voszi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Sok-sok bekapós smile... :hiya: :lol: :lol: :lol: :P kösz srácok jól vagyok...bár tény, hogy már hiányzik valami izmosabb verda a seggem alól... De hogy ne legyek nagyon off... Gabi mutassá máááá kéééépeket... :hiya: izmos verda? na verda ki a fejiből! ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Gabi mutassá máááá kéééépeket... :P Magamról? Mert én olyan jóképű vagyok? :lol: :lol: Az omega nem vectrává lett alakítva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Megy, halad, fékez, teszi a dolgát, de v.mi kerreg kicsit a motorban a hosszbordás szíj környékén.Amolyan csapágyhang.Asszem ma elviszem hozzáértőhöz, hogy hallgasson rá kicsikét....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Inkább Wolfi mutassa má meg az övét az új felnikkel! :lol: Le fogom fotózni.Sztem baró jól mutat alatta, és nem hivalkodó. Amúgy azon eszelek, hogy ugye hamarosan megjön, v. már meg is jött Ebayről a hátsó szárny a Vekire.Ugye azt színre kellene fújni.De közben kitaláltam, hogy jó lenne gyári küszöbspoiler is, meg ha belefér, akkor szemöldök. A balos küszöböt is meg kell csinálni, mert v.miért kisit hervadni kezdett.Szóval lenne mit fújni, de mivel idén van egy műszakim is, így a pénzügyi része csak jövőre kivitelezhető. Szóval ha v.ki látna gyári köszöbspoilert bontva és főleg nemdrágán, az jelezze bitte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 ...De közben kitaláltam... Már megint nem bírsz magaddal, mikor kerül bele a V6 turbó? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Gyári küszöbspoiler asszem másik első sárvédőt is feltételez. Erre ott volt példának Chyga vectrája Szeliden. Neki is B1, és valaki előtte már cserézhette az egyik oldali sárvédőt, és az egyik oldalt sima, a másikon meg spoileres volt. Alul azon volt egy besüllyesztett rész. Szóval nem tudom, mennyire PlugandPlay a küszöbspoiler ilyen téren. Gyanítom, hogy kell vele picit mókázni, hogy felmenjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Már megint nem bírsz magaddal, mikor kerül bele a V6 turbó? :lol: :lol: Pénzfüggő a dolog, szal lesz időm összekuporgatni is, meg minden.Most nem fog úgy hipp-hopp menni, mint a Corsával anno........ Gyanítom, hogy kell vele picit mókázni, hogy felmenjen. Nemtéma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 én a minap erősssssseeen elgondolkoztam egy -2-4 cm-n... úgy álltam az udvaron, hogy jobb eleje picit magasan volt... bal hátulja nagyon begyere volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 bal hátulja nagyon begyere volt. :lol: Gyorsan oldalba is kaptad,mint blöki hugyozáskor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Gyorsan oldalba is kaptad,mint blöki hugyozáskor? :lol: Nem te vagyok! :lol: mi lehet felétek, hogy minden egyből a nőket juttatja eszetekbe? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 én a minap erősssssseeen elgondolkoztam egy -2-4 cm-n... úgy álltam az udvaron, hogy jobb eleje picit magasan volt... bal hátulja nagyon begyere volt. :lol: Én ültetni nem fogom.Ezt nem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Én ültetni nem fogom.Ezt nem..... :lol: ahham. Értem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
customer Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Üdv mindenkinek! Új tagként épp az imént regisztráltam. ennyi. By :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 hinnye. Máshonnan már asszem ismerlek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
customer Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 hinnye. Máshonnan már asszem ismerlek! :lol: Az lehet :lol: A vectra b klub - rol esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 jaja. pontosan. Bár személyesen még nem találkoztunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
customer Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 jaja. pontosan. Bár személyesen még nem találkoztunk. :lol: hát Pécs Debrecen nincs túl közel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 most amúgy majdnem összejött egy út arrafelé. töltsél fel avatart. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Én ültetni nem fogom.Ezt nem..... :lol: Mondta a kisnyúl és Andersen lapozott a mesekönyvben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mondta a kisnyúl és Andersen lapozott a mesekönyvben! :lol: Túl nagy ahoz, hogy sportolni lehessen vele.Az Corsa ,és az Astra is frakó volt ültetve, de ez alá nem hiányzik.Alapból is stabil a futóműve (teszteltem már :lol: ) szóval nem kell okosítani.S, így kellő hasmagassággal rendelkezik adott esetben egy kisebb földesutas túrához is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 kisebb földesutas túrához is. ha a málnásba kell vinni a lányt mi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 ha a málnásba kell vinni a lányt mi :lol: jaja.1Xre 3mat ish...... :lol: Az eredménye is megvan, hiszen a hifi bal oldala továbbra sem szól, szal oda lehet, hogy kérek technikai segítséget......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 jaja.1Xre 3mat ish...... :lol: Az eredménye is megvan, hiszen a hifi bal oldala továbbra sem szól, szal oda lehet, hogy kérek technikai segítséget......... Ajtóátvezetést húzd szét,de gyere majd el és megnézzük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ajtóátvezetést húzd szét,de gyere majd el és megnézzük! Okhaj.Majd csörizek, de sztem áthúzódik a dolog a kövi 7re, mert ma még vissza Kiskőrös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 a hifi bal oldala továbbra sem szól, Mosmá' igen.Az a fránya Balance gomb a CDR500-nál kisit máshogy műxik.....Nem, nem röhögtünk, mivel szétszedtük a fél autót, mire Bazsi elárulta a titkot.... :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts