gyuros Elküldve Február23, 2020 Megoszt Elküldve Február23, 2020 Köszönöm a válaszokat Utána olvasva már átlátom az ESP működési elvét.. De ebben a Vectrában szerintem biztosan nincs. De eddig is meg voltam nélküle! :D Egyébként vannak olyan eladó Vectrák X20XEV motorral is amikben írják, hogy van benne ESP. És amikor megláttam azokat az érzékelőket a futóművön kicsit azért reméltem hátha az Hátsó féknyereggel kapcsolatos kérdésem is lenne. http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=269pol.jpg Látszólag a sárgával jelölt rész a külömbség a B1 és a képen látható B2 féknyereg között.. Esetleg más különbség is van? És a sárgával jelölt résznek mi jelentősége van? (mert látszólag szerintem semmi) Illetve valaki tudja hol érdemes keresnem ilyen Vectra kormányt? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=334received_1036067906742.jpeg Nem összekeverendő a többi háromágú Opel kormányokkal. Bizonyos netes képen "zender" kormánynak volt nevezve. És minden bizonnyal ritka is de mindenképp szeretnék egy ilyen kormányt. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuros Elküldve Február27, 2020 Megoszt Elküldve Február27, 2020 Üdv mindenkinek. Valaki tudja esetleg minek a csatlakozója a képen látható csatlakozó? A csomagtartó hátsó homlokfalában van középtájt. Talán a vonóhorog kábelezéséhez tartozna? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=69020200227_175713.jpg http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=27320200227_175703.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február28, 2020 Megoszt Elküldve Február28, 2020 Ráhibáztál, az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben1975 Elküldve Február28, 2020 Megoszt Elküldve Február28, 2020 Üdv mindenkinek! Segítsetek nekem, még új vagyok, mert nem volt gond az autómmal. Van egy B Vectra X20DTL 1997-es. Elindulok vele és egyszer csak gondol egyet, elmegy a turbónyomás, nem gyorsul az autó. Van, hogy 5-10 perc múlva magától visszajön, de van olyan is, hogy le kell állítanom fél percre és utána minden rendben. Mindegy milyen sebességgel megyek, ha lassan, ha gyorsan, elmegy-visszajön. Ki lett cserélve az EGR szelep, a nyomásszabályzó, abból is mindegyik. Van vákum a csövekben, nem sérültek, diagnosztika alapján a turbó leadja a megfelelő nyomást is, de mégis elmegy az ereje, aztán visszajön. Ha van ötlet, szívesen venném! Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuros Elküldve Február28, 2020 Megoszt Elküldve Február28, 2020 2 órája, tgabika76 írta: Ráhibáztál, az! Köszi a választ Az enyémben is van csak abban szögletes a csatlakozója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február29, 2020 Megoszt Elküldve Február29, 2020 Az a régebbi, ez a kerek az újabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuros Elküldve Március4, 2020 Megoszt Elküldve Március4, 2020 Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy az X16XE 1.6-os motornak a hengerfeje jó lehet az X20XEV blokkra? Szelep méretek illetve a belső járatok nem kisebbek? Látszólag a szelepfedél másabb bár még annyira nem néztem meg a dolgot ilyen szempontból, na meg még egyben van a motor.. Ha nem jó akkor nem bontom meg a motort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2020 Megoszt Elküldve Március4, 2020 Sztem nem jó. Én legalábbis úgy szoktam az ilyesmit kideríteni, hogy megnézem a hengerfejtömítések azonosak-e, és ennél a két motornál nem azok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuros Elküldve Március4, 2020 Megoszt Elküldve Március4, 2020 Köszönöm a választ. Közben én is kimentem kicsit szemrevételeztem és láttam h más a mérete. Majd megnézem, hogy a vezérműtengelyek megegyeznek-e meg a belsőségek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsanx Elküldve Április11, 2020 Megoszt Elküldve Április11, 2020 Sziasztok. Problémám van a 1.8 96os 5 ajtós vecámmal. Utastérbe bejön a benzinszag leginkább akkor ha 30l alá csökken a tartály. Igen biztos nem kartelgáz, megtudom különböztetni.. Biztos nem csepeg sehol mert át lett nézve fel lett emelve fej felé is úgyhogy alaposan át lett nézve. Segítsetek légyszíves kiokoskodni mi okozhatja a bajt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandi56 Elküldve Augusztus22, 2020 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2020 Sziasztok. 1998.as B wectrám van . A pohártartók helyére akarok tároló rekeszt tenni.Ha valakinek van fölösbe érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandi-X16XEL Elküldve Február5, 2021 Megoszt Elküldve Február5, 2021 A Csergőnél volt még egy darab, vadi új, gyári, 3800Ft volt, decemberben vettem meg. Most 80ezer. Igen, nyolcvanezer! Persze csak rendelésre. Ebay-en még lehet kapni 20ezerért. Vagy bontó esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május27, 2021 Megoszt Elküldve Május27, 2021 Sziasztok! Hátha valakit érdekel, van egy pár Vectra B/1 első sárvédőm (balos/jobbos) enyhén sérült állapotban Z369 színkóddal. Ha valaki erre jár, ingyen elviheti, sajnálom kidobni, hátha valakinek megér egy kis kitérőt. Fejér megye, Mór - 20/922-8819 napközben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts