rolika99 Elküldve Május20, 2012 Elküldve Május20, 2012 Ezt a szoftver valaki eltudná nekem küldeni feltöltve valahova? Pl: toldacuccot.hu http://diag.weboldala.net OPCOM2010 a jelszó.
kelly Elküldve Május20, 2012 Elküldve Május20, 2012 Nna, megint megtörtént...: Mindig mondtam, hogy a BMW egy hulladék :D
kornel1129 Elküldve Május20, 2012 Elküldve Május20, 2012 http://diag.weboldala.net OPCOM2010 a jelszó. Köszönöm.
Fort Elküldve Május23, 2012 Elküldve Május23, 2012 Nna, megint megtörtént...: :D Az első alkalom óta nálad van a fényképező,mi? :evilgrin: :D :D :D
zozor Elküldve Május23, 2012 Elküldve Május23, 2012 Az első alkalom óta nálad van a fényképező,mi? :evilgrin: :D :D :D Akkor is a telefon nálam volt, de idő nem volt a sűrű forgalomban akciózni- Budai út-Kadocsa u. kereszteződése, 1 sáv elfoglalva... :D
Timer Elküldve Május29, 2012 Elküldve Május29, 2012 Sziasztok! Féltengely szimeringet szerettem volna venni, de Bond-nál felvilágosítottak, hogy ehhez kellene a váltó száma is, amivel szerelték az autót. Kérdésem, hogy ezt hogyan tudnám kideríteni? Lövésem sincs, hogy hol kellene az autón megnézni. OP-COM esetleg ki tudja olvasni? Vagy EPC-ben megnézhető valahol alvázszám alapján?
rolika99 Elküldve Május29, 2012 Elküldve Május29, 2012 Sziasztok! Féltengely szimeringet szerettem volna venni, de Bond-nál felvilágosítottak, hogy ehhez kellene a váltó száma is, amivel szerelték az autót. Kérdésem, hogy ezt hogyan tudnám kideríteni? Lövésem sincs, hogy hol kellene az autón megnézni. OP-COM esetleg ki tudja olvasni? Vagy EPC-ben megnézhető valahol alvázszám alapján? http://www.opel-infos.de
Timer Elküldve Május30, 2012 Elküldve Május30, 2012 Köszi, itt megtaláltam, hogy az X16XEL motoros verdákat összesen 3 féle váltóval (+1 automatával) szerelték, de ez még mindig nem elég konkrét ahhoz, hogy azt megtudjam, az enyémben éppen milyen lehet! Elég sekélyes a német tudásom, esetleg lehet valahol az oldalon alvázszámra is keresni? F15WR F17WR F17CR
Fort Elküldve Május30, 2012 Elküldve Május30, 2012 Köszi, itt megtaláltam, hogy az X16XEL motoros verdákat összesen 3 féle váltóval (+1 automatával) szerelték, de ez még mindig nem elég konkrét ahhoz, hogy azt megtudjam, az enyémben éppen milyen lehet! Elég sekélyes a német tudásom, esetleg lehet valahol az oldalon alvázszámra is keresni? Nem hiszem hogy lehetne keresni alvázszámra,de a váltóról leolvashatod hogy neked melyik típus van benne!Azt sajnos nem tudom hogy a te motorodnál hol van hely,hogy ezt meg tudd oldani!
Timer Elküldve Május30, 2012 Elküldve Május30, 2012 Nem hiszem hogy lehetne keresni alvázszámra,de a váltóról leolvashatod hogy neked melyik típus van benne!Azt sajnos nem tudom hogy a te motorodnál hol van hely,hogy ezt meg tudd oldani! A probléma az, hogy én sem nagyon tudom! :) OP-COM nem tudja megmondani, ezt sajnos immáron biztosra mondom.
Ricsi89 Elküldve Május30, 2012 Elküldve Május30, 2012 A probléma az, hogy én sem nagyon tudom! :) OP-COM nem tudja megmondani, ezt sajnos immáron biztosra mondom. Elvileg a váltó tetején, ahol a váltórudazat bemegy a váltóba ott kellene keresni a számot, de ott is csak annyi van, hogy mi a száma F15 ,vagy F17. Számíts rá, hogy lesz kis olajsár ott. :) Opel-infos oldalon a váltók után van még valami szám, lehet, hogy alvázszám lenne, hogy melyik számtól melyik váltó van fent?
Timer Elküldve Május31, 2012 Elküldve Május31, 2012 Azt néztem én is, de az én alvázszámomra nem stimmel! ;) Köszönöm a segítséget, azt hiszem nem maradt más, mint megbontani az autót, és saját szemmel megnézni a kis huncutot! ;)
sgery Elküldve Május31, 2012 Elküldve Május31, 2012 ELM327-es BT-os odb olvasóhoz milyen szoftware-t ajánlotok?
straega Elküldve Június3, 2012 Elküldve Június3, 2012 ELM327-es BT-os odb olvasóhoz milyen szoftware-t ajánlotok? szoftvert sajnos ajánlani nem tudok de azt biztosra mondhatom, hogy akinek elm-je volt mind hamar cserélte opcom-ra mert csak alig néhány infot olvasott a 327, mindettől függetlenül én gondolkodok egy ilyen bt-oson mert ezzel androidos telon akár menet közben is látható lenne pár adat :D
sgery Elküldve Június4, 2012 Elküldve Június4, 2012 szoftvert sajnos ajánlani nem tudok de azt biztosra mondhatom, hogy akinek elm-je volt mind hamar cserélte opcom-ra mert csak alig néhány infot olvasott a 327, mindettől függetlenül én gondolkodok egy ilyen bt-oson mert ezzel androidos telon akár menet közben is látható lenne pár adat :D Tudom, nekem is ezért van ilyen típusú olvasóm, mivel vagy egy nagy tabom amin rendkívül jól mutatnak az adatok :) Fogyasztást is írja pl., turbo nyomást is, fordulatszám, hőmérsékletek stb... Szóval azért sokmindent olvas. Meg ugye hibakódokat is..
astra 8 Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Van nekem a kocsihoz :http://bolthely.hu/obddiag/id/16700_AKRM63_Vectra_Omega_2_gombos_kulonallo_taviranyito ilyen távirányító de nem akar mukodni vele a gombok villagitanak de nem zarja/nyitja csak kulcsal . Vki nem tudja hogy hol talalhato a vezerlo egysege?
Adam1 Elküldve Június21, 2012 Elküldve Június21, 2012 Sziasztok! Van nekem a kocsihoz :http://bolthely.hu/o...llo_taviranyito ilyen távirányító de nem akar mukodni vele a gombok villagitanak de nem zarja/nyitja csak kulcsal . Vki nem tudja hogy hol talalhato a vezerlo egysege? Olvastad ezt: "A távirányítót, kulcsot,immo chippet illeszteni, tanítani szükséges a járműhöz! Kérje szakember segítségét!" Illeszteni OP Commal, vagy Tech2vel lehet. Nemcsak akkor ha új, hanem akkor is, ha másik autóé lett hozzá tanítva a tiédhez. Tanítani meg gyújtás ráadásával, majd a zárás gomb megnyomásával lehet. Tanítani minden elemcsere után kell.
astra 8 Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 Olvastad ezt: "A távirányítót, kulcsot,immo chippet illeszteni, tanítani szükséges a járműhöz! Kérje szakember segítségét!" Illeszteni OP Commal, vagy Tech2vel lehet. Nemcsak akkor ha új, hanem akkor is, ha másik autóé lett hozzá tanítva a tiédhez. Tanítani meg gyújtás ráadásával, majd a zárás gomb megnyomásával lehet. Tanítani minden elemcsere után kell. Ráadtam a gyujtast es nyomtam is a zaras gombot de nem jo azert kérdeztem hogy merre lehet a vezérlo...
Adam1 Elküldve Június22, 2012 Elküldve Június22, 2012 Ráadtam a gyujtast es nyomtam is a zaras gombot de nem jo azert kérdeztem hogy merre lehet a vezérlo... Illesztve van OPCommal, vagy Tech2-vel? Ha nem, akkor hiába akarod tanítani.
Sunny1.4 8V Elküldve Július1, 2012 Elküldve Július1, 2012 Ráadtam a gyujtast es nyomtam is a zaras gombot de nem jo azert kérdeztem hogy merre lehet a vezérlo... A vezérlő az anyós ülés oldalon lent a lábrésznél van jobboldalt. HA esetleg megtudod, hogy lehet kiiktatni a riasztót úgy, hogy menjen a központi zár akkor szólj légyszíves. Mert Nekem meg nincs távom hozzá.
Timer Elküldve Július15, 2012 Elküldve Július15, 2012 Sziasztok! Ha gyári Opel alkatrész cikkszámát keresem, hol érdemes megpróbálni? Van erre a neten valami online megoldás, esetleg szoftver kell hozzá? Az EPC az erre való? Nem szívesen bajlódnék vele, úgy látom, hacker vizsga kell ahhoz is, hogy felrakjam a számítógépemre.
tothi_87 Elküldve Július15, 2012 Elküldve Július15, 2012 Heló! A motorháztető illesztésének beállítására van valami lehetőség? Mert a tükröknél látszik hogy kb. fél centivel felfelé áll az egész.
bulho Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 lenne egy kérdésem ! a vectra b kocsim belsö tetö kárpitja lebeg olyan mintha el vált volta mind a két oldalt eslö és hátso ulés felet .. Kérdésem a következö hogy tudom ezt ujrra feszesé tenni ?
tothi_87 Elküldve Július16, 2012 Elküldve Július16, 2012 Tetőkárpit cserével. Ragasztani nem hiszem hogy tudod mert olyan vékony hogy átüt rajta a ragasztó. csak nem megtakarítottad a tetőkárpitot? :D
Recommended Posts