istván Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 A hajnali hidegben kicsit nehezebben indult a szekér, de nem volt vészes.Annyi, hogy csak a 2.-ra.Elsőre nem. Jó a szaga! :huh: Hüha... mi lesz -10 ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hüha... mi lesz -10 ben? Hátt, 3.ra indul majd! :huh: Amúgy majd beszámolok.Tehát beindul, csak nehezebben.Benzin állapotában elfordítod a kulcsot, és pöcc röff.Hidegben pedig mint egy F Astra.Csak 2.ra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hátt, 3.ra indul majd! :huh: Amúgy majd beszámolok.Tehát beindul, csak nehezebben.Benzin állapotában elfordítod a kulcsot, és pöcc röff.Hidegben pedig mint egy F Astra.Csak 2.ra! :lol: Jaaaaaaaaaaa értem. Azt hittem csak második próbálkozásra. De ezekszerint második fordulatot akartál mondani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Jaaaaaaaaaaa értem. Azt hittem csak második próbálkozásra. De ezekszerint második fordulatot akartál mondani... :lol: ..........hátt, inkább próbálkozást... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Reggel (hajnalban) +4 fok, és a kotla pöccre indult....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ma megyek Vác-ra megnézni a lehetséges utódját a 96-os 2.0-ás benzines Vectrámnak. Egy gyönyörű hófehér 2000-es gyártású 2.0DTi-vel kacérkodok. Szorítsatok, hogy jó üzletet csináljak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ma megyek Vác-ra megnézni a lehetséges utódját a 96-os 2.0-ás benzines Vectrámnak. Egy gyönyörű hófehér 2000-es gyártású 2.0DTi-vel kacérkodok. Szorítsatok, hogy jó üzletet csináljak! :huh: Pontosan ilyet árul a Tomi023 is, csak az 99'-es, Jubileumi....... Itt is van!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu itt van pár mai kép :huh: MyVectra Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Pontosan ilyet árul a Tomi023 is, csak az 99'-es, Jubileumi....... THX :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 THX :huh: V6 veki Érdemes lenne elhozni, nagyon jól néz ki, és az ára is kedvező.Addig meg a tiéd bemehetne a kereskedésbe..... :lol: Ezt csere is érdekli........Csak nincs benne lufi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hmmm. szépen fel van szerelve kütyükkel. Van amiben jobb, van amiben gyengébb mint amit én néztem. Amit néztem abban durván 50ezer Km-el kevesebb van (ha igaz), 16-os alufelnikkel van (nem csúnya látvány). Kipróbáltam, nagyon szépen jár a motor, jól húz, csendes, belül makulátlan. Az ár a bibi, mert 1.790.000Ft és nagyon határeset, hoyg be tudom e vállalni. Még megnéztem ma egy 1.7Dti G Astra-t. 1.400.000Ft, 2000-es gyártás, kombi. Arról valami vélemyén? Főleg attól félek azzal kapcsolatban, hogy sovány lesz az 1.7-es motor (70LE), bár egy kisebb chiptuning talán segíthet rajta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Kedves Levin01! Nem szeretnélek elkeseríteni de ezeknek a Vectra-knak a többsége No-ból vagy Svájcból de nagyon sok Olaszországból jön be. Én két éve 104ezer km-el vettem az enyém, ami akkor volt 6 éves szerinted 6 év alatt csak évi 17ezret mentek vele és már fel is kellett újítani a motort? Ezt te sem hiszed ugye? Én megcsináltam a motorját, kuplungot cseréltem kompletten, szombaton kapja az új betéteket előre, másodok gar mióta megvan és Textar + Brembo páros. Rosszat nem tudok rá mondani. Lövésem sincs hány km lehet benne de nem is érdekel. Nagyon jól megy, nagyon nagy bár nem Omi :lol: de szép :) Most 184-et mutat az órám és két év alatt én mentem vele 80 ezret, akkor a német aki utazgat? Az új motor sokat jelent! A hasonló korú G Astra csábító de sokkal kisebb! Sajnos. És nem is ilyen csajozós. Tudod hány nő hanyatlott a Veciben :huh: (az érintettek ezt ne olvassák) barátom...!!! Megaztán ha nem tatszik a gyári alu kerék, eladod és teszel rá ami tetszik. Nekem télen csak acél kerék! Néha sielek és akkor meg lánc azt meg alura nem kéne :) Szóval én inkább Vectra. Ha bármi kérdés van szívesen segítünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ne érts félre, nekem is inkább a Vectra felé húz a szívem, csak sajnos attól tartok, hogy nem fog beleférni a keretbe és ezen fog bukni a dolog :) A 115.000km-t én is fenntartásokkal kezelem, minden esetre mentem egy kört az autóval és nagyon frankónak éreztem (hang és teljesítmény szempontjából is). Nem csajozásra veszem a kocsit, hanem, hogy egy gazdaságos autóval tudjak dolgozni :huh: Gondolhatod, hogy egy 2.0 16v-s GTS Vectrából fájó szívvel ülnék egy 1.7TDi-s kombi Astrába, de a költségekből lejjebb kell faragnom havi 10-15K-t minimum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ne érts félre, nekem is inkább a Vectra felé húz a szívem, csak sajnos attól tartok, hogy nem fog beleférni a keretbe és ezen fog bukni a dolog :) A 115.000km-t én is fenntartásokkal kezelem, minden esetre mentem egy kört az autóval és nagyon frankónak éreztem (hang és teljesítmény szempontjából is). Nem csajozásra veszem a kocsit, hanem, hogy egy gazdaságos autóval tudjak dolgozni :huh: Gondolhatod, hogy egy 2.0 16v-s GTS Vectrából fájó szívvel ülnék egy 1.7TDi-s kombi Astrába, de a költségekből lejjebb kell faragnom havi 10-15K-t minimum :lol: Hát én feltétlenül megnézném a helyedben Tomi kocsiját. Ha a másikat is meglested, akkor legalább van viszonyítási alapod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hát én feltétlenül megnézném a helyedben Tomi kocsiját. Ha a másikat is meglested, akkor legalább van viszonítási alapod :lol: Nemuccsó sorban Tomié 1ben van, és olcsóbb is mint az amit Levin megnézett.Sztem is megérne egy misét. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nem volt elég a karácsonyi éjféli mise? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ....V6 veki Érdemes lenne elhozni, nagyon jól néz ki, és az ára is kedvező.Addig meg a tiéd bemehetne a kereskedésbe..... :huh:.... És milyen szép kéééék a belsejeeeeeeeeeee :) Kár hogy 5 ajtós - nekem annyira nem tetszik - és ótómata :lol: ui. tudom Hajóson a srácok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 ui. tudom Hajóson a srácok.... Szétbontják, és beletapossák egy Astrába vagy Corsába. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Helo mindenkinek. Vettem egy B Vectrát a rádiot elvileg akormányrol is lehet müködtetni. Nekem nem mükszik BLAUPUNKT CAR 300 -as van benne ami használatit találtam benne az a CAR 400-asé. Az le is irja ,hogy müküdik a 400-as kormányrol a hármas ezt nem tudná /biztos rádiot cseréltek/ Aki tudja okositson már fel? Arádio kodot honnan tudom meg ha nincs felirva most nem kéri. V.jegejem a kod kérdést. Köszi bandi56. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Helo mindenkinek. Vettem egy B Vectrát a rádiot elvileg akormányrol is lehet müködtetni. Nekem nem mükszik BLAUPUNKT CAR 300 -as van benne ami használatit találtam benne az a CAR 400-asé. Az le is irja ,hogy müküdik a 400-as kormányrol a hármas ezt nem tudná /biztos rádiot cseréltek/ Aki tudja okositson már fel? Arádio kodot honnan tudom meg ha nincs felirva most nem kéri. V.jegejem a kod kérdést. Köszi bandi56. Célszerű lenne szerválni egy CAR400-at, v. pedig egy CDR500at.Utóbbiakat már vezérli a multi.V. pedig CAR300 uninstall, és veszel bele olyat, ami fütyül/tapsol, és veszel még hozzá inrtface-t, és működni fog a dolog.Mondjuk nemolcsó mulaccság! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Célszerű lenne szerválni egy CAR400-at, v. pedig egy CDR500at.Utóbbiakat már vezérli a multi.V. pedig CAR300 uninstall, és veszel bele olyat, ami fütyül/tapsol, és veszel még hozzá inrtface-t, és működni fog a dolog.Mondjuk nemolcsó mulaccság! :huh: Köszi egyébként Kecson vettem. bandi56 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Köszi egyébként Kecson vettem. bandi56 Honnan?Kép v. hirdetés esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 És milyen szép kéééék a belsejeeeeeeeeeee :) Mutass még1t! :D Kár hogy 5 ajtós - nekem annyira nem tetszik - és ótómata :lol: Nekem tecc 5ajtóval is, az ótómata meg Tomi fixaideálja.... :huh: ui. tudom Hajóson a srácok.... Hajóson?Azok áll@tok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Tudod hány nő hanyatlott a Veciben :) (az érintettek ezt ne olvassák) barátom...!!! :) :huh: :lol: Küldök kör emailt aszem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hát én feltétlenül megnézném a helyedben Tomi kocsiját. Ha a másikat is meglested, akkor legalább van viszonyítási alapod :huh: Kétlem, hogy Tomi be tudja venni a 2.0 16v-s benyás Vectrámat amin még van 350K-s hiteltartozás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts