Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

hemi

Recommended Posts

Amíg a nagyszüleim falun laktak,egy párat átéltem! :D Hóban,sárban kifejezettem a kedvencem volt amikor valakit kétszer körbehúzott a disznó

az ól előtt a kertben!Mindig több embert kellett hívni,mert voltak akik túlbátorították magukat már előtte és ülni is nehezen tudtak nem hogy állni! :devlish:

Jó volt... :lol:

Bakker, nagymamámnál én is átéltem ezt vagy 15x. Szerencsére leszoktak róla, mire elég nagy lettem, hogy mehessek én is birkózni a cocával az ólba. Kintről nagyon jó mulatság volt nézni a két bátyámat többedmagukkal, ahogy henteregtek a cuccban. :devlish: Ja, meg az utolsó 3-4 évben jött egy másik hentes, aki maga sem volt kis darab, a segéde meg inkább háromajtós gardrób kategória. Na, a segéd általában kirángatta a gyesznyót egymaga, így nekünk csak drukkolni kellett, meg osztani a páleszt. Jó is volt, meg akkoriban már belet se kellett mosni. Böee....

Megosztás:

Én végig nyomom a hentes sráccal. Pörzsölök segítek bontani. Főzök töltök, univerzális vagyok :icon13:

így kell ezt csinálni pontosan így! De az sem baj ha mindent kétszer jól átgondol az ember - a biztonság kedvéért még egy-egy kis jó HP kiséretével.

A segítség egy jő "böllér" mellett úgyis csak a megfogásig kell, majd esetleg mosogatni :lol: :D :devlish:

viszont akkorra már elég viccesen tudnak beszélni-agonizálni. :devlish:

Megosztás:

Legutóbb -18 fok volt. Na az nem volt jó :devlish:

Amíg a nagyszüleim falun laktak,egy párat átéltem! :D Hóban,sárban kifejezettem a kedvencem volt amikor valakit kétszer körbehúzott a disznó

az ól előtt a kertben!Mindig több embert kellett hívni,mert voltak akik túlbátorították magukat már előtte és ülni is nehezen tudtak nem hogy állni! :devlish:

Jó volt... :lol:

Megosztás:

Eladó 1 pár jó állapotú B2-es sárfogó gumi (sárfogó műanyag) a 4 db rögzítő bolhájával együtt. Nincs megpadkázva, eltörve stb. Még az angliai sráctól vettem vaterán.

IMG01546-20100828-1437-_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Jelen pillanatban B1-re át vannak alakítva egy kis lemezzel, és fent van a kocsimon, tehát B1-re is felszerelhető. Ez a kép még tavaly nyáron készült, amikor felkerült a kocsimra, azóta a fekete lemezke már hozzámattult/hozzá koszosodott a műanyag színéhez, tehát alig észrevehető, csak annyit látsz belőle, hogy ez egy Opel jel nélküli sima fekete verzió.

IMG01569-20100905-1656--_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha B2-re kell, akkor leszedem róla a lemezkét. Ár: 4000 Ft+posta. Jelentkezni lehet itt, az első viheti. Részleteket pedig priviben.

Megosztás:

Eladó 1 pár jó állapotú B2-es sárfogó gumi (sárfogó műanyag) a 4 db rögzítő bolhájával együtt. Nincs megpadkázva, eltörve stb. Még az angliai sráctól vettem vaterán.

Jelen pillanatban B1-re át vannak alakítva egy kis lemezzel, és fent van a kocsimon, tehát B1-re is felszerelhető. Ez a kép még tavaly nyáron készült, amikor felkerült a kocsimra, azóta a fekete lemezke már hozzámattult/hozzá koszosodott a műanyag színéhez, tehát alig észrevehető, csak annyit látsz belőle, hogy ez egy Opel jel nélküli sima fekete verzió.

Ha B2-re kell, akkor leszedem róla a lemezkét. Ár: 4000 Ft+posta. Jelentkezni lehet itt, az első viheti. Részleteket pedig priviben.

bocs hogy így beleszólok, nem értek hozzá de nem drága egy kicsit?

http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer..._sarfogo-373607

Megosztás:

bocs hogy így beleszólok, nem értek hozzá de nem drága egy kicsit?

http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer..._sarfogo-373607

Hát ezt ez árat látva lehet, de amúgy nem. Ez B2-es, ami jóval ritkább. Én anno 5000+2900 Ft-ért vettem az angliai sráctól.

Egyébkénmt ez érdekes ár, én már hetek óta kutakodtam utánna, bontók és racinges hirdetések tucatjait hívtam fel, egy helyen volt, ott 2500/db-ért akartak adni, plusz posta.

Cromaxban ugyanilyen gyári cucc rendelése esetén 5800 Ft az ár, az újévre 1000 Ft-ot drágult. És amihez sikerült hozzájutnom, az meg 4000/pár volt, bontva, épp itt helyben :lol:

Az első szett, szintén bontott az meg 3000/pár volt. Szóval döntse el mindenki maga. Azt nem mondtam, hogy alkudni nem lehet. :D Nem kereskedni akarok rajta, mert így is bőven bukta.

Megosztás:

De legalább jól kifagyott minden... :devlish:

Szerintem kifogyOtt minden abban a hidegben! :D

B1-hez a kiss-gerencséres a jó választás, de B2-eshez garantálom, hogy nem találsz az enyémél olcsóbban :devlish:

Én amikor nézegettem meg csak B2-eshez találtam viszonylag olcsón!Legolcsóbb 4e/4db volt!A B1-esek meg arany árban voltak... :lol:

Megosztás:

Akinek volt már küszöbcsere, mondja már meg hogy mennyibe fájt?

4 ezer a küszöb darabja és olyan 25-30 a fújás!(ezt fényező válogatja,lehet több kevesebb) erre jön a karosszériás munkadíja aki cseréli!Nem tudom mennyire bonyolult cserélni,de ha erre számolsz egy tízest,akkor összesen kb 50e Ft!

Megosztás:

Valaki cserélt már tükörlapot?

Ha igen mondja már elhogy a legegyszerübb mert nem nagyon jön össze

K öszi elöre is!

Szerintem pattintós,mint ha valaki írta volta pár napja,de hogy el törd várj egy kicsit,aki már szedte szét megírja!

Megosztás:

Az a 30 egy küszöb fújásért elég durva. :lol: Nálunk azért nem ennyiért fúják, legalábbis nekem :D

4 ezer a küszöb darabja és olyan 25-30 a fújás!(ezt fényező válogatja,lehet több kevesebb) erre jön a karosszériás munkadíja aki cseréli!Nem tudom mennyire bonyolult cserélni,de ha erre számolsz egy tízest,akkor összesen kb 50e Ft!
Megosztás:

Az a 30 egy küszöb fújásért elég durva. :lol: Nálunk azért nem ennyiért fúják, legalábbis nekem :D

25-30 a két küszöb!A felület nagyságából gondoltam ezt ki!Motorháztetőt az egyik sárvédővel 40-re mondták nekem itt helyben,de azok levehetők,nincs annyi gond vele!A hátsó sárvédő ívet a törésig 25-ért fújták!Azt mondta a fényező,lehet ez olcsóbb is,de nem vállal garanciát a festék minőségéért és tartósságáért!(5 év múlva vagy kimattúl vagy nem stb) de ezt nem vállalnám én sem minusz 10 ezerért és gondolom te sem ilyen helyre vinnéd,bár addigra a következő gazdája fog ezen aggódni remélem!

Megosztás:

Szerintem pattintós,mint ha valaki írta volta pár napja,de hogy el törd várj egy kicsit,aki már szedte szét megírja!

Igen pattintós, a közepén van egy nagy gömbcsukló a közepén, meg a motornál kettő kisebb - ha motoros - érdemes ezeket WD40-el befújni, így könyebb kipattintani. Ki kell hajtani egészen úgy, hogy alá lehessen férni csavarhúzóval a gömbcsuklókhoz és azokat kell feszegetni, ha máshol kezded el feszíteni eltörik a tükörlap.

Megosztás:

25-30 a két küszöb!A felület nagyságából gondoltam ezt ki!Motorháztetőt az egyik sárvédővel 40-re mondták nekem itt helyben,de azok levehetők,nincs annyi gond vele!A hátsó sárvédő ívet a törésig 25-ért fújták!Azt mondta a fényező,lehet ez olcsóbb is,de nem vállal garanciát a festék minőségéért és tartósságáért!(5 év múlva vagy kimattúl vagy nem stb) de ezt nem vállalnám én sem minusz 10 ezerért és gondolom te sem ilyen helyre vinnéd,bár addigra a következő gazdája fog ezen aggódni remélem!

tehát szerinte csak a festéktől függ?

Megosztás:

Na két küszöb az már más :lol:

Glasurit-al fúj ismerősöm az tán csak nem car

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.