mélykék76 Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nemégen beszéltem Dinivel.Sajnos a küszöb dolog elvérzett.Az eladó visszautalja a zsét, aztán annyi.keresnem kell másik megoldást. Viszont egyszerűen röhejes, hogy egy eltseszett 15'-ös lemezfelniért 5e.t kérnek.(téligumiprojekt)Annyit nem ér....Majd csak találok olcsóbb megoldást....remélem.... És ha nem, akkor jársz tavaszig nyári gumival ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 És ha nem, akkor jársz tavaszig nyári gumival ? :( Téligumi van fent a QP felnin, csak nagyon kemény már.Nem csúszik vele az autó, de nem is 100as a tapadása, és mivel eléggé peres, (205/50-16) zavaróan hangos is.....Szóval ezért neveznék be inkább normál, gyári váltóméretű téligumiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nekem most felkerült egy garni nem új, de még 2 szezont lazán elfutó Falken HS 435. Eddig ami legjobban tetszik, a csend. ;) pláne a 17-es guriga után. A következő, hogy anyumék felé ma is még picit taknyos volt az út, és nem éreztem bizonytalannak a kocsit. Bezzeg tegnap a nyárikkal... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Téligumi van fent a QP felnin, csak nagyon kemény már.Nem csúszik vele az autó, de nem is 100as a tapadása, és mivel eléggé peres, (205/50-16) zavaróan hangos is.....Szóval ezért neveznék be inkább normál, gyári váltóméretű téligumiba. 15 ezer forintnyit adtam a 4db 15-ös felniért... hosszas keresés után. Volt a nyáron olcsóbb is - akkor sajnáltam a pénzt-, de most, hogy mindenki téligumit szereltet, felcsapták az árát. Ahol a nyáron 15 volt most 30-at kértek volna értük. Amugy négy darab Matador téligumim van - az autóval örököltem - nem nagy szám, de azért sokkal jobb, mint a nyári. Mikor felraktam, kerestem is hamar egy kicsi havat és kipróbáltam... na azért tapad :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Amugy négy darab Matador téligumim van - az autóval örököltem - nem nagy szám, de azért sokkal jobb, mint a nyári. Mikor felraktam, kerestem is hamar egy kicsi havat és kipróbáltam... na azért tapad ;) . A Matador messze földön híres a kitűnő tapadásáról hóban.Nekem a Corsa alatt volt még 1.2S korában.A síkos úttal voltak problémák.Kisit jobban csúszott rajta. Amúgy én is jó nagy hülje vagyok, hogy ilyenkor jut eszembe lemezfelnit keresni........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Amúgy én is jó nagy hülje vagyok, hogy ilyenkor jut eszembe lemezfelnit keresni........ ;) Hát nem akartam ezt mondani... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Hát nem akartam ezt mondani... :( Nem kellett, magamtól is rájöttem...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Nemsemmi ára van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Kipufftömítés----talp---C20XE 4-2-1----ügyes kezű kipuffos.Ennyi a trükk.... Losiiiii....képek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Losiiiii....képek! :( Igyxem...... ;) más: Téli gumák fent vannak.Végül sikerült Eurotec Snowolf2-t beszereznem, jutányos áron.Eddig nagyon tecc, könyebb a kormány, és csöndesebb, lényegesen csöndesebb az egész kotla.gyakorlatilag csak a motorhang hallatszik... Amúgy sokat olvastam erről a gumiról, és utána mentem bele a dologba.Egyik hawer is ilyet használ az offMareáján, és bejött neki.A nyárija is ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Eddig is télid volt, nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Eddig is télid volt, nem ? Elvileg igen, de azon kívül, hogy nem a felnin gurult az autó, más jelentősége nem igazán volt.Nem éppen ideális méret a 205/50-16.Bíztam benne, hogy megúszom a cserét, de annyira xar volt vele közlekedni, hogy inkább lecseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Most mi lett a méreted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Most mi lett a méreted ? 195/65-15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Aha, tehát 15 -ös garnitúra lett a téli szett..... :( Akkor a tavasszal lehet nyáriakat vadászni.....mondjuk mi is most vettünk potom pénzért nyárigumit a Boxerra.... ;) Lehet érdemes volna néked is a télen körbenézni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Aha, tehát 15 -ös garnitúra lett a téli szett..... :( Akkor a tavasszal lehet nyáriakat vadászni.....mondjuk mi is most vettünk potom pénzért nyárigumit a Boxerra.... ;) Lehet érdemes volna néked is a télen körbenézni... :) Jaja.15 lett, mert ezt még emberi árakon meg lehetett venni.16'-ban a legolcsóbb is huszonezer lett volna/db.Azt meg talán mégsenem. A nyári pedig............erősen pénzfüggő lesz, de mindig vannak tavaszal egész jó kis akciók, főleg kifutó szériáknál.Olyankor is érdemes benevezni nyáriba....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Téli gumák fent vannak.Végül sikerült Eurotec Snowolf2-t beszereznem, jutányos áron.Eddig nagyon tecc, könyebb a kormány, és csöndesebb, lényegesen Farkasnak farkast..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Farkasnak farkast..... :( Jaja! ;) Amúgy érdekes, hogy itthon nem igazán forgalmazzák ezt a gumát, de pl. Németországban nagyon sokat adnak el belőle. Alig találtam róla magyar nyelvű tesztelést, de akinek ilyen volt fent, annak tetszett....... Remélem nekem is bejön, mert akkor nyáriban is ki fogom próbálni.Hawernak bejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 nekem az előző autómon volt,de kicsit kopottabb,meg az még sima snowolf volt,gyakorlatilag a barum mintája egy az egyben ;) bajom nem volt vele,de mivel kb 4-5 milliméteres futófelülettel rendelkezett,néha csúszkáltam.néha meg direkt :( ebből a kettes változatból meg itt debrecenben igen sok fut! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 családon belül 2 off autó is ezzel van szerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Nah, akkor nyugodtan alszom.Amúgy felraktam az Irmscher kerékőröket is.Nemsemmi cucc banyek....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Jó képek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Széép ótó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Húúúúú vazzeg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts