere előtti tisztítás jól televágta a szűrőt hiába cseréltem és lehet nagyon koszos!Irány a bolt,típus,évjárat stb kapom a szűrőt és otthon már cserélem is ki!(persze gumi tömítéssel)Motor beindít és ugyan úgy nyomja kifelé az olajat a guminál!Találtam otthon egy kisebb gumit és azt tettem fel a helyére,amitől meg is szűnt az olajfolyás!Az egésznek a lényege hogy X17DT-nél nem a legjobb helyen van a szűrő hogy bármikor belenézünk,láthatjuk hogy jó e a tömítése,nem e folyik a szűrőnél és hiába vettem típushoz való szűrőt,mégsem stimmelt valamiért!Ezek után néha megnézem a Vectra szűrőjét is...
Adam1 Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 Csak nem,mert szerintem a boltban sem rendelik újra 2-3 havonta a készletet...Gumi tömítést nézd meg rajta!Erről jut eszembe ha nem is Vectra de elég érdekes módon jártam kb 1 hete az Astránkal!Olajszűrőnél kicsúszott a gumi tömítés <_< és nyomta ki az olajat a peremnél! Gondoltam az olajcsere előtti tisztítás jól televágta a szűrőt hiába cseréltem és lehet nagyon koszos!Irány a bolt,típus,évjárat stb kapom a szűrőt és otthon már cserélem is ki!(persze gumi tömítéssel)Motor beindít és ugyan úgy nyomja kifelé az olajat a guminál!Találtam otthon egy kisebb gumit és azt tettem fel a helyére,amitől meg is szűnt az olajfolyás!Az egésznek a lényege hogy X17DT-nél nem a legjobb helyen van a szűrő hogy bármikor belenézünk,láthatjuk hogy jó e a tömítése,nem e folyik a szűrőnél és hiába vettem típushoz való szűrőt,mégsem stimmelt valamiért!Ezek után néha megnézem a Vectra szűrőjét is... Én is ellenőrzöm néha, elhúzom az ujjamat az alján, hogy nem folyat-e, de eddig nem. Egyébként ha már itt tartunk, te hogy szoktad elkerülni, hogy olajszűrő cserénél ne folyjon tele az önindító fáradt olajjal? Mert épp felette van az olajszűrő. Amikor meglazítod, kajakra ömlik rá az önindítóra a benne maradt olaj.
Fort Elküldve Február21, 2011 Elküldve Február21, 2011 Én is ellenőrzöm néha, elhúzom az ujjamat az alján, hogy nem folyat-e, de eddig nem. Egyébként ha már itt tartunk, te hogy szoktad elkerülni, hogy olajszűrő cserénél ne folyjon tele az önindító fáradt olajjal? Mert épp felette van az olajszűrő. Amikor meglazítod, kajakra ömlik rá az önindítóra a benne maradt olaj. Én eddig csak csere után néztem meg,de ezentúl sűrűbben fogom! Az ömlő olajat megpróbálom bőrön és a ruhám úján keresztül magamba szívni elég sok sikerrel!Azt hiszed viccelek,de nem láttál még olajcsere után! :D Sajnos azt sem tudtam hogy a szűrő alatt van az önindító <_< de általában próbálom minél gyorsabban kitekerni és ennyi! Nem szokott segítségem lenni,aki alulról egy ovális alakú flexibilis csőre szerelt tálcát tartana,amin keresztül lefolyhat az olaj egy gyűjtőbe,de nem lenne egy rossz dolog,főleg hogy már tudom hogy ott van az önindító!Esetleg te már kiötlöttél erre valamit?
zozor Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 (edited) Hellotok! Az X20DTH (2000/12)az már elektromos gázpedálos? Olvastam régebben, hogy az elektromos gázpedálos autóknál (mindegy milyen típus) a gyorsítás teljes gázpedál lenyomással történjen, szemben a bowdenessel, amivel 2/3-ig kell nyomni. Ez megállja a helyét, jól tudom? Köszi! <_< Ja és a forgalmiban a környezetvédelmi besorolásnál 4-es kód szerepel. Ez amúgy Euro2-es, ugye? Módosítva Február22, 2011 : zozor
Adam1 Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Én eddig csak csere után néztem meg,de ezentúl sűrűbben fogom! Az ömlő olajat megpróbálom bőrön és a ruhám úján keresztül magamba szívni elég sok sikerrel!Azt hiszed viccelek,de nem láttál még olajcsere után! :D Sajnos azt sem tudtam hogy a szűrő alatt van az önindító <_< de általában próbálom minél gyorsabban kitekerni és ennyi! Nem szokott segítségem lenni,aki alulról egy ovális alakú flexibilis csőre szerelt tálcát tartana,amin keresztül lefolyhat az olaj egy gyűjtőbe,de nem lenne egy rossz dolog,főleg hogy már tudom hogy ott van az önindító!Esetleg te már kiötlöttél erre valamit? Én egy rongyot szoktam ráteríteni, hogy az szívja fel az olajat. De nem igazán szokott segíteni. Most azt ötlöttem ki, hogy egy nejlon zacskót húzok a szűrűre, és úgy veszem le, hátha segít.
Adam1 Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Hellotok! Az X20DTH (2000/12)az már elektromos gázpedálos? Olvastam régebben, hogy az elektromos gázpedálos autóknál (mindegy milyen típus) a gyorsítás teljes gázpedál lenyomással történjen, szemben a bowdenessel, amivel 2/3-ig kell nyomni. Ez megállja a helyét, jól tudom? Köszi! <_< Ja és a forgalmiban a környezetvédelmi besorolásnál 4-es kód szerepel. Ez amúgy Euro2-es, ugye? A 2.0 opel diesel motor elektromos gázpedálos, függetlenül attól, hogy X-ers vagy Y-os. Az X-es az Euro2-es, ami 4-es besorolású. 2010 januárig ehhez zöld matrica járt. Azóta kék. Nekem még zöld van az X17DT-hez.
zozor Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 A 2.0 opel diesel motor elektromos gázpedálos, függetlenül attól, hogy X-ers vagy Y-os. Az X-es az Euro2-es, ami 4-es besorolású. 2010 januárig ehhez zöld matrica járt. Azóta kék. Nekem még zöld van az X17DT-hez. Köszi!Akkor a gyorsítás az úgy van, ahogy olvastam, ugye?
Bocsek Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Mitől lehet az hogy durrog a kipufogó? Eddig csak nagy ritkán csinálta, pl mentem egy hosszabb-rövidebb távot, majd mikor megálltam adtam egy kis gázfröccsöt kb 2000/2500-ig, és durrant egyet. További gázfröccsökre nem csinálta. Múlt pénteken mikor hazaértem melóból, gondoltam durrogtatok egyet szokás szerint, és most nem egyet durrant, hanem mikor 1500 alá esik a fordulat egészen alapjáratig folyamatosan durrog nem tudom én hány ütem erejéig. És meleg motornál most már minden gázfröccs után. Nagyon állat hangja van így a sportdobbal, csak félek valami nagyon nincs rendjén. Katalizátoromnak már nem sokat árt, korábban mondták többen is hogy odavan, a motort jobban féltem. Valami ötlet?
Timer Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Mitől lehet az hogy durrog a kipufogó? Eddig csak nagy ritkán csinálta, pl mentem egy hosszabb-rövidebb távot, majd mikor megálltam adtam egy kis gázfröccsöt kb 2000/2500-ig, és durrant egyet. További gázfröccsökre nem csinálta. Múlt pénteken mikor hazaértem melóból, gondoltam durrogtatok egyet szokás szerint, és most nem egyet durrant, hanem mikor 1500 alá esik a fordulat egészen alapjáratig folyamatosan durrog nem tudom én hány ütem erejéig. És meleg motornál most már minden gázfröccs után. Nagyon állat hangja van így a sportdobbal, csak félek valami nagyon nincs rendjén. Katalizátoromnak már nem sokat árt, korábban mondták többen is hogy odavan, a motort jobban féltem. Valami ötlet? Vidd ki pályára a gépet, biztosan túraautót akar alázni! <_< Szerintem gyújtás probléma lehet.
Fort Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Én egy rongyot szoktam ráteríteni, hogy az szívja fel az olajat. De nem igazán szokott segíteni. Most azt ötlöttem ki, hogy egy nejlon zacskót húzok a szűrűre, és úgy veszem le, hátha segít. Jó ötlet,ha meg tudod oldani hogy a nejlont ne nyomja le a szájánál a kiömlő olaj,mert különben még jobban összekened majd csak a motort!Érdekes mutatvány lesz tartani a zacskót és tekerni az olajszűrőt :D Kicseréltem a gázvisszahúzó rugót!Nem volt egyszerű,azt hittem eltöröm a rugót,de csak egy kicsit deformálódott az erőltetéstől! Jelenleg erőből kell nyomnom a gázpedált és azon veszem észre magam néha hogy alapjáraton megyek harmadikban,mert még a bovdent nem húzza,de máskor ennyi erővel padlóig nyomtam!Majd megszokom... :D Van két vastag gumi karika a gázpedál két végállásánál,hogy ne a fémhez érjen hozzá visszaengedve vagy teljesen lenyomva! A felsőt nem raktam vissza tegnap,mert kíváncsi voltam az az 1 cm plusz mennyit enged még pörögni a motornak és viszonylag sokat szerintem! Sajnáltam másodikban harmadikban megnézni meddig engedni,de végsebességre kb 8-10 km/h-ával többet ment óra szerint! Legalább a ventillátorok is mentek egy kicsit,de nem kínozom szegényt tovább,mert jól esik amikor megkérdezik hogy dízel e,mert furán csendesen jár a motor és jó lenne ha még így is maradna egy ideig! <_<
Adam1 Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Mitől lehet az hogy durrog a kipufogó? Eddig csak nagy ritkán csinálta, pl mentem egy hosszabb-rövidebb távot, majd mikor megálltam adtam egy kis gázfröccsöt kb 2000/2500-ig, és durrant egyet. További gázfröccsökre nem csinálta. Múlt pénteken mikor hazaértem melóból, gondoltam durrogtatok egyet szokás szerint, és most nem egyet durrant, hanem mikor 1500 alá esik a fordulat egészen alapjáratig folyamatosan durrog nem tudom én hány ütem erejéig. És meleg motornál most már minden gázfröccs után. Nagyon állat hangja van így a sportdobbal, csak félek valami nagyon nincs rendjén. Katalizátoromnak már nem sokat árt, korábban mondták többen is hogy odavan, a motort jobban féltem. Valami ötlet? A 120-as skodámmal volt ilyen, az motorféknél durrogott, de kegyetlenül. Ezért nem használtam a motorféket, hanem kivettem üresbe, de akkor meg lefulladt az istenverte <_< Évekkel később vettem észre, hogy mi baja, amikor már félre volt állítva. A gyújtásszabályozó membrán volt kiszakadva, és fals levegőt kapott. Szerintem nálad is ez lehet a probléma, hogy valami tömítetlen és falsot szív.
Adam1 Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Van két vastag gumi karika a gázpedál két végállásánál,hogy ne a fémhez érjen hozzá visszaengedve vagy teljesen lenyomva! A felsőt nem raktam vissza tegnap,mert kíváncsi voltam az az 1 cm plusz mennyit enged még pörögni a motornak és viszonylag sokat szerintem! Sajnáltam másodikban harmadikban megnézni meddig engedni,de végsebességre kb 8-10 km/h-ával többet ment óra szerint! Legalább a ventillátorok is mentek egy kicsit,de nem kínozom szegényt tovább,mert jól esik amikor megkérdezik hogy dízel e,mert furán csendesen jár a motor és jó lenne ha még így is maradna egy ideig! <_< Mennyit ment? :D
Fort Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 Mennyit ment? :D Óra szerint 185-188 között!Sötét volt és nem nagyon akartam figyelgetni az órát! Tavasszal olajcsere után úgy is meg szeretnék nézni még egy két dolgot és akkor majd GPS-el megnézem,mennyi is pontosan az annyi! <_<
_Seth_ Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 De attól, hogy nem tettél vissza egy gumi betétet többet pörög a motor? Ha üresben lepadlózod meddig pörög? És meddig pörgött eddig? Nekem ha üresben vagy megfelelő sebességben lepadlózom akkor tiltásig pörög ott pedig már mind1, hogy mit szedek ki mert nem enged többet <_<
pyox Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 helló! valaki megtudná nekem mondani, hogy mi a különbség az x20dti és az y20dth motor közt? a hűtőjük közt nincs különbség ugye? fontos lenne ha valaki tudna gyorsan válaszolni!! köszönöm!
Fort Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 helló! valaki megtudná nekem mondani, hogy mi a különbség az x20dti és az y20dth motor közt? a hűtőjük közt nincs különbség ugye? fontos lenne ha valaki tudna gyorsan válaszolni!! köszönöm! Olvass vissza picit 1797-es hsz után le van írva nagyjából!
Fort Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 De attól, hogy nem tettél vissza egy gumi betétet többet pörög a motor? Ha üresben lepadlózod meddig pörög? És meddig pörgött eddig? Nekem ha üresben vagy megfelelő sebességben lepadlózom akkor tiltásig pörög ott pedig már mind1, hogy mit szedek ki mert nem enged többet <_< Igen,szerintem többet!Bovdenos a gázpedál és ha kiveszem ezt a gumi betétet,szó szerint padlóig le tudom nyomni a gázpedált és ha csak egy kicsivel is de többet húz a bovdenen így!Nem padlózom le álló helyzetben és nem tudom mennyit pörgött eddig úgy,de 3-4-5-ben nem tiltott le egyszer sem még!Gondolom pont úgy van ezáltal a gumi betét által is beállítva hogy ne is lehessen!Egy utamon néztem meg hogy változik e a végsebesség,ami óra szerint nőtt,így gondolom a motor is jobban pörgött!Nem próbáltam egyik sebességben sem kipörgetni teljesen csak 5.-ben és nem figyeltem a fordulatszám mérőt!Majd tavasszal csinálok egy videót a reptéren! :D
Adam1 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Igen,szerintem többet!Bovdenos a gázpedál és ha kiveszem ezt a gumi betétet,szó szerint padlóig le tudom nyomni a gázpedált és ha csak egy kicsivel is de többet húz a bovdenen így!Nem padlózom le álló helyzetben és nem tudom mennyit pörgött eddig úgy,de 3-4-5-ben nem tiltott le egyszer sem még!Gondolom pont úgy van ezáltal a gumi betét által is beállítva hogy ne is lehessen!Egy utamon néztem meg hogy változik e a végsebesség,ami óra szerint nőtt,így gondolom a motor is jobban pörgött!Nem próbáltam egyik sebességben sem kipörgetni teljesen csak 5.-ben és nem figyeltem a fordulatszám mérőt!Majd tavasszal csinálok egy videót a reptéren! <_< Ne is várd, hogy letiltson, mert nem fog. Itt nincs semmi elektronika, ami ezt megtegye. Egy kis csavar van az adagolón, ami határolja az adagolón a kart, ami állítható. Hasonló, mint az alapjárati állító csavar. Csak ez a max gázt állítja. Például arra praktikus, hogy zöldkártya előtt állítasz rajta, hogy ne tudják szétpörgetni a motort.
Recommended Posts