Lacee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 nos reggel villogtam, ime az eredmény ( elvileg nem számoltam félre...) 10-3-5-4-10-2-6-4-10-3-5-4-10-3-5-4-10-3-5-4-10-3 ... elvileg tehát 0354 0264 0354 ... nyilván nem ismétli többször, vagy remélem ez után már nem kezdett másikba.. rákezdek a hibakód keresésre neten ha valaki gyorsabb lenne akkor köszönném :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 nem hiszem hogy ennyire félre számoltam de nagyon nem találok haosnlókat sem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 P0354=Gyújtótekercs D primer/szekunder funkció-rendellenesség P0264=Befecskendezett t.a.-mennyiség 2. henger kicsi Adj egy mail címet,és átküldöm neked az egész táblázatot! nos reggel villogtam, ime az eredmény ( elvileg nem számoltam félre...) 10-3-5-4-10-2-6-4-10-3-5-4-10-3-5-4-10-3-5-4-10-3 ... elvileg tehát 0354 0264 0354 ... nyilván nem ismétli többször, vagy remélem ez után már nem kezdett másikba.. rákezdek a hibakód keresésre neten ha valaki gyorsabb lenne akkor köszönném :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 laszloczipauer@yahoo.com köszönöm szépen! P0354=Gyújtótekercs D primer/szekunder funkció-rendellenesség P0264=Befecskendezett t.a.-mennyiség 2. henger kicsi Adj egy mail címet,és átküldöm neked az egész táblázatot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Lázsd minyő gyors vagyok,elkűdtem! laszloczipauer@yahoo.com köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 igen igen, a nap süssön Te rád ezért :) azthiszem akkor trafót kell találjak vagy újat vagy ezt javíttatnom de legjobb lenne egy donor egy gyors teszt cserére... lassan felhivom a csergőt csak hogy tudjam mennyi a gyári új... de tudom hogy horror lesz és nem azt fogok venni :) :D 66.000 Ft ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Meg persze ha ráadja a gyujtást. :) Akkor csak világít, de normál esetben beindulás után elalszik.ha nem, na akkor lehet villogtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Ne siess a gyujtótrafó cserével.... először csereberéljél valakivel... lehet gyujtáskábel hiba is.... én majdnem kicseréltem másodszorra is a trafót.... szerencsére megusztam kábelcserével.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 na igen én is ezen gondolkoztam nagyon, viszont a kocsi meg kelleni fog a hétvégén és következő hétvégén is... meg munkába járni is ugy mellékesen... kaptam ma szabit, vettem trafót, kicseréltük most működik egyenlőre hibátlanul... napokon belül kiderül hogy előjön e a jelenség megint... kicsit kamikaze volt ez a vétel de sajnos most kockáztattam. Ne siess a gyujtótrafó cserével.... először csereberéljél valakivel... lehet gyujtáskábel hiba is.... én majdnem kicseréltem másodszorra is a trafót.... szerencsére megusztam kábelcserével.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Gyertyakábelt ki lehet mérni egy egyszerű multiméterrel hogy jó-e.Mérj rajta ellenállást.Egyszer gyertyacsere után nekem is rángatott,és gondolom én,hogy mikor vettem le a kábelt,az egyik megtört.Én kimértem. na igen én is ezen gondolkoztam nagyon, viszont a kocsi meg kelleni fog a hétvégén és következő hétvégén is... meg munkába járni is ugy mellékesen... kaptam ma szabit, vettem trafót, kicseréltük most működik egyenlőre hibátlanul... napokon belül kiderül hogy előjön e a jelenség megint... kicsit kamikaze volt ez a vétel de sajnos most kockáztattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Termosztát megvan, csere ha jó idő lesz addig KartonLapPower "melegíti" a hűtőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Anno énis így nyomtam az astrámmal,csak ne takard el az egész hűtőt.A 2/3-át bőven elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Anno énis így nyomtam az astrámmal,csak ne takard el az egész hűtőt.A 2/3-át bőven elég. Annyi van kb, teljesen nem akartam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Gyertyakábelt ki lehet mérni egy egyszerű multiméterrel hogy jó-e.Mérj rajta ellenállást.Egyszer gyertyacsere után nekem is rángatott,és gondolom én,hogy mikor vettem le a kábelt,az egyik megtört.Én kimértem. Én is igy gondoltam..... de most a nyáron volt, hogy mind gyakrabban kihagyott a motor.... és kimérve a kábeleket semmit nem tudtam megállapitani..... találomra kicseréltem egyet és akkor javult...... majd mivel már két idegen kábel volt, kicseréltem az összeset.... na azóta egyszer sem dadogott,,,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Termosztát csere: sikertelen... vettem ugyan egyet de nem jó bele sőt köze sincs hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Termosztát csere: sikertelen... vettem ugyan egyet de nem jó bele sőt köze sincs hozzá :) Akkor vidd vissza, és lehetőleg vidd hozzá a mintát amilyenre szükséged lenne.Még ha macerás is eljutnod az ótósboltba.Úgy hátha nem lőnek mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Az lesz :) Most termosztát nincs is az autóban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Az lesz :) Most termosztát nincs is az autóban :) Magasabb fogyasztás rlz.....meg gatyább fűtés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Magasabb fogyasztás rlz.....meg gatyább fűtés. Így max 3-4 kilométert tervezek megtenni csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Csak termosztátot vettél,vagy komplett házzal együtt? Termosztát csere: sikertelen... vettem ugyan egyet de nem jó bele sőt köze sincs hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Csak termosztátot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
riddlerke Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Sziasztok! B2-es vectra fényszórópárt keresek! tud valaki? Lenne még egy kérdésem is! 1.616V (x16xel) 1997. vectrámnak kicsit furcsa az alapjárata.nem nagyon csak kicsit mintha dadogna. Kb 2000km megtétele előtt cseréltem benne gyertyát. válaszotok előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Csak termosztátot :) én is most vettem termosztátot, kéz alól eredeti GM 4500.-ért :) + posta. Sajnos több nincs. egyébként boltban olyan 7000 körül megy az utángyártott, GM beszállítói 14000.- Házzal együtt létezik csak, három csavar fogja. kell hozzá venni elvileg tömítést is vagy a régit nagyon óvatosan kioperálni, FSB-vel bekenni óvatosan és ugy felrakni. max fél óra hossza a csere, kellékek: 6-os kis crova, vízpumbafogó, FSB, meg 3dl hűtőfolyadék pótolni. egyébként az ilyen nem azt vettem ami kell vásárlásokat elkerülendő, ajánlom az OPEL EPC programot abban benne vannak a gyári számok és az alapján könnyebb a vásárlás, meg van benne sok robbantott ábra is. Le lehet tölteni sok helyről ingyenesen. Egyszer rossz kipufsortömítést adtak, kocsi kunyerálás mert másik városban lett véve stb. na azóta van ez a program :D Ha valakinek esetleg kell akkor tudok segiteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 én is most vettem termosztátot, kéz alól eredeti GM 4500.-ért :D + posta. Sajnos több nincs. egyébként boltban olyan 7000 körül megy az utángyártott, GM beszállítói 14000.- Házzal együtt létezik csak, három csavar fogja. kell hozzá venni elvileg tömítést is vagy a régit nagyon óvatosan kioperálni, FSB-vel bekenni óvatosan és ugy felrakni. max fél óra hossza a csere, kellékek: 6-os kis crova, vízpumbafogó, FSB, meg 3dl hűtőfolyadék pótolni. egyébként az ilyen nem azt vettem ami kell vásárlásokat elkerülendő, ajánlom az OPEL EPC programot abban benne vannak a gyári számok és az alapján könnyebb a vásárlás, meg van benne sok robbantott ábra is. Le lehet tölteni sok helyről ingyenesen. Egyszer rossz kipufsortömítést adtak, kocsi kunyerálás mert másik városban lett véve stb. na azóta van ez a program :lol: Ha valakinek esetleg kell akkor tudok segiteni... Unix rendszeréből lett kinézve :) Nekem 2 csavaros és torx és 3 d víznél több kifolyt jóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dudikov Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Unix rendszeréből lett kinézve :) Nekem 2 csavaros és torx és 3 d víznél több kifolyt jóval :) az szép :D, szeretem az olyat amikor a boltban nem tudják mit kell adni, ezért is használom az EPC-t legalább tudom hogy néz ki az új. Jah látom már neked nem 1.6-os mocid van. az X16XEL-be van 3 csavaros torx (arra megy rá a 6-os kis krova) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts