Fort Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Megyek a pincébe van még egy kis saját "nyíregyi-alma" pálinka megnézem jó-e még :D :devlish: Egészségedre...Én is leellenőriztem ma hogy a 2011-es nem e romlott meg ezalatt a pár nap alatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Amíg a nagyszüleim falun laktak,egy párat átéltem! :D Hóban,sárban kifejezettem a kedvencem volt amikor valakit kétszer körbehúzott a disznó az ól előtt a kertben!Mindig több embert kellett hívni,mert voltak akik túlbátorították magukat már előtte és ülni is nehezen tudtak nem hogy állni! :devlish: Jó volt... :lol: Bakker, nagymamámnál én is átéltem ezt vagy 15x. Szerencsére leszoktak róla, mire elég nagy lettem, hogy mehessek én is birkózni a cocával az ólba. Kintről nagyon jó mulatság volt nézni a két bátyámat többedmagukkal, ahogy henteregtek a cuccban. :devlish: Ja, meg az utolsó 3-4 évben jött egy másik hentes, aki maga sem volt kis darab, a segéde meg inkább háromajtós gardrób kategória. Na, a segéd általában kirángatta a gyesznyót egymaga, így nekünk csak drukkolni kellett, meg osztani a páleszt. Jó is volt, meg akkoriban már belet se kellett mosni. Böee.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Én végig nyomom a hentes sráccal. Pörzsölök segítek bontani. Főzök töltök, univerzális vagyok :icon13: így kell ezt csinálni pontosan így! De az sem baj ha mindent kétszer jól átgondol az ember - a biztonság kedvéért még egy-egy kis jó HP kiséretével. A segítség egy jő "böllér" mellett úgyis csak a megfogásig kell, majd esetleg mosogatni :lol: :D :devlish: viszont akkorra már elég viccesen tudnak beszélni-agonizálni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Legutóbb -18 fok volt. Na az nem volt jó :devlish: Amíg a nagyszüleim falun laktak,egy párat átéltem! :D Hóban,sárban kifejezettem a kedvencem volt amikor valakit kétszer körbehúzott a disznó az ól előtt a kertben!Mindig több embert kellett hívni,mert voltak akik túlbátorították magukat már előtte és ülni is nehezen tudtak nem hogy állni! :devlish: Jó volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Legutóbb -18 fok volt. Na az nem volt jó :lol: De legalább jól kifagyott minden... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Eladó 1 pár jó állapotú B2-es sárfogó gumi (sárfogó műanyag) a 4 db rögzítő bolhájával együtt. Nincs megpadkázva, eltörve stb. Még az angliai sráctól vettem vaterán. Jelen pillanatban B1-re át vannak alakítva egy kis lemezzel, és fent van a kocsimon, tehát B1-re is felszerelhető. Ez a kép még tavaly nyáron készült, amikor felkerült a kocsimra, azóta a fekete lemezke már hozzámattult/hozzá koszosodott a műanyag színéhez, tehát alig észrevehető, csak annyit látsz belőle, hogy ez egy Opel jel nélküli sima fekete verzió. Ha B2-re kell, akkor leszedem róla a lemezkét. Ár: 4000 Ft+posta. Jelentkezni lehet itt, az első viheti. Részleteket pedig priviben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Eladó 1 pár jó állapotú B2-es sárfogó gumi (sárfogó műanyag) a 4 db rögzítő bolhájával együtt. Nincs megpadkázva, eltörve stb. Még az angliai sráctól vettem vaterán. Jelen pillanatban B1-re át vannak alakítva egy kis lemezzel, és fent van a kocsimon, tehát B1-re is felszerelhető. Ez a kép még tavaly nyáron készült, amikor felkerült a kocsimra, azóta a fekete lemezke már hozzámattult/hozzá koszosodott a műanyag színéhez, tehát alig észrevehető, csak annyit látsz belőle, hogy ez egy Opel jel nélküli sima fekete verzió. Ha B2-re kell, akkor leszedem róla a lemezkét. Ár: 4000 Ft+posta. Jelentkezni lehet itt, az első viheti. Részleteket pedig priviben. bocs hogy így beleszólok, nem értek hozzá de nem drága egy kicsit? http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer..._sarfogo-373607 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 bocs hogy így beleszólok, nem értek hozzá de nem drága egy kicsit? http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer..._sarfogo-373607 Na igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 bocs hogy így beleszólok, nem értek hozzá de nem drága egy kicsit? http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer..._sarfogo-373607 Hát ezt ez árat látva lehet, de amúgy nem. Ez B2-es, ami jóval ritkább. Én anno 5000+2900 Ft-ért vettem az angliai sráctól. Egyébkénmt ez érdekes ár, én már hetek óta kutakodtam utánna, bontók és racinges hirdetések tucatjait hívtam fel, egy helyen volt, ott 2500/db-ért akartak adni, plusz posta. Cromaxban ugyanilyen gyári cucc rendelése esetén 5800 Ft az ár, az újévre 1000 Ft-ot drágult. És amihez sikerült hozzájutnom, az meg 4000/pár volt, bontva, épp itt helyben :lol: Az első szett, szintén bontott az meg 3000/pár volt. Szóval döntse el mindenki maga. Azt nem mondtam, hogy alkudni nem lehet. :D Nem kereskedni akarok rajta, mert így is bőven bukta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Na igen! Az opelcentrumban 6600 Ft/pár+posta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Az opelcentrumban 6600 Ft/pár+posta. ok nekem B1-em van mi a különbség az első és a hátsó között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 semmi-semmi látom már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 semmi-semmi látom már B1-hez a kiss-gerencséres a jó választás, de B2-eshez garantálom, hogy nem találsz az enyémél olcsóbban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 De legalább jól kifagyott minden... :devlish: Szerintem kifogyOtt minden abban a hidegben! :D B1-hez a kiss-gerencséres a jó választás, de B2-eshez garantálom, hogy nem találsz az enyémél olcsóbban :devlish: Én amikor nézegettem meg csak B2-eshez találtam viszonylag olcsón!Legolcsóbb 4e/4db volt!A B1-esek meg arany árban voltak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Én amikor nézegettem meg csak B2-eshez találtam viszonylag olcsón!Legolcsóbb 4e/4db volt!A B1-esek meg arany árban voltak... :lol: Ha mutattok B2-eset ennél olcsóbban, megkapjátok annyiért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Ha mutattok B2-eset ennél olcsóbban, megkapjátok annyiért :lol: Nekem nincs gondom az árával,B1-est szeretnék majd venni!Vedd le a lemezt róla és tedd fel a vaterára!Elviszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Akinek volt már küszöbcsere, mondja már meg hogy mennyibe fájt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri9118 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Valaki cserélt már tükörlapot? Ha igen mondja már elhogy a legegyszerübb mert nem nagyon jön össze K öszi elöre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Akinek volt már küszöbcsere, mondja már meg hogy mennyibe fájt? 4 ezer a küszöb darabja és olyan 25-30 a fújás!(ezt fényező válogatja,lehet több kevesebb) erre jön a karosszériás munkadíja aki cseréli!Nem tudom mennyire bonyolult cserélni,de ha erre számolsz egy tízest,akkor összesen kb 50e Ft! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Valaki cserélt már tükörlapot? Ha igen mondja már elhogy a legegyszerübb mert nem nagyon jön össze K öszi elöre is! Szerintem pattintós,mint ha valaki írta volta pár napja,de hogy el törd várj egy kicsit,aki már szedte szét megírja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Az a 30 egy küszöb fújásért elég durva. :lol: Nálunk azért nem ennyiért fúják, legalábbis nekem :D 4 ezer a küszöb darabja és olyan 25-30 a fújás!(ezt fényező válogatja,lehet több kevesebb) erre jön a karosszériás munkadíja aki cseréli!Nem tudom mennyire bonyolult cserélni,de ha erre számolsz egy tízest,akkor összesen kb 50e Ft! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Az a 30 egy küszöb fújásért elég durva. :lol: Nálunk azért nem ennyiért fúják, legalábbis nekem :D 25-30 a két küszöb!A felület nagyságából gondoltam ezt ki!Motorháztetőt az egyik sárvédővel 40-re mondták nekem itt helyben,de azok levehetők,nincs annyi gond vele!A hátsó sárvédő ívet a törésig 25-ért fújták!Azt mondta a fényező,lehet ez olcsóbb is,de nem vállal garanciát a festék minőségéért és tartósságáért!(5 év múlva vagy kimattúl vagy nem stb) de ezt nem vállalnám én sem minusz 10 ezerért és gondolom te sem ilyen helyre vinnéd,bár addigra a következő gazdája fog ezen aggódni remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Szerintem pattintós,mint ha valaki írta volta pár napja,de hogy el törd várj egy kicsit,aki már szedte szét megírja! Igen pattintós, a közepén van egy nagy gömbcsukló a közepén, meg a motornál kettő kisebb - ha motoros - érdemes ezeket WD40-el befújni, így könyebb kipattintani. Ki kell hajtani egészen úgy, hogy alá lehessen férni csavarhúzóval a gömbcsuklókhoz és azokat kell feszegetni, ha máshol kezded el feszíteni eltörik a tükörlap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 25-30 a két küszöb!A felület nagyságából gondoltam ezt ki!Motorháztetőt az egyik sárvédővel 40-re mondták nekem itt helyben,de azok levehetők,nincs annyi gond vele!A hátsó sárvédő ívet a törésig 25-ért fújták!Azt mondta a fényező,lehet ez olcsóbb is,de nem vállal garanciát a festék minőségéért és tartósságáért!(5 év múlva vagy kimattúl vagy nem stb) de ezt nem vállalnám én sem minusz 10 ezerért és gondolom te sem ilyen helyre vinnéd,bár addigra a következő gazdája fog ezen aggódni remélem! tehát szerinte csak a festéktől függ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Na két küszöb az már más :lol: Glasurit-al fúj ismerősöm az tán csak nem car 25-30 a két küszöb!A felület nagyságából gondoltam ezt ki!Motorháztetőt az egyik sárvédővel 40-re mondták nekem itt helyben,de azok levehetők,nincs annyi gond vele!A hátsó sárvédő ívet a törésig 25-ért fújták!Azt mondta a fényező,lehet ez olcsóbb is,de nem vállal garanciát a festék minőségéért és tartósságáért!(5 év múlva vagy kimattúl vagy nem stb) de ezt nem vállalnám én sem minusz 10 ezerért és gondolom te sem ilyen helyre vinnéd,bár addigra a következő gazdája fog ezen aggódni remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts