Feri9118 Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Boldog új évet Mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Villanyosított már valaki tükröket? Ma néztem mekkora munka, de nem olyan vészes, mint gondoltam. A kézieket csak le kell szerelni, helyére egy az egyben felmegy a villanyos, a színre fújt részeket pedig, mint egy fedő héj, csak le kell pattintani, és mehet a helyére a másik. Itt van a tükör rész megszabadítva a színre fújt "héjaktól". Itt meg a színre fújt héjak. Belül pedig a háromszög alakú kis burkolatot kell cserélni. A kábelcsatlakozó a kézi állító kar helyén lép be az utastérbe. Az ajtó kábelkötegén megvannak csatlakozók, lényegében csak át kell vezetni a bal oldali ajtótól a jobb oldalihoz 2 vezetéket, plusz egy-egy párat a tükörlap fűtéséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Villanyosított már valaki tükröket? Ma néztem mekkora munka, de nem olyan vészes, mint gondoltam. A kézieket csak le kell szerelni, helyére egy az egyben felmegy a villanyos, a színre fújt részeket pedig, mint egy fedő héj, csak le kell pattintani, és mehet a helyére a másik. Itt van a tükör rész megszabadítva a színre fújt "héjaktól". http://kepfeltoltes.hu/thumb/111231/IMG020...ltoltes.hu_.jpg Itt meg a színre fújt héjak. http://kepfeltoltes.hu/thumb/111231/IMG020...ltoltes.hu_.jpg Belül pedig a háromszög alakú kis burkolatot kell cserélni. A kábelcsatlakozó a kézi állító kar helyén lép be az utastérbe. Az ajtó kábelkötegén megvannak csatlakozók, lényegében csak át kell vezetni a bal oldali ajtótól a jobb oldalihoz 2 vezetéket, plusz egy-egy párat a tükörlap fűtéséhez. http://kepfeltoltes.hu/thumb/111231/Elektr...ltoltes.hu_.jpg Először is nagyon sok problémamentes kilométerekkel teli BUÉK mindenkinek, én is köszönöm a segítségeteket! Én is szeretném majd megcsinálni, de én csak fűthető tükörlapot teszek be. Remélem a kézi állítókar mellett elfér a vezeték, nem kell megfurkodni sehol sem. Még nem néztem, de remélem az ajtócsatiig tényleg be van húzva minden, annak nagyon örülnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Sikerekben Szeretetben Szerencsében gazdag BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 BUÉK mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Na akkor én is BUÉK! :lol: Mindenkinek balesetmenteset és lóerőben gazdag, hibáktól mentes újévet kívánok!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 BÚÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
flenfer Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 BUÉK!!! Vettem 2 gyári ködlámpát, viszont a lökhárítón nincs kivágva a helye. Állítólag belül van perforáció, ahol ki lehet vágni. Tegnap lekaptam, de semmi perforáció nincs. Hogy lehet ezt normálisan kivágni? Vagy csere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 És aki még nem ólvasta ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Én is szeretném majd megcsinálni, de én csak fűthető tükörlapot teszek be. Remélem a kézi állítókar mellett elfér a vezeték, nem kell megfurkodni sehol sem. Még nem néztem, de remélem az ajtócsatiig tényleg be van húzva minden, annak nagyon örülnék :lol: Biztos, hogy nem fog elférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
flenfer Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Milyen motor van benne ? 1.8 16v benzin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 1.8 16v benzin nincs! 1 X20DTH-s órám van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunny1.4 8V Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 Boldog Új Évet minden Fórum tagnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feri9118 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 sziasztok nincs valakinek olcson egy bal oldali gyári elektromos fűthető tükörlapja???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 sziasztok nincs valakinek olcson egy bal oldali gyári elektromos fűthető tükörlapja???? 2080 Ft !Szerintem elég jó ár egy új darabért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
flenfer Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Sziasztok! Hogy tudnám kivági az első lökhárítón a ködlámpa helyét, ha nincs perforáció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Keress egy ködlámpásat, és csinálj róla sablont. Gazdája biztos nézne mit mókolsz a kocsija elejénél :lol: De komolyan ha van ködlámpás ismid lehetne sablont csinálni. Sziasztok! Hogy tudnám kivági az első lökhárítón a ködlámpa helyét, ha nincs perforáció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Sziasztok! Hogy tudnám kivági az első lökhárítón a ködlámpa helyét, ha nincs perforáció? Ez a kérdés engem is érdekelne, mert én is tervezem ködlámpa beépítését tavasszal. Nekem annyival egyszerűbb a dolgom, hogy van egy ködlámpás lökösöm is :lol: Szerintem papírkartonból körbejelölöm, és azt átrajzomom az eredetire valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Na: ma a Syma csarnokban voltam, ahol még életemben nem láttam egy helyen annyi parkettás embert, mint ott... :lol: Reggel 9től az egy helyben állást gyakoroltuk, majd amikor ez már jól ment, akkor a Himnusz és a Szózat következett, mert nem voltunk elég hangosak... :D Először csak egyszerűen gyakorlóban, majd sisakban, végül teljes bevetési ruhában vártuk a nagy embereket. Aztán 14:00-kor elkezdődött és 45perc múlva véget is ért a műsor... Szóval nem volt semmi... :devlish: Csak úgy leírtam egy napomat, nehogy azt higgyétek, hogy nem csinálok semmit az adótokból... :icon13: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Na: ma a Syma csarnokban voltam, ahol még életemben nem láttam egy helyen annyi parkettás embert, mint ott... :lol: Reggel 9től az egy helyben állást gyakoroltuk, majd amikor ez már jól ment, akkor a Himnusz és a Szózat következett, mert nem voltunk elég hangosak... :D Először csak egyszerűen gyakorlóban, majd sisakban, végül teljes bevetési ruhában vártuk a nagy embereket. Aztán 14:00-kor elkezdődött és 45perc múlva véget is ért a műsor... Szóval nem volt semmi... :devlish: Csak úgy leírtam egy napomat, nehogy azt higgyétek, hogy nem csinálok semmit az adótokból... :icon13: :devlish: ez annak a hivatalos része volt amit a hiradóban láttam hogy megköszönték a szilveszteri szolgálatotokat? vagy vmi más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Na: ma a Syma csarnokban voltam, ahol még életemben nem láttam egy helyen annyi parkettás embert, mint ott... :lol: Reggel 9től az egy helyben állást gyakoroltuk, majd amikor ez már jól ment, akkor a Himnusz és a Szózat következett, mert nem voltunk elég hangosak... :D Először csak egyszerűen gyakorlóban, majd sisakban, végül teljes bevetési ruhában vártuk a nagy embereket. Aztán 14:00-kor elkezdődött és 45perc múlva véget is ért a műsor... Szóval nem volt semmi... :devlish: Csak úgy leírtam egy napomat, nehogy azt higgyétek, hogy nem csinálok semmit az adótokból... :icon13: :icon13: Csak nem tűzoltó vagy? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pikta Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 X20DTH-s órám van :lol: Szia! Mennyiért válnál meg tőle? Valszeg jó lenne nekem Y20DTH-ba (ha nem angol). Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Csak nem tűzoltó vagy? :devlish: Azám akár még hatvanötévesen is lépcsőn fog futni felfelé mint egy 20 éves!! -Mást nemírok mert off lessz. :lol: Bocs zozor de ezt nem tudom ép ésszel megélni, áá haggyuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pikta Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Azám akár még hatvanötévesen is lépcsőn fog futni felfelé mint egy 20 éves!! -Mást nemírok mert off lessz. :lol: Bocs zozor de ezt nem tudom ép ésszel megélni, áá haggyuk :D Fussunk együtt kolléga! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts