bulho Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Tetőkárpit cserével. Ragasztani nem hiszem hogy tudod mert olyan vékony hogy átüt rajta a ragasztó. csak nem megtakarítottad a tetőkárpitot? :D nem hanem le lettek engedve az ablakok és németbe amikor mentem 200km/H akkor utána láttam meg hogy megereszkedett :D na gondoltam magamba itt a forumba lesz aki tud nekem benne segiteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Az a fránya gyorshajtás! ;) Pont 1 hete hagytam el hasonló okok miatt az M5-ösön a jobb első díszlécemet. Nem röhögtem, amikor megláttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Sziasztok! Ha gyári Opel alkatrész cikkszámát keresem, hol érdemes megpróbálni? Van erre a neten valami online megoldás, esetleg szoftver kell hozzá? Az EPC az erre való? Nem szívesen bajlódnék vele, úgy látom, hacker vizsga kell ahhoz is, hogy felrakjam a számítógépemre. Ha tudod pontosan mit akarsz,megnézem neked és megírom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 lenne egy kérdésem ! a vectra b kocsim belsö tetö kárpitja lebeg olyan mintha el vált volta mind a két oldalt eslö és hátso ulés felet .. Kérdésem a következö hogy tudom ezt ujrra feszesé tenni ? Ha csak a széle engedett el,nyomasd fel tűzőgéppel a szélénél!(Főleg ha takarja is valami,azért ne csúfoskodjon ott középen egy-egy darab)Nekem a hátulja engedett el egy kicsit,ott nem is látni hogy úgy tűztem vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Helló! :) Köszönöm, hogy - ezúttal is- számíthatok a segítségedre! A jobb első ajtó belső kapaszkodója két részből áll; van egy keményebb, fényes műanyag, ami az utastér hátulja felé néz, illetve ennek másik, kvázi belső oldalán egy puhább műanyag, ami pedig nagyjából előrefelé mutat. No, ez utóbbi tört meg / renyhült el a használattól, szeretném kicseréltetni, gyári cikkszám nélkül viszont nehézkes lesz. fényképet csináltam róla, de ide linkelni képet nem egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Helló! :) Köszönöm, hogy - ezúttal is- számíthatok a segítségedre! A jobb első ajtó belső kapaszkodója két részből áll; van egy keményebb, fényes műanyag, ami az utastér hátulja felé néz, illetve ennek másik, kvázi belső oldalán egy puhább műanyag, ami pedig nagyjából előrefelé mutat. No, ez utóbbi tört meg / renyhült el a használattól, szeretném kicseréltetni, gyári cikkszám nélkül viszont nehézkes lesz. fényképet csináltam róla, de ide linkelni képet nem egyszerű. Nem mondod komolyan, hogy ebből a szarból gyári újat akarsz venni? Egy vagyon lesz. Menj be egy bontóba, és 500 Ft-ért kapsz egy hibátlant. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Először megpróbálom megnézni újonnan, mennyi az ára, ha tényleg horror, akkor még mindig marad a bontó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Helló! :) Köszönöm, hogy - ezúttal is- számíthatok a segítségedre! A jobb első ajtó belső kapaszkodója két részből áll; van egy keményebb, fényes műanyag, ami az utastér hátulja felé néz, illetve ennek másik, kvázi belső oldalán egy puhább műanyag, ami pedig nagyjából előrefelé mutat. No, ez utóbbi tört meg / renyhült el a használattól, szeretném kicseréltetni, gyári cikkszám nélkül viszont nehézkes lesz. fényképet csináltam róla, de ide linkelni képet nem egyszerű. Igazán nincs mit.... ;) Fedél,fogantyú,mellső ajtó,jobb oldali,fekete Alkatrész száma: 90432658 Katalógus sz: 22 41 218 Sajnos nem tudtam róla PrtSc-t csinálni,mert nyomtatni akar állandóan a gépem,de a kapaszkodón arra a gumi borítású alsó részre gondolsz,ami egyszerűen kipattintható,ugye?Mert akkor a fenti száma! Valószínűleg németből tudnak csak hozatni,mert nem lehet egy sűrűn keresett alkatrész!Én így jártam a gázpedál rugóval és kiderült hogy kétezer pár száz forintért lehet gyárit rendelni!Lehet hogy ez is pár száz forintos ajánlat,de akkor rendelni fogok én is,mert nekem is szétmállott már a vezető oldali! Bontóban nem fogják odaadni csak a komplett kapaszkodóval,igaz azt is olyan 1000-2000Ft között lehet venni!A kérdés az,hogy van e még ép,le nem kopott,szét nem mállott gumi borítású darab Magyarországon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Igazán nincs mit.... ;) Fedél,fogantyú,mellső ajtó,jobb oldali,fekete Alkatrész száma: 90432658 Katalógus sz: 22 41 218 Sajnos nem tudtam róla PrtSc-t csinálni,mert nyomtatni akar állandóan a gépem,de a kapaszkodón arra a gumi borítású alsó részre gondolsz,ami egyszerűen kipattintható,ugye?Mert akkor a fenti száma! Valószínűleg németből tudnak csak hozatni,mert nem lehet egy sűrűn keresett alkatrész!Én így jártam a gázpedál rugóval és kiderült hogy kétezer pár száz forintért lehet gyárit rendelni!Lehet hogy ez is pár száz forintos ajánlat,de akkor rendelni fogok én is,mert nekem is szétmállott már a vezető oldali! Bontóban nem fogják odaadni csak a komplett kapaszkodóval,igaz azt is olyan 1000-2000Ft között lehet venni!A kérdés az,hogy van e még ép,le nem kopott,szét nem mállott gumi borítású darab Magyarországon! Ez a behúzó fogangyún lévő gumiborítás lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Szerintem az. Nekem az anyósoldalon van szétmenve érdekes módon. Ezek szerint azt többet használták, mint a vezető oldalon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Szerintem az. Nekem az anyósoldalon van szétmenve érdekes módon. Ezek szerint azt többet használták, mint a vezető oldalon. :D Túl sokat jártál (jártak) vele ku...ázni... :sick: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Köszönöm, Fort! Szerintem egyre gondolunk! :) És hogy miért mindig a jobb oldali reccsen be? Nagyon egyszerű! Egyrészt, a nők zöme sohasem tudja elsőre becsukni a kib@szott ajtót (Hosszú évek megfigyelésén alapuló tények ezek, így hát elnézést Hölgyeim, de ezt kár vitatni!), magyarán alapból kétszer több terhelés éri, mint a vezető oldalit. Másrészt egy-egy szerpentines mókázásnál is igen erősen rámarkolnak a leányok a fogantyú(nk)ra! ;) Esetemben is valami hasonló történhetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Nekem a balos szakadt szét a jobbos pedig meg sincs. Nincs valami webáruház ahonnan lehetne rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Már kértem rá ajánlatot az egyik kereskedőtől, eddig semmilyen választ nem kaptam, de reménykedem! Szerk.: Opel Bondnál a gumizott rész ára bruttó 3390 forint! :( Nem semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bulho Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Már kértem rá ajánlatot az egyik kereskedőtől, eddig semmilyen választ nem kaptam, de reménykedem! Szerk.: Opel Bondnál a gumizott rész ára bruttó 3390 forint! :( Nem semmi! én auto bondotbol szereztem hozzá fillérekért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Hali! Ha valakinek van hibás Vectra B kijelzője és már nem kell neki akkor én igényt tartanék rá. Részleteket megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Keresek ilyen gumiborítást mindkét B oszlopra: http://www.kephost.com/images4/2012/8/3/8ygvh9y2bbpsicf983yt.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Augusztus4, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2012 Sziasztok! Mennyit ér egy Vectra B gázrendszer? ( ha már benne van, ki lehet szerelni és eladni) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok! Mennyit ér egy Vectra B gázrendszer? ( ha már benne van, ki lehet szerelni és eladni) ? Nem hiszem hogy sokat, a kiszerelt gázrendszert még 1x már nem szokták beszerelni hivatalosan. Legalábbis tudtommal, mert ahoz nem vállalnak garanciát +felelősséget. Legalábbis így tudom. Az új meg 190-220e között van műszakival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Nem hiszem hogy sokat, a kiszerelt gázrendszert még 1x már nem szokták beszerelni hivatalosan. Legalábbis tudtommal, mert ahoz nem vállalnak garanciát +felelősséget. Legalábbis így tudom. Az új meg 190-220e között van műszakival. Maximum úgy, ha le van papírozva már az autó, de szar benne a gázrendszer, olyankor ér valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bulho Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Ötleteket kérnék aki tud segitsen : A kocsiban a tetö kárpitom megereszkedett , vagyis log . Mit tudok vele kezdeni hogy ujra jo legyen és feszes? köszi a válaszokat az hogy cseréljem ki az nem jo ezt ne is mondjátok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
phoboss Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Ötleteket kérnék aki tud segitsen : A kocsiban a tetö kárpitom megereszkedett , vagyis log . Mit tudok vele kezdeni hogy ujra jo legyen és feszes? köszi a válaszokat az hogy cseréljem ki az nem jo ezt ne is mondjátok :D végre egy olyan kérdés amiben egészen profin tudok segiteni, ugyanis nagyjából 1 honapja teljesen ujra huztam az egész tetö kárpitot. ehhez ki kell venni a tetö kárpitot. leszerelni az összes kapaszkodót. hátul a 3 bolhát kiszedni. majd kiügyeskedni a kocsiból az egészet. ha ferdehátu a járgány csak hajtsd le a hátsó üléseket és ugy kijön. szóval amit én csináltam az ugy néz ki. hogy: 1 kevettem a tetökárpitot. 2 lehuztam a régi anyagot róla. 3 ledörzsöltem a maradék szivacs réteget. 4 elmentem boltba és vettem 2 méter fekete filc anyagot másfél méter széleset. 5 másik boltból spray ragasztót (2 flakonnal lehetöleg 80 fokig hőállót) 6 ha napfénytetös a járgány akkor azon részéröl kezd el az anyagot felvinni ahol van felület. 7 fontos! ragasztózd be a tetöt és az anyagot is. de mindig csak egy kis részt majd várj 1 percet és ragaszd össze a kettöt. 8 ismételd a 7 est amig nem végzel 9 a széleknél hagyd az anyagot nagyobbra mert ezt vissza tudod hajtani a tetö másik oldalára és esztétikailag is szebb lesz. ne feledd hogy már amikor el kezded ragasztani már akkor hagyj rá vagy 4 5 cm nyi anyagot. 10 miután végeztél várj 10 percet. 11 vágd le a felesleget. 12 vágd ki minden lyuknál. (itt is hagyj rá anyagot majd ragaszd a tetö másik oldalára) 13 tedd vissza a tetöt 14 örülés fénykép készités facbookra feltöltés gyönyörködés az uj tetökárpitban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Sziasztok! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_b/opel_vectra_b_1.6_16v_gl-6022657 Ezmiez? ez b1-es átalakítva b2-esre? milyen kormány ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Sziasztok! http://www.hasznalta..._16v_gl-6022657 Ezmiez? ez b1-es átalakítva b2-esre? milyen kormány ez ? Na igen elsőre amúgy tök jól néz ki. Másodikra viszont a jobb oldalon elég össze-vissza álnak az ajtók, az eleje sem túl egyenes Kívül cserélve a lökösök, díszrács lámpák, + küszöb spoiler és ha jól látom egy dti-ről an mindez illetve ha jól tudom a b2-k nek 5x110 a kerékagy, amúgy ez a legkevesebb. mindettől függetlenül ez lehet a legjobb vétel csak jó sokat kell belőlle alkudni, mondjuk 230-250-ért meg kell venni :evilgrin: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pikta Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Na igen elsőre amúgy tök jól néz ki. Másodikra viszont a jobb oldalon elég össze-vissza álnak az ajtók, az eleje sem túl egyenes Kívül cserélve a lökösök, díszrács lámpák, + küszöb spoiler és ha jól látom egy dti-ről an mindez illetve ha jól tudom a b2-k nek 5x110 a kerékagy, amúgy ez a legkevesebb. mindettől függetlenül ez lehet a legjobb vétel csak jó sokat kell belőlle alkudni, mondjuk 230-250-ért meg kell venni :evilgrin: :evilgrin: Cserélve még: csomi ajtó, hátsó lámpák. Az első üléshuzat mintha kissé viseltes lenne (lehet szét van ülve az ülés). G astra-ban szokott lenni ilyen kormány de nem zárható ki hogy volt veciben is. Utólagos villanyablak elöl. Ha jól emlékszem gyárilag fordítva van a csomin a felirat (bal oldalt Opel jobb oldalt Vectra). Nagyon alap felszereltség (1 lufi, no klíma) Szerintem is 250 ért jó vétel volna :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts