Korzika Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Éri ez vajon az árát? 5 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Éri ez vajon az árát? 5 ajtós X16XEL.Sztem nem kellene ilyesmit venni.Inkább 1.8 v. 2.0.A kötelező szempontjából amúgy is mindegy, a fogyi pedig felfelé kedvezőbb..... Inkább..... Ha kicsit több válllkozószellem lett volna bennem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Csak nem fogyaszt talán többet az 1.6,mint az 1.8?Tudom én,hogy gyengébb és nehezebben viszi a nagy testet,de többet is eszik? Vagy az az x16xel moci nem a legjobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Csak nem fogyaszt talán többet az 1.6,mint az 1.8?Tudom én,hogy gyengébb és nehezebben viszi a nagy testet,de többet is eszik? Vagy az az x16xel moci nem a legjobb? egy haveromnak volt,meglepően alacsony fogyasztást is ki tudtak hozni belőle (gyakorlatilag 1.4 szint,6-6,5l),de ők mindig spórolósan vezettek. egyébként az astrám jobban megy,mint az az 1.6 vectra kasztniban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 egy haveromnak volt,meglepően alacsony fogyasztást is ki tudtak hozni belőle (gyakorlatilag 1.4 szint,6-6,5l),de ők mindig spórolósan vezettek. egyébként az astrám jobban megy,mint az az 1.6 vectra kasztniban :) Már nem vagyok sietős sofőr,az régen volt!Ma: fő a biztonság. Most választhatok. 1.Veki B. 1995 X16XEL 700000 FT 2.Astra F.1999 C14NZ 719000FT Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 én inkább b vectrát vennék,hiába nagyobban a fenntartási költségek. mondjuk nehéz mindkettőből jót találni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Már nem vagyok sietős sofőr,az régen volt!Ma: fő a biztonság. Most választhatok. 1.Veki B. 1995 X16XEL 700000 FT 2.Astra F.1999 C14NZ 719000FT ha mindenféleképpen ragaszkodsz az 1.6-hoz, akkor inkább olyan B vekit kellene keresned, ami már Z16XE mocival volt szerelve.Kultúráltabb mint a régi X16XEL.F Astrát max. akkor vennék, ha v.mi komolyabb motor+felszereltsége van.1.4-el semmiképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Az úgy kezdődött,hogy 1,4 es Astrát akartam,de többen javasolták,hogy az kevés inkább vegyek 1.6-ot. :D Jó legyen 1.6,de akkor már legyen egy számmal nagyobb:Veki! :) Most ugye már ott vagyok,hogy jó a Veki csak kicsi hozzá a motor,legyen legalább 1.8 v.2.0 :) Akkor meg már legyen Omega??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Omega? az jó dolog :) inkább vectra. Nekem van mindkettő, (C14NZ FAstra) a Vectra jobb. igaz 2.0 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Most ugye már ott vagyok,hogy jó a Veki csak kicsi hozzá a motor,legyen legalább 1.8 v.2.0 :) Akkor meg már legyen Omega??? :) Omegát talán mégsem.Kisit rága a fentartása ahogy hallottam.De a Veki 1370-1410kg.S, ahhoz gyengusz az 1.6.Az Astrámhoz is az volt! :D Szal nagyblokk Rlz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Astrám már volt,tehát akkor marad a Vectra! :) Pécsen Alex megnézi,hogy érdemes-e érte mennem,csak ne bumlizzak már 300 km-t,ha nem az igazi a gépsas! Bár a vonat ingyen visz! :) ,csak időm nincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Omegát talán mégsem.Kisit rága a fentartása ahogy hallottam. Ezt ki mondta? :) Szerintem ti többet költötök a vectraautóra egy évben, mint én eddig az omira a 3 év alatt :) Fogyaztás is ugyanaz, biztosítás is, meg teljesítményadó is... akkor hol drágább a fenntartása? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Ezt ki mondta? :) Szerintem ti többet költötök a vectraautóra egy évben, mint én eddig az omira a 3 év alatt :) Fogyaztás is ugyanaz, biztosítás is, meg teljesítményadó is... akkor hol drágább a fenntartása? :D Pl. ha esetleg legyalázzák..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Pl. ha esetleg legyalázzák..... :) Az egyetlen alkatrésze, ami lényegesen drágább az astránál, az az első lökös... Szerintem nagyon hasonló árban vannak az alkatrészei az astrával/vectrával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Az egyetlen alkatrésze, ami lényegesen drágább az astránál, az az első lökös... Szerintem nagyon hasonló árban vannak az alkatrészei az astrával/vectrával :) Nemrégen jött egy muksó amikor a bontóban voltam, hogy egy kutya lealázta az Omi elejét.Hirtelen otthagyott 1K-t, mire mindent összeszedtek hozzá.gyanítom, az Astrához kisit olcsóbban be lehet vásárolni.....Amúgy kb. a Veki is ilyen árban lenne, mire kinézne egyáltalán v.hogy..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Nemrégen jött egy muksó amikor a bontóban voltam, hogy egy kutya lealázta az Omi elejét.Hirtelen otthagyott 1K-t, mire mindent összeszedtek hozzá.gyanítom, az Astrához kisit olcsóbban be lehet vásárolni.....Amúgy kb. a Veki is ilyen árban lenne, mire kinézne egyáltalán v.hogy..... Elmondjam én már hány k-t hagytam az astra alkatrészekért bontóban? :) Hidd el, szinte elhanyagolható a különbség astra és omega között alkatrészben. 150-ért lehet astrát és omit is hozni egyben németből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Elmondjam én már hány k-t hagytam az astra alkatrészekért bontóban? :) Hidd el, szinte elhanyagolható a különbség astra és omega között alkatrészben. 150-ért lehet astrát és omit is hozni egyben németből :) Azért megnéztem volna mikor vásárolsz be 30E-ért úgy,mint én Dezsőhöz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azért megnéztem volna mikor vásárolsz be 30E-ért úgy,mint én Dezsőhöz. :) Ezt az összeget a versengépsas lököseire költi a Gabink! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Azért megnéztem volna mikor vásárolsz be 30E-ért úgy,mint én Dezsőhöz. :lol: Mármint sok cuccot ilyen kevés pízér? :) Dininek köszönhetően a bontott komplett eleje és hűtő együtt pl 16 volt :) Ezúton is köszönet neki érte! :) Tegnap Csergőből elhoztam pár szatyornyi cuccot, meg sárvédőt, meg ilyesmiket... 50ezret hagytam ott barátilag. Arra nem is lennék kíváncsi, mennyit hagytam én már ott a Csergőben az évek során :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Az egyetlen alkatrésze, ami lényegesen drágább az astránál, az az első lökös... Szerintem nagyon hasonló árban vannak az alkatrészei az astrával/vectrával :) Azért azt megnézném, hogy mit mondanál, ha mv6od lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Azért azt megnézném, hogy mit mondanál, ha mv6od lenne :) Azt akkor a 2.5-ös vectrával hasonlítanám össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Azt akkor a 2.5-ös vectrával hasonlítanám össze :D S, rájönnél, hogy tökugyanaz a fentartási költsége! :) Amúgy ma tankoltam......kannából........mint egy dieseles! :) Kanna a csomitartóba, csőhoki, ééééssss figyelni a szintjelzőt, nehogy kicsit túltöltsem. Amúgy érdekes, hogy 2 napi állás után pöccre indult.Igaz, az udvarban 10.5 fok volt..... Special téháiksz Udinak a 215ft-os cuccért!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 S, rájönnél, hogy tökugyanaz a fentartási költsége! :lol: Amúgy ma tankoltam......kannából........mint egy dieseles! :) Kanna a csomitartóba, csőhoki, ééééssss figyelni a szintjelzőt, nehogy kicsit túltöltsem. Amúgy érdekes, hogy 2 napi állás után pöccre indult.Igaz, az udvarban 10.5 fok volt..... Special téháiksz Udinak a 215ft-os cuccért!! :D Engem meg felhív,hogy van-e lopócsövem! Ilyet kérdezni egy dízelestől! :) :lol: Komolyan mondom sértés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ilyet kérdezni egy dízelestől! :) :D Komolyan mondom sértés! :) Bocsássá' meg nekem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Special téháiksz Udinak a 215ft-os cuccért!! :) köv héten megyek én is, hozzak neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts