Fort Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 :lol: :D :devlish: :devlish: :icon13: és milyen igaz! Oké,akkor jan 5 után visszaszolgáltatom! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolika7111 Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!! Szerintetek az normális.ha alapjáraton ketyeg az autó és hallom hátulról a benzinszivattyú zúgását. Mert szerintem hátulról nem jöhet más hang,csak onnan.Kicsit zavaró a dolog. ------------- Opel Vectra B Caraván 1998 x18xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Szerintetek az normális.ha alapjáraton ketyeg az autó és hallom hátulról a benzinszivattyú zúgását. Mert szerintem hátulról nem jöhet más hang,csak onnan.Kicsit zavaró a dolog. Annak pedig mennie kell, magától nem megy előre a benzin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolika7111 Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Annak pedig mennie kell, magától nem megy előre a benzin... jó,jó de azért más autónál nem hallottam még ennyire hangosan,ti is halljátok a saját autótokon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 jó,jó de azért más autónál nem hallottam még ennyire hangosan,ti is halljátok a saját autótokon Nekem állandóan alig van a tankba mivel gázos.. mosatnában már ez a 3 teli benzin tank ,és csak most nem hallom a motort.. Vagyis mikor kevés van a tankba rendesen hallom hogy hangja van a motornak. Olyan pici sípoló,zümmögő nem tom hogy leírjam,kis villanymotor hangja van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!! Szerintetek az normális.ha alapjáraton ketyeg az autó és hallom hátulról a benzinszivattyú zúgását. Mert szerintem hátulról nem jöhet más hang,csak onnan.Kicsit zavaró a dolog. ------------- Opel Vectra B Caraván 1998 x18xe Nekem is hangos, a másik kettőnek nincs ilyen hangja, sőtt semmi hangja nincs, de az enyémnek is nagyon hangos de azt mondta a szerelőm hogy teljesen normális. Erőteljes elektromos motor hangja van, a járó motornál az autó elejénél állok akkor is vagy az utastérben is simán halható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolika7111 Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Nekem állandóan alig van a tankba mivel gázos.. mosatnában már ez a 3 teli benzin tank ,és csak most nem hallom a motort.. Vagyis mikor kevés van a tankba rendesen hallom hogy hangja van a motornak. Olyan pici sípoló,zümmögő nem tom hogy leírjam,kis villanymotor hangja van :lol: Nekem nem volt még tele a tank mert nem rég vettem a verdát,meg hát ha jól megnézem ezelőtt se volt sok benzinem sosem,de én is pont ilyen zümmögő hangot hallok.Lehet akkor hallani ha kevés van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 jó,jó de azért más autónál nem hallottam még ennyire hangosan,ti is halljátok a saját autótokon Nyisd fel a hátsó ülés ülőlapját. Ott, ahol ki van vágva a kárpit, tapaszd a füled oda, mint Winettou a sínekre, és ha ott erősebben hallod a zümmögést, akkor tényleg az zümmög. :lol: Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolika7111 Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Nekem is hangos, a másik kettőnek nincs ilyen hangja, sőtt semmi hangja nincs, de az enyémnek is nagyon hangos de azt mondta a szerelőm hogy teljesen normális. Erőteljes elektromos motor hangja van, a járó motornál az autó elejénél állok akkor is vagy az utastérben is simán halható. Na ez már megnyuktató válasz. Köszi Kellemes ünnepeket mindenkinek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Nekem állandóan alig van a tankba mivel gázos.. mosatnában már ez a 3 teli benzin tank ,és csak most nem hallom a motort.. Vagyis mikor kevés van a tankba rendesen hallom hogy hangja van a motornak. Olyan pici sípoló,zümmögő nem tom hogy leírjam,kis villanymotor hangja van :lol: Nekem is gázos volt a b vekim és mindig kevés volt benne a benzin, ezért ahogy lötykölődött sokszor levegőt is nyomott, aminek az lett a vége, hogy ki is purcant szegénykém. Szerintem 10 liter környékén mindig tartsál benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Karácsony röviden :lol: Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, ######nakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, dolgozó lányélet, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Hatalmas! :lol: Ráadásul mennyire igaz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Én nem hallom az ac-t. De biztos jó, mert jár a motor :lol: Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!! Szerintetek az normális.ha alapjáraton ketyeg az autó és hallom hátulról a benzinszivattyú zúgását. Mert szerintem hátulról nem jöhet más hang,csak onnan.Kicsit zavaró a dolog. ------------- Opel Vectra B Caraván 1998 x18xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!! Szerintetek az normális.ha alapjáraton ketyeg az autó és hallom hátulról a benzinszivattyú zúgását. Mert szerintem hátulról nem jöhet más hang,csak onnan.Kicsit zavaró a dolog. ------------- Opel Vectra B Caraván 1998 x18xe A benzinszivattyú zúgásával semmi baj nincs, :icon13: Viszont hogy KETYEG az autód na az nem normális :lol: :D :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Viszont hogy KETYEG az autód na az nem normális :lol: :D :devlish: :devlish: Ezt pont a te neveddel vicces! :icon13: :icon13: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaszilíj Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Van benne valami erre nem gondoltam :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Karácsony röviden :devlish: :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Karácsony röviden :lol: Ez nagyon jó lett! Saját szerzemény, saját élményekről? Nálunk szerencsére nem volt ennyire drámai a helyzet, de pár év, és simán kinéz egy ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Hiányzik a Veci :lol: A karácsony meg minden... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Hiányzik a Veci :lol: A karácsony meg minden... :icon13: A karácsony meg 4-5 pohár bor miket ki nem hoz az emberből,nem? :D Mi hiányzik belőle?A 2.2 Bertonéban erő és kényelem is több van mint a Veci-ben szerintem! :devlish: Vagy valami full bőr 2.5 V6-osod volt?(nem tudom,új vagyok még,vissza meg nem olvastam annyit) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Mindben van gáz, direkt ilyet keresek. Ez ugyan nem gázos, de minden földi jó extra benne van, és nem is drága. 100-ból bőven rendbe lehetne hozni. És akkor 400-ból van egy fullos, 1.8-as Vectra. Van egy másik topiktárs is akinek ajánlott, aki kb ennyit akart szánni autóra, de fapadosakat nézegetett, nem jut eszembe a neve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Ez ugyan nem gázos, de minden földi jó extra benne van, és nem is drága. 100-ból bőven rendbe lehetne hozni. És akkor 400-ból van egy fullos, 1.8-as Vectra. Van egy másik topiktárs is akinek ajánlott, aki kb ennyit akart szánni autóra, de fapadosakat nézegetett, nem jut eszembe a neve... Az igaz, hogy nem drága, meg tényleg rendbe is lehetne hozatni, de az a helyzet, hogy én vajdasági vagyok, és ahhoz, hogy ide behozhassam az autót, ahhoz legalább Euro3-as motorral kell rendelkeznie, azok pedig 2000-ben kezdtek megjelenni a vectrakban. A vám+adó nemis lenne vészes, az eurotax vagy milyen érték 20%-a lenne összesen, meg a gázszett bele lenne egy 500€, szóval tényleg jó áron lenne, csakhogy itt nem lehet forgalomba helyezni. Esetleg azt tudnám kivitelezni, hogy Magyarországon forgalomba helyezni (bár ez nem egészen világos még számomra, hogy hogyan is lehetne), de akkor meg ha ott rakatom bele a gázt, akkor az már eleve drágább, biztosításnál is a legrosszabb kategóriából indulnék, meg nem hiányzik nekem a szopatás a műszaki vizsgán egy repedt ködlámpabúra vagy hasonló miatt. Egy ideig én is agyaltam, hogy kellene magyarországi rendszámos autót nézni, amikor itt nálunk még jóval drágábbak voltak az azonos állapotú használtak, de mára már itt is normális szintre értek a használtautó árak, és a fenntartási költségek rövidesen elvinnék azt, amit a vételáron nyernék. Szóval jelen állás szerint vagy Németországból kellene hozni valami Euro3 vagy újabb motoros példányt, vagy itt veszek egyet és akkor nincs a motorra megkötés. Jelen állás szerint az utóbbi verzió marad. Még az se biztos, hogy Vectra lesz, mert én ötajtósat szeretnék, és amiket itt látok, azok mind négyajtósok, viszont a másik favorit a Renault Laguna I (az egyetlen francia, ami tetszik), abból meg ötajtósok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Az igaz, hogy nem drága, meg tényleg rendbe is lehetne hozatni, de az a helyzet, hogy én vajdasági vagyok, és ahhoz, hogy ide behozhassam az autót, ahhoz legalább Euro3-as motorral kell rendelkeznie, azok pedig 2000-ben kezdtek megjelenni a vectrakban. A vám+adó nemis lenne vészes, az eurotax vagy milyen érték 20%-a lenne összesen, meg a gázszett bele lenne egy 500?, szóval tényleg jó áron lenne, csakhogy itt nem lehet forgalomba helyezni. Esetleg azt tudnám kivitelezni, hogy Magyarországon forgalomba helyezni (bár ez nem egészen világos még számomra, hogy hogyan is lehetne), de akkor meg ha ott rakatom bele a gázt, akkor az már eleve drágább, biztosításnál is a legrosszabb kategóriából indulnék, meg nem hiányzik nekem a szopatás a műszaki vizsgán egy repedt ködlámpabúra vagy hasonló miatt. Egy ideig én is agyaltam, hogy kellene magyarországi rendszámos autót nézni, amikor itt nálunk még jóval drágábbak voltak az azonos állapotú használtak, de mára már itt is normális szintre értek a használtautó árak, és a fenntartási költségek rövidesen elvinnék azt, amit a vételáron nyernék. Szóval jelen állás szerint vagy Németországból kellene hozni valami Euro3 vagy újabb motoros példányt, vagy itt veszek egyet és akkor nincs a motorra megkötés. Jelen állás szerint az utóbbi verzió marad. Még az se biztos, hogy Vectra lesz, mert én ötajtósat szeretnék, és amiket itt látok, azok mind négyajtósok, viszont a másik favorit a Renault Laguna I (az egyetlen francia, ami tetszik), abból meg ötajtósok vannak. Akkor viszont egyik sem játszik azok küzül sem, amiket korábban linkeltél. Csak Z-s vagy Y-os motorkúdú jöhet szóba nálad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Akkor viszont egyik sem játszik azok küzül sem, amiket korábban linkeltél. Csak Z-s vagy Y-os motorkúdú jöhet szóba nálad. Amiket én linkeltem, azok megfelelnek, mert már itt vannak az országban hosszabb-rövidebb ideje (van ami itt lett újonnan véve). Ami már itt van, azokat simán lehet adni-venni, csak külföldről behozásnál van az Euro3 limit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Sziasztok Ajtókilincsek színrefújása utólag lehetséges? és ha igen milyen testékkel,és eljárással? Szép ez a metálkék,de a fekete kilincsek kívülről nem tetszenek annyira.. :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts