Crime78 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 na de nem is könnyű olyan jó autót csinálni mint amilyen a b vectra! Kivéve, ha házon belül sikerül... :lol: Az omimban is hűthető volt a kesztyűtartó a fent leírt módon: elhúzható kis retesz a bal sarkában, odáig meg egy gumicső szállította a levegőt... De persze nem ez teszi jó autóvá, csak eszembe jutott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Omegát is néztem tavaly :lol: Hasonlót csak 2.0 16V vagy 2.5 V6 lett volna :lol: de a vectra jobban megtetszett pedig volt egy hibátlan 2.0 16V omega közelben amikor a vectrát vettem, agyaltam is rajta de nem bántam meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Nem tudom miért de az Omegák sokkal nagyobb számban hibásodnak meg,mint a B Vectrák.Ezt többen is mondták már,Opel szervízben is.Mondjuk egyszer próbáltam egy utolsó szériás Omega MV 6-ot az azért szép volt......... Omegát is néztem tavaly :lol: Hasonlót csak 2.0 16V vagy 2.5 V6 lett volna :lol: de a vectra jobban megtetszett pedig volt egy hibátlan 2.0 16V omega közelben amikor a vectrát vettem, agyaltam is rajta de nem bántam meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Nekem is van egy ismerősöm és ő is 1 év alatt 400-at költött egy mv6-os mocira, sokat eszik, gumit is eszi... az már inkább az élményautós hétvégi autó sokszor... Formára pedig a b vectra szerintem újabbnak hat, nekem legalábbis :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Én is nézegettem Omegát mert hát azért mégiscsak hátul hajt... :lol: De már attól is frászt kaptam eleinte hogy a Veki 70 centivel hosszabb a Corsánál, az Omega meg még annál is asszem 14-gyel volt több. Ezek már nagy tepsik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zam Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Szisztok. Nekem egy 96'-os,2.0i,16V-es B Vectrám van. Érdeklődnék,hogy ki tud hozzá,vagy hol keressek X20XEV-s motorblokkot? Mert az egyik dugattyúm elfáradt.Fémesen csattog a motor. Hajtókar csapágy jó,hidrótőkék jók. Segitségeket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Na hazamegyek és csinálok egy képet erről a kesztyűtartó hűtésről már! Még kipróbálni nem volt lehetőseg mert nem megy a klíma! :lol: De jövőhéten szerelik! Valami kompresszor tömb szelence nem jó és ott ereszt benne, azt mondták rá hogy töltéssel együtt 40 pénz! Remélem nem lesz más baja! Én is nézegettem az omegákat de nem tetszett a műszerfala, és persze a Veki sokkal szebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
okiman Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 tömbszelelence=TÖMszelence Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 tömbszelelence=TÖMszelence Tehát végülis tömítő szelence akar lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Nekem 6500pénz volta töm.szelence, 1500 a javítás, 8000 a töltés. Én szereltem ki és raktam vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 tömbszelelence=TÖMszelence Én se tudhatok mindent! :lol: Én kérek elnézést :D Viszont ha 16-ból meg lehet csinálni akkor miért fizessek érte 40-ezret? Nehéz megcsinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nekem 6500pénz volta töm.szelence, 1500 a javítás, 8000 a töltés. Én szereltem ki és raktam vissza. Hova vitted javítatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Hova vitted javítatni? Nekem Győrben csinálták! Pénteken levettem és bevittem, szombat de. megcsinálták, vasárnap visszatettem, hétfőn töltés és azóta élvezem:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nekem Győrben csinálták! Pénteken levettem és bevittem, szombat de. megcsinálták, vasárnap visszatettem, hétfőn töltés és azóta élvezem:D Győrben hol is? Meg tudják csinálni úgy is (némi többlet $-ért persze), hogy reggel az autót viszem, este hozom? Győrben lakom, de nem régen, így ismeretségem még nincs, viszont klímatöltésre volna igény... egyre jobban szöszmörög, szuszog, gyanítom tölteni kéne. Meg tisztítani se ártana. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Győrben hol is? Meg tudják csinálni úgy is (némi többlet $-ért persze), hogy reggel az autót viszem, este hozom? Győrben lakom, de nem régen, így ismeretségem még nincs, viszont klímatöltésre volna igény... egyre jobban szöszmörög, szuszog, gyanítom tölteni kéne. Meg tisztítani se ártana. A cím: Thermo-mobil KFT. Somos u. 1. A srác Szabó Attila, telszáma:30/9366507. Hívd fel, mert a töm.szelencét úgy rendelik és nem mindig jön meg egy nap alatt. Amúgy kinn vannak Szigetbe a derékszög kanyarban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Voltam egy másik szerelőnél szétszedik, megcsinálják a kompresszort és feltöltik! Azt mondta 25-ből kijön! Azért nem gondoltam volna, hogy egyes szerelők így le akarják húzni az embert, mármint aki 40-et mondott! Azért a 25 barátibb ár!De ez majd 29-30 -án kiderül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ezért kell mindig több embert megkérdezni,mert tényleg vannak olyanok akik jól le akarnak húzni.Magyar mentalitás sajnos.Amúgy a 25 szerintem nagyon baráti.Ha azt nézed csak a töltés 10-12 e ft. Voltam egy másik szerelőnél szétszedik, megcsinálják a kompresszort és feltöltik! Azt mondta 25-ből kijön! Azért nem gondoltam volna, hogy egyes szerelők így le akarják húzni az embert, mármint aki 40-et mondott! Azért a 25 barátibb ár!De ez majd 29-30 -án kiderül! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 A cím: Thermo-mobil KFT. Somos u. 1. A srác Szabó Attila, telszáma:30/9366507. Hívd fel, mert a töm.szelencét úgy rendelik és nem mindig jön meg egy nap alatt. Amúgy kinn vannak Szigetbe a derékszög kanyarban. Nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ezért kell mindig több embert megkérdezni,mert tényleg vannak olyanok akik jól le akarnak húzni.Magyar mentalitás sajnos.Amúgy a 25 szerintem nagyon baráti.Ha azt nézed csak a töltés 10-12 e ft. A klímagáznak pedig kilója 1500 Ft... Úgyhogy csak ennyire vagyunk lehúzva. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 A klímagáznak pedig kilója 1500 Ft... Úgyhogy csak ennyire vagyunk lehúzva. <_< :) Valahol vissza kell hozni a töltőgép árát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 A klímagáznak pedig kilója 1500 Ft... Úgyhogy csak ennyire vagyunk lehúzva. <_< :) És mennyire van szükség egy feltöltéshez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 És mennyire van szükség egy feltöltéshez? <_< Rá van ragasztva 1 matrica az elején,h.mennyi kell bele,nekem 900gramm m1 bele.Én is most szívok a klímával,ereszt az 1ik csövem...Elég macerás kiszedni ebből a v6-ból...Vettem 1 bontottat,de sokkal beljebb nem lettem vele,mert az se 100as.1 10ért felújjitják.A végén ott leszek lehet,30ért vettem volna 1 újjat.:(Az vigasztal,h.legalább addig se áll az autó.Nem akartam 2x szétszedni emiatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nagyon köszönöm! Sikerült valamit intézni?[acronym="X18XE1 "]X18XE1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 És mennyire van szükség egy feltöltéshez? <_< Nekem is 900 gramm kell bele! elvileg "nincs 1500 ft" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 <_< Nekem ezt egy ismerősöm mondta aki épületklímás. Nem mellesleg Veki B2 Caravanja van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts