tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Kétlem, hogy Tomi be tudja venni a 2.0 16v-s benyás Vectrámat amin még van 350K-s hiteltartozás :huh: Automata? Február 9-én megyek pestre minden képpen, ha gondolod és addig nem veszel mérgedben valamit, talizunk, beszélünk. Nem baj ha nem lesz üzlet! Én szeretem a kocsim :lol: De legalább látsz még egyet és tudod hasonlítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 :) :huh: :lol: Küldök kör emailt aszem! :) mennyé azt főzessé anyádda :D .. a hombár fejedbe erre lenne eszed Zs. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Köszi egyébként Kecson vettem. bandi56 és mé nem szótá előre? talán segíthettünk volna. esetleg minimeet? Nekem Blaupunkt Bremen MP74 van bent gyári kijelző+gyári multikormány :) nagyon diszkós, nagyon pumpál :lol: ha küldenál blau típus számot, gyári számot meg ami csak rá van írva talán utána tudok nézni a nagy könyvban... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Honnan?Kép v. hirdetés esetleg? Kereskedésbe volt meg az interneten is fent volt.A tulaj heji lakos.Van rola kép a profilomba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Kétlem, hogy Tomi be tudja venni a 2.0 16v-s benyás Vectrámat amin még van 350K-s hiteltartozás :) Mivel Tominak mániája az autómata, így sanszos, hogy sztem meg tudtok majd egyezni, ha tetszik az övé! :) Kereskedésbe volt meg az interneten is fent volt.A tulaj helyi lakos.Van rola kép a profilomba. Hm........sajnos nem ismerős a gép.... :huh: Ebként ma reggel már 1 fok volt az udvarban, és pöccre indult a gép.Lassan kezd hozászokni az E85-höz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 és mé nem szótá előre? talán segíthettünk volna. esetleg minimeet? Nekem Blaupunkt Bremen MP74 van bent gyári kijelző+gyári multikormány :) nagyon diszkós, nagyon pumpál :lol: ha küldenál blau típus számot, gyári számot meg ami csak rá van írva talán utána tudok nézni a nagy könyvban... :huh: Valamejik nap kiveszem és leirok rola minden számot. Ja van benne riaszto nincs meg a távbirányito most mondj okosat egyébként még most lakom be a gépet 12ez-ret szalajtottam edig vele. üdv bandi56 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Érdekes ez az E85 üzem.Reggel pöccre indul a szekér hidegben, (ma is) és egész gyorsan megvan a motorhőfok.Viszont olykor meleg motornál kell többet tekertetni az önindítót, mert nem igazán akarja elkapni a fonalat.Menet közben annyit lehet érezni, hogy vehemensebb a gép, tehát jobban reagál a gázadásra.Viszont a fogyasztása szerintem kicsit sok lett, bár egyelőre betudom annak, hogy a Lambdaszondám nem áll a helyzet magaslatán.Amint megjött az Ebayről a másik, csere aztán meglátom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ....Viszont a fogyasztása szerintem kicsit sok lett, bár egyelőre betudom annak, hogy a Lambdaszondám nem áll a helyzet magaslatán.... Így benyával mennyi volt és mennyi eszik E85-ből ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Így benyával mennyi volt és mennyi eszik E85-ből ? Benyával vegyesben eleinte 8.5L, lambdahalál után 10L.E85-tel pedig egyelőre csak szemre tudom megállapítani a dolgot, de sztem közel lesz a 13L-hez........Majd pénteken lesz esedékes a tankolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ja van benne riaszto nincs meg a távbirányito most mondj okosat gyári a riasztó? Tech2-vel nézd meg az immot, hány kulcs van felprogramozva! Kell hozzá a CarPass (immokód). Lehet valakinek vamn kulcsa az autódhoz. Ha nem gyári a riasztó akkor kiszed, kuka újat betesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Megjött a Lambda.Elvileg GM, de sehol nem találom a 2 betűt.helyette viszont azt igen, hogy NTK JAPAN, ill. egy 6YA3 kódot.Állítólag a gyári Lambdát nem a BOSH gyártja...Amúgy csati, miegymás egyezik, ill. kedden viszem GT-hez cserére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Megjött a Lambda.Elvileg GM, de sehol nem találom a 2 betűt.helyette viszont azt igen, hogy NTK JAPAN, ill. egy 6YA3 kódot.Állítólag a gyári Lambdát nem a BOSH gyártja...Amúgy csati, miegymás egyezik, ill. kedden viszem GT-hez cserére. Szerintem minden gyári alkatrésznek ott kell legyen a GM logó (sőt hologram is szokott lenni) a zacsiján... biztos vagy benne, hogy gyári, és nem egy univerzális szonda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szerintem minden gyári alkatrésznek ott kell legyen a GM logó (sőt hologram is szokott lenni) a zacsiján... biztos vagy benne, hogy gyári, és nem egy univerzális szonda? Dobozban jött, sajnos nem volt zacsiban.gyanítom, nem gyári.De reméljük, hogy össze tud beszélni majd a motorvezérlővel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Dobozban jött, sajnos nem volt zacsiban.gyanítom, nem gyári.De reméljük, hogy össze tud beszélni majd a motorvezérlővel! :huh: kíváncsi vagyok, meddig lesz jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 kíváncsi vagyok, meddig lesz jó :) Hát Japán! :lol: Legyünk optipisták! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hát Japán! :) Legyünk optipisták! :huh: Pici,japán,olcó lambda izé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 gyári a riasztó? Tech2-vel nézd meg az immot, hány kulcs van felprogramozva! Kell hozzá a CarPass (immokód). Lehet valakinek vamn kulcsa az autódhoz. Ha nem gyári a riasztó akkor kiszed, kuka újat betesz. Hali. Mind akét kulcs bevan kodolva . Én ugy nézem utolag van beszerelve valoban kuka az egyetlen megoldás ? Ha megtalálom a tipusát nemlehet távirányitot szerválni , Az egyik oldalon hirdetnek távirányitokat az nemlehet megoldás. üdv bandi56 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Losi! A gyári lambdaszondán ez van: GM 90528253, vagy 8 55 330. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Losi! A gyári lambdaszondán ez van: GM 90528253, vagy 8 55 330. :) Akko' ez nem gyári akko'. :lol: Amúgy ma reggel kicsit nehezebben indult.Nem volt vészes.Utána elindultam kisit tempósabban a melóba, mert 6:00-kor kezdek, és kb. akkor indultam.Erre nekilát versenyezni velem egy bömbölő 316QP.Hozzátenném, én nem voltam racsinghangulatban, mert hideg volt a motor.De így is csak úgy tudott elmenni mellettem a külsőben, hogy kis híján összetörte az autóm orrát.Pedig én most kivételesen nem nyomtam neki.Meg hideg mocinál amúgy sem szoktam. Azért magamban jót kuncogtam a csókán.......Ha meleg lett volna a moci, 100, hogy nem lépett volna el még annyira sem. :huh: Mostanra megértem, miért somolyogtak a "nagyok" a kisblokk vs. nagyblokk dolgon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mostanra megértem, miért somolyogtak a "nagyok" a kisblokk vs. nagyblokk dolgon! :) Ugye? :) Mókás, ahogy erőlködnek, látod az arcukon azt, hogy "mindjárt megvan, mindjárt megvan!" Ekkor integetsz egyet, mosolyogsz, hozzáérsz a gázhoz (nem is kell több :lol: ), és nyomatékból otthagyod. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ugye? :) Mókás, ahogy erőlködnek, látod az arcukon azt, hogy "mindjárt megvan, mindjárt megvan!" Ekkor integetsz egyet, mosolyogsz, hozzáérsz a gázhoz (nem is kell több :lol: ), és nyomatékból otthagyod. :huh: Gondolkoztam én is, hogy odalépek de nem akartam nyírni a mocit. :) Mindenesetre aranyos volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ha megtalálom a tipusát nemlehet távirányitot szerválni de fel is lehet tanítani de ettől még valakinek van távirányítója az autódhoz. És ha a kp zár is rá van kötve akkor már csak a forgalmit hagyd a boxban és máris nem lopás hanem kölcsönadás, amire nem fizet a casco, sem a biztosító :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 de fel is lehet tanítani de ettől még valakinek van távirányítója az autódhoz. És ha a kp zár is rá van kötve akkor már csak a forgalmit hagyd a boxban és máris nem lopás hanem kölcsönadás, amire nem fizet a casco, sem a biztosító :huh: Forgalmi a zsebevan ha gyári akkor nem az kulcs aktiválná mikor kétszer rázárok. üdv bandi56 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Forgalmi a zsebevan ha gyári akkor nem az kulcs aktiválná mikor kétszer rázárok. üdv bandi56 de a kulcsba épített távirivel elsőre zár, másodikra retesz+riasztó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mostanra megértem, miért somolyogtak a "nagyok" a kisblokk vs. nagyblokk dolgon! :) Láttál volna engem a Corsával! :lol: Direkt 40-50 és ha jött valaki előzni akkor padló! :) És akkor jött az a hang... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts