J0hnny Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 :D :huh: :lol: Azt mondtad eladod a szárnyat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Azt mondtad eladod a szárnyat! :lol: Ha megcsináltatom a küszöböt, sztem az is bele fog férni még a keretbe.remélem...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ha megcsináltatom a küszöböt, sztem az is bele fog férni még a keretbe.remélem...... :huh: :lol: :D :D :D :P tonylányreklámkezdődiiiik! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 tonylányreklámkezdődiiiik! :D Ezmitjelentezaszó? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Ezmitjelentezaszó? :lol: :huh: apakezdődik na jó, nem, csak talán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 apakezdődik na jó, nem, csak talán :lol: Előbbi.Ennyi, és nemtöbb....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Akkor valszeg én majd kiviszem a Dugárékhoz, hogy faragjanak rajta..... :lol: akkor is hozzá fog érni sajna :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 akkor is hozzá fog érni sajna :lol: :huh: Sem'baj...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ma bekerült az eatonlkütyü a Vekibe Udi és Jonny hathatós segítségével.Utólag is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget. Képek is lesznek hamarosan, mert Johnny kattingatott bőszen! :huh: javítva:ww :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 ....eatolkütyü.... Próbáljuk ezt újra :huh: Etanol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Próbáljuk ezt újra :D Etanol ? Asszem...... :huh: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Asszem...... :huh: :lol: :D :D Teszkón van nálatok, vagy máshol is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Teszkón van nálatok, vagy máshol is ? Teszkónál nincs,egy maszek kúton van a budai kapunál! A beszerelésről képek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Teszkónál nincs,egy maszek kúton van a budai kapunál! A beszerelésről képek... Köszönöm!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na erre erössen kiváncsi vagyok..... Irjál a tapasztalatokról.....!!!!!!!!!!!!!!44 Nem cseréltetek semmit, amit megtámadhat a szesz? Gondolok itt benzinvezetékekre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na erre erössen kiváncsi vagyok..... Irjál a tapasztalatokról.....!!!!!!!!!!!!!!44 Nem cseréltetek semmit, amit megtámadhat a szesz? Gondolok itt benzinvezetékekre.... Azt tuti nem fogja megtámadni a szesz.Inkább elviekben a tömítések lesznek veszélyben, de már túl sok verda rohangál etanollal, és sztem felmerült volna ez is, mint hibalehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Azt tuti nem fogja megtámadni a szesz.Inkább elviekben a tömítések lesznek veszélyben, de már túl sok verda rohangál etanollal, és sztem felmerült volna ez is, mint hibalehetőség. Nah, tegnap végre kiürült oly' mértékben az üza.tank, hogy villogott a visszajelző.Úgyhogy begurultam az OiL kútra, és tele nyomtam E85-tel.55L ment beleVáltozás egyelőre kisi, sztem az is érzéki, mint ha jobban ugrana a gép.Reggel pedig kicsi vel nyögvenyelősebben indult. A kipufogónak pedig igazi pálinkafőző szaga van! :huh: S, nem utolsó sorban 3e.ft-tal olcsóbban nyomtam tele, mint szoktam.Tehát 17 tankolás, cirka 9e.km, és vissza is jött az ára a Flextec-nek....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Lényeges változást majd 1-2 ekm után fogsz tapasztalni nálam akkor jött elő a vadállat.... C16SE-t lenyomtam vele. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Lényeges változást majd 1-2 ekm után fogsz tapasztalni nálam akkor jött elő a vadállat.... C16SE-t lenyomtam vele. :lol: Valszeg addigra takarítja ki az üza.rendszert...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 dieselbe hogyan van ez? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 dieselbe hogyan van ez? :huh: Lehetne,de plusz adalék kellene hozzá,akkor meg már nem éri meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 marad a 2.5 V6 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Meséljetek már légyszi erről a flextec-ről. hogyé, merre, miként? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 marad a 2.5 V6 :huh: Ilyesmi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ilyesmi? :lol: nem kevés a 105 paci neki? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts