istván Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 5 csavar tartja a vonóhorgot.... 3 baloldalt, kettő jobboldalt. A helyek a fenéklemezen ki vannak pontozva csak ki kell furni és fel lehet tenni. Én Bosalt tettem, olyat amit két csavar oldása után le lehet venni... de ezt fixként árulják. Ahhoz hogy betedd a Bosalt kissé ki kell faragni a lökhárítóban lévő habból és van két müanyag fül is a lökhárítórögzitésnél amit nem fogsz használni többet. Próbáld meg a felhelyezéskor valamiféleképp tömíteni lyukakat, hogy a viz ne jusson a csavarok mellett a csomagtartóba. A villamos bekötés sem nagy ügy, gyorscsatikat adnak és rábogozható a csomagtartó hátuljában, a méanyag alatt levő, direkt a vonóhorognak kialakitott, csatlakozó elé. Én az ujat javasolnám, mert a használtnak nem biztos, hogy minden darabja megvan (nekem annakidején újáron akartak eladni egy használtat és semmi nem volt meg hozzá). Az újnak van feltevési utmutatója is, meg megvannak a papirok is (tanusitványok stb.... vizsgához kell). A visszajelzőt én nem kötöttem be, nálunk nem kötelező..... Ha valamibe segithetek, szóljál, mert az anyémet pont egy éve egymagam szereltem be..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Nah akkor sejtem melyik az :rolleyes: Megnéznéd a unixtrade.hu-n, hogy neked az a 28e forintos van-e? Mert ha igen akkor azt meg is merném venni <_< Műszerfalra nehéz bekötni? Ha nem is nekem egy villamosságisnak? :D Ha már van visszajelző égjen csak -_- + Fotót tudnál mutatni, hogy milyen amikor fent van és amikor nincs? Többnyire nem lenne fent mert nem tetszik egy autón sem de nem árt ha van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thoomy Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Üdv mindenkinek! Tanácsot szeretnék kérni, hogy lenne e valakinek valami ötlete, hogy mivel lehet takarítani a krómfelnit, mert a víz annyira nem hozza le a mocskot! Köszöntem a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Én is mindenképp újat vennék,mert a használt ki tudja hogy milyen,meg szerintem nem is olcsón adják,meg úgy is le kéne festegetned stb......A két csavarost is le tudod szedni ha nem kell,de én úgy tudom,hogy csak akkor kell leszedni a levehető horgot,ha nem látható a rendszám tőle,de hívd fel a kpm-et.Amúgy feltenni télleg nem nagy dolog,szólj egy haverodnak és ketten fel tudjátok simán tenni,meg vannak a helyei a csavarnak. Kedvezményem még van :rolleyes: 20% ha jól emlékszem. Csavar: az jó, nem szeretném széthegesztetni az alját <_< Az a 28e forintos nem levehetőként van hirdetve de a horog 2 nagy csavarral rögzül, akkor azt mégis le lehet szedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Nah akkor sejtem melyik az :D Megnéznéd a unixtrade.hu-n, hogy neked az a 28e forintos van-e? Mert ha igen akkor azt meg is merném venni -_- Műszerfalra nehéz bekötni? Ha nem is nekem egy villamosságisnak? B) Ha már van visszajelző égjen csak :D + Fotót tudnál mutatni, hogy milyen amikor fent van és amikor nincs? Többnyire nem lenne fent mert nem tetszik egy autón sem de nem árt ha van :D A kód alapján (045-611) azonos az enyémmel. Fényképet próbálok ma csinálni s este felteszem..... csak ne jöjjön közbe semmi. Ja... a fénykép ami az Unixtrade-n van róla, nem reális.... másképp néz ki a horogtartó vizszintes - az autó alatt lévő- része (csőböl van, nem profilbol - ezért kell kivenni a lökhárítóban lévő habból). A visszajelző nem tudom hogy működik.... <_< ha elmondod esetleg gondolkodok rajta, hogyan lehet bekötni.... vagy segít valaki ;) . Nem érdekelt soha és nem jártam utána :rolleyes: , nem tudom, nem-e kell valami kütyü hozzá. Én állandó jelleggel fenttartom, mert elég sokat lakókocsizok, főleg nyáron. Na meg a levevéshez - feltevéshez szabályosan mindig két anyát kellene cserélni, mert olyan műanyagbetétes önzáros anyával van feltéve. Na de szerintem nem néz vészesen ki, csak a kupakot kell feketén hagyni.... és már vagy kétszer tolatáskor értem el vele a falat (egyszer a szomszéd kocsiját is.... de szerencsére a számtáblát s nem lett baj).... ilyenkor jól fog. Ja, még egy dolog, a csatlakozóalj is a két csavar egyikéhez van fogva, ha le akarod venni csavarostól, akkor valami más megoldást kell találni..... na persze nem lehetetlen, csak akarni kell. Ha eldöntötted, hogy veszel, akkor még megosztok egy-két dolgot a szerelésről... :lol: Még egy dolog..... nekem nem eredeti kipufogóm van és kissé nehezebben ment be a horog... nézd meg, akkor jó, ha a kipufogó és a kaszni között van annyi hely, hogy akezedet lapjára jól betudd dugni, mert pont a kipufogó felé esik a felfogatás (tehát a kettő közé jól be kell férnie két anyának (emiatt én nem tudtam használni a vonóhoroggal adott csavarokat). Amugy meg emeld fel a csomagtartóboritást és keresd meg a kipontozott helyeket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Más kérdés: Október 8án lejár a műszaki a vectrán, mi kell ahhoz, hogy kapjak 1 hónap haladékot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Üdv mindenkinek! Tanácsot szeretnék kérni, hogy lenne e valakinek valami ötlete, hogy mivel lehet takarítani a krómfelnit, mert a víz annyira nem hozza le a mocskot! Köszöntem a választ! féktisztitó spray mondjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Én is mindenképp újat vennék,mert a használt ki tudja hogy milyen,meg szerintem nem is olcsón adják,meg úgy is le kéne festegetned stb......A két csavarost is le tudod szedni ha nem kell,de én úgy tudom,hogy csak akkor kell leszedni a levehető horgot,ha nem látható a rendszám tőle,de hívd fel a kpm-et.Amúgy feltenni télleg nem nagy dolog,szólj egy haverodnak és ketten fel tudjátok simán tenni,meg vannak a helyei a csavarnak. Ez pustán egy vasdarab, nem egy bonyolult elektronikai cucc. Rossz nem lehet. Persze meg kell nézni, megvan-e hozzá a villamos csatlakozó. Ha bontóban lehet megkapod félárért, veszel hozzá 1000 Ft-ért fekete festék spray-t, lefújod, már akkor is megérte. Érdeklődni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 5 csavar tartja a vonóhorgot.... 3 baloldalt, kettő jobboldalt. A helyek a fenéklemezen ki vannak pontozva csak ki kell furni és fel lehet tenni. Én Bosalt tettem, olyat amit két csavar oldása után le lehet venni... de ezt fixként árulják. Ahhoz hogy betedd a Bosalt kissé ki kell faragni a lökhárítóban lévő habból és van két müanyag fül is a lökhárítórögzitésnél amit nem fogsz használni többet. Próbáld meg a felhelyezéskor valamiféleképp tömíteni lyukakat, hogy a viz ne jusson a csavarok mellett a csomagtartóba. A villamos bekötés sem nagy ügy, gyorscsatikat adnak és rábogozható a csomagtartó hátuljában, a méanyag alatt levő, direkt a vonóhorognak kialakitott, csatlakozó elé. Én az ujat javasolnám, mert a használtnak nem biztos, hogy minden darabja megvan (nekem annakidején újáron akartak eladni egy használtat és semmi nem volt meg hozzá). Az újnak van feltevési utmutatója is, meg megvannak a papirok is (tanusitványok stb.... vizsgához kell). A visszajelzőt én nem kötöttem be, nálunk nem kötelező..... Ha valamibe segithetek, szóljál, mert az anyémet pont egy éve egymagam szereltem be..... Jól értem, a vonóhoroghoz járó csatit csak rá kell dugni a csomagtérben lévő csatira (burkolat alatti) Ezzel nem működik automatikusan visszajelző is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Más kérdés: Október 8án lejár a műszaki a vectrán, mi kell ahhoz, hogy kapjak 1 hónap haladékot? A műszaki lejárta előtt bemész és kérhetsz 1 hónapon belül időpontot műszakira, mondjuk november 7.-ére, amiről papírt kapsz és ezzel még 1 hónapot közlekedhetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Jól értem, a vonóhoroghoz járó csatit csak rá kell dugni a csomagtérben lévő csatira (burkolat alatti) Ezzel nem működik automatikusan visszajelző is? Azt hiszem, a nem vonóhorgos autókban nincs benne a visszajelző égője a műszerfalon - legalább is nálam nincs, hogy ha berakod működik-e azt nem tudom, szerintem nem, csak a gyárilag vonóhorgosokon működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Olyan egyszerű. Villanyász be köt neked egy ledet úgy is visszajelzőnek.Mondod neki hogy ne fúrja fel sehova,hanem kiszeded a műszerfalat,és beleteszed magad.A két szál vezetéket meg elhúzod mögötte. Jól értem, a vonóhoroghoz járó csatit csak rá kell dugni a csomagtérben lévő csatira (burkolat alatti) Ezzel nem működik automatikusan visszajelző is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 Az oké hogy egy egyszerű vasdarab,de a bontók áraiból kiindulva nem biztos hogy olyan olcsón adják.Bár fogalmam sincs mennyiért adják.A villamos dugót meg mindenképpen kicserélném.Bár ha valakinek van 30% kedvessége az Unixnál,akkor nem biztos,hogy egy 19-e ft-ra kijövő vadi új horog helyett,amihez papír,gari jár,megvenném a bontóban 15-ért.Bár ez csak egyéni vélemény. Ez pustán egy vasdarab, nem egy bonyolult elektronikai cucc. Rossz nem lehet. Persze meg kell nézni, megvan-e hozzá a villamos csatlakozó. Ha bontóban lehet megkapod félárért, veszel hozzá 1000 Ft-ért fekete festék spray-t, lefújod, már akkor is megérte. Érdeklődni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muckó Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Hali! Keresgéltem elég sokat, de sehol nem találok a vectrámhoz az első szélvédő mentén végigfutó lemezszegélyt.:rolleyes: (B-s vectra 1.6 16V 98-as évj.) mióta nálam van garázsban tartom, de előző tulajdonosánál valszeg nem így volt, ezért ez a szegély elvált a szélvédőtől, és elég csúnyán elkezdett korrodálódni.. valaki segítene h hol kaphatnék ilyet? Bontókban nem találtam eddig. THX.:Gaben Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Vonóhorog átgondolás alatt jelenleg. Más kérdés: nincs valakinek felesleges 2 első ajtóba való nem sötétített üvege? Fehér vagy színes mind1 csak egy műszaki erejéig kellene hajdú-biharban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 http://vonohorog.info.hu/ kompletten csawarokkal, csatlakozowal, kábellel, műbiziwel mindennel egy huszas wolt kereken a nem lewehető fejes (bár a négy csawar kitekeréséwel könnyen leszerelhető) ja és ebbe benne wolt a jatt is a futárnak:d Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Hali! Keresgéltem elég sokat, de sehol nem találok a vectrámhoz az első szélvédő mentén végigfutó lemezszegélyt.:rolleyes: (B-s vectra 1.6 16V 98-as évj.) mióta nálam van garázsban tartom, de előző tulajdonosánál valszeg nem így volt, ezért ez a szegély elvált a szélvédőtől, és elég csúnyán elkezdett korrodálódni.. valaki segítene h hol kaphatnék ilyet? Bontókban nem találtam eddig. THX.:Gaben Na ha találsz ez engem is érdekelne, eddíg még én sem találtam pedig az enyém is rohad rendesen a jobbos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muckó Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Na ha találsz ez engem is érdekelne, eddíg még én sem találtam pedig az enyém is rohad rendesen a jobbos. Hali! Találtam lemezszegélyt a szélvédőhöz!! Bp., XVII. ker. 526.sor (régi vámsor) Tel.: 0620/551-5329 A srác 2500-at mondott darabjára. Van nála kp.-i zár motor is 6000/db, ha valakit érint!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Nem semmi.... abból várat akarom mondani autót? Bátor dolod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolka Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Lenne egy kérdésem?Lassan készülök venni egy angel eye lámpát a kocsihoz.De nem tudom eldönteni melyik állna jól hozzá igazából nekem a fekete tetszik de ezüst a kocsi.Esetleg tudtok képeket mutatni külömböző vekikről amiben van angel eye több válfaja is.Ami nekem tetszik az ez Angel Szerintetek? Válaszokat és esetleges képeket előre is köszi. Üdv Roli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 szerintem is ez a legjobb de vigyázz a tunyinglámpákkal mert hajlamosak beázni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Vectra bodykit Szép vectrák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Nem semmi.... abból várat akarom mondani autót? Bátor dolod... Ékes példája annak, hogy mindent meg lehet csinálni, csak igazán akarni kell. Elég rendesen meg volt csukva a gép, remélem csak, hogy az enyém nem járt így korábban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Műszaki kész, 2 évig nincs vele gond :rolleyes: Igaz másodjára... de meglett <_< (kézifék nem működött a bal oldalon de egy gyors szerviz és már jó is :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Mol pontok => Fila táskák Vectra tali (B2 + mellettem B1 + én is B1 :rolleyes: ) Műszakin... itt még megbukott a kézi miatt Szerelés 1 Szerelek... nem kicsit csalt az optika <_< Ogre lettem Xenon vs Halogén 1 Xenon vs Halogén 2 Xenon vs Halogén 3 Gyári 70% zöld vs Gyári 70% zöld + fólia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts