mackosajt Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Nem kell többesszám... 1edül csinálom... mint régen a skodátladátmazdát :unsure: Így csak magam szidhatom. :blink: murva hideg van, és az udvaron dógozom... ez a legnagyobb hátráltató erő.
warwolf Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Nem kell többesszám... 1edül csinálom... mint régen a skodátladátmazdát :blink: Így csak magam szidhatom. ;) murva hideg van, és az udvaron dógozom... ez a legnagyobb hátráltató erő. Ezt most akkor nem kommentelem.Pont olyan "izé" vagyol, mint MI Corsások! :unsure: Nah, remélem gyorsban helyrejön majd a gépsasod. ;)
mackosajt Elküldve November28, 2006 Elküldve November28, 2006 Azon vagyok! rohadtul utálok buszozni... :unsure:
mackosajt Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 NOs tehát délelőtt célszerszám kereséssel bíbelődtem, mert a kölcsön kapott T55-ös fej nem fért be a HF-be. Találtam egy ragyogó kis készletet, szép hosszú, kecses alakkal... gyorsan magamévá tettem. Irány haza, munka indul. 11 körül kezdtem a melót, és úgy egy 1,5 órával ezelőtt beröffentettem a gépet. Picit járattam, majd olajat cseréltem... ismételten Metabond speed 10w 40, és C olajadalék ment bele... Fagyállóba majd méretek, mert most 3 lityi koncentrátum ment bele... szóval lehet -35 megvan. :blink: Ja, a generátor csapágyainak cseréje jótékonyan hatott a zajszintre! :unsure: Álom most a hangja a kocsinak! ;)
warwolf Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 NOs tehát délelőtt célszerszám kereséssel bíbelődtem, mert a kölcsön kapott T55-ös fej nem fért be a HF-be. Találtam egy ragyogó kis készletet, szép hosszú, kecses alakkal... gyorsan magamévá tettem. Irány haza, munka indul. 11 körül kezdtem a melót, és úgy egy 1,5 órával ezelőtt beröffentettem a gépet. Picit járattam, majd olajat cseréltem... ismételten Metabond speed 10w 40, és C olajadalék ment bele... Fagyállóba majd méretek, mert most 3 lityi koncentrátum ment bele... szóval lehet -35 megvan. :blink: Ja, a generátor csapágyainak cseréje jótékonyan hatott a zajszintre! :unsure: Álom most a hangja a kocsinak! ;) Nah, akkor végre ezek jóhírek!Grat Maci, ügyes voltál!!!!
Hic Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 ..Álom most a hangja a kocsinak! :unsure: Ügyi vagy! Akkor most már jöhet a zene.... :blink: ;) Megkaptad a mélt?
mackosajt Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 THX! tuttaaaam, hogy valamicskét éeeteeek a dóógokhoz. Legközelebb kinek segíthetek? :unsure: Hic! Igen! Igen! :blink:
Tom Elküldve December2, 2006 Elküldve December2, 2006 THX! tuttaaaam, hogy valamicskét éeeteeek a dóógokhoz. Legközelebb kinek segíthetek? :unsure: Hic! Igen! Igen! :blink: És most klappol minden? Egyébként gratula a szereléshez.
mackosajt Elküldve December2, 2006 Elküldve December2, 2006 És most klappol minden? Egyébként gratula a szereléshez. Igen, Minden rendben! Már 80 km-t mentünk is vele. Mint az álom... most olyan... :unsure:
tomi023 Elküldve December3, 2006 Elküldve December3, 2006 Gratula az "új" motorhoz! Én már 10.000km-nél járok :unsure: hajrá
Kiscsávó Elküldve December4, 2006 Elküldve December4, 2006 Igen, Minden rendben! Már 80 km-t mentünk is vele. Mint az álom... most olyan... :unsure: Sok sikert hozzá!
tomi023 Elküldve Június18, 2007 Elküldve Június18, 2007 Hová lett a hűtőfolyadék? Ma arra lettem figyelmes, hogy nagyon hamar felmelegszik a motor egészen a piros mezőbe. Az érdekes az, hogy 5 liter vizet tettem bele ma. Leellenőriztem, nem bugyborékol nem olajos, az olaj nem dúsul. Ellenben a klíma lefolyócsöve folyamatosan vizes ami érthető is ebben a 34-fokban. Folyamatosan megy. A garázsban soha nem láttam foltot alatta, lehet reggelre elpárolgott? Akkor nem ereszt folyamatosan? Hol lehet a víz? Lehet, hogy az utastér felé folyna el? és esetleg a klíma radiátor el is szárítja? És a klíma indulásakor azért olyan párás a befújt levegő? Csöppet tanácstalan vagyok...
mackosajt Elküldve Június18, 2007 Elküldve Június18, 2007 5 liter víz qrva sok Tomi! Nekem az ősszel a hazafelé úton 100 km-en volt 5 liter a fogyás... és HF tömítés volt a ludas. ha belülre menne, azt észre vennéd ekkora mennyiségnél, bár előbb azért tapogatózz a padlón. :rolleyes:
tomi023 Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 Meg is lett a ludas a vákumvezérlésű fűtéscsap. Ez a klíma radiátor kifolyócsöve felett van, és a kifolyt víz a klíma vizével egy helyre folyt így nem lehetett látni a baját. De meglett már javítják is, egy óra múlva kész is van meg egy pár 10-es. Hogy rendben legyen a nap az Astra is megállt, ott is víz de ott gumicső repedés, viszont nincs raktáron és várni kell rá. Az is pár 10-es Más bajom talán nem lesz ma....
opel16v Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 hol veszed te az alkatrészeket? nekem omiba asszem 6ezer volt a fűtéscsap. :rolleyes:
warwolf Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 hol veszed te az alkatrészeket? nekem omiba asszem 6ezer volt a fűtéscsap. <_< Biztos nem hawernél vetted! :rolleyes: Amúgy Gabi mit hallottál ezekről az X25XE-kről?Továbbra is tseszi a csőrőmet a dolog...........
opel16v Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 Amúgy Gabi mit hallottál ezekről az X25XE-kről?Továbbra is tseszi a csőrőmet a dolog........... Saját tapasztalatom nincs vele, amúgy akkor már MV6-ot vennék ha már egyszer élünk :rolleyes:
warwolf Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 Saját tapasztalatom nincs vele, amúgy akkor már MV6-ot vennék ha már egyszer élünk <_< De én Vekiben gondolkodom.......Bár Demó 100, hogy bele rakná nekem az MV6-ot! :rolleyes:
opel16v Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 De én Vekiben gondolkodom.......Bár Demó 100, hogy bele rakná nekem az MV6-ot! :rolleyes: Én már akkor inkább omit vennék ;) :D Bár kicsit elfogult vagyok asszem <_<
warwolf Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 Az Omi ráadásul hátsókerekes :rolleyes: V.front, v. pedig 4X4! <_<
warwolf Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 Omegát kell venni. Kori B Vekit akar venni, Te pedig MV6-ot.Össze kellene hozni nem? :rolleyes: Amúgy drakula a fűtéscsaphoz.Azért figyelj rá, nehogy rámondott hiba legyen, aztán 1X csak motor nyekk........
tgabika76 Elküldve Június19, 2007 Elküldve Június19, 2007 De én Vekiben gondolkodom.......Bár Demó 100, hogy bele rakná nekem az MV6-ot! :rolleyes: Mivel a blokk ugyanaz, a 2.5 V6-ot simán fel lehet fórni 3.0-ra, de még 3.2-re is... Van rá példa.
Recommended Posts