mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 jaja. elég hosszú. Ezért is vállaltam be. Minimálisan pörgősebbek a dolgok, az 1-es meg picivel többel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 jaja. elég hosszú. Ezért is vállaltam be. Minimálisan pörgősebbek a dolgok, az 1-es meg picivel többel. Ha hosszabb, akkor pont hogy nem pörgősebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 jaja. elég hosszú. Ezért is vállaltam be. Minimálisan pörgősebbek a dolgok, az 1-es meg picivel többel. Milyen volt a régi kombó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Milyen volt a régi kombó? baloldalt a jelenlegi, jobbon a régi. amúgy F20 C3.55 vs. F18 WR 3.94 szóval rosszul írtam az előbb. 1-es hosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ez alapján az 1-2 lényegében hasonló, a többi fokozat rövidebb lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ez alapján az 1-2 lényegében hasonló, a többi fokozat rövidebb lett. Nem fog 260-at menni a vectra! :lol: kétségbe estem. :lol: :lol: majd meglátom, miként változik a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ez majdnem a leghosszabb. :lol: Eleve F20ból nem is volt W csoport, és csak 3 végáttétellel készült, a 3.42-vel, 3.55-tel és 3.72-vel de az csak 4x4-ben volt. S, vajh Kadetthez is?? :lol: Mert Kiskasza gépének az a donorja..:lol: Amúgy mint korábban linkeltem, lehet kapni csomagtértálcát minden verdába.Én intéztem magmanak egyet.A cég ter.képviselője kövi 7n hétfőn jár Kmét felé, aztán hoz is 1t hirtelen.Ha v.kinek kellene még a szekerébe, legyen kedves szóljon, mert akkor úgy intézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 nekem a bibi, hogy van egy mélyláda az oladlában, szal tálca kilőve. Nekem amúgyis csomagtérládám szokott lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 nekem a bibi, hogy van egy mélyláda az oladlában, szal tálca kilőve. Nekem amúgyis csomagtérládám szokott lenni. :lol: Értem.Amúgy ez azért is jó, mert ha v.mi kiborul, akkor nem foljik szana meg szét, hanem benne marad a lötty a perem miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 S, vajh Kadetthez is?? :lol: Mert Kiskasza gépének az a donorja..:lol: Amúgy mint korábban linkeltem, lehet kapni csomagtértálcát minden verdába.Én intéztem magmanak egyet.A cég ter.képviselője kövi 7n hétfőn jár Kmét felé, aztán hoz is 1t hirtelen.Ha v.kinek kellene még a szekerébe, legyen kedves szóljon, mert akkor úgy intézem. Astrába mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Astrába mennyi? Nincs fent az ára a honlapon, gyanítom, szintén 10e. környéke......esetleg kicsit kevesebb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Eddig tetszik az F20. icipicit mintha dinamikusabb lenne a vectra. Eddig igaz még csak 150 km van benne, mióta kész, de tetszik. Most annyi a helyzet, hogy még a balos csuklót kell cserélni az abs jeladó gyűrű miatt, meg hát a tavaly hirtelen felrakott kipuff gyakorlatilag tökre ki van égve, a hátsó dob meg kezd letörni. Ezek után visszavonom, ha bármi jót is írtam a cégről, aki csinálta. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 tavaly hirtelen felrakott kipuff gyakorlatilag tökre ki van égve, a hátsó dob meg kezd letörni. Javasolhatom az Ultert, mint olyat?Nekem eddig tecc, bár még csak tavasz óta van gép alatt.( F Astra-Bveki) Nekem amúgy a kormányom érdekes.Nem egészen érzem 100asnak.......Kisit, mint ha álló helyzetben darabos lenne.Ez csak olyan hülje érzés.Menet közben nincs vele gáz, nem sétál a verda, csak a szükséges mértékben. Most gyűjtöm a pézet a műszakira, aztán a riogatóra, mert ami benne van, nem egészen tetszik, aztán pedig a 4-2-1-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Majd azokkal a srácokkal egyezkedm új rendszerre, akikkel közösen bérli a műhelyt a szerelőm. Extra korrektül dolgoznak, és ez a minimum, azután, hogy 5 napig tőlük is fogta a veki a csápost. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Te jó Isten! Ha a kipufogóddal is lesz gebasz, akkor jó nagy kiesést okozol nekik!!!! (De ne legyen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Te jó Isten! Ha a kipufogóddal is lesz gebasz, akkor jó nagy kiesést okozol nekik!!!! (De ne legyen) kipuffot az aknán is tudnak csinálni. Szóval no para! Már csak a rávaló kell, mert hát egy komplett rendszer megint nem kevés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 kipuffot az aknán is tudnak csinálni. Szóval no para! Már csak a rávaló kell, mert hát egy komplett rendszer megint nem kevés. Van még olyan része a vekinek,amihez nem nyúltál? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Van még olyan része a vekinek,amihez nem nyúltál? :( ööö.... Had gondolkozzak... :P (nem nagyon tudok olyat... :cry: , de most már el nem adom, az szent, na meg ugye az a kipuff, ami most elég cudar állapotban van, 1,5 éves...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 S, vajh Kadetthez is?? :P Mert Kiskasza gépének az a donorja..:cry: Igen, ahhoz is. Ott volt ugyan egy 3.57-is de nem hiszem, hogy az érezhető különbséget adna a 3.55höz képest. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Igen, ahhoz is. Ott volt ugyan egy 3.57-is de nem hiszem, hogy az érezhető különbséget adna a 3.55höz képest. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Srácok. Olvasgatom itt a különböző topikokat, fórumokat, és mindenki azt írja, hogy a tankvisszajelző(mármint az alacsony szint) először világít folyamatosan, majd pedig villog, ha tovább csökken a szint. Ez minden b vectrára igaz? Mert ha igen, akkor az az érdekes, hogy én még addig sosem mentem, hogy villogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Srácok. Olvasgatom itt a különböző topikokat, fórumokat, és mindenki azt írja, hogy a tankvisszajelző(mármint az alacsony szint) először világít folyamatosan, majd pedig villog, ha tovább csökken a szint. Ez minden b vectrára igaz? Mert ha igen, akkor az az érdekes, hogy én még addig sosem mentem, hogy villogjon. Még én sem mertem odáig húzni.Ahogy elkezdett világítani, nemsokkal utána mentem is tankolni, max. 20-30km, de akkor már 51-2-3L-t kellett beletöltenem.....Szal a 60L-s tankban maradt 7L.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Valóban villog ha nagyon kifogy :P onan max 50km asszem és bármikor letilthat a comp mert nem engedi teljesen kifogyni. én már láttam ilyet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Valóban villog ha nagyon kifogy :D onan max 50km asszem és bármikor letilthat a comp mert nem engedi teljesen kifogyni. én már láttam ilyet :( Már a gázolajgőz sem volt neki elég tán?? :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 hmm... én eddig asszem 53-at tankoltam legtöbbet, de nekem akkor már bő 60-70 km-óta világított a lámpa. Csak mindig úgy jött ki a lépés, hogy a szokott kútra nem jutottam el. A Gabi féle BC meg valahova oda van belőve 0 pontra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts