mackosajt Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 No ma megérett az idő, és kicseréltem a szelepfedél tömítését a kocsin... hát.. korábban rendesen bekenték pasztával, az már 1x biztos... no meg az is, hogy rendesen meg voltak tépve a csavarok is... most a mai utam után úgy látom, jól dolgoztam... nincs olajszivárgás... és pasztát sem használtam. aztán kicseréltem a már régóta húzódó másik alkatrészt, a benyaszűrőt... hirtelen a kissé ideges alapjáratom is megjavult... már csak a lökösnek kell visszakerülnie, hogy újra egyben legyen a gép... ja meg egy picit bekopni a klímahűtő ventinek, mert a koccnál kapott egy pici ívet, és bekoszol a keretbe... és idegesítő hangja tud lenni, ha beindul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 Az a venti egy ideig még biztos fog reszelni. :unsure: Inkább meg kéne igazgatni ha lehet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Sajnos ahogy néztem, nem lehet igazítgatni... pedig jó lenne... ez van, ezzel kell együtt élnem. Ma felkerült sokadjára a lökös... végre... most már semmi sem maradt ki alóla. ott voltam, felügyelni... A srác meg felajánlotta, hogy ezután okosban is tudunk fényezni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Sajnos ahogy néztem, nem lehet igazítgatni... pedig jó lenne... ez van, ezzel kell együtt élnem. Az egésznek a keretét kellene kicsit kiszintezni, mert akkor reszelhet leginkább, ha kicsit kicsavart, megvetemedett formában kerül vissza a hűtőre. Szal érdemes megnézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 ez a keret legalább 2 hétig kifliben volt... az a csoda, hogy túlélte... ez már nem alakul vissza... majd bekopik, vagy ha nagyon idegesít, akkor tavasszal lekapom a lököst, és megnézem mit lehet tenni... már ha addig be nem kopik. ui: nincs valakinek elfekvőben valami toldat, vagy egy komplett "optikázott" lököse? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 ez a keret legalább 2 hétig kifliben volt... az a csoda, hogy túlélte... ez már nem alakul vissza... majd bekopik, vagy ha nagyon idegesít, akkor tavasszal lekapom a lököst, és megnézem mit lehet tenni... már ha addig be nem kopik. Akkó meg mé nem lett cserélve az is biztosításra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Akkó meg mé nem lett cserélve az is biztosításra? ne engem kérdezz... :unsure: a lököst is cserélhették volna(nem volt már teljesen szűz), ha biztosító is úgy akarta volna... mondjuk így is 700-at számláztak nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 ne engem kérdezz... :blink: a lököst is cserélhették volna(nem volt már teljesen szűz), ha biztosító is úgy akarta volna... mondjuk így is 700-at számláztak nekik A biztosító kárszakértője überelt? Ahhoz már volt szerencsém nekem is. Akkor fogadtam meg, hogy casco-t soha a büdös életben többet nem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 úgy néz ki... idén az én nevemre és kocsikra eddig 1,4 misit fizettek ki... ezt mind az allianz... mindkét kocsinál elsőblikkre 300-ra tippeltek! szóval, így se panaszkodom... Nekem egyik se került egy fityingbe se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Nekem egyik se került egy fityingbe se... Csak közben meg utána egy csomó bosszankodásba... És persze még lehet hogy majd ezután neked kell hűtőventit cserélni saját pénzen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 ez is benne van a pakliban... ha meg még nem is konyítanék a kocsihoz, akkor észre se venném... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2006 Megoszt Elküldve November25, 2006 No ma megérett az idő, és kicseréltem a szelepfedél tömítését a kocsin... hát.. korábban rendesen bekenték pasztával, az már 1x biztos... no meg az is, hogy rendesen meg voltak tépve a csavarok is... most a mai utam után úgy látom, jól dolgoztam... nincs olajszivárgás... és pasztát sem használtam. Parafa tömítést használtál? Akkor bátor ember vagy ha paszta nélkül rakod össze, mert a parafa összeszárad pár nap/hét alatt, és akkor ereszteni fog paszta nélkül, de ne legyen igazam... Viszont én eddig még mindig így jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ez gumi tömítés... de most sajna lényegtelen, mert a hengerfej fog leugrani a kocsiról... rövid időn belül... 160200 km (óra szerint) után a hengerfejtömítés (remélem hogy csak ez) megadta magát... de rendesen... szóval, most nem vagyok túl happy... :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ez gumi tömítés... de most sajna lényegtelen, mert a hengerfej fog leugrani a kocsiról... rövid időn belül... 160200 km (óra szerint) után a hengerfejtömítés (remélem hogy csak ez) megadta magát... de rendesen... szóval, most nem vagyok túl happy... :unsure: :blink: Lassan te is úgy leszel,mint Udi,már mindent ismer a gépen,izzé porrá szedte! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ez gumi tömítés... de most sajna lényegtelen, mert a hengerfej fog leugrani a kocsiról... rövid időn belül... 160200 km (óra szerint) után a hengerfejtömítés (remélem hogy csak ez) megadta magát... de rendesen... szóval, most nem vagyok túl happy... :blink: ;) Maci, mióta megvan a Veki, azóta v.hogy elkerül a szerencse........... ;) Nem lehet, hogy ez egy nemkorekt autó volt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Nem lehet, hogy ez egy nemkorekt autó volt? mint minden külföldről behozott autó.... :blink: de ez már a magyarországon élünkbe való ;) ;) ez egy 3 éves autó, 200.000 km-rel. a kötshög nepper ezt hozza be, nem a jót. asszem én nem veszek többet magyarországon autót, csak akkor ha 101 % osan be tudom magam biztositani, hogy jót veszek. KLIKKKKK Pl. a Coupé jó vásár volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 mint minden külföldről behozott autó.... :unsure: de ez már a magyarországon élünkbe való :blink: ;) ez egy 3 éves autó, 200.000 km-rel. a kötshög nepper ezt hozza be, nem a jót. asszem én nem veszek többet magyarországon autót, csak akkor ha 101 % osan be tudom magam biztositani, hogy jót veszek. Jövőre talán változtatni fognak v.mit a reg.adó környékén, is kis szerencsével lehet majd behozni "normális" autót. Viszont tényleg az a gáz az itthoni verdákkal, hogy pl. a G Astrák nagyonjól felszerelt szakasza is behozott.Az árak magasak, legalább is sztem magasak az évjárathoz képest. Megfordult a fejemben egy autócsere, de nem akarok belefutni egy ismeretlen eredetű autóba.Így egyenlőre csak nézelődök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Maci, mióta megvan a Veki, azóta v.hogy elkerül a szerencse........... :blink: Nem lehet, hogy ez egy nemkorekt autó volt? :unsure: nos. lehet... de már pláne nem adom el... gyakorlatilag már csak a moci nem volt megbontva....most már megvan.... lehet, ha úgy kelek fel, már a HF is leugrik reggel... aztán megy javíttatni. mondjuk ránézésre ez még tényleg nem volt lekapva... de én már nem merek mondani semmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ha már lentvan egy komplett felújítás is mehet! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Ha már lentvan egy komplett felújítás is mehet! :unsure: én sem úgy akarom, hogy csak tömítés csere és vissza... gondolkozom még pár dolgon... csak a pénztárca... az ne lenne likas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 én sem úgy akarom, hogy csak tömítés csere és vissza... gondolkozom még pár dolgon... csak a pénztárca... az ne lenne likas... Nem kell itt marha drága dolgokra gondolni azért,bár nem tom mit forgatsz a fejedben! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Nem kell itt marha drága dolgokra gondolni azért,bár nem tom mit forgatsz a fejedben! :unsure: hát annyit, hogy sokáig ne kelljen levenni újra... semmi mást... ez már túltárgyaltam Demoval, ez nem tuning verda, ez családi kocsi... megfogadom tanácsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 hát annyit, hogy sokáig ne kelljen levenni újra... semmi mást... ez már túltárgyaltam Demoval, ez nem tuning verda, ez családi kocsi... megfogadom tanácsát. Miket írt a corsabetyár? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Miket írt a corsabetyár? :unsure: beszélt... tegnap is... meg korábban is... ezt sok lenne tuningolni... és nem érné meg... akkor maradok egy corsa tervnél... de most a vectra, a "kicsi kocsi" fontosabb... pedig már kezdtem örülni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts