warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 271 euróért talált gazdára......Nemolcsó........Amúgy i500 lökös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 nem olcsó, de miért csillog a fekete műanyag rajta? az elvileg natúr műanyag lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 nem olcsó, de miért csillog a fekete műanyag rajta? az elvileg natúr műanyag lenne. Elvileg. Amúgy ez az egyetlen lökös, amit szívesen látnék a gépemen.De ennyiért gyanítom nem lesz még egy darabig....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Szomszédom B Vekije: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Szomszédom B Vekije http://img3.tar.hu/korimv6/size2/11899678.jpg Emléxem rá, anno Pécset találkoztunk.Meg tudod kérdezni, hogy honnan, és hogyért sikerült hozzá jutnia az első lökihez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Az én kedvencem: Gyári sport (a sport rács már megvan :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Az én kedvencem: http://amnasty.de/m5/front1.jpg Gyári sport (a sport rács már megvan :-) Nem rossz ez sem, de nekem azok a difúzorok nagyon-nagyon sokat dobnak rajta.... Ebként, hogyért van újért egy ilyen i500 első lökös? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Nem rossz ez sem, de nekem azok a difúzorok nagyon-nagyon sokat dobnak rajta.... Ebként, hogyért van újért egy ilyen i500 első lökös? Nézzed meg :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Nézzed meg :-D Szinte ingyéé! :( Asszem megvárom az üvegszálas verziót! :P Amúgy végre egyedül gépészkedhettem a Vekivel.Kicsit megkergettem.VOlt olyan útszakasz, ahol 170km/h-val is sikerült menni.Nem rossz a gép, de ha az ember csörtézni akar, nagyon ki kell húzatni a fokozatokat, mert nagyon hosszú a váltó.Mondjuk nem is ilyen száguldozásra találták ki. Olyan 3000rpm felett dolgozik csak "rendesen". Utazóautónak meg kiváló.Takarékos, stabil, kényelmes.S, elmondhatom, hogy nem igazán oldalszélérzékeny.De a /50 miatt a nyomvájúra igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Ezzel vette a gépet. De a ködlámpa nem volt bekötve, a vezetékek csak lógtak leszigetelve, de a poén, hogy nem egyenként szigetelték le, hanem összekötve, így nem csoda hogy állandóan kiveret a biztit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Ezzel vette a gépet. Mázlista! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 A Vktr hadvezér által mutatott nekem jobban tetszik. Csak az ára nem. Majd egyszer, ha összejön, akkor talán. Akkor meg talán hátul is váltanom kell majd. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Egy kérdés ami megint csak a tudatlanságomat mutatja.A digit klíma hogyan keveri a levegőt, mikor fűteni kell vele? Mert nem tudok rájönni.Keveri a Veki álltal "gyártott" meleg levegővel, v. pedig egy teljesen külön rendszer mikor megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
minya Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Autóvásárlás előtt állok, két tipus opel vectra, vagy citroen xsara a kiszemelt autó, én a citroennél maradnék bár a feleségem a vectra mellett döntene. Szerintetek melyik lenne jobb választás?És miért? ( elfogultság nélkül, tudom opelesek vagytok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Autóvásárlás előtt állok, két tipus opel vectra, vagy citroen xsara a kiszemelt autó, én a citroennél maradnék bár a feleségem a vectra mellett döntene. Szerintetek melyik lenne jobb választás?És miért? ( elfogultság nélkül, tudom opelesek vagytok) Én elfogult vagyok Opelileg, de semmi érdemi dolgot nem tudok felhozni a Citroen ellen, mert nincs a birtokomban infó az autóról. Vectrákról tudni kell, hogy jelentős részben külföldi autók róják itthon az utakat, bizonytalan kilóméterfutással, sok esetben pörgetett órával. Bár ez lassan igaz minden autóra.Alaposan körbe kell nézni az adott kínálatot, ill,. a kiszemelt "áldozatot" is. A Vekihez nem drágák az alkatrészek öszeségében, és is többre számítottam.Talán 1-2 speckós dolog kerül sokba hozzá. Érdemi infóhoz egyébként hozájuthatsz a ww.totalcar.hu weboldalon, a népítélet/autók részen.Ott tudsz olvasni Vectráról, Xaráról egyaránt. Sok motorkonfig van fent. Én nem vennék francia autót.Nem tetszenek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 kolléga xara-t adott el 1 éve, igaz, nem opelt vett, de nem is franciát. Nem bánta meg. Én vectrás vagyok, opeles, igaz, inkább nem vagyok jó példa, ami a használt autó vásárlását illeti, főként magamra nézve. Ha esetleg kiszemelsz egyet, és megmutatod itt a hirdetést, pár dolgot lehet tudunk azért arra is mondani. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Ha ez segít, a statisztikák szerint a francia autók szervízigényesebbek és megbízhatatlanabbak a németeknél :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Autóvásárlás előtt állok, két tipus opel vectra, vagy citroen xsara a kiszemelt autó, én a citroennél maradnék bár a feleségem a vectra mellett döntene. Szerintetek melyik lenne jobb választás?És miért? ( elfogultság nélkül, tudom opelesek vagytok) Ott van a www.nepitelet.hu is mondjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 megaztán ott az enyém Caravan fehér Diesel és 99-es és a hasznaltautón is ott van. Meg kell nézni, menni kell vele és el fog dőlni a kérdés. Az biztos, hogy ha egy karbantartott Vectrat veszel sokkal kevesebb bajod lesz mint egy karbantartott PSA konszern termékkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Tegnap este volt egy kis csörte.Sietnem kellett.160-170-nél kicsit ráz a kormányom.Valszeg gumi/kerék probléma lesz.150 alatt nem volt vele gond.Őseimtől megfordultam 1 óra és 13 perc alatt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimmy Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 A kövi tankolásnál kipróba! :P Asszem ugrik is majd a 7.8L-es fogyim! :( sziasztok.volna 1 kérdesem.csepeg a szervo olaj .elvittem a vectrámat a szerelőmhöz és azt mondta hogy ki kell cselélni a kormánykazettat.javitani nemlehet?vagy neki könnyebb igy.más megoldás nincs_ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 A kormányműved csepeg, vagy a szervoszivattyú? Szerintem mindkettő javítható, csak nem a kocsin, és max. nehéz megtalálni hozzá a szakit. Szóval mindenképp le kell szerelni, aztán ha nincs szaki, akkor tényleg csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimmy Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 A kormányműved csepeg, vagy a szervoszivattyú? Szerintem mindkettő javítható, csak nem a kocsin, és max. nehéz megtalálni hozzá a szakit. Szóval mindenképp le kell szerelni, aztán ha nincs szaki, akkor tényleg csere. köszi ,tehát van remény Link to comment Megosztás: More sharing options...
customer Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 sziasztok.volna 1 kérdesem.csepeg a szervo olaj .elvittem a vectrámat a szerelőmhöz és azt mondta hogy ki kell cselélni a kormánykazettat.javitani nemlehet?vagy neki könnyebb igy.más megoldás nincs_ Hello! A kormánymű ill. a szivattyú javítható. kb 40-42000 ft nettó ezeket nézd meg: www.kormanymu.hu www.dmpartner.hu By Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 vagy töltsd utána és sz@rd le :( meg adj hangotr a rádióra ha valamelyik szilent kopogni kezd :P de biztosan javítható, ahoz viszont ki kell szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts