mélykék76 Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Sziasztok! Örülök, hogy csatlakozhattam a "KOMBIVECTRÁSOK" táborába...mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az autót, egyszerűen gyönyörű és sportos! Remélem ha a klímakompresszorom egyszer olcsón megjavul és az apró elektronikai hibáktól mentesül az autó, nem fogok többet bosszankodni vele! Üdv mindnekinek, Krisztián Szia ! Mesélhetnél kicsit a kocsidról :) Képe esetleg a gépsárkányról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Csatlakozom az előttem szólókhoz! :) Üdv a fórumon! Képet meg én találtam itt! (Klub oldal, taglista) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Gyarapodik a Vectra B-sek tábora :) Tomi023, ez már nem csak a TE topicod! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 De nem ám! Ez már közös téma! Viszont ahogy elnézem, lassan alakíthatnánk egy B veki szeksönt! Ja, és asszem túlsúlyban vagyunk caravan-osok! :) Még valami! Felkerült a kipuff koronája... a vég! :) Képek majd lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Gyarapodik a Vectra B-sek tábora :) Tomi023, ez már nem csak a TE topicod! :) Az a jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Akkor legyen így! :) Tegnapsegítettem egy taxisnak elemet cserélt a kulcsban és nem vitte a táviri a gépet. Elment valami szerelőhöz aki magyarázott vezérlőegységről meg mindenről de nem tudta megoldani. Én meg adtam gyujtást megnyomkorásztam és kész :) szinkronizáltam a kulcsot a kocsival. én meg csak dekoros vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Akkor legyen így! :) Tegnapsegítettem egy taxisnak elemet cserélt a kulcsban és nem vitte a táviri a gépet. Elment valami szerelőhöz aki magyarázott vezérlőegységről meg mindenről de nem tudta megoldani. Én meg adtam gyujtást megnyomkorásztam és kész :) szinkronizáltam a kulcsot a kocsival. én meg csak dekoros vagyok :( Szia! Érdeklődöm, hogy-hogy működik én is így jártam azt hittem, hogy rossz és a tartalékot használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Szia! Érdeklődöm, hogy-hogy működik én is így jártam azt hittem, hogy rossz és a tartalékot használom. Ennyi ahogy írtam. A rossz kulcsal ráadod a gyújtást és megnyomkodod a gombjait 2-3szor. Rajtahagyott gyujtásnál nyomd le a vezetőajtó gombját és a távirivel nyissál rá. Ha megy akkor már ki is veheted a kulcsot és próba kintről. ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
jim76 Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Abban tudtok-e segíteni, hogy pótkulcsot hol érdemes csináltatni, mert a Német előző tulaj cseszik elküldeni az ígért pótkulcsot. Bp XVIII. ker környéke lenne az igazi, és ahol az immo kódot is bele tudják tenni/ kártya megvan/. Ja és lehetőleg ne Opel márkaszervizt ajánljatok, mert azt tudok én is, de aranyárban csinálják... :) Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Abban tudtok-e segíteni, hogy pótkulcsot hol érdemes csináltatni, mert a Német előző tulaj cseszik elküldeni az ígért pótkulcsot. Bp XVIII. ker környéke lenne az igazi, és ahol az immo kódot is bele tudják tenni/ kártya megvan/. Ja és lehetőleg ne Opel márkaszervizt ajánljatok, mert azt tudok én is, de aranyárban csinálják... :) Köszi előre is! Prábld meg a Csergőt. De szerintem nem olcsó dolog a gyári kulcsos verzió. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Prábld meg a Csergőt. De szerintem nem olcsó dolog a gyári kulcsos verzió. :) Egy Calibrás ismerősömnek (opelzsolt néven asszem ezen a fórumon is elő szokott fordulni) most küldték meg Rüsselsheimből a gyári pótkulcsot, mindössze 2500Ft és a forgalmi fénymásolata kellett hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Sziasztok! Tudna valaki nekem segíteni ebben http://www.dieselchiptuning.hu/ érdemes vele megpróbálkozni? Ja és az enyémbe kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Volna egy kérdésem... vagyis mindjárt 2.. Nézelődök riogató után, és egy "jó" ajánlatot kaptam, melyben 2 típus szerepel. Piranha 802SA Rhino z1m nn Elég barátságos áruk van... ha beszereléssel kérem, akkor is 30e-ből megvannak... Melyiket éri meg jobban? Vagy ha van valakinek jó ismerőse, aki jó áron, jól dolgozik, jó gyorsan... akkor szóljon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Sziasztok! Tudna valaki nekem segíteni ebben http://www.dieselchiptuning.hu/ érdemes vele megpróbálkozni? Ja és az enyémbe kell! FBalázs GTC-jében van hasonló dobozka. Szerintem kérdezd őt a tapasztalatokról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Legyek üdvözölve a B-Vectrások között! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Legyek üdvözölve a B-Vectrások között! :-) Hali! Caliból ez lett? Képek esetleg? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ez lett igen, kép nincs, de ha lesz teszek fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ez lett igen, kép nincs, de ha lesz teszek fel. Addig is esetleg valamilyen műszaki paraméter? évjárat? kivitel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Addig is esetleg valamilyen műszaki paraméter? évjárat? kivitel? :huh: X18XE1, 2000-es CD kivitel, Mély bordó metál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 X18XE1, 2000-es CD kivitel, Mély bordó metál. Grat :lol: Kilóméter?Magyarországi?Szervízkönyv esetleg? Na meg ugye kép!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 4 ajtó? 5 ajtó? Caravan? Színhez is grat! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Caravan 180E km, szervizkönyv, 1 tulaj. Sok a km, de ismerőstől van, és télleg megkímélt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Caravan 180E km, szervizkönyv, 1 tulaj. Sok a km, de ismerőstől van, és télleg megkímélt. Nem olyan sok az! Én csak 30e-rel vagyok elmaradva... elvileg. De nincs szervízkönyvem, meg 3 évvel idősebb a gép. :huh: Most már kezdem azt mondani, hogy rendben van... neked egyszerűbb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 X18XE1, 2000-es CD kivitel, Mély bordó metál. Cép darab :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Tegnap lemostam és ma szakadt az eső :lol: ki sem vettem a garázsból, inkább nemtem a cégessel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts