Zsomat Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Egy kollegám árulja ezt a kocsit. Eléggé megkímélt a gép. Valaki? :) Szép autó, szép autó, de egyelőre örülök, hogy a 2.0-t gond nélkül fenn tudom tartani. Meg ahogy magamat ismerem, bizony kihasználnám az adottságait egy 2.6-nak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Hát igen... 2,6... egy pillanatra én is elgondolkoztam :) Mondtam neki, hogy bereklámozom, de ne számítson sok mindenre, mert mostanában nem mennek ezek. Amúgy tényleg szépen egyben van a vas és ahhoz képest, hogy manuál, nincs is széthajtva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Ha az enyémen már nem lenne hitel, én biztos bevállalnám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Hű de rosszat álmodtam! Gyorsan el is mondom hogy nehogy megtörténjen! Mentem valahova a Vekivel, és az üzemanyagszintjelző összevissza ugrált, azt jelezte hogy üres a tank, pedig kellett volna benne lennie még vagy 40 liternek, aztán megálltam, megnéztem nem folyik-e, semmi baja se volt, és legközelebb amikor menni akartam vele akkor meg nem indult! :( Nem kívánom senkinek a hasonló stresszes történéseket, még álomban sem... Bőven elég hogy anyám autója az utóbbi jelenséggel szórakoztat minket.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Visszatértem én is a nyaralásból! :P Aki idén még nem tudott eljutni horvátországba akkor annak üzenem, hogy a víz nagyon jóóóóóóóó! :lol: Amúgy a Veki jól szerepelt az úton 3 tankból megvolt az 1 hét oda, vissza és azért ott mentünk mindenfelé! 5-en mentünk 1 autóval azért szép teljesítmény, hogy elbírta és még a csomagok is befértek a farába a kajával meg a hűtőládával együtt!!! Úgyhogy most levizsgázott a kicsikém! Tőlem megkapja az 10 pontot! :hiya: Na jó legyen 9,5 de csak azért, mert a mocsok 5.ik sebességet nem mindig akarta bevenni! :) Phoenyxxx reméljük az állmod tényleg nem fog valóra válni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bufi Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Hű de rosszat álmodtam! Gyorsan el is mondom hogy nehogy megtörténjen! Mentem valahova a Vekivel, és az üzemanyagszintjelző összevissza ugrált, azt jelezte hogy üres a tank, pedig kellett volna benne lennie még vagy 40 liternek, aztán megálltam, megnéztem nem folyik-e, semmi baja se volt, és legközelebb amikor menni akartam vele akkor meg nem indult! :lol: Nem kívánom senkinek a hasonló stresszes történéseket, még álomban sem... Bőven elég hogy anyám autója az utóbbi jelenséggel szórakoztat minket.... :huh: Én meg álmodoztam a minap és a merengés közepette ezt találtam. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...p;pageNumber=23 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Szép autó de én ha álmodozom,ilyenekről álmodom: :huh: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Én meg álmodoztam a minap és a merengés közepette ezt találtam. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...p;pageNumber=23 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Szép autó de én ha álmodozom,ilyenekről álmodom: :lol: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Csak ez itt off! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Ennyi belefér. :lol: Csak ez itt off! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Szép autó de én ha álmodozom,ilyenekről álmodom: :lol: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 Akkor én nyertem mert a világ legszebb B Vekije áll a garázsban (igen, az enyém :huh:) és szembe pedig egy Carrera ^_^ Comcédé :lol: Van mellé céges C Vectra GTS-e, a 3,2 V6-os és Zafira OPCje is (attól függ milyen kedve van). És jó fej! Ugyanis megvette tőlünk a garázshelyemet és engedi hogy használjam. B) Abbahagytam, becs'szó! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Ennyi belefér. ^_^ Egyébként ha álmodozom, én akkor is Opelnél maradok, de vissza az Omegához: SZÉPSÉG Nincsenek nagy álmaim, illetve fizikailag elég nagy. Az sem lenne baj, ha nem 3.0 lenne, hanem 3.2 de Executive vagy MV6 felszereltséggel, manuális váltóval... :lol: Ja, persze az álmaimhoz hozzátartozik, hogy legyen pénzem is rá, meg a fenntartására! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Ha már vectra akkor... én ilyet szeretnék: http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list SZP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Ha már vectra akkor... én ilyet szeretnék: http://mobile24.hu/index.php?pid=details&a...alled_from=list SZP Nem rossz, nem rossz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Egyébként ha álmodozom, én akkor is Opelnél maradok, de vissza az Omegához: SZÉPSÉG Itten valami nem stimmel. Most attól függetlenül hogy az a C Omega az tulajdonképpen B2 hivatalosan, még nem is szabadna 3.0-nak lennie, mert ezek elvileg 3.2-esek voltak mind, nem? (Amennyire tudom a ráncfelvarrással együtt jött a 3.2 V6 motor is) És ebben a formában nem is 211, hanem 218 lóerős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Itten valami nem stimmel. Most attól függetlenül hogy az a C Omega az tulajdonképpen B2 hivatalosan, még nem is szabadna 3.0-nak lennie, mert ezek elvileg 3.2-esek voltak mind, nem? (Amennyire tudom a ráncfelvarrással együtt jött a 3.2 V6 motor is) És ebben a formában nem is 211, hanem 218 lóerős... Úgy tudom volt valamennyi "átfedés"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Úgy tudom volt valamennyi "átfedés"... Így van, x20xev is volt B2-be!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 ....manuális váltóval... ^_^.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Így van, x20xev is volt B2-be!! Hmmm.... volt más kétliteres benzines is az Omegákban? Mármint a vége felé, B2 esetében kérdem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Hmmm.... volt más kétliteres benzines is az Omegákban? Mármint a vége felé, B2 esetében kérdem. Tudomásom szerint nem, de a kérdés nem is ez volt, hanem hogy a B1 széria motorjaiból még került a B2-be is, pl az X20XEV, nem csak az utódja a 2,2l benzines... Ez a kérdés egy hirdetésből indult, ahol B2-es Omit árulnak 3.0 V6-tal, nem pedig 3.2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Tudomásom szerint nem, de a kérdés nem is ez volt, hanem hogy a B1 széria motorjaiból még került a B2-be is, pl az X20XEV, nem csak az utódja a 2,2l benzines... Ez a kérdés egy hirdetésből indult, ahol B2-es Omit árulnak 3.0 V6-tal, nem pedig 3.2. Azt értem én, meg el is olvastam a korábbi hozzászólásokat. Csak az alapján, hogy X20XEV is volt B2 Omiban, akár arra is lehetne következtetni, hogy volt más 2.0-ás benzines motor is benne. Azt meg nem tudtam, hogy a 2.2 a 2.0 utóda, azt hittem, hogy csak szimplán egy nagyobb motor. Azon viszont nem lepődök meg, hogy a B2 Omiban "csak" 3.0 motor van. Múltkor láttam egy 3.2-t, nagyon tetszett és ezen felbuzdulva megnéztem a megfelelő németországi oldalakat, hogy a 3.2-t hogyan vesztegetik (siralmasan sokért, mire ideér), és meglepődve tapasztaltam, hogy inkább csak 3.0-k vannak, a 3.2 ott is relatíve ritka madár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Azt értem én, meg el is olvastam a korábbi hozzászólásokat. Csak az alapján, hogy X20XEV is volt B2 Omiban, akár arra is lehetne következtetni, hogy volt más 2.0-ás benzines motor is benne. Azt meg nem tudtam, hogy a 2.2 a 2.0 utóda, azt hittem, hogy csak szimplán egy nagyobb motor. Azon viszont nem lepődök meg, hogy a B2 Omiban "csak" 3.0 motor van. Múltkor láttam egy 3.2-t, nagyon tetszett és ezen felbuzdulva megnéztem a megfelelő németországi oldalakat, hogy a 3.2-t hogyan vesztegetik (siralmasan sokért, mire ideér), és meglepődve tapasztaltam, hogy inkább csak 3.0-k vannak, a 3.2 ott is relatíve ritka madár. Klubbbbbban is van 3.2es, nemrég volt eladó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jozsi87 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Üdv...Honnan tudom hogy mikori az autóm,,,??A gyártási évet azt tudom,,,de hogy melyik hónap??Sehol nem szerepel..pl.forgalmi, törzskönyv,,Csak az év szerepel mindkettőben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Üdv...Honnan tudom hogy mikori az autóm,,,??A gyártási évet azt tudom,,,de hogy melyik hónap??Sehol nem szerepel..pl.forgalmi, törzskönyv,,Csak az év szerepel mindkettőben... Hát, itt van leírása az alvázszámnak, de abban is csak az év szerepel.:Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hali! Az lenne a kérdésem, hogy 2.0 DTI-hez van külön javítási kézikönyv, mert az enyémben csak 1,7 dísel van csak meg az összes benzines! Vagy ugyanazok az alkatrészek kellenek bele mint az 1,7-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Kép 1 Kép 2 Kép 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts