warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 elvileg picikét rövidebb lesz a váltó, ha jó a bele. számolgattam :)http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/16//603b.JPG Baloldalt az F20, jobbon az F18 Legalább jobban fog ugrani a géped, ha pörgeted! :lol: Azért kivi leszek a tapasztalatokra.......... Ha nálam is behalna a váltó, valszeg hidro helyett mechanikussá tenném.Kerül, amibe kerül.Mert 70-80e.ft-ot nem fogok kiadni CSAK a váltóért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 úgy néz ki, nekem sem lesz 80-ban... kopp-kopp-kopp Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Tőtöttem olajat szekérbe, mert kicsit megkajolta.Kb. 3dl-t....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 vettem egy F20 váltót, egy C20XE caliból. Asszony kimenőn volt. Így sok lehetőség végül nem akadt, ha holnapra kocsit akarok, beraktam a srácokat anyum puntójába, és elindultunk, megvettük, elhoztuk, szerelőhöz leraktuk. Holnap elvileg elkészül az átültetés. Már nagyon hiányzik a vectra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 vettem egy F20 váltót, egy C20XE caliból. Asszony kimenőn volt. Így sok lehetőség végül nem akadt, ha holnapra kocsit akarok, beraktam a srácokat anyum puntójába, és elindultunk, megvettük, elhoztuk, szerelőhöz leraktuk. Holnap elvileg elkészül az átültetés. Már nagyon hiányzik a vectra. :lol: :lol: nem csodálom....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 :lol: nem csodálom....... nem rossz a punto, ha a fogyit nézem. Viszont eszméletlen, hogy mennyire halálfélelmem van vele, amikor előzni kell akár csak 80-nál is. Pedig nem az átlag 1.1-es, hanem az 1.2-es, "erősebb" verzió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Pedig nem az átlag 1.1-es, hanem az 1.2-es, "erősebb" verzió. Cuki lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Cuki lehet! :lol: Anyumnak bőven elég. Keveset eszik, kis helyen elfér, városban dinamikus, és szervó is van benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Anyumnak bőven elég. Keveset eszik, kis helyen elfér, városban dinamikus, és szervó is van benne. :lol: Nem is arra mondtam, csak viccnek szántam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Sziasztok Érdeklődnék hogy a 75 Lovacska mennyire elég egy vectra kasztnihoz? Bátyám most nézelődik autófronton, és rengeteg 75 LE-s vectra van, nem kevés az egy kicsit az 1200 kg-hoz? :lol: Köszönöm előre is a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Sziasztok Érdeklődnék hogy a 75 Lovacska mennyire elég egy vectra kasztnihoz? Bátyám most nézelődik autófronton, és rengeteg 75 LE-s vectra van, nem kevés az egy kicsit az 1200 kg-hoz? :lol: Köszönöm előre is a válaszokat. Min. 100LE........de inkább 137.......v. 147.........esetleg 171......de ha 192LE, na az már királyságos (Irmscher) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 100....137....147.....192.... Miért nem lep meg ez a válasz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Miért nem lep meg ez a válasz ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Miért nem lep meg ez a válasz ? ;) Ez amolyan itteni nyavaja...... :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Bögöltem az egyik autósújságot, és rátaláltam erre. Sztem írok neki mailt, hogy az enyimébe hogyért adja...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Bögöltem az egyik autósújságot, és rátaláltam erre. Sztem írok neki mailt, hogy az enyimébe hogyért adja...... Ha gondolod megkérdem holnap, itt van tőlünk nem messze a cég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Ha gondolod megkérdem holnap, itt van tőlünk nem messze a cég... Lekötelezel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október24, 2007 Megoszt Elküldve Október24, 2007 Elkészült a vectra! :lol: Minden fokozat, mint a vaj. Remélem így is marad. Semmi hangja nincs a váltónak. Ez is remélem, hogy így marad! Szóval elmondhatom, hogy mostmár ritkaságként kell kezeljem a kocsit. :lol: F18-as váltó, F20-as belsővel. Minden szimmering és tömítés ki lett cserélve, a főtengely szimmering is. Friss olajocska, bontott kinyomócsapágy (hozzáteszem, érzésre, látszatra is jobb, mint amiben nekem megette a fémreszelék a szimmeringet.) Újra most nem futotta, majd amikor kuplungozva is lesz... úgy talán 100e km múlva, ha addig bírja. Ha csak 50e-t bír a kuplung, már az sem rossz. Szóval, most megy a tesztüzem. Ami bibi, hogy 1,5 hétig állt a kocsi, akksi ki volt véve, és közben leesett az akksiban a fesz. 8,9 voltra. Szal azt lehet, hogy még idén cserélni kell. Most már végképp nem adom el a vectrát, csak ha valaki lerakna mondjuk 2 millát... tudom, piaci értéke jóval kevesebb, viszont nekem már csak ennyiért érné meg megválni tőle, miután már mondhatni minden javítva lett rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Lekötelezel... Bocs a késlekedésért, tegnap hulla fáradt voltam és egyszerűan átaludtam az egész nyitvatartási idejüket... Naszóval megkérdeztem, megnéztem a cuccot. Ez egy méretpontosan illeszkedő gumitálca körben 5 centi vastag peremmel, sav és lugálló anyagból, középen pedig van egy habosított műanyagból álló csúszásgátló rész ráragasztva (tehát ez nem kivehető belőle, bár nemtom ez a része mennyire sav és lugálló). A középen-t azt úgy kell érteni hogy a habosított műanyag az nem akkora mint a csomagtértálca, hanem körben van egy olyan 10 centi széles gumi rész még a tálca pereméig. Mindez bruttó 10e-ért, és mindjárt ajánlott nekem az ember az autódhoz szintén típusazonos középső kartámaszt is a két első ülés közé, ha esetleg nem lenne benne, ez utóbbit 12e-ért. Ezt nem volt alkalmam látni úgyhogy fogalmam sincs hogy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Szóval elmondhatom, hogy mostmár ritkaságként kell kezeljem a kocsit. :lol: F18-as váltó, F20-as belsővel. Maci, így végül milyen lett a váltód végáttéte? csomagtértálca, Mindez bruttó 10e-ért, Nagyon szépen köszönöm az infót, írok is neked pü.t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Népítélet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Maci, így végül milyen lett a váltód végáttéte? C 3.55 amit linkeltem korábban is áttételeket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 C 3.55 amit linkeltem korábban is áttételeket. :lol: F20-ban ez a kombó elég rövidnek minősül, ha jól emléxem.Kiskasza Corsájának is ugyanez a kombója, és elég hatásos.Udi mondta is, hogy nagy fegyvertény, mert F20-ban ez az egyik legjobb, legrövidebb végáttét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 F20-ban ez a kombó elég rövidnek minősül, ha jól emléxem.Kiskasza Corsájának is ugyanez a kombója, és elég hatásos.Udi mondta is, hogy nagy fegyvertény, mert F20-ban ez az egyik legjobb, legrövidebb végáttét. Ez majdnem a leghosszabb. :lol: Eleve F20ból nem is volt W csoport, és csak 3 végáttétellel készült, a 3.42-vel, 3.55-tel és 3.72-vel de az csak 4x4-ben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts