flenfer Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Sziasztok! Hol lehet immobis kulcsot másoltatni, és mibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Az a 30 egy küszöb fújásért elég durva. :lol: Nálunk azért nem ennyiért fúják, legalábbis nekem :devlish: Akkor jó helyen lakolsz, vagy legalábbis jók a kapcsolataid... :D De tényleg nem olcsók ezek a munkák, bár nem is pár csavar meghúzásáról van szó, az is igaz! De attól még drága mulatság, nekem 90-100e közötti összeget mondtak a két első sárvédőív javításra, 2 ajtó alja-élének javítására, hátsó ajtó javítására, valamint ezek fényezésére. Itt helyben, ezt 2 helyen is megkérdeztem. Úgyhogy tavasszal a műszaki után lehet gondolkozni mi legyen, miközben a lakásfelújítás is tervbe van véve- eddig mindig az autó volt az első, így nagyon nem tudom, hogy a karosszériával mikor tudok foglalkozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Na megjöttem a nagy eseményről, qrva jó volt, 1 órára végeztünk is 2 dinnyóval, a nagyobbik kb. 150kg-os volt, tehát nem egy eszeveszetten nagy, a másik valamivel kisebb. Tegnap este azért még kinyitottam egy üveg bort, aminek a fele el is fogyott, sajna ma már nem ihattam meg a maradékot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Sziasztok! Hol lehet immobis kulcsot másoltatni, és mibe kerül? Győrben a Harmónia üzletházban a kulcsmásolós tud, de hogy mennyiért, azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 tehát szerinte csak a festéktől függ? Nem,de gondolom olcsóbb vagy a franc tudja!Húztam a számat az áron és akkor mondta hogy van egy ilyen lehetőség,amit nem ajánl és nem vállal rá garanciát!Magyarul,ő nem adja hozzá a nevét,de olcsó! Jó tudni ha autót veszel,hogy pár év mulva úgy nézhet ki mint egy foltos póni! Na két küszöb az már más :D Glasurit-al fúj ismerősöm az tán csak nem car Ha Neoluxot írtál volna,legalább tudom hogy miről beszélsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 ... foltos póni! Ha Neoluxot... Mi lesz még itt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Mi lesz még itt... :lol: Hemmörájt? :D Az mehet rögtön a rozsdára! :devlish: :devlish: :icon13: :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Nem,de gondolom olcsóbb vagy a franc tudja!Húztam a számat az áron és akkor mondta hogy van egy ilyen lehetőség,amit nem ajánl és nem vállal rá garanciát!Magyarul,ő nem adja hozzá a nevét,de olcsó! Jó tudni ha autót veszel,hogy pár év mulva úgy nézhet ki mint egy foltos póni! Ha Neoluxot írtál volna,legalább tudom hogy miről beszélsz! :lol: Figyi, ez benne van egy használtautóban. Nekem pl most már látni, hogy a töréspontig újra volt fújva a sárvédőív valamikor. Viszont ezt csak nemrég vettem észre, egy kicsit elüt már a színe az eredeti fényezéstől. Egyébként szépen meg volt csinálva, mert vásárláskor teljesen észrevétlen volt, abból lehet látni, hogy máshogy változott szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Figyi, ez benne van egy használtautóban. Nekem pl most már látni, hogy a töréspontig újra volt fújva a sárvédőív valamikor. Viszont ezt csak nemrég vettem észre, egy kicsit elüt már a színe az eredeti fényezéstől. Egyébként szépen meg volt csinálva, mert vásárláskor teljesen észrevétlen volt, abból lehet látni, hogy máshogy változott szín. Persze,ez benne van!Nekem is javítva volt már a tavaly cserélt sárvédőív,igaz csak gittel és szerintem le sem volt csiszolva előtte!Mindegy,most remélem tovább bírja! Zozor,Bocsek!Ne kóstolgassatok mert rátok uszítom Adam-ot!(kelly megmondta,mint a pitbull) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Nem egyhamar jutottam ide választ adni :D Hiányzik hogy ki lehet nyitni az ajtaját még akkor is ha szűk a parkoló :D Hiányzik hogy 2 literrel kevesebbet evett B) ...hogy halk volt... ...metál :lol: ...meg a 8 hangszóró gyárilag! De persze van pro-kontra bőven de hát ugye soha semmi nem elég! :devlish: A karácsony meg 4-5 pohár bor miket ki nem hoz az emberből,nem? :devlish: Mi hiányzik belőle?A 2.2 Bertonéban erő és kényelem is több van mint a Veci-ben szerintem! :icon13: Vagy valami full bőr 2.5 V6-osod volt?(nem tudom,új vagyok még,vissza meg nem olvastam annyit) :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Persze,ez benne van!Nekem is javítva volt már a tavaly cserélt sárvédőív,igaz csak gittel és szerintem le sem volt csiszolva előtte!Mindegy,most remélem tovább bírja! Zozor,Bocsek!Ne kóstolgassatok mert rátok uszítom Adam-ot!(Zsomat megmondta,mint a pitbull) :devlish: Mit mondtam én meg? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Mit mondtam én meg? :D :devlish: Javítottam! :devlish: :icon13: Téged és kelly-t mint a két "öregebbet" mindig összekeverlek,pedig ma még nem ittam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Vectra automata váltók milyenek? Van itt egy Vectra, amit a képek alapján érdemes lenne megnézni, de a váltó miatt félek picit tőle. 1998-as X20XEV motoros az autó, vélhetően AF20 váltó van benne. Meg a másik, hogy még magamnak akár meg is venném, de kinek adom én ezt el 3-4-5 év múlva? Illetve ha véletlenül bedöglik az automata váltó, akkor ki lehet dobni és tenni a helyére kézi váltót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Javítottam! :D :devlish: Téged és kelly-t mint a két "öregebbet" mindig összekeverlek,pedig ma még nem ittam... :lol: ja, semmi gond. :-P :-D fura, hogy már az öregek közé tartozom, bár megtisztelő. warwolf, mackosajt, na nekem ők voltak az öregek, csak ők már mind nem vectrasok. ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Vectra automata váltók milyenek? Van itt egy Vectra, amit a képek alapján érdemes lenne megnézni, de a váltó miatt félek picit tőle. 1998-as X20XEV motoros az autó, vélhetően AF20 váltó van benne. Meg a másik, hogy még magamnak akár meg is venném, de kinek adom én ezt el 3-4-5 év múlva? Illetve ha véletlenül bedöglik az automata váltó, akkor ki lehet dobni és tenni a helyére kézi váltót? Persze, gond nélkü. Veszel hozzá 20-30 ezerért egy bontottat, a rudazattal együtt, aztán átpakolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Persze, gond nélkü. Veszel hozzá 20-30 ezerért egy bontottat, a rudazattal együtt, aztán átpakolod. Lehet, hogy ezt a trükköt bedöglés nélkül is meg lehetne játszani, ha 20-30 körül már lehet kapni kézi váltót :lol: Mekkora plusz fogyasztást okoz az automata váltó? Mondjuk vidéki településen, olyan helyeken közlekedve, ahol a városi 50 és a városon kívüli 80-as korlátnál hozható a 60-70-es átlag, szabályokat betartva? Azon gondolkozok, hogy ha mondjuk -1 liter, akkor az az én évi 10000km távomon éves szinten -100 liter, ha marad az autó 3-4 évig, akkor az LPG-ből is 60000Ft körül van. Meg plusz eladom az automata váltót, és akkor később könnyebben/jobb áron el lehet adni a komplett autót. Kuplungszerkezettel mi a helyzet? Vagy az a váltóhoz jár? Lendkerék az univerzális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Lehet, hogy ezt a trükköt bedöglés nélkül is meg lehetne játszani, ha 20-30 körül már lehet kapni kézi váltót :D Mekkora plusz fogyasztást okoz az automata váltó? Mondjuk vidéki településen, olyan helyeken közlekedve, ahol a városi 50 és a városon kívüli 80-as korlátnál hozható a 60-70-es átlag, szabályokat betartva? Azon gondolkozok, hogy ha mondjuk -1 liter, akkor az az én évi 10000km távomon éves szinten -100 liter, ha marad az autó 3-4 évig, akkor az LPG-ből is 60000Ft körül van. Meg plusz eladom az automata váltót, és akkor később könnyebben/jobb áron el lehet adni a komplett autót. Kuplungszerkezettel mi a helyzet? Vagy az a váltóhoz jár? Lendkerék az univerzális? A hidraulikus kuplungot is ki kell építeni, ezt elfelejtettem írni. Most csak írtam egy hozzávetőleges árat, ennyitől kezdve láttam racingen, felső határ a csilalgos ég. Érdeklődjél bontókban mennyibe kerül a cucc, plusz szerelőnél is ha nem magad csinálod, hogy mennyibe fájna az átépítés. Így lehet kalkulálni, hogy megéri-e vagy sem. Fogyasztásban szerintem nincsen 1 liter különbség, ez inkább a vezetőn, meg a használat módján múlik. Persze ez csak az én megérzésem, azt hiszem van valakinek itt automata váltója, amjd leírja a tapasztalatát. Amúgy addig szerintem kár hozzányúlni, amíg hibátlanul működik. Ez kicsit furán hangzik, hogy még meg se vetted, de gondolatban már át is alakítottad manuális váltósra :lol: A gyári az igazi, gondolom tudod, a házilag szerelt dolgok sosem lesznek az igaziak. Szóval azt ajánlom, inkább vegyél manuális váltósat, ha óvakosz az automata váltótól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 A hidraulikus kuplungot is ki kell építeni, ezt elfelejtettem írni. Most csak írtam egy hozzávetőleges árat, ennyitől kezdve láttam racingen, felső határ a csilalgos ég. Érdeklődjél bontókban mennyibe kerül a cucc, plusz szerelőnél is ha nem magad csinálod, hogy mennyibe fájna az átépítés. Így lehet kalkulálni, hogy megéri-e vagy sem. Fogyasztásban szerintem nincsen 1 liter különbség, ez inkább a vezetőn, meg a használat módján múlik. Persze ez csak az én megérzésem, azt hiszem van valakinek itt automata váltója, amjd leírja a tapasztalatát. Amúgy addig szerintem kár hozzányúlni, amíg hibátlanul működik. Ez kicsit furán hangzik, hogy még meg se vetted, de gondolatban már át is alakítottad manuális váltósra :D A gyári az igazi, gondolom tudod, a házilag szerelt dolgok sosem lesznek az igaziak. Szóval azt ajánlom, inkább vegyél manuális váltósat, ha óvakosz az automata váltótól.Tekintetbe kell venni minden eshetőséget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Mit vettek helyette nem tudod? Ja le öregeznek már itt minket :lol: ja, semmi gond. :-P :-D fura, hogy már az öregek közé tartozom, bár megtisztelő. warwolf, mackosajt, na nekem ők voltak az öregek, csak ők már mind nem vectrasok. ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 mackosajt: Splashhhh :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 :lol: :D :devlish: :icon13: :icon13: :D mackosajt: Splashhhh :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Lehet, hogy ezt a trükköt bedöglés nélkül is meg lehetne játszani, ha 20-30 körül már lehet kapni kézi váltót :lol: Mekkora plusz fogyasztást okoz az automata váltó? Mondjuk vidéki településen, olyan helyeken közlekedve, ahol a városi 50 és a városon kívüli 80-as korlátnál hozható a 60-70-es átlag, szabályokat betartva? Azon gondolkozok, hogy ha mondjuk -1 liter, akkor az az én évi 10000km távomon éves szinten -100 liter, ha marad az autó 3-4 évig, akkor az LPG-ből is 60000Ft körül van. Meg plusz eladom az automata váltót, és akkor később könnyebben/jobb áron el lehet adni a komplett autót. Kuplungszerkezettel mi a helyzet? Vagy az a váltóhoz jár? Lendkerék az univerzális? Váltó valóban 20-30 környéke, kinyomócsapágy 8, kuplung 5, lendkerék 5, rudazatok stb... Már ha bontottat szeretnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Mit vettek helyette nem tudod? Ja le öregeznek már itt minket :devlish: Jobb mint a vén f.... :lol: :D warwolf már lehet hogy Fauvé tulaj,legalább is terveb volt neki egy TáDé!Vectra eladás óta nem járt itt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Jobb mint a vén f.... :lol: :D warwolf már lehet hogy Fauvé tulaj,legalább is terveb volt neki egy TáDé!Vectra eladás óta nem járt itt... Igen, warwolf vagy tádézik, vagy zafirázik, ha jól emlékszem az is volt tervben neki, de hogy végül mi lett, azt nem tudom. Cserbinszky kollegáról és az i500-ról tud valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Jobb mint a vén f.... :lol: :D warwolf már lehet hogy Fauvé tulaj,legalább is terveb volt neki egy TáDé!Vectra eladás óta nem járt itt... Losi egy A Corsa vágtat, meg néha Puntoval veret egyet. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts