Adam1 Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 ha a csipogó alatti csavar is megvan, akkor ablak leteker, és alulról felfelé 2 oldalt van 1 pár patent ezeket valami hosszú csavarhúzóval óvatosan kipattintani, és az alját eltartva felfelé húzni a kárpitot Nem muszáj letekerni az ablakot, mert hátul nem megy le teljesen, egy 10 centi híjján. Nekem úgy jött, ki hogy a csavarok kiccsavarása után kihajtottam picit, alul pedig benyúltam egy fadarabbal, és óvatosan felnyomtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Ja igen.Nekem hátul nincs tekerőm így azt nem is kell leszednem. :devlish: Azért nem írtam. Alul a zsebnél fogja 2, az ajtó fogantjúnál 2. Az ablakletekerő fogja még, de azt is leszedtem. Csak fent nem tudtam rájönni mi a titka a leszerelésének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Hogy hogy ezt tetted bele és nem az itt árult nem tudom milyen nevűt? Én most próbálgatom átlépni az 50%-os határt, hogy mit csinál melegebb időben. Vektrakocsi is átállt tiszta szeszüzemre.Egyik barátomnál volt egy bontatlan Hunflex de Luxe, aztán az lett bele aplikálva. Még Tech2-vel be lesz lőve minden paraméter rajta, aztán annyi.Jah, és a MOL k@pja be a 340ft-os benyaárával együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Mivel a modi a pü-re még csak nem is válaszolt, ezért itt kérdezném meg a fórumozókat,hogy kinek mi a tapasztalata (ha van) a lézer blokkolókkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Működnek. Ennyi elég? :devlish: Egy vectra méretű autóra ha csak szemből akarod védeni 2 blokkoló kell így olyan 190e egy valamire való, ez alatt bele sem érdemes vágni mert ha nem 100%, hogy véd akkor csak kidobott pénz. Egyébként a detektorral ellentétben használata törvényt sért mivel arra nincs törvény, hogy detektorral érzékelhetem, hogy mikor hol mérnek arra viszont van, hogy a sebesség mérést akadályozni, módosítani tilos. De még nem hallottam olyat, hogy bárkit is elővettek volna e miatt. (Detektor használata is tilos tőlünk nyugatra, nálunk az SC102-es lézeres mérőt pl már nincs detektor ami jelezné az ellen csak a blokkoló jó és ilyeneket használnak városokban, főúton még sokszor csak régebbieket. Autópályán is régebbi lézer, radaros van és a beépített is jelezhető előre. Tőlünk keletre pedig egy olcsóbb árfekvésű detektor is 100%-is biztonságot nyújthat.) Ha még van kérdésed akkor hajrá :lol: (Modis dolog: beszélni róla szerintem legálisan lehet pláne, hogy legálisan forgalmazhatóak még jelenleg ezek a készülékek). Ja és tőlünk nyugatabbra pl ha detektora van valakinek az pl olyan, hogy nyitja a garázskaput.... utána meg használhatja is :lol: pl ami nekem van whistler xtr 650-es ez is alapból pl iránytű is lehet vagy lehet egy kis infórmációs központ mivel több mint 50 utasítást tudna amerikában mint pl: baleset, terelés, útlezárás, dugó, lassíts, gyorsíts, kerülj balra-jobbra, figyelem.... ezeket kiírja és be is mondja ha kap ilyen radaros jelet de persze nálunk ez nem működik kint viszont pl a mentő vagy rendőr is küld ilyen radaros jelet és a környéken akinek van ilyen cucca egyből meg is kapja az infót, hogy baleset, vigyázzon még azt is megmondja, hogy egyenes, balra, jobbra vagy merre van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...1.8-16v-3849556 :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Hogy hogy ezt tetted bele és nem az itt árult nem tudom milyen nevűt? Én most próbálgatom átlépni az 50%-os határt, hogy mit csinál melegebb időben. X20XEV-nél a előfűtött lambda feladja a leckét egyelőre Gabinak.Ezért maradtam a "jó öreg" technikánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 e85-höz hozzátenném amúgy, hogy ha átalakítom és 20%-al többet fogyaszt, akkor árban ugyan ott vagyok, mint ha 50-50%-ban tankolom benzinnel de nem fogyaszt többet. Tehát gondolom nem éri meg átalakítani, mert így is megy, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 e85-höz hozzátenném amúgy, hogy ha átalakítom és 20%-al többet fogyaszt, akkor árban ugyan ott vagyok, mint ha 50-50%-ban tankolom benzinnel de nem fogyaszt többet. Tehát gondolom nem éri meg átalakítani, mert így is megy, nem? Kérdés, hogy felesben nem fogyaszt-e valamennyivel többet :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Kérdés, hogy felesben nem fogyaszt-e valamennyivel többet :devlish: ...és hogy mennyivel megy rosszabbul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Kérdés, hogy felesben nem fogyaszt-e valamennyivel többet :devlish: De igen. ...és hogy mennyivel megy rosszabbul. Nem megy rosszabbul.De jobban sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 De igen. Nem megy rosszabbul.De jobban sem. Én nem vettem észre, hogy többet fogyasztana. Vegyesben benzinnel és keverve is mindig 11l jön ki. És rosszabbul sem megy. de ahogy írtad, jobban sem:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Én nem vettem észre, hogy többet fogyasztana. Vegyesben benzinnel és keverve is mindig 11l jön ki. És rosszabbul sem megy. de ahogy írtad, jobban sem:( Tisztán használva eddigi észrevétel, hogy alul hamarabb éled, középtartományban van egy kis lomhaság, majd 4000rpm felett nagyondurván megindul.Ha be lesz lőve a kütyü, még jobb lesz.A fogyasztásról nem tudok érdemileg nyilatkozni, mert nem tankoltam még.Majd ha kell. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Nekem sem eszik többet felesben! Én nem vettem észre, hogy többet fogyasztana. Vegyesben benzinnel és keverve is mindig 11l jön ki. És rosszabbul sem megy. de ahogy írtad, jobban sem:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Tőlünk keletre pedig egy olcsóbb árfekvésű detektor is 100%-is biztonságot nyújthat Háááát.... itt most Erdélyben az a módi, hogy olyan szerkezeteket vásároltak, hogy nem mér csak a fotózás pillanatában..... Ergó addig kibocsájtott - és igy detektálható - jel nincsen. Gyakorlatilag a közeg szemmérték után dönti el mikor akarja bekapcsolni, de akkor abban a pillanatban mér is, fotóz is. ellenszere eddig csak a lámpázás.... és nem is látom, belátható időn belül lessz-e más.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Borsodi kalandtúra 2010 május: Sajópüspöki: víz hatalmas de nagy baj még nem volt délután (16:50). Putnok: város előtt állt a víz de még át lehetett menni rajta. Dubicsány: még jóindulatból átengedtek a vízen mivel messzire indultunk. Vadna: ide már nem engedtek be minkett, előttünk 20 perccel zárták le. Itt bekötön elkanyarodtunk Szilvásvárad felé de ez a bekötő is víz alatt állt de nem volt gond. Mályinka felé mentünk majd 33 kilométert mentünk hegyi szerpentinen... ennyi kanyar egy kisvárda-szombathely útvonalon sincs komolyan mondom :lol: De felértünk Szentlélekre (3 km-re van Bánkút), közben sok vízátfolyás, letört gallyak, kidőlt fák majd Lillafürednél a hámori tóval párhuzamosan érkeztünk, de itt pár kilométeren keresztül már mellettünk folyt a "patak" és alá is mosta az utat, egyébként volt kb 40 kilométer amikor csak 1 terepjáró jött velünk szemben szóval elég meghitt kis út volt :lol: (kb 1,5 autó széles út, végig szakadék mellettünk, és volt köd is sok helyen de a vectra bírta gond nélkül :devlish: ). Lillafürednél úgy érkeztünk, hogy a kordon mögé... tehát ahonnan mi jöttünk oda már rég nem engedtek be senkit és meg is lepődtek, hogy onnan jövünk de átengedtek minket a járható utakra amit egyébként jobban fedett víz csak hát miskolc és lillafüred között sokan járnak pedig át van lyukadva sok helyen az aszfalt és szökőkút van az út közepén :lol: Miskolcra beérve sok helyen áll a víz és sok a homokzsák... (Debrecenig pedig már sima út volt.) Térképeken: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 hehe, az a kis hegyi út nekem is megvolt a vectrával, de lehet még az astrával, csak másik irányba. Akkor ugyan nem a víz volt az úr, csak a kutyafiaztató kátyúk. Hát most azért nem mennék arra szívesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Szép hely csak szalagkorlát nincs, legalább vagy 10 helyen már a hegyről folyt le egy kis patak ami ment át az úton ott pedig mosott köveket, földet, leveleket az útra, úthiba is volt bőven főleg Lillafüred közelében de ott már a szembesáv szélén mentem mert a külső oldalt alámosta sok helyen a patak. Végül is nem volt gond szerencsére :devlish: Tankoltunk, ruha-takaró volt nálunk, kaja szintén, noti is meg hsdpa modem meg minden ami kellhet :lol: Autóhoz is van még hólapát, hólánc, szerszámos doboz, benzines kanna stb ;) Csak ez az állandó felszerelés de így legalább bárhol vagyunk nincs gond :lol: Kalandos volt pláne az a sok kanyar le-fel. A 136 ló a másfél tonnát vitte gond nélkül nem kellett erőlködni egyszer sem, jó autó ez :lol: Na meg persze nem is mentem túl gyorsan de lassan sem így kijutottunk mindenhonnan még időben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Kényelmes emberek vagytok. :lol: De hát ilyen ez az Eger és környéke. Az én Vectrám már meg edződött 6 év alatt ezeken a fajin minőségű szerpentineken! Amúgy egyszer télen menjetek ki friss hóesés után a Lilafüred-Felsőtárkány útra! ;) Borsodi kalandtúra 2010 május: Sajópüspöki: víz hatalmas de nagy baj még nem volt délután (16:50). Putnok: város előtt állt a víz de még át lehetett menni rajta. Dubicsány: még jóindulatból átengedtek a vízen mivel messzire indultunk. Vadna: ide már nem engedtek be minkett, előttünk 20 perccel zárták le. Itt bekötön elkanyarodtunk Szilvásvárad felé de ez a bekötő is víz alatt állt de nem volt gond. Mályinka felé mentünk majd 33 kilométert mentünk hegyi szerpentinen... ennyi kanyar egy kisvárda-szombathely útvonalon sincs komolyan mondom :lol: De felértünk Szentlélekre (3 km-re van Bánkút), közben sok vízátfolyás, letört gallyak, kidőlt fák majd Lillafürednél a hámori tóval párhuzamosan érkeztünk, de itt pár kilométeren keresztül már mellettünk folyt a "patak" és alá is mosta az utat, egyébként volt kb 40 kilométer amikor csak 1 terepjáró jött velünk szemben szóval elég meghitt kis út volt :lol: (kb 1,5 autó széles út, végig szakadék mellettünk, és volt köd is sok helyen de a vectra bírta gond nélkül :devlish: ). Lillafürednél úgy érkeztünk, hogy a kordon mögé... tehát ahonnan mi jöttünk oda már rég nem engedtek be senkit és meg is lepődtek, hogy onnan jövünk de átengedtek minket a járható utakra amit egyébként jobban fedett víz csak hát miskolc és lillafüred között sokan járnak pedig át van lyukadva sok helyen az aszfalt és szökőkút van az út közepén :lol: Miskolcra beérve sok helyen áll a víz és sok a homokzsák... (Debrecenig pedig már sima út volt.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Érdekes lámpák..... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Érdekes lámpák..... :devlish: Hát, ötször átgondolnám melyiket merném felrakni a kocsira. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Hát, ötször átgondolnám melyiket merném felrakni a kocsira. :devlish: Én felülről a 11.re szavaznék.........ha utána számolva nem jönne ki az árából+PK egy gyári bontott B2 projektoros lámpa gyári xenonnal.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Az a legszebb. De ennyit nem adnék érte. Én felülről a 11.re szavaznék.........ha utána számolva nem jönne ki az árából+PK egy gyári bontott B2 projektoros lámpa gyári xenonnal.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Az a legszebb. De ennyit nem adnék érte. Nekem fehér a kocsim, szerintem a 12. jobban menne hozzá (DL OPK31 - ugyanaz mint a 11-es, csak nem fekete a belseje). És tény. Drágák. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 És tény. Drágák. :lol: Amint minden német B Vekiben ilyen lesz, megy lentebb az áruk......olyan 2-3 év múlva.Anno emléxem Astra F-nél is, milyen murvadrága móka volt mikor divatba jött az Angel Eyes.Eltelt 2 év, és 32e.ft volt PK.val együtt egy Sonar gyártmány chroomban. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts