Ricsi89 Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 Ha jól látom, akkor a szalagkorláton ment keresztül, felakadhatott az eleje és kiszakította az egészet. Elég szép sebességgel mehettek, ha így szétszakadt. Egyetlen ép elem maradt, a bal hátsó ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uppsz Elküldve Február18, 2014 Megoszt Elküldve Február18, 2014 Sziasztok! Megtudnátok mondani annak az alkatrésznek a nevét ami a fűtéscsap felett van...műanyag a csaptól jön rá két gumicső majd a másik oldalán folytatódik ismét két gumicsőben.Olyan mintha egy csőtoldó lenne,talán hogy ne törjön ki vagy a fene tudja...de nekem sajnos letört a vége és nem tudok rendelni. köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laciak Elküldve Március4, 2014 Megoszt Elküldve Március4, 2014 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nem multis kormányom van (ki szeretném cserélni ilyenre) akkor azt meg lehetne- e oldani hogy onnan vezérelném a rádiót. Mennyire bonyolult befűzni a vezetékeket a rádióhou? Egyáltalán megoldható e hogy működjön is? Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 Mindent meg lehet oldani, ezt is. Kérdés, hogy érdemes-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laciak Elküldve Március5, 2014 Megoszt Elküldve Március5, 2014 Az enyém már eléggé kopott, így szeretném kicserélni multisra amit 5-6ezerért lehet venni.. ha meg csak rakatnék rá bőr burkolatot, az sem lenne olcsóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
IPetike Elküldve Március11, 2014 Megoszt Elküldve Március11, 2014 Sziasztok! Valaki foglalkozik ledezéssel? Sajnos a kapcsolók már nagy része nem világít ezért szeretném kicserélni bennük az izzókat ledesre!(rádió feletti kapcsolók) Próbálkoztam, de nagyon kárt tettem, szét égettem egy kapcsolót :) Aki frankón megtudná csinálni annak megköszönném! postáznám a kapcsolókat vagy valahogy megoldanánk. Helló! Nem tudom megoldottad e már ezt, de nekem egyik haverom csinálta a ledezést, nagyon jól megcsinálta, ha szeretnéd küldök referencia képet is :D És a tag elérhetőségét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Március12, 2014 Megoszt Elküldve Március12, 2014 Tudom hogy nem adok veszek..... szükségem lenne pár "B" vectra dologra a napokban ...nem horror áron !! Kérem jelezze akinek van X16XEL bontásra Link to comment Megosztás: More sharing options...
TC82 Elküldve Március25, 2014 Megoszt Elküldve Március25, 2014 Hali! Budapesten és környékén keresek eladó B Vectrát. 1,6 vagy 2,0 benzines érdekel. Ha tudtok ilyet kérlek írjatok. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 (edited) Sziasztok! Nemrégiben vásároltam egy 2.5 v6-os CDX felszereltségű Vectrát. Sajnos az autóhoz nem kaptam semmilyen kézikönyvet, ezzel egy a probléma, hogy a CD tár kódja is benne van elvileg, tehát így nem tudom :). Ha valakinek van elfekvőben egy bescannelt kéziköny vagy tudja a CD tár kódját az legyenszíves küldje már el nekem. Előre is köszönöm, opelfan Módosítva Április12, 2014 : opelfan Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Az autóhoz tartozó kódok (kulcs, rádió, CD-tár) nem a kézikönyvben vannak, hanem egy úgynevezett Car Pass-on (hitelkártya méretű papírdarab). Ez minden autónál egyedi, szóval másé nem jó a tiedhez, de ha nem találod, akkor sincs veszve minden, mert az autód tulajdonjogának igazolása (forgalmi bemutatása) után bármelyik Opel márkaszervizben megmondják neked egy jelentősebb összegért. Alternatívaként próbálkozhatsz a neten fellelhető kódgenerátorokkal, ehhez általában a cd-tár gyári száma kell (azaz ki kell szerelned a tárat a helyéről), és a siker nem garantált, vagy bejön, vagy nem. Így néz ki amúgy a Car Pass: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április30, 2014 Megoszt Elküldve Április30, 2014 Új szerzemény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április30, 2014 Megoszt Elküldve Április30, 2014 Üdv a Klubban! A tied? Mi a színkódja? (B oszlop, jobb első ajtó). Mond a címet, megyek a hátsó ajtóért... :P :D Gratula, szép! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május1, 2014 Megoszt Elküldve Május1, 2014 Üdv a Klubban! A tied? Mi a színkódja? (B oszlop, jobb első ajtó). Mond a címet, megyek a hátsó ajtóért... :P :D Gratula, szép! :icon10: ;) 34L Nocturnoblau MI2 (szervízkönyvből) Elveszett a hátsó ajtód? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május1, 2014 Megoszt Elküldve Május1, 2014 ;) 34L Nocturnoblau MI2 (szervízkönyvből) Elveszett a hátsó ajtód? :) Nem, csak rozsdás, javítani nem akarom, drága- 50-60e... :( Így csak a csere jöhet szóba. Az enyém köningblau, de majdnem ugyanolyan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május5, 2014 Megoszt Elküldve Május5, 2014 Sziasztok! Bont valaki b vectrát errefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra f 1.4 Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 vectra b 2.0 di 82Le javítási könyvet keresek , nem tudom letölteni sehonnan.elöre is köszönöm segítséged!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2014 Megoszt Elküldve Május8, 2014 vectra b 2.0 di 82Le javítási könyvet keresek , nem tudom letölteni sehonnan.elöre is köszönöm segítséged!!! El kell menni a könyvesboltba, és meg kell venni. Szerzői jogdíjas terméket nem töltögetünk a nyílt fórumban. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május10, 2014 Megoszt Elküldve Május10, 2014 Megmérettem a vasat. 1350 és 1360 kg között billegett. A tankban 5-10 liter benzin volt, plusz egy 11 kilós gyerekülés. Üresen így 1340kg lehet tele tankkal pedig 1380kg. A forgalmiban 1393kg szerepel. Itt pedig 1423kg-t írnak. Nem kevés. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz_18 Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Helló! X20DTL-es motorkódú autóhoz intercooler beszerelése érdekelne.. Ti hol vezettétek el a csöveket? illetve milyen cooleretek van? teljesítményen mennyit dobott nektek? _______ Krisz_18 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 (edited) Már tárgytalan! Módosítva Május12, 2014 : kocka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május11, 2014 Megoszt Elküldve Május11, 2014 Helló! X20DTL-es motorkódú autóhoz intercooler beszerelése érdekelne.. Ti hol vezettétek el a csöveket? illetve milyen cooleretek van? teljesítményen mennyit dobott nektek? _______Krisz_18 Nem rémlik, hogy bárki is csinált volna ilyen átalakítást itt a fórumon.Viszont, amiről beszélünk, ez tulajdonképpen egy X20DTL --> X20DTH átalakítás.Szóval van gyári megoldás, így nem kell még egyszer kitalálni, mi hogy legyen beépítve.Be kell szerezni komplett gyári bontott hűtő rendszert (vízhűtő, klímahűtő, ventilátorok stb), csövezéssel együtt, és be kell építeni. Nagyjából ennyi, bár ezeket beszerezni mind elég drága mulatság lesz.Én olyan 90 LE elérésére tippelek, ha ezt megcsinálod.A 101 LE eléréséhez még kell pár dolog ezen kívül (azt hiszem a turbó, a porlasztócsúcsok, és a vezérlő szoftver is külöbözik). 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz_18 Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 (edited) Nem rémlik, hogy bárki is csinált volna ilyen átalakítást itt a fórumon. Viszont, amiről beszélünk, ez tulajdonképpen egy X20DTL --> X20DTH átalakítás. Szóval van gyári megoldás, így nem kell még egyszer kitalálni, mi hogy legyen beépítve. Be kell szerezni komplett gyári bontott hűtő rendszert (vízhűtő, klímahűtő, ventilátorok stb), csövezéssel együtt, és be kell építeni. Nagyjából ennyi, bár ezeket beszerezni mind elég drága mulatság lesz. Én olyan 90 LE elérésére tippelek, ha ezt megcsinálod. A 101 LE eléréséhez még kell pár dolog ezen kívül (azt hiszem a turbó, a porlasztócsúcsok, és a vezérlő szoftver is külöbözik). vízhűtőhöz és a rászerelt coolerhez hozzá tudnék jutni 12.000 Ft-ért, de egyedin szeretném megoldani. Mindenesetre köszönöm szépen! Köv....Milyen jobb, nagyobb teljesítményű csúcsok vannak? (DTP 502-ről már hallottam)Esetleg olyan is van amihez nem kell számítógépre kötni a kocsit a nagyobb teljesítmény eléréséhez. Módosítva Május13, 2014 : hening Rossz idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május13, 2014 Megoszt Elküldve Május13, 2014 Én egy gyári megoldást javasoltam, amikben két jó dolog van. Egyrészt tutira jó lesz, működni fog és bírja az igénybevételt. Másrészt nem kell kitalálni, fúrni faragni semmit, minden passzol.Egyedi megoldás meg annyi féle van, amennyit csak el tudsz képzelni. Ha konkrét elképzelésed van, akkor meg nincs más hátra, mint előre.Abba is érdemes beelgondolni, hogy a "hűtőre ráreszelt coolerhez" megvannak-e a csövek, vagy azon még vakarni kell majd a fejed.Egyébként nehezen tudom elképzelni, hogy arra a pici helyre egy utólagos befaragott cucc befér, vízhűtővel, klímahűtővel, és intercoolerrel együtt. Ami még szóba jöhet, az az Isuzu motoros példánynak a komplett hűtőrendszere. Az is tartalmaz mindent, amire szükség van! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Május29, 2014 Megoszt Elküldve Május29, 2014 Új szerzemény. :) Na végre még egy Z22SE motor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 Na végre még egy Z22SE motor! :D :hiya: Ha bármilyen jótanácsod van szívesen veszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts