tgabika76 Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Gyorsulásnál nem jó a TC mert a fentebb leírtaknak megfelelően eléggé visszafogja a motort akkor meg már fújhatom a rajtot... Hát át kell szokni arra hogy csak esőben versenyezz, olyankor pont használ. :lol:
kocka Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 A kapcsolók hátulján a réz sarutalpakon kívül van egy műanyag "pöcs" is, ami a kapcsoló funkciója szerint más keresztmetszetű... Na itt a kép az aljzatról: Amit nyilakkal jelöltem azt kell rövidre zárni a kapcsoló helyett, de csak impulzust kell adni nem folyamatosan, mert az eredeti kapcsoló is így tesz. A középső érintkező mellett ott a "pöcs" amiről szó volt. Ha egy pillanatra rövidre zárod ki kell gyulladni a műszerfalon a "TC" lámpának, jelezve, hogy ki van kapcsolva a kipörgésgátló. Újabb rövidzár és el kell aludni a lámpának
Zsomat Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nekem van benne azért akarom kikapcsolni :lol: Gyorsulásnál nem jó a TC mert a fentebb leírtaknak megfelelően eléggé visszafogja a motort akkor meg már fújhatom a rajtot... De azért én megnézem a gombokat, ki tudja, hátha valamelyik passzol, van egy csomó :D azt mondjuk nagyon nem értem, hogy lehet, hogy van benne TC, de nem kapcsolható ki. Még a kezelési útmutatóban is benne van emlékeim szerint, hogy bizonyos esetekben - pl. mély hó - kifejezetten javasolják a kikapcsolását. De ha nincs kapcsoló, akkor hogy? Mekkora motor van a tiedben? Váltó?
Crime78 Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Na itt a kép az aljzatról: Amit nyilakkal jelöltem azt kell rövidre zárni a kapcsoló helyett, de csak impulzust kell adni nem folyamatosan, mert az eredeti kapcsoló is így tesz. A középső érintkező mellett ott a "pöcs" amiről szó volt. Ha egy pillanatra rövidre zárod ki kell gyulladni a műszerfalon a "TC" lámpának, jelezve, hogy ki van kapcsolva a kipörgésgátló. Újabb rövidzár és el kell aludni a lámpának Látom nálad a TC alatti hely is be van kábelezve... Az mi? Ott minek kellene lenni? Másik: az enyém GL Plus felszereltségű, ami kimerül az első elektromos ablakokban, és a tekergetős napfénytetőben (ezt már upgradeltem villanyosra). De szerencsémre a műszerfali kábelkötegem, az valami jóval erősebb felszereltségűé lehet. A fejegység körüli gombok közül csak 2 nincs bekábelezve (az egyik a kérdésben szereplő, de az ülésfűtés, a riasztó és a TC például be van), a kormányburkolat alatt is ott van a BC-s ablaktörlőkapcsoló kiscsatija, az ülés alatt az oldallégzsák csatija... Tudom, hogy tulajdonképpen értelmetlen, de elvileg életre lehet kelteni a TC-t kis motornál is? Pár napja feltettem a kérdést, csak senki sem reagált (azóta már próbáltam megtalálni is, tudom, hogy gyárilag csak 1.8-tól felfelé volt), de érdekel, hogy működhet-e a dolog.
Phoenyxxx Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Ejjj te nő létedre versenyezgetsz!Ne nyúzd már szegény vekit nem arra való :D Szeretném kipróbálni magunkat Tökölön idén, hogy majd legyen összehasonlítási alapom később ha a terveim megvalósultak :lol: (ne gagyi tuningra gondoljatok, egyelőre sajnos csak terv, még sokat kell rá spórolnom)
Phoenyxxx Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Egyébként meg szerintem tök vagány, ha egy lány versenyezget, és a gyorsulgatás, ha ésszel csinálja se neki, se másnak, se a kocsinak nem árt... :lol: én igyekszem ésszel csinálni és fölöslegesen sose nyúzom az autót, mert a szemem fénye.
Phoenyxxx Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Hát át kell szokni arra hogy csak esőben versenyezz, olyankor pont használ. :lol: :D :lol: :D ha nem fogom tudni kikapcsolni akkor az lesz!!!!
Phoenyxxx Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 azt mondjuk nagyon nem értem, hogy lehet, hogy van benne TC, de nem kapcsolható ki. Még a kezelési útmutatóban is benne van emlékeim szerint, hogy bizonyos esetekben - pl. mély hó - kifejezetten javasolják a kikapcsolását. De ha nincs kapcsoló, akkor hogy? Mekkora motor van a tiedben? Váltó? mondom, szerintem vmi EU szabvány lehet hogy a sok idióta aki nem tud vezetni ne tudja kikapcsolni. de amúgy passz. Az én Vekim Z22SE (2,2 16v) F23 váltóval.
Zsomat Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 mondom, szerintem vmi EU szabvány lehet hogy a sok idióta aki nem tud vezetni ne tudja kikapcsolni. de amúgy passz. Az én Vekim Z22SE (2,2 16v) F23 váltóval. Hmm... a 2.2 vajh mennyivel lehet érezhetően ütősebb a 2.0-nál? Van valakinek ezzel tapasztalata? Idiótabiztos kikapcsolhatatlannak az ESP-t szokták belőni, a kipörgésgátló azért attól még messze van. Minden esetre fura. Nekem simán ki lehet kapcsolni. Az viszont engem is érdekelne, hogy a TC-gomb alatti vakdugó milyen gombot kéne takarjon.
kocka Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Látom nálad a TC alatti hely is be van kábelezve... Az mi? Ott minek kellene lenni?... Lehet, hogy nem látszik a képen, de az alsó csati nincs bekábelezve, nekem is csak egy vakdugó van benne. Nem láttam még olyan Vekit amiben lenne ott valami.
_Seth_ Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Ha már utólagos extrák: nehéz megcsinálni az első ülések fűtését utólag?
Crime78 Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Ha már utólagos extrák: nehéz megcsinálni az első ülések fűtését utólag? Én az Omimban csináltam... Egy másik omega ülésből bontottam ki a "fűtőpárnákat", és raktam át az enyémbe. Nem vagyok egy mechanikai analfabéta, de azért kellett egy délután/egy ülés (ebben kábelezés is volt A oszloptól ülésig, mert onnantól elspórolták a kábelköteget)! Szépen le kell fejteni a huzatot az ülésről, ami első ránézésre nem tűnik nehéznek, bár visszafele jobban szenvedtem - de ha kárpitos vagy, lehet neked nem lesz gond! :lol: Sehol nem volt fixen rögzítve a huzat az üléshez (csak kis gyűrűkkel)...
kelly Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Szerintem kis motornál nem tudod életre kelteni,legalábbis nem egy kapcsolóval.Az enyémben 1.8-as van de abba sincs pedig jól felszerelt.Az Opel már nagyon rég csinálja(nekem a 1985-ös csepp kadettben is így volt)hogy olyan kábel köteg van benne ami nem csak az alap felszereltségű autókba való.Lehet nem a fulos modell kötege van minden modellbe,de én még olyan Opelt nem láttam,amiben nincs valami szabad csatlakozóház.Mondom az enyém majdnem ful felszereltség,de vagy 10-15 szabad csatlakozó van benne.Ja és annó a Kadettnál csináltam is valami "extrát" gyári szabad csatlakozón keresztül csak már nem tudom mit.Rég volt-sajnos. Más:Tud valaki valami jó bőrözőst aki foglalkozik kormány és váltószoknya bőrözéssel,és hajlandó visszaválaszolni az e-mail-ra? Látom nálad a TC alatti hely is be van kábelezve... Az mi? Ott minek kellene lenni? Másik: az enyém GL Plus felszereltségű, ami kimerül az első elektromos ablakokban, és a tekergetős napfénytetőben (ezt már upgradeltem villanyosra). De szerencsémre a műszerfali kábelkötegem, az valami jóval erősebb felszereltségűé lehet. A fejegység körüli gombok közül csak 2 nincs bekábelezve (az egyik a kérdésben szereplő, de az ülésfűtés, a riasztó és a TC például be van), a kormányburkolat alatt is ott van a BC-s ablaktörlőkapcsoló kiscsatija, az ülés alatt az oldallégzsák csatija... Tudom, hogy tulajdonképpen értelmetlen, de elvileg életre lehet kelteni a TC-t kis motornál is? Pár napja feltettem a kérdést, csak senki sem reagált (azóta már próbáltam megtalálni is, tudom, hogy gyárilag csak 1.8-tól felfelé volt), de érdekel, hogy működhet-e a dolog.
_Seth_ Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Én az Omimban csináltam... Egy másik omega ülésből bontottam ki a "fűtőpárnákat", és raktam át az enyémbe. Nem vagyok egy mechanikai analfabéta, de azért kellett egy délután/egy ülés (ebben kábelezés is volt A oszloptól ülésig, mert onnantól elspórolták a kábelköteget)! Szépen le kell fejteni a huzatot az ülésről, ami első ránézésre nem tűnik nehéznek, bár visszafele jobban szenvedtem - de ha kárpitos vagy, lehet neked nem lesz gond! :lol: Sehol nem volt fixen rögzítve a huzat az üléshez (csak kis gyűrűkkel)... Egyszer majd ezt megcsinálom akkor már majdnem fullos lesz :D
Lacee Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 http://www.autokarpitozas.com/ Tatán van Ő. De Nyíregyházán is van egy jó, relativ olcsó. Azt sajna nem tudom fejből... Szerintem kis motornál nem tudod életre kelteni,legalábbis nem egy kapcsolóval.Az enyémben 1.8-as van de abba sincs pedig jól felszerelt.Az Opel már nagyon rég csinálja(nekem a 1985-ös csepp kadettben is így volt)hogy olyan kábel köteg van benne ami nem csak az alap felszereltségű autókba való.Lehet nem a fulos modell kötege van minden modellbe,de én még olyan Opelt nem láttam,amiben nincs valami szabad csatlakozóház.Mondom az enyém majdnem ful felszereltség,de vagy 10-15 szabad csatlakozó van benne.Ja és annó a Kadettnál csináltam is valami "extrát" gyári szabad csatlakozón keresztül csak már nem tudom mit.Rég volt-sajnos. Más:Tud valaki valami jó bőrözőst aki foglalkozik kormány és váltószoknya bőrözéssel,és hajlandó visszaválaszolni az e-mail-ra?
Sunny1.4 8V Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Más:Tud valaki valami jó bőrözőst aki foglalkozik kormány és váltószoknya bőrözéssel,és hajlandó visszaválaszolni az e-mail-ra? http://www.vatera.hu/kormanyborozes_148095760.html Én kérdeztem tőle azt mondta 10.000+posta! Sajna nekem messze van de lehet elküldöm neki a kormányt valamikor! Csak le kéne szedni! Nekem a bal oldali ülésfűtésem nem megy nem tudja valaki mi lehet a baj? hol van annak a csatlakozója?
Crime78 Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 Nekem a bal oldali ülésfűtésem nem megy nem tudja valaki mi lehet a baj? hol van annak a csatlakozója? A csati az ülés aljára van felrögzítve, de inkább szálszakadás lesz a fűtőpárnában, vagy termosztáthiba az üléslapban... Mindkettőt csak az ülés bontása után tudod javítani, de először mérj az ülésfűtés csatiján egy ellenállást, olyan 4 ohm körül kellene lennie, ha minden stimmel. Ezesetben viszont másfele kell keresni a hibát. Viszont ha már ott vagy, és az előző stimmel, akkor a csati másik felén ellenőrizd a tápfeszt...
Sunny1.4 8V Elküldve Május28, 2009 Elküldve Május28, 2009 A csati az ülés aljára van felrögzítve, de inkább szálszakadás lesz a fűtőpárnában, vagy termosztáthiba az üléslapban... Mindkettőt csak az ülés bontása után tudod javítani, de először mérj az ülésfűtés csatiján egy ellenállást, olyan 4 ohm körül kellene lennie, ha minden stimmel. Ezesetben viszont másfele kell keresni a hibát. Viszont ha már ott vagy, és az előző stimmel, akkor a csati másik felén ellenőrizd a tápfeszt... remélem, hogy csak ennyi hibája van, mert nem szívesen bontom meg az ülést! Megnézem köszi
Sunny1.4 8V Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Az ablak fóliázásról mi a véleményetek? Mert nekem azt mondták, hogy az elsőket nem lehet csak 70%-ra max! Az majdnem olyan mint a gyári színezés! De elég rosszul nézne ki ha hátul le van sötétítve elől meg nem! Hátra szeretnék legalább 40%-osat, előre meg jó lenne egy 50-60%-os! Valakinek le van sötétítve az ablak? Ha igen akkor mennyire? A rendőrök mennyire kötekszenek az ilyenért? Képet tudtok feltenni hogy mégis, hogy néz ki?
hening Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Az ablak fóliázásról mi a véleményetek? Mert nekem azt mondták, hogy az elsőket nem lehet csak 70%-ra max! Az majdnem olyan mint a gyári színezés! De elég rosszul nézne ki ha hátul le van sötétítve elől meg nem! Hátra szeretnék legalább 40%-osat, előre meg jó lenne egy 50-60%-os! Valakinek le van sötétítve az ablak? Ha igen akkor mennyire? A rendőrök mennyire kötekszenek az ilyenért? Képet tudtok feltenni hogy mégis, hogy néz ki? Meglehet, hogy az elsők már most 70 %-osak. Keress az üvegen transparent 70 % feliratot.
Sunny1.4 8V Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Meglehet, hogy az elsők már most 70 %-osak. Keress az üvegen transparent 70 % feliratot. Ezaz! Az enyhén elüt ha csak a hátsókat fóliázom le! :lol: Csak a Rendőr bácsik mit szólnak az egészhez! Az jó kérdés! Majd ha igazoltatnak akkor gyorsan lehúzom az ablakot! :D
hening Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Ezaz! Az enyhén elüt ha csak a hátsókat fóliázom le! :lol: Csak a Rendőr bácsik mit szólnak az egészhez! Az jó kérdés! Majd ha igazoltatnak akkor gyorsan lehúzom az ablakot! :D Első szélvédő 75%, első oldalablak 70% legyen. A többivel azt csinálsz amit akarsz gyakorlatilag.
Sunny1.4 8V Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Első szélvédő 75%, első oldalablak 70% legyen. A többivel azt csinálsz amit akarsz gyakorlatilag. Na hazamegyek majd megnézem!
_Seth_ Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Az ablak fóliázásról mi a véleményetek? Mert nekem azt mondták, hogy az elsőket nem lehet csak 70%-ra max! Az majdnem olyan mint a gyári színezés! De elég rosszul nézne ki ha hátul le van sötétítve elől meg nem! Hátra szeretnék legalább 40%-osat, előre meg jó lenne egy 50-60%-os! Valakinek le van sötétítve az ablak? Ha igen akkor mennyire? A rendőrök mennyire kötekszenek az ilyenért? Képet tudtok feltenni hogy mégis, hogy néz ki? Én már fóliázva vettem. Eddig egyszer büntettek meg miatta 3e forintra. Képek a szokásos CS oldalamon :lol:
Sunny1.4 8V Elküldve Május29, 2009 Elküldve Május29, 2009 Én már fóliázva vettem. Eddig egyszer büntettek meg miatta 3e forintra. Képek a szokásos CS oldalamon :lol: és milyen százalékban van a két első ablak?
Recommended Posts