újraVectra Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Üdv. Mindenkinek! Megvettem a Gépet! 2.0 CD 16V, X20XEV motoral. Igaz, hogy tinédzser korú, de nagggyon Király! (királykék :lol: ) Bőrön, és navin kívül minden van! Vagyis tempomat, automata váltó, automata klima, multi kormány, a kipörgés gátló kikapcsolható... (lehet, hogy CDX?), viszont a kormányt nem lehet (vagy én nem tudom) állítani. Valamennyire visszaolvastam a fórumot az elmúlt héten, és mintha már valaki keresett volna magyar nyelvű használati utasítást, de nem vagyok benne biztos, viszont én most biztosan keresek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Üdv. Mindenkinek! Megvettem a Gépet! 2.0 CD 16V, X20XEV motoral. Igaz, hogy tinédzser korú, de nagggyon Király! (királykék :D ) Bőrön, és navin kívül minden van! Vagyis tempomat, automata váltó, automata klima, multi kormány, a kipörgés gátló kikapcsolható... (lehet, hogy CDX?), viszont a kormányt nem lehet (vagy én nem tudom) állítani. Valamennyire visszaolvastam a fórumot az elmúlt héten, és mintha már valaki keresett volna magyar nyelvű használati utasítást, de nem vagyok benne biztos, viszont én most biztosan keresek! Gratula az autóhoz, sok problémamentes km-t kívánok! Mikori évjárat? A kormányt asszem csak fel/le lehet állítani, az indexkar alatti kerek kar magadfelé húzásával. Legalábbis eddig olyat nem láttam, amin ki/be is lehetett volna állítani. Apropó! B-Vectrában létezett állítható intervallumú ablaktörlő? Omegában láttam már olyat, de Veciben nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
újraVectra Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Gratula az autóhoz, sok problémamentes km-t kívánok! Mikori évjárat? A kormányt asszem csak fel/le lehet állítani, az indexkar alatti kerek kar magadfelé húzásával. Legalábbis eddig olyat nem láttam, amin ki/be is lehetett volna állítani. Apropó! B-Vectrában létezett állítható intervallumú ablaktörlő? Omegában láttam már olyat, de Veciben nem. :D Köszi! 96/06 tehát ebben a hónapban lett 13 Természetesen le/fel szerettem volna állítani, de nem találtam az ehhez szükséges kart (volt már állítható kormányos autóm, igaz 6 éve ) reggel óta meg klímásnál van (már kész), és csak este tudok érte menni. Majd akkor jobban körülnézek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Gratula a Vekihez, sok örömöt kívánok hozzá! A Tiedben nem meglepő hogy kapcsolható a TC mert B1es :D azt próbáljuk kinyomozni hogy az enyémben miért nem az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Üdv. Mindenkinek! Megvettem a Gépet! 2.0 CD 16V, X20XEV motoral. Igaz, hogy tinédzser korú, de nagggyon Király! (királykék :lol: ) Bőrön, és navin kívül minden van! Vagyis tempomat, automata váltó, automata klima, multi kormány, a kipörgés gátló kikapcsolható... (lehet, hogy CDX?), viszont a kormányt nem lehet (vagy én nem tudom) állítani. Valamennyire visszaolvastam a fórumot az elmúlt héten, és mintha már valaki keresett volna magyar nyelvű használati utasítást, de nem vagyok benne biztos, viszont én most biztosan keresek! Gratulálok! Majdnem egy idősek a járgányaink az enyém '96.08-as X20XEV CDX felszereltség és zöld. Segítségnek töltsd le ezt: http://rapidshare.com/files/162959251/Vect...tok-konyvek.zip A csomag tartalma: - kezelési kézikönyv: CAR 300 - magyar CAR 400 - magyar CDR 500 - magyar - Kezelési kézikönyv Vectra B '96-'99 - magyar - Javítási kézikönyv Vectra B '96-'99 - magyar - Hibakód kiolvasás Vectra B - ODB információk - ODB hibakódok Vectra B - magyar Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Gratula a Vekihez, sok örömöt kívánok hozzá! A Tiedben nem meglepő hogy kapcsolható a TC mert B1es :D azt próbáljuk kinyomozni hogy az enyémben miért nem az. :lol: Az enyém B2, de kikapcsolható, ellenben csak 2.0 16V, nem pedig 2.2. HaHu-n rákerestem '99 és '02 közötti 2000cm3-nél nagyobb Vectrákra, és egyetlen 2,5-ösben láttam TC-kapcsolót, ellenben egy csomó 2.2-ben, 2.5-ben és 2.6-ban nincs kapcsoló, holott többnyire a felszereltségben is fel van sorolva a kipörgésgátló, és gyanítom, hogy 2.0 fölött inkább van, mint nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem nagyon értem a logikáját sajna. De persze nagyon köszönöm hogy utánanéztél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem nagyon értem a logikáját sajna. De persze nagyon köszönöm hogy utánanéztél. :D Igazán nincs mit, engem is érdekelt, hogy ez hogy van, de igazán nem jöttem rá, hogy mi lehet benne a logika. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
újraVectra Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Gratulálok! Majdnem egy idősek a járgányaink az enyém '96.08-as X20XEV CDX felszereltség és zöld. Segítségnek töltsd le ezt: http://rapidshare.com/files/162959251/Vect...tok-konyvek.zip A csomag tartalma: - kezelési kézikönyv: CAR 300 - magyar CAR 400 - magyar CDR 500 - magyar - Kezelési kézikönyv Vectra B '96-'99 - magyar - Javítási kézikönyv Vectra B '96-'99 - magyar - Hibakód kiolvasás Vectra B - ODB információk - ODB hibakódok Vectra B - magyar Sok sikert! Köszike!!! Nagyon hasznos kis csomag! Tehát NEM állítható a kormányom. Megvagyok nélküle is, csak nagyon nem értem, miért pont ez hiányzik belőle? Persze azt sem értem, ha van egy gépben kipörgés gátló, akkor az miért nem kapcsolható ki, mikor a használati utasítás arról ír, van amikor szükséges lehet kikapcsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Tehát NEM állítható a kormányom. Megvagyok nélküle is, csak nagyon nem értem, miért pont ez hiányzik belőle? Persze azt sem értem, ha van egy gépben kipörgés gátló, akkor az miért nem kapcsolható ki, mikor a használati utasítás arról ír, van amikor szükséges lehet kikapcsolni? Nem lehet hogy csak nincs meg hozzá az a tekerentyűs kar amivel tudod állítani? Mert azt a B2-esben ki lehet csavarni. A TC-t meg itt rajtad kívül még elég sokan nem értjük h miért nem lehet kikapcsolni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
újraVectra Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem lehet hogy csak nincs meg hozzá az a tekerentyűs kar amivel tudod állítani? Mert azt a B2-esben ki lehet csavarni. A TC-t meg itt rajtad kívül még elég sokan nem értjük h miért nem lehet kikapcsolni :lol: :lol: Na most egy picit elgondolkodtam "tekerentyűs kar". Állithatós kormányúnak volt hirdetve a gép, és amikor megkértem a volt gazdát, hogy na akkor most állitsad, bizonytalanul elkezdte keresni a tekerentyűt, aztán miután nem találta még bizonytalanabbul valami olyasmit makogott, hogy azt hittem, vagy úgy emlékeztem... de akkor ezen a részletkérdésen gyorsan átléptünk. A forgalmi szerint is 6 éve (!) használta... Mivel a kormányoszlop burkolaton az indexkar környékén semmilyen lehetóség sincs ahová a tekerentyűt beszerelni lehetne, vagy sohasem volt állitható (ami nem annyira valószinű), vagy ki lett cserélve a burkolat valami (az állithatósággal kapcsolatos) rendellenességet eltakarandó. Vagyis, ha majd lesz pici időm, leszedem a borkolatot aztán kiderül a "nagy" rejtély. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem tudom, valamiért az én fejemben úgy rémlik h minden Vekin állítható a kormány. Aztán lehet hogy csak álmodtam :lol: nálam szerencsére megvan. de akkorsincs TC kapcsolóm és szerintem a kesztyűtartóm se hűthető. :D Bár már gondolkodtam rajta hogy lehet h direkt, mert a hűtés nem kompatibilis a CD-tárral? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Na most egy picit elgondolkodtam "tekerentyűs kar". Állithatós kormányúnak volt hirdetve a gép, és amikor megkértem a volt gazdát, hogy na akkor most állitsad, bizonytalanul elkezdte keresni a tekerentyűt, aztán miután nem találta még bizonytalanabbul valami olyasmit makogott, hogy azt hittem, vagy úgy emlékeztem... de akkor ezen a részletkérdésen gyorsan átléptünk. A forgalmi szerint is 6 éve (!) használta... Mivel a kormányoszlop burkolaton az indexkar környékén semmilyen lehetóség sincs ahová a tekerentyűt beszerelni lehetne, vagy sohasem volt állitható (ami nem annyira valószinű), vagy ki lett cserélve a burkolat valami (az állithatósággal kapcsolatos) rendellenességet eltakarandó. Vagyis, ha majd lesz pici időm, leszedem a borkolatot aztán kiderül a "nagy" rejtély. :lol: Ebben a hirdetésben a 3. képen látod az indexkar alatt a kart, amit simán ki lehet tekerni. Ha neked ilyened nincs, akkor: - Átvertek kicsit. - Lehet, hogy nem a gyári burkolat van a kormányon, tehát ott valamit bütyköltek, mert szerintem a CD-felszereltséghez kéne járjon a kormányállítás lehetősége. Full fapados verziókból szokott csak hiányozni, a tied meg közel fullos. Nem értem én ezt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
újraVectra Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ebben a hirdetésben a 3. képen látod az indexkar alatt a kart, amit simán ki lehet tekerni. Ha neked ilyened nincs, akkor: - Átvertek kicsit. - Lehet, hogy nem a gyári burkolat van a kormányon, tehát ott valamit bütyköltek, mert szerintem a CD-felszereltséghez kéne járjon a kormányállítás lehetősége. Full fapados verziókból szokott csak hiányozni, a tied meg közel fullos. Nem értem én ezt... Köszi a képet, igy már egyértelmű, hogy hol keressek a burkolat alatt. Ahogy lesz rá időm, vagyis szombaton dél körül, leszedem a burkolatot és megkukkolom. Úgy is szerelőnél lesz akkor a gép a vásárlás után szokásos vezérlés (vezérműszij, szijtárcsák, vizpumpa meg ami még ott van...), olaj, olajszűrő, légszűrő, gyertya csere miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi82 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem sincs ilyen kormány állító bigyóm. Mondjuk nálunk könyöklő sincs, meg utas oldali légzsák se. A legtöbb alkatrésze '96 11-havi. Dunsztom sincs, milyen felszereltségű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nem minden Vectrában van kormány állító.Az enyémben sincs pedig majdnem fullos.Mondjuk nem is hiányzik. Nem tudom, valamiért az én fejemben úgy rémlik h minden Vekin állítható a kormány. Aztán lehet hogy csak álmodtam :lol: nálam szerencsére megvan. de akkorsincs TC kapcsolóm és szerintem a kesztyűtartóm se hűthető. :D Bár már gondolkodtam rajta hogy lehet h direkt, mert a hűtés nem kompatibilis a CD-tárral? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 érdekes! nem tudtam! nekem jól jön mert nem vagyok kosaras alkat :lol: igaz törpe se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Nekem sem állítható ellenben a gyári az amit használnék úgyis :lol: Kadettemben is pont így állt a kormány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Nekem sem állítható ellenben a gyári az amit használnék úgyis :lol: Kadettemben is pont így állt a kormány :D Jaja, a kadett szerintem is egy jól eltalállt helyzetet adott. Mondjuk az enyémben szerencsére lehetett állítani az ülést, így volt lehetőségem koppig letekerni. Úgy pont jól elvoltam vele 3 és fél évet. :lol: Valószínűleg ugyanúgy kibírnám a Vectrában is állítási lehetőség nélkül. Egyszer beállítottam, amikor megvettem, azóta úgy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Vezető oldalon nekem is lehet a kadettben állítani az ülés magasságát is de a kormányt hagytam én is... na jó amikor szerelgettem felemeltem amikor pedig untam a vezetést letettem a lábaimra a kormányt és úgy pihentem.... ennyit nem tudok most megtenni de amennyivel kényelmesebb és nyugodtabb a vectrám mint a gsi kadettem volt kárpótol bőven és alapból nem fáradok benne úgy mint a kadettben :lol: Ui.: betettem ma egy B2 5 ajtós tetőkárpitot... kár volt mert hosszabb mint az én 4 ajtósomé így ki lett véve a cél pedig az volt, hogy a B2 belsőtér világítás mögötti rekeszt be tudjam tenni az enyémbe amit végül be is tettem, kivágtam a gyári tetőkárpitot és már bent is volt :D Még 2 csavarnak a helye is ott volt szóval stabil is lett és teljesen gyárinak is néz ki :lol: Most már egy rekesszel több helyem van pakolni :D Képek: Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Vezető oldalon nekem is lehet a kadettben állítani az ülés magasságát is de a kormányt hagytam én is... na jó amikor szerelgettem felemeltem amikor pedig untam a vezetést letettem a lábaimra a kormányt és úgy pihentem.... ennyit nem tudok most megtenni de amennyivel kényelmesebb és nyugodtabb a vectrám mint a gsi kadettem volt kárpótol bőven és alapból nem fáradok benne úgy mint a kadettben :lol: Ui.: betettem ma egy B2 5 ajtós tetőkárpitot... kár volt mert hosszabb mint az én 4 ajtósomé így ki lett véve a cél pedig az volt, hogy a B2 belsőtér világítás mögötti rekeszt be tudjam tenni az enyémbe amit végül be is tettem, kivágtam a gyári tetőkárpitot és már bent is volt :D Még 2 csavarnak a helye is ott volt szóval stabil is lett és teljesen gyárinak is néz ki :lol: Most már egy rekesszel több helyem van pakolni :D Képek: Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Jaaa... GSI? Nekem csak egy mezei kadettem volt, de Turbo-s. A rekesz egészen jó lett, nem látszik rajta, hogy nem gyári. Szemüveget viszont nem javaslom berakni, összekarcolódik. Én is azt hittem, hogy nem fog, pedig de. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Jó lett a rekesz tényleg.Nekem is meg kéne bontanom a tetőkárpitot,mert szerintem az a fekete ragasztó amit használnak hozzá a gyárban az már elfáradt,és néha berezonál a tetőkárpitnál,igaz csak télen.Valami szivacsot kéne valahogy betolni a kárpit meg a tető közé.Ha már a Kadettnál tartotok.Nekem is volt egy 1.3 S 75 le.Nekem nagyon jó volt.Lehet azért maradtam Opelos.Agyon se lehetett ütni,meg elég jól is ment....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Ez is 1.3S 75 lovasként gurult le a futószalagról csak az 1.3S motoron az idő +2 lyukat vágott a blokk oldalába belülről-kifelé a hajtókar segítségével így át lett építve teljesen GSi-re (C20NE), motor, fék, futómű, lökösök, mocitető, lámpák... ami nem gsi volt rajta az a fedélzeti számítógép hiánya és a gsi küszöbtoldatot nem raktam fel rá de az is megvan és még a gsi fullra lefalazott spoileres csomagtérajtó is csak porosodik... kapott idővel szervót a gépecske, na az tetszett :lol: Volt benne gyári elektromos ablak, full plüs kárpit, fordszámmérős gsiben is eladott óra, xenon, tolatóradar, hifi. feketére festett belső műanyagok, átépítés előtt full kasznis felújítás is volt... Szemüveg: még ugyan nincs de hamarosan megyek és ragasztok bele egy kis alátétet az aljára úgy nem is mozog benne semmi és nem is karcolódik :D Tetőkárpitot melós dolog kivenni de magából az autóból kiemelni egyszerűbb mint gondoltam, első ajtónál ki kell fordítani és már kint is van (4 ajtósnál persze, 5 ajtósból ki lehet húzni a csomagtartón keresztül). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Phoenyxxx Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 :D jó lett a tartórekeszed! amm azt azért lehetett sejteni h az 5 ajtós kárpitja hosszabb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Hát nah... egy próbát megért csak felesleges volt... hát van ilyen néha :lol: Ma is alkottam: az előzőleg berakott rekeszt nitro hígítóval, ultradermmel, szappanos vízzel lemostam teljesen újszerű színe lett bár az autón belül sötétebbnek látszik de legalább már tiszta + ragasztottam bele egy kis gumis alátétet így nem karcolódik a szemüvegem és hangja sincs sőt nem is mozog benne :D + A tetőkárpit-kalaptartó közötti rész kapott egy rolót így kívülről a hátuljába nem látni be de ki lehet látni rendesen a hálón keresztül is és persze ha nem kell le lehet engedni :lol: Aki ilyesmit szeretne annak a "teszkót" tudom ajánlani, 1 méter széles és 2e forint... sőt mivel 8e felett ma visszaadtak 1 ezrest így csak egy ezresembe került :D Képek: Kép 1 Kép 2 Kép 3 Alakul ;) + Ha már kivettem a kalaptartót raktam alá vastag szivacsot, hogy ne rezonáljon be a mélynyomótól ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts