mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mai napon úgy sejtem, hogy kb. a melóhelyem előtt fogom elérni a bűvös 180000 km állapotot az órán. (a valóságot inkább nem akarom tudni :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mai napon úgy sejtem, hogy kb. a melóhelyem előtt fogom elérni a bűvös 180000 km állapotot az órán. (a valóságot inkább nem akarom tudni :) ) A tiédben sem lehet több 260e.-nél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Szombaton voltam körülnézni a tárnoki bontóban és láttam két Vauxhall Vectrát. Az egyik 2.0 16V a másik ecotec (azt hiszem szintén 2.0) az eleje törött egy kicsit, de így is gyönyörűen néztek ki. Ja és természetesen jobbkormányosak voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Szombaton voltam körülnézni a tárnoki bontóban és láttam két Vauxhall Vectrát. Az egyik 2.0 16V a másik ecotec (azt hiszem szintén 2.0) az eleje törött egy kicsit, de így is gyönyörűen néztek ki. Ja és természetesen jobbkormányosak voltak. S, küszöb volt rajtuk?Mert én olyat keresek.Szigetszentmiklóson volna, de nem jár arrafelé céges verda, hogy elhozza...... :) Pediglassan aktuális a küszöb javítása, és akkor felkerülhetne a gyári küszöb+hátsó spoiler is.A költségeket nem dobná meg jelentősen...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A tiédben sem lehet több 260e.-nél! :) Köszi! Ettől megnyugodtam! :) ui: akkor most megy vagy marad a vectra nálatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Köszi! Ettől megnyugodtam! :) ui: akkor most megy vagy marad a vectra nálatok? Amíg nem veszi meg v.ki, addig marad.De addig is próbálom szebbé tenni, mert ha nem menne el, akkor szép ótóm marad.Ha meglesz rajta a lakat, akkor annak költségét rátolom az árra.S, mivel vannak sokkal olcsóbb B vekik is a piacon, tuti nem viszi majd el senki sem.De én legalább tudni fogom, hogy a gépem korekt, aztán szépen nálam marad.Nincs bene logika, ne keress! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 S, küszöb volt rajtuk?Mert én olyat keresek.Szigetszentmiklóson volna, de nem jár arrafelé céges verda, hogy elhozza...... :) Pediglassan aktuális a küszöb javítása, és akkor felkerülhetne a gyári küszöb+hátsó spoiler is.A költségeket nem dobná meg jelentősen...... Nem voltak egyáltalán spoilerezve. Normál küszöbök voltak rajta azt hiszem, de azért megnézem legközelebb. Amúgy van weboldaluk is: http://5mp.eu/web.php?a=autobonto-tarnok&o=yrPJSiVNVK De nem akartam reklámozni (nem is érdekem), csak a két "angol beteg" miatt említettem. Viszont, ha esetleg valami van nekik, ami a közeledben nincsen, akkor elmegyek neked érte szívesen. Csak azt nem tudom hozzád hogyan juttatom el, ki jár pest megyében tőletek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nem voltak egyáltalán spoilerezve. Normál küszöbök voltak rajta azt hiszem, de azért megnézem legközelebb. Amúgy van weboldaluk is: http://5mp.eu/web.php?a=autobonto-tarnok&o=yrPJSiVNVK De nem akartam reklámozni (nem is érdekem), csak a két "angol beteg" miatt említettem. Viszont, ha esetleg valami van nekik, ami a közeledben nincsen, akkor elmegyek neked érte szívesen. Csak azt nem tudom hozzád hogyan juttatom el, ki jár pest megyében tőletek. Köszönöm az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 B2 vectrát kell nézni bontóban, B1-en nem fogunk találni szerintem spoilert. Max. magnumtunigosat. Amúgy ha emlékszel Chyga vectrájára, neki az egyik sárvédő cserés volt, és azon is volt helye a küszöb spoilernek. Szóval nem hiszem, hogy pusztán küszöb cserével megoldódik minden bibi a gyári spoiler felhelyezésére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 B2 vectrát kell nézni bontóban, B1-en nem fogunk találni szerintem spoilert. Max. magnumtunigosat. Amúgy ha emlékszel Chyga vectrájára, neki az egyik sárvédő cserés volt, és azon is volt helye a küszöb spoilernek. Szóval nem hiszem, hogy pusztán küszöb cserével megoldódik minden bibi a gyári spoiler felhelyezésére. :) Az már legyen a lakatos gondja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Kicsit dúsítottam az E85-n, mert reggel baróó nehezen indult.Rátankoltam 2L benyát.Aztán kivi leszek a holnap reggeli indításra.Mindenesetre érdekes, hogy kb. 5 fokig nincs vele gond, alatta viszont jön ez a nehezen indulásos dolog.... Ez a flextek működése miatt van, mivel közel fix idővel tol rá az anyagra, nem %-os arányban. És hidegben kevés a motornak ez a plusz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nah, jól sejtettem, megvan a 180000, sőt +1 is. Így nem a melóhely előtt volt a legfontosabb eksön a fényképezéssel, hanem 1 kmrrel előbb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Stefán most már igazán elárulhatnád azt a kutyanevet, amiben sok ló van! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Stefán most már igazán elárulhatnád azt a kutyanevet, amiben sok ló van! :lol: :D :) :) Nem egy ménes, de nekem elég. Aki tényleg nem tudja, hangszóróért tippelhet :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ó, B+! Hát erre nem jöttem volna rá magamtól, az biztos! :) Szóval Morzsa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ó, B+! Hát erre nem jöttem volna rá magamtól, az biztos! :) Szóval Morzsa. :lol: Mantás... :lol: :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ez a flextek működése miatt van, mivel közel fix idővel tol rá az anyagra, nem %-os arányban. És hidegben kevés a motornak ez a plusz. Hát most tud betolni elég cuccost.Talán..........Ill. holnap reggel majd kiderül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Amíg nem veszi meg v.ki, addig marad.De addig is próbálom szebbé tenni, mert ha nem menne el, akkor szép ótóm marad.Ha meglesz rajta a lakat, akkor annak költségét rátolom az árra.S, mivel vannak sokkal olcsóbb B vekik is a piacon, tuti nem viszi majd el senki sem.De én legalább tudni fogom, hogy a gépem korekt, aztán szépen nálam marad.Nincs bene logika, ne keress! :) Én látom a logikát. Otthon mondhatod, hogy te megpróbáltad eladni, de hát nem akarják megvenni :) :) 1kis tuning ? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Én látom a logikát. Otthon mondhatod, hogy te megpróbáltad eladni, de hát nem akarják megvenni :) :) 1kis tuning ? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Jó lenne, de egyelőre gazdasági megszorítások vannak foganatosíva........egyelőre..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 csináltam egy kis szabadidős programot. Kitakarítottam az alapjáratit a folytószelepházzal együtt, mert néha már érdekes dolgok történtek, a preventes féktisztító is szépen dolgozik. :) Ezt követően az ablak alatti takarót leszedtem a műszerfalról, és az ott lévő 3 csavart meghúztam, mert zizeg a műszerfal. A jobboldali meglepetésemre 1,5 fordulatot tudott tekeredni, a többi mindössze felet. Remélem elhallgat. Ami még hátra van, hogy kicserélni a kormányösszekötőt, meg a hátsó stabiszilenteket. Már bent vannak a kesztyűtartóban, csak ki kéne cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ezt követően az ablak alatti takarót leszedtem a műszerfalról, és az ott lévő 3 csavart meghúztam, mert zizeg a műszerfal. A jobboldali meglepetésemre 1,5 fordulatot tudott tekeredni, a többi mindössze felet. Remélem elhallgat. ne ez nekem nem jött be...minimális javulás Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Amíg nem veszi meg v.ki, addig marad.De addig is próbálom szebbé tenni, mert ha nem menne el, akkor szép ótóm marad.Ha meglesz rajta a lakat, akkor annak költségét rátolom az árra.S, mivel vannak sokkal olcsóbb B vekik is a piacon, tuti nem viszi majd el senki sem.De én legalább tudni fogom, hogy a gépem korekt, aztán szépen nálam marad.Nincs bene logika, ne keress! :) Én is így voltam a robogóval, hát nem elvitték..... :) .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ne ez nekem nem jött be...minimális javulás Nekem bejött... a szorítás óta (három hete) meg se nyikkan.... a baloldali volt kissé meglazulva Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Én is így voltam a robogóval, hát nem elvitték..... :) .... :) Nincsenek illuzióim ezt illetőleg.Még egy telefon ill. mail sem volt.Na jó, teló volt, az AAA autótól.Aztán elküldtem a hölgyet.Persze finoman... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 csináltam egy kis szabadidős programot. Kitakarítottam az alapjáratit a folytószelepházzal együtt, mert néha már érdekes dolgok történtek, a preventes féktisztító is szépen dolgozik. :) Ezt követően az ablak alatti takarót leszedtem a műszerfalról, és az ott lévő 3 csavart meghúztam, mert zizeg a műszerfal. A jobboldali meglepetésemre 1,5 fordulatot tudott tekeredni, a többi mindössze felet. Remélem elhallgat. Ami még hátra van, hogy kicserélni a kormányösszekötőt, meg a hátsó stabiszilenteket. Már bent vannak a kesztyűtartóban, csak ki kéne cserélni. Nekem is cincog egy kicsit ako meg nézem én is .Hogy jön le atakaro nem akarom lebarmolni hátha nekem is bejön a macska nem segitett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts