Lacee Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Az IRMSCHER honnan is van? Hogyé' adták?:( :) No, jelentem, küszöb sikeresen leszedve, néhány patent már el volt törve alatta, mi csak egyet törtünk el. De voltam alkatrészboltban és vettem 3 db vadi újat, 305 ft/db-ért. A sérült oldalon volt csak az alvázon egy kevéske rozsda, már le lett kezelve, a napokban remélem mindent befejezünk rajta, küszöb vissza, szín + lakk fújás és hálidéj :hiya: A díszlécem már egész jól néz ki, hogy szereztem rá ezt-azt. :P] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Az IRMSCHER honnan is van? Hogyé' adták?:( :) Íbéj. Árfolyamfüggő. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Sziasztok! Csak egy gyors kérdés: a hátsó ajtó kárpitot akarom leszedni, de nem tudok rájönni, hogy az ablakemelő kart hogyan tudom leszedni... Zéger gyűrű tartja, vagy valami benyomható pecket kell keresnem? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ha benyomod kicsit a kárpitot akkor kéne találnod a tekerőn egy ilyen omega jel szerű fém pöcköt.Na azt kell lelöknöd egy csavarhúzóval. Sziasztok! Csak egy gyors kérdés: a hátsó ajtó kárpitot akarom leszedni, de nem tudok rájönni, hogy az ablakemelő kart hogyan tudom leszedni... Zéger gyűrű tartja, vagy valami benyomható pecket kell keresnem? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ha benyomod kicsit a kárpitot akkor kéne találnod a tekerőn egy ilyen omega jel szerű fém pöcköt.Na azt kell lelöknöd egy csavarhúzóval. Köszi meglett... Így már hogy tudtam mit keresek... Annyira el volt bújva, hogy nem láttam. Pedig a Kadettomon is ilyen megoldás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hoppá... Tegnap megkergettem egy kicsit a kocsit, majd nagyon hosszan hagytam 3.-ban motorfékkel lassulni. Erre cserébe dobott nekem egy check engine lámpát. Na ennek nagyon nem örültem, de újraindítás után nem jelentkezett, pedig megjátszottam vele ugyan ezt a mókát mégegyszer. Csak nem hagyott nyugodni a dolog, ma reggel kivillogtattam a kódot, 1405! Ez ugye EGR szelep bibire utal... Lehetséges, hogy ez csak egy egyszeri hibajelenség volt, vagy érdemes lesz odafigyelni? Elméletileg a szerelő múlt héten kitakarította ezt is, bár azt sem hiszem el neki, ha kérdez. A probléma, hogy ma megy műszakira a kocsi, és nem nagyon kellene megint felvillannia, mert visszadobják! :) Bár már úgysem tudok ma vele mit csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Üdv Crime! Én a motoromat vittem ma műszakira. Kérdezd már meg, hogy besz@rt-e az index odafelé menet! Na jó elárulom, besz@rt. Úgyhogy ampervadászt útbaejt, együttes erővel( meg kontakt spray-vel) problémát ideiglenesen elhárít. Rendes volt, még pénzt se kért. Egy kis késéssel ugyan, de abszolválta a vizsgát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Üdv Crime! Én a motoromat vittem ma műszakira. Kérdezd már meg, hogy besz@rt-e az index odafelé menet! Na jó elárulom, besz@rt. Úgyhogy ampervadászt útbaejt, együttes erővel( meg kontakt spray-vel) problémát ideiglenesen elhárít. Rendes volt, még pénzt se kért. Egy kis késéssel ugyan, de abszolválta a vizsgát. Na itt ilyen nincs... Kis késés is itt ReTest-et jelent! Egy percet sem várnak rád, csak leveszik az 50€-t. Amilyen szerencsém meg az ilyen dolgokkal lenni szokott, az most is bemutatkozott. Az országúti visszajelző nem működött, tehát nyertem egy ReTest-et! :) De a jó az egészben, hogy padon mindenhol megfelelt, így nem kell megint felállni vele, így az ismétlés nem kerül semmibe, csak be kell mutatni, és akkor kiadják a disk-et. Ha valaki kíváncsi, így néz ki a tesztlap: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Na itt ilyen nincs... Kis késés is itt ReTest-et jelent! Egy percet sem várnak rád, csak leveszik az 50€-t. Amilyen szerencsém meg az ilyen dolgokkal lenni szokott, az most is bemutatkozott. Az országúti visszajelző nem működött, tehát nyertem egy ReTest-et! :( De a jó az egészben, hogy padon mindenhol megfelelt, így nem kell megint felállni vele, így az ismétlés nem kerül semmibe, csak be kell mutatni, és akkor kiadják a disk-et. ... Szia! Megnéztem, és bár nem értem ezt a "külvárosi szlenget" :hiya: azért egész komolynak látszik. Úgy értem ahhoz képest amit itthon néznek egy autón. A KPM-nél nyilván nem vártak volna rám, de ahova hordom a vackaimat akkor csinálják, amikor odaérek. :D :lol: Egyébként Neked nem furcsa, hogy 2 napja csak ketten vagyunk a vectrás topicban? A többiek talán egyszerre indultak nyaralni, vagy beszedtek vmi "fogalmazás-gátlót",, :) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Egyébként Neked nem furcsa, hogy 2 napja csak ketten vagyunk a vectrás topicban? A többiek talán egyszerre indultak nyaralni, vagy beszedtek vmi "fogalmazás-gátlót",, :) :( :hiya: Vagy csak opelostali volt vadkerten a hétvégén, és még nem tértek magukhoz... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Vagy csak opelostali volt vadkerten a hétvégén, és még nem tértek magukhoz... :) Ha csak az nem...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ja, nekem kész lett az ü.a. cső cserélősdi. Honap megyünk Szelidre segget áztatni a kis családdal, majd kiderül, hogy minden f@sza-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Szia! Megnéztem, és bár nem értem ezt a "külvárosi szlenget" :P azért egész komolynak látszik. Úgy értem ahhoz képest amit itthon néznek egy autón. A KPM-nél nyilván nem vártak volna rám, de ahova hordom a vackaimat akkor csinálják, amikor odaérek. :D :lol: Egyébként Neked nem furcsa, hogy 2 napja csak ketten vagyunk a vectrás topicban? A többiek talán egyszerre indultak nyaralni, vagy beszedtek vmi "fogalmazás-gátlót",, :) :( :D Én is itt vagyok, hello! Csak nem mindig van időm a hozzászólások olvasásán túl írni is. Meg próbálom valahogyan besúvasztani a munka utáni pár órába a klímaventilátor kiszedését, de félek, hogy rámsötétedik, az meg eléggé kellemetlen lenne. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Én pedig csendben figyelek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Szintén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Mégiscsak "itt" van mindenki, csak sunnyognak! :( Meg próbálom valahogyan besúvasztani a munka utáni pár órába a klímaventilátor kiszedését, de félek, hogy rámsötétedik, az meg eléggé kellemetlen lenne. :P Hozd el ide hozzám, itt később sötétedik, úgy 10 óra után, nem is kellene messze jönnöd, csak úgy 24 óra folyamatos vezetés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Tök jó, hogy nem tűntetek el teljesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Csak félig :( Vectra megy, gond nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Én is vagyok csak próbálok minden pici hibát megtalálni-javítani, mert 1300 km-es út áll a veci előtt. Motorcsere után kicsit pesszimista ilyenkor az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Csak félig :hiya: Vectra megy, gond nincs :( Így-így :P Kopkopkop... Csak tankolni ne kéne bele mindig... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Mégiscsak "itt" van mindenki, csak sunnyognak! :( Hozd el ide hozzám, itt később sötétedik, úgy 10 óra után, nem is kellene messze jönnöd, csak úgy 24 óra folyamatos vezetés... :) No-no! Aztán augusztusban elvétem a lehajtót a Németeknél, aztán kicsit tovább megyek, aztán ott kötök ki! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 No-no! Aztán augusztusban elvétem a lehajtót a Németeknél, aztán kicsit tovább megyek, aztán ott kötök ki! :P Hát nagyon rám ijesztettél... :hiya: Én szívesen látlak mondjuk egy hétvégére, ha kíváncsi vagy Írországra! :( Idegenvezetni nem tudlak, de lenne hol lehajtanod a fejed! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Én már csak azért is kimennék hogy szanaszét verjem a jobb könyökömet a Vekidben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hát nagyon rám ijesztettél... :hiya: Én szívesen látlak mondjuk egy hétvégére, ha kíváncsi vagy Írországra! :P Idegenvezetni nem tudlak, de lenne hol lehajtanod a fejed! :( No persze csak vicceltem, a szállás ajánlatot mindenesetre köszi. Sajnos nem idén lesz, amikor én eltöfögök Írországig. :) Pedig érdekelne a környék is, meg a jobbos vezetés. Mennyi idő alatt lehet megszokni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Én már csak azért is kimennék hogy szanaszét verjem a jobb könyökömet a Vekidben :( Hehe... Ez tényleg így lenne. No persze csak vicceltem, a szállás ajánlatot mindenesetre köszi. Sajnos nem idén lesz, amikor én eltöfögök Írországig. :) Pedig érdekelne a környék is, meg a jobbos vezetés. Mennyi idő alatt lehet megszokni? Én egy <OFF> Mazda 323-on <ON> kezdtem a kinti vezetést, és rögtön egy kis kiránduláson 60-70km vezetéssel, és számoltuk, 6x koppant a könyököm. De érdekes módon csak amikor egyesből kettesbe váltottam, egyébként nem. Gyorsan elmagyarázták, a leghamarabb akkor szokom meg, ha a bal kezem a váltón tartom eleinte. Már nem is keresem a jobb kezemmel a váltót, de már azért vezetgetek 3 hónapja. Ami viszont sokkal rosszabb, hogy a bajuszkapcsolóknál nincs "rend". Gyártmányfüggő, hogy annak az elrendezését is felcserélik-e a kormánnyal együtt. Az előbb emlegetett tanulóautón pl rendszeresen ablakot töröltem irányjelzés helyett. Azt nehezebb volt megszokni. De szerencsére a Vekiben minden az otthon megszokott helyen van bajuszkapcsolóügyileg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts