straega Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Viszek talira, Vadkertre tuti marad méég... :D Úgylegyen! Addigra lesz jóféle Hazai alma Párlat én meg viszek abból, aztán remélem nem sietsz reggel és amit este nemsikerül megbeszélni azt nappal folytatva bepótoljuk-,megisszuk :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Úgylegyen! Addigra lesz jóféle Hazai alma Párlat én meg viszek abból, aztán remélem nem sietsz reggel és amit este nemsikerül megbeszélni azt nappal folytatva bepótoljuk-,megisszuk :)) Hátha rá tudsz beszélni... :P :D A párlatot amúgy nem csipázom annyira, viszont a vöröset igen... :D Ja és az idén már nem fogok sietni reggel haza, nincs tervben esküvő, amire illik odaérni időben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Sziasztok! Valaki meg tudja mondani nekem ez mi a bakfitty? http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/egyeb/opel_vectra_b_szenzor_elado_1698207056.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Sziasztok! Valaki meg tudja mondani nekem ez mi a bakfitty? http://auto-motor.va...1698207056.html A gyári riasztó szenzora, a B oszlopon van az övtartó felett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesztb Elküldve Január28, 2013 Megoszt Elküldve Január28, 2013 Múlt héten el is mentem érte nagyszerűen működik, köszönöm szépen :) Böngészés közben találtam és jutott eszembe, hogy valaki keres turbót itt---> KATT Link to comment Megosztás: More sharing options...
rattila Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Sziasztok! Az első ajtókba szeretnék hangszórókat cserélni, mivel a gyáriak kezdenek meghalni. Tudnátok abban segíteni, hogy az első ajtókban milyen hangszórók vannak, elég egy pár 16 centis? És még annyi, hogy a ajtókárpitot hogyan lehet leszedni? Köszi szépen :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ManoBeer Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Sziasztok! Az első ajtókba szeretnék hangszórókat cserélni, mivel a gyáriak kezdenek meghalni. Tudnátok abban segíteni, hogy az első ajtókban milyen hangszórók vannak, elég egy pár 16 centis? És még annyi, hogy a ajtókárpitot hogyan lehet leszedni? Köszi szépen :-) Helló! A hangfal méretét nem tudom, de itt a kárpit szereléséhez segítség a szervízkönyvől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ManoBeer Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Sziasztok! Az első ajtókba szeretnék hangszórókat cserélni, mivel a gyáriak kezdenek meghalni. Tudnátok abban segíteni, hogy az első ajtókban milyen hangszórók vannak, elég egy pár 16 centis? És még annyi, hogy a ajtókárpitot hogyan lehet leszedni? Köszi szépen :-) Bocsi ezzel szivat állandóan, hogy képtelen beszúrni a képeket amiket küldeni akarok, pedig már egy hangya is nagyobb a kép méreténél ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Utána nézek miért képtelen képet küldeni és tényleg csatotlom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gosti Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Sziasztok! Az első ajtókba szeretnék hangszórókat cserélni, mivel a gyáriak kezdenek meghalni. Tudnátok abban segíteni, hogy az első ajtókban milyen hangszórók vannak, elég egy pár 16 centis? És még annyi, hogy a ajtókárpitot hogyan lehet leszedni? Köszi szépen :-) Szia! Igen 16 cm-es mély hangszóró van az első ajtóban. Van benne csipogó is, és magasabb felszereltségűekben, van egy harmadik közép is. Az ajtókárpit két részletben jön én a neten találtam leírás elég egyszerű volt. A Haynes könyvben is biztos le van írva, ha kell e-mailben el tudom küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gosti Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Sziasztok! Arra van valakinek ötlete hogy itthon lehet-e valahol venni Vectra B kombihoz Zender első, hátsó lököst és küszöbtoldatot? E-bayen találtam de a posta annyiba fájna mintha itthon körbemennék az országban. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ManoBeer Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! Az első ajtókba szeretnék hangszórókat cserélni, mivel a gyáriak kezdenek meghalni. Tudnátok abban segíteni, hogy az első ajtókban milyen hangszórók vannak, elég egy pár 16 centis? És még annyi, hogy a ajtókárpitot hogyan lehet leszedni? Köszi szépen :-) Helló! Megkaptam a segítséget a képfeltöltéshez! :D Az ajtókárpit leszerelése szervizkönyvből: http://kepfeltoltes.hu/130131/Ajt_k_rpit_Page_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130131/Ajt_k_rpit_Page_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Remélem tudtam segíteni :icon13: ! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli1975 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok!! Az lenne a problémám hogy amikor egy folyamatos tempóval haladok és gyorsítani szeretnék nem tudok mert olyan mintha elmenne a motorerő és ezt olyan 1.500-2.100 fordulatig csinálja vagy pedig ha gyorsítani szeretnék akkor vissza kell engedni a gázt olyan 1.500 fordulat alá. Vissza váltáskor is jelen van ez a probléma. Mi lehet a hiba oka????? Lehet légmennyiségmérő egr szelep vagy adagoló vagy valami más???? A jobb elejéből induláskor valami kattogást hallunk az mi lehet ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rattila Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok!! Az lenne a problémám hogy amikor egy folyamatos tempóval haladok és gyorsítani szeretnék nem tudok mert olyan mintha elmenne a motorerő és ezt olyan 1.500-2.100 fordulatig csinálja vagy pedig ha gyorsítani szeretnék akkor vissza kell engedni a gázt olyan 1.500 fordulat alá. Vissza váltáskor is jelen van ez a probléma. Mi lehet a hiba oka????? Lehet légmennyiségmérő egr szelep vagy adagoló vagy valami más???? A jobb elejéből induláskor valami kattogást hallunk az mi lehet ???? Láttam ilyet annál egr volt a hiba. Kattogás mondjuk féltengely. Kemény fémes kopogás vagy más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok!! Az lenne a problémám hogy amikor egy folyamatos tempóval haladok és gyorsítani szeretnék nem tudok mert olyan mintha elmenne a motorerő és ezt olyan 1.500-2.100 fordulatig csinálja vagy pedig ha gyorsítani szeretnék akkor vissza kell engedni a gázt olyan 1.500 fordulat alá. Vissza váltáskor is jelen van ez a probléma. Mi lehet a hiba oka????? Lehet légmennyiségmérő egr szelep vagy adagoló vagy valami más???? A jobb elejéből induláskor valami kattogást hallunk az mi lehet ???? Először is milyen motor? X20DTL vagy DTH? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli1975 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 X20 DTL és egr szelep az vadonat új benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli1975 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Igazából olyan mintha a kaszni katogna de mindig csak akkor kattog amikor elindulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli1975 Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Igen olyan kemény fémes hangja van a kopogásnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február1, 2013 Megoszt Elküldve Február1, 2013 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki, hogy a b veci hátsó üléstámlája az egyezik e az a vectráéval? A múltkor megnéztem egyet, szemre azonosnak tűnik, de nem volt alkalmam egymás mellé tenni a kettőt. A lényeg a vázkeret, és a felfogatás. Szeretnék ugyanis hátulra is fejtámlákat, de az enyémnél ezt a kalaptartóba integrálták, ami vszont égen földön nincs, vagy ha van is, aranyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Szerintem szinte 100% hogy nem Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy tudja e valaki, hogy a b veci hátsó üléstámlája az egyezik e az a vectráéval? A múltkor megnéztem egyet, szemre azonosnak tűnik, de nem volt alkalmam egymás mellé tenni a kettőt. A lényeg a vázkeret, és a felfogatás. Szeretnék ugyanis hátulra is fejtámlákat, de az enyémnél ezt a kalaptartóba integrálták, ami vszont égen földön nincs, vagy ha van is, aranyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
enemypett Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Hali! Tudnátok ajánlani Győr vagy környékén egy jó és olcsó karosszériást, illetve szerelőt is aki ért a vectrához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Hali! tudja valaki,hogy a manuális fütéskonzolt ki lehet e cserélni digitesre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Hali! tudja valaki,hogy a manuális fütéskonzolt ki lehet e cserélni digitesre?? Mindent lehet, és annak az ellenkezőjét is. Csak pénz és idő kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arcsy88 Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Mindent lehet, és annak az ellenkezőjét is. Csak pénz és idő kérdése. Látom nem értetted a kérdésemet! Én azt szeretném tudni hogy bele megy e illetve átalakitás nélkül tudom e müködtetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rolika88 Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Látom nem értetted a kérdésemet! Én azt szeretném tudni hogy bele megy e illetve átalakitás nélkül tudom e müködtetni? Szia! Bele lehet, de nem elég csak a konzolt átrakni, komplett fűtésboxot kell cserélned! Mert a sima konzolosnál bowdenek mozgatják a csappantyúkat, digitnél meg szervomotorok.. Indexfórumon valaki már csinált ilyen műtétet :) Azt tudom, hogy nem egy egyszerű művelet, de kivitelezhető! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts