Phoenyxxx Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Az enyémben is volt ilyen roló.... faccán szét is lett furkálva belül a csomiajtó burkolata. :lol: az első dolog volt ami repült a kocsiból. Haver mondta is: mééé szedted ki az tök jó amikor bevágsz valaki elé nem látja hogy ki volt. Há mondom barátom én olyankor inkább rálépek a gázra. :D :D Amm meg majd ha lesz píz, lesz fólia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Vááá a bajuszkapcsoló cseréjéhez tényleg le kell venni a kormányt? :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Vááá a bajuszkapcsoló cseréjéhez tényleg le kell venni a kormányt? :lol: :D :lol: :D Nem kell, csak a kormányburkolatot. A bajuszkapcsoló két szélén vannak a rögzítőkarmok, azt összefelé nyomod (bekarikáztam pirossal), és a kormányoszloptól elfelé kihúzod... Aztán csati le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 áhhhá! köszönöm az infót akkor én rosszul láttam múltkor mikor szétszedtem a burkolatot :lol: Köszönöm még1x! Nem kell, csak a kormányburkolatot. A bajuszkapcsoló két szélén vannak a rögzítőkarmok, azt összefelé nyomod (bekarikáztam pirossal), és a kormányoszloptól elfelé kihúzod... http://img1.tar.hu/crime78/size2/38204402.jpg Aztán csati le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 de akkorsincs TC kapcsolóm és szerintem a kesztyűtartóm se hűthető. :D Bár már gondolkodtam rajta hogy lehet h direkt, mert a hűtés nem kompatibilis a CD-tárral? Valakinek ötlete esetleg a kiemelt dolgokkal kapcsolatban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Ha a kesztyűtartó belsejében nem találsz ilyen kis elhúzható ablakot ilyen kis hópehely ikonnal,akkor nem hűthető.Ezt a kompatibilitást meg nem értem' :D Valakinek ötlete esetleg a kiemelt dolgokkal kapcsolatban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Hát lehet hogy a hidegnek nem örülne a kesztyűtartóban a cd-tár... csak ezen töprengtem :lol: és hogy ezért direkt nem csinálták hűthetősre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Muti már egy képet erről a cd tárról :lol: ez gyári akkor gondolom Hát lehet hogy a hidegnek nem örülne a kesztyűtartóban a cd-tár... csak ezen töprengtem :D és hogy ezért direkt nem csinálták hűthetősre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Igen, gyári. Hirtelen ez a kép van! (az a dzsuva a kesztyűtartóajtón már nincs ott, ez a kép első randink alkalmával készült :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Igen, gyári. Hirtelen ez a kép van! (az a dzsuva a kesztyűtartóajtón már nincs ott, ez a kép első randink alkalmával készült :lol:) http://kepfeltoltes.hu/090610/DSC01514_www...eltoltes.hu_.jp Húú.... Nem mondom, hogy nem volna jó, ha lenne, de így nagyon kicsi a kesztyűtartó. A CD-tár fölött van még hely? Nem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Én mondtam h csak egy pár kesztyű fér bele :D Van egy kis rekesz oda cd-k férnek be valahogy begyűrtem oda az egyik cd-tartómat (asszem tán 20 db-os) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nekem nem gyári tár van a csomiban, a kesztyűtartó légbeömlője meg azon az oldalon ahol Phoenyxxx tára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Akkor tuti van összefüggés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Gyanús! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
újraVectra Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Igen, gyári. Hirtelen ez a kép van! (az a dzsuva a kesztyűtartóajtón már nincs ott, ez a kép első randink alkalmával készült :lol:) Hát igen, a CD tár pont eltakarja azt a részt ahol a beömlő nyilásnak lennie kellene. Kb. 5 és 10 forintos közötti az átmérője, és egy mechanikus retesszel lehet nyitni-zárni. Mivel még van annyi hely, hogy egy kisebb üditős üveg elférjen, volna értelme a hűtésnek. Ha nem túl komplikált kiszedni a CD tárat, érdemes lenne megnézni, hátha van, csak el van zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Igen és én pl edzésre pont ilyen kicsi üveget/dobozt szoktam vinni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Köszi a képet :D Hát elgondolkodtam most a cd-tár kapcsán... :lol: De gondolom úgy is csak a gyári magnóval működne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Érzem én, hogy ideje lesz már kicsit rendet rakni a kesztyűtartóban, hogy lássam végre, hűthető, vagy sem. :lol: Konkrétan nekem CD tár helyett lassan feledésbe merülő papírokkal van tele. Így akár még az is lehet, hogy hűthető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Neméééér..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Neméééér..... :lol: Nézd, meló után megnézem, hogy az enyém hűthető-e, vagy sem. Ha igen, én szívesen felajánlom neked, hogy egy az egyben elcseréljük az autóinkat. Nos? Az enyémben kikapcsolható a TC és csak alig gyengébb, ráadásul a kötelező is olcsóbb! Szintén ezüst, mint a tied. Alufelni is van. Az más kérdés, hogy csak 210 000km-el van benne több.... :D Persze csak vicc volt. Az legyen a legnagyobb gondod, hogy nem tudod hűteni a kesztyűtartót! Ha esetleg viszont 1-2 év múlva eladásra szánod magad, feltétlen szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :lol: Oké, de kicsi az esélye, hosszú távra terveztem (5 év körül legalább). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :lol: Oké, de kicsi az esélye, hosszú távra terveztem (5 év körül legalább). Ejj... mondjuk, ha ennyire jó állapotban lenne az enyém is, akkor én is számolnék 5 évvel. Így nem hiszem... No és megnéztem, az enyém se hűthető. :lol: Pontosabban van két kis luk a végében, de nem hiszem, hogy az töltené be a hűtés funkcióját. Nem is elzárhatóak, csak olyan, mintha a CD-tár kábelének az előkészítései lennének. Úgyhogy nincs biznisz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Kesztyűtartóban a klímás hűtött levegőnek 2 lehetséges nyílása is van az egyik a jobb a másik a bal szélen van, gyárilag a jobb oldaliba van bevezetve amelyikben van ilyen de ha ott pl a cd tár van akkor tuti megoldható a bal oldalra is :lol: Egyébként egészen jól hűt. (érdekes volt, hogy az új insigniában nincs ilyen egyik verzióban sem még majd 13 millióért sem! pedig hát nah.... egy gumicső és egy műanyag darab ez max 50ft egy opel méretű gyárnak de mégis milyen jól mutat egy felszereltségi szint részeként... na de nem is könnyű olyan jó autót csinálni mint amilyen a b vectra!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Kesztyűtartóban a klímás hűtött levegőnek 2 lehetséges nyílása is van az egyik a jobb a másik a bal szélen van, gyárilag a jobb oldaliba van bevezetve amelyikben van ilyen de ha ott pl a cd tár van akkor tuti megoldható a bal oldalra is :lol: Egyébként egészen jól hűt. (érdekes volt, hogy az új insigniában nincs ilyen egyik verzióban sem még majd 13 millióért sem! pedig hát nah.... egy gumicső és egy műanyag darab ez max 50ft egy opel méretű gyárnak de mégis milyen jól mutat egy felszereltségi szint részeként... na de nem is könnyű olyan jó autót csinálni mint amilyen a b vectra!) Na jah. Nekem a C-Vectra is egy csalódás, full gáz a beltér, főleg a műszerfal. Bár én egy korai szériásban ültem, a későbbiek lehet, hogy már jobbak, főleg a kifutó széria. Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Így van, a C Veki elég fapados. Meg a belső tér is olyan rideg, német, szögletes cucc. Vezetni egyébént jó, de azért a B Vectrához képest rendesen csúnya.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts