szdavid0504 Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Köszönöm a válaszodat. A katalizátor kb 2 hete lett felrakva vadonat újonnan és elõtte is csinálta, tehát az kizárva. Akkor valószínû tényleg a kipufogó lesz. De benéztem alá tanulmányoztam egy kicsit, megmozgattam a dolgokat és nem találtam semmi olyat. De majd jobban megnézem pénteken. Amúgy mióta fel lett rakva a katalizátor van amikor enyhén szürkén füstöl a kipufogó, van amikor töményen fehéren úgy hogy látni is alig lehet. Hidegen pedig folyik a víz belõle, gondolom lecsapódott pára. Ezek eddig nem voltak. A katalizátor okozhat ilyen dolgokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Köszönöm a válaszodat. A katalizátor kb 2 hete lett felrakva vadonat újonnan és elõtte is csinálta, tehát az kizárva. Akkor valószínû tényleg a kipufogó lesz. De benéztem alá tanulmányoztam egy kicsit, megmozgattam a dolgokat és nem találtam semmi olyat. De majd jobban megnézem pénteken. Amúgy mióta fel lett rakva a katalizátor van amikor enyhén szürkén füstöl a kipufogó, van amikor töményen fehéren úgy hogy látni is alig lehet. Hidegen pedig folyik a víz belõle, gondolom lecsapódott pára. Ezek eddig nem voltak. A katalizátor okozhat ilyen dolgokat? A kipuffogó rendszerben az okozhat rörejt, ha valamelyik dob már szét van rohadva, és a belseje zörög. A reggeli indításkori fehér füst (természetesen ha a motorral minden rendben, nem hengerfejes) időjárás függő, mikor mennyi a páratartalom a levegőben. Főleg ködös időben jelentkezik a fehér füst. A kipuffogóból folyó víz pedig a hideg kipuffogón lecsapódó pára. Plusz a benzin víztartalma is kismértékben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
96bvectra Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 :hiya: Sziasztok. Az első szélvédőre fújó rácsot hogyan lehet kiszedni? :unsure: Alapjáraton gyakran zörög és az irritálja a fülemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Sziasztok. Az első szélvédőre fújó rácsot hogyan lehet kiszedni? :unsure: Alapjáraton gyakran zörög és az irritálja a fülemet. Ki kell pattintani óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Ki kell pattintani óvatosan. A rács alatt van három csavar néha meglazulnak és azok is zöröghetnek. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 A rács alatt van három csavar néha meglazulnak és azok is zöröghetnek. És a műszerfal is zörög :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
96bvectra Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 És azokhoz a csavarokhoz nehéz hozzáférni? Szét kell hozzá bontani a műszerfalat? A rács alatt van három csavar néha meglazulnak és azok is zöröghetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 És azokhoz a csavarokhoz nehéz hozzáférni? Szét kell hozzá bontani a műszerfalat? Ki kell pattintani a szellőzó rácsot a szélvédőnél. Ezek a csavarok rögzítik a műszerfalat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December14, 2013 Megoszt Elküldve December14, 2013 Hát nem semmi egy cég, Grat nekik! :icon10: http://letmealone.com/post.php?id=366&lang=hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December24, 2013 Megoszt Elküldve December24, 2013 Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek :icon13: :rolleyes: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kristof0350 Elküldve December25, 2013 Megoszt Elküldve December25, 2013 Boldog és autóvezetésben gazdag ünnepeket kívánok. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
96bvectra Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 Először is boldog újévet mindenkinek. :icon1: :hiya: A kérdésem az lenne hogy az ajtókon belülről van az "ajtó behúzó" fogantyú. Ezen van kívülről egy gumiszerű borítás (ott ahol megmarkolja az ember). Olyan gumit lehet valahonnan rendelni? Majd megnézem bontóban is de úgy vélem hogy ott is csak megviseltet találok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 B.Ú.É.K. Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 Először is boldog újévet mindenkinek. :icon1: :hiya: A kérdésem az lenne hogy az ajtókon belülről van az "ajtó behúzó" fogantyú. Ezen van kívülről egy gumiszerű borítás (ott ahol megmarkolja az ember). Olyan gumit lehet valahonnan rendelni? Majd megnézem bontóban is de úgy vélem hogy ott is csak megviseltet találok. Lehet külön akár vakerán (2E) is találsz de aprón és fogason (1-1.5E) is van csak elég kelendő így gyorsnak kell lenni, vagy többe kerül (2-3E) mert azt nem veszik meg olyan hamar. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Jön valaki erre? http://brutalfutas.hu/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Látom már neveztél... csábító a gondolat, már tavaly is akartam (csak akkor még messzebb volt tőlem, ha jól emlékszem valahol a viharsarokban), csak nem tudom hogy van-e olyan kondim hogy végig bírjam (tavaly jeges vízben kellett pl. gázolni, konkrétan jégkockák között. Na az annyira nem kellemes, bár tudom ez nem erről szól). Gondolkodom a dolgon, 7km-t csak kibírok valahogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Jaja, 103 a rajtszámom... :D Ha a 8 éves gyerekek kibírják, akkor én is. Öcsém főnöke volt tavaly, ma beszéltem vele, idén sem hagyja ki- de már a gyerekével együtt indul! Ahogy mondta: "nem gyerekgyilkos a pálya..." Ha meg nem bírom, jövőre nem megyek... :D Esélyt meg kell adni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
laciak Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Sziasztok! Valaki foglalkozik ledezéssel? Sajnos a kapcsolók már nagy része nem világít ezért szeretném kicserélni bennük az izzókat ledesre!(rádió feletti kapcsolók) Próbálkoztam, de nagyon kárt tettem, szét égettem egy kapcsolót :) Aki frankón megtudná csinálni annak megköszönném! postáznám a kapcsolókat vagy valahogy megoldanánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Szétégetted a kapcsolót? Azt hogy. Tény, hogy elég jól összerakták, plusz elég macerás kiszedni az izzót, de nem megoldhatatlan. Én is cseréltem már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laciak Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 alig bírtam kiszedni a régi izzokat az újakat kész szenvedés volt bele forrasztani.. elég gatya lett az egész. megforrasztottam, de nem lett jó. kell egy új kapcsoló mert ezzel már nem érdemes szórakozni. Szóval most keresek egy B2 es hátsó ablak fűtés kapcsolót. Aki tud az segíthetne!:) úgy szeretném megcsinálni, hogy kéken világítson, kapcsoláskor meg pirosan az alsó kis led. ledek ma jöttek meg.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Hát megosztom veletek mi történt hátha más látott ilyet és nem csak én vagyok szerencsétlen :)Megyek haza szép nyugodtan, indulnék a lámpánál, 1-es, elkezd gurulni, csatt, hajtásnak könnyes búcsút intek. Ami a legjobb volt, hogy a hangja normális volt, a féltengelyek a helyükön voltak látszólag, a kuplung+váltó is működni látszott, kis aprósággal, hogy a váltáshoz nem kellett kuplungozni, és sok hatással nem volt a haladásra. Tréler...szerelő...féltengely. Nem is akárhogy, nem a csuklója, magának a tengelynek majdnem a legvége olyan szépen lehasadt, hogy flex-el se tudtam volna szebben elvágni. El nem tudom képzelni mitől tud így eltörni egy tengely 13évnél biztos kevesebb idő kellett volna neki ha anyaghibás lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január24, 2014 Megoszt Elküldve Január24, 2014 Hát megosztom veletek mi történt hátha más látott ilyet és nem csak én vagyok szerencsétlen :) Megyek haza szép nyugodtan, indulnék a lámpánál, 1-es, elkezd gurulni, csatt, hajtásnak könnyes búcsút intek. Ami a legjobb volt, hogy a hangja normális volt, a féltengelyek a helyükön voltak látszólag, a kuplung+váltó is működni látszott, kis aprósággal, hogy a váltáshoz nem kellett kuplungozni, és sok hatással nem volt a haladásra. Tréler...szerelő...féltengely. Nem is akárhogy, nem a csuklója, magának a tengelynek majdnem a legvége olyan szépen lehasadt, hogy flex-el se tudtam volna szebben elvágni. El nem tudom képzelni mitől tud így eltörni egy tengely 13évnél biztos kevesebb idő kellett volna neki ha anyaghibás lett volna. Még szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. Azt hiszem a lehető legolcsóbban megúsztad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Ketten túlélték: http://tuzoltosag.info/hir/baleset/20140201_szolgalaton_kivuli_rendorok_szenvedtek_balesetet/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Az elég durva. Az egész bölcső kiszakadt motorostól futóművestől együtt. Az elején csak néztem, hogy mi az a kerék ott a kocsi mellett. Elég szépen összetörték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 Na igen! Láttam már párat törve, de enyire még egyet sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts