Hanguci Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Sziasztok ! Meg lett az új Opeles tagunk.Tegnap de. 9.45-kor világra jött az "örökös" . :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz 16V Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Sziasztok ! Meg lett az új Opeles tagunk.Tegnap de. 9.45-kor világra jött az "örökös" . :lol: :) Graatulálok!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Graatulálok!!! :lol: köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Sziasztok ! Meg lett az új Opeles tagunk.Tegnap de. 9.45-kor világra jött az "örökös" . :lol: ;) Gratula hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Gratula hozzá :lol: köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Sziasztok ! Meg lett az új Opeles tagunk.Tegnap de. 9.45-kor világra jött az "örökös" . :lol: ;) Gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Sziasztok ! Meg lett az új Opeles tagunk.Tegnap de. 9.45-kor világra jött az "örökös" . :lol: ;) Igaz hogy én anno elkapkodtam a gratulációt,de akkor most újra!Gratulálok,sok egészséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Sziasztok ! Meg lett az új Opeles tagunk.Tegnap de. 9.45-kor világra jött az "örökös" . :lol: ;) sok türelmet és annál több egésséget a kicsinek és a ,nagyoknak' is! Gratulálok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Jó egészséget babának, mamának! Sok örömet a csöppséghez, és nevelj belőle Opel fant!!!! ;) Sziasztok ! Meg lett az új Opeles tagunk.Tegnap de. 9.45-kor világra jött az "örökös" . :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Csatlakozom az előttem szólókhoz, gratulálunk =) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Csatlakozom az előttem szólókhoz, gratulálunk =) Én is gratulálok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Már nem tudom ki linkelt az autójáról képeket amin volt egy kis utólagos dobozka, a lényeg az, hogy ukrajnában új szabály lesz a határon és azt az autót is lefoglalhatják ami alkalmas csempészni és emiatt valamilyen átalakításon esett át. Szóval nem árt ha gyorsan leflexeli a jövevényt az autója aljáról ezzel elkerüli a kellemetlenséget :lol: Wayteq: jó cucc, csak ajánlani tudom ;) Köszönöm az infót, majd ha alvázvédőzésre kerül sor akkor megpróbálom leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Én is gratulálok! ;) Köszi mindenkinek és remélem hogy 1szer -2szer nektek is lesz részetek benne mert jó dolog ,és v.mikor meg tudunk inni 1,2,3,4,5..... sört az ő és a mi egészségünkre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Érdekes cikk! Véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Sziasztok! Ennek az autónak : 2.0 veki mennyi lehet a regadója? nem tudom milyen euro norma vagy mi.. Meddig használhatom, vagy hogyan tárolhatom ha még nincs pénzem egyenlőre forgalomba helyezni, mi az amit fizetni kell addig ? E rendszámot nem erre találták ki véletlenül? nagyjából hogyan működik ez? kb március körül helyezném forgalomba! És úgy általánosságban is mondhatnátok valamit erről a tipusról! Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Érdekes cikk! Véleményetek? Végre valami ami visszaszoríthatja az óratekergetéseket, nagyon jó ötletnek tartom de lehetne sokkal szigorúbb is követhetnék a belga mintát nyugodtan, legalább mindenki tisztában lenne vele hogy mit is vesz és mindenkinek érdeke lenne rendben tartani az autóját ha valamikor is túl szeretne rajta adni és ezáltal valószínűleg kevesebb lenne az olyan autó a forgalomban amit csak a lélek tart össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Sziasztok! Ennek az autónak : 2.0 veki mennyi lehet a regadója? nem tudom milyen euro norma vagy mi.. Meddig használhatom, vagy hogyan tárolhatom ha még nincs pénzem egyenlőre forgalomba helyezni, mi az amit fizetni kell addig ? E rendszámot nem erre találták ki véletlenül? nagyjából hogyan működik ez? kb március körül helyezném forgalomba! És úgy általánosságban is mondhatnátok valamit erről a tipusról! Köszi! :lol: Nos, a hirdetésben szerepel egy 500 000Ft-os tétel, ez nem tom mennyire igaz. Azt tudom, hogy januártól csökken a regadó. De 850-ért én is tudok neked ilyen Vectrát, igaz, állófűtés és csodás tunying lámpák nélkü, ellenben B2-esl. Ja! És egy 180 000-et futott Vectrának nem kell felújítani a váltóját. Az enyémben 325 000 van, és most szimeringet kellene cserélni a váltón, mert egy nagyon picit könnyezik. Lehet, csak lekenem a kedvenc Loctite-ommal, aztán lehet az is eláll. Általánosságban annyit, hogy AGR-el, alapjárati motorral szokott általában gond lenni, meg ilyen-olyan jeladókkal. Olajevészet állapotfüggő, mindenki mást tapasztal, de tán nem annyira vészes, mint az 1.6-osok. Futóműben stabrudak, szilentek szeretnek székotyogni, meg ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Nos, a hirdetésben szerepel egy 500 000Ft-os tétel, ez nem tom mennyire igaz. Azt tudom, hogy januártól csökken a regadó. De 850-ért én is tudok neked ilyen Vectrát, igaz, állófűtés és csodás tunying lámpák nélkü, ellenben B2-esl. Ja! És egy 180 000-et futott Vectrának nem kell felújítani a váltóját. Az enyémben 325 000 van, és most szimeringet kellene cserélni a váltón, mert egy nagyon picit könnyezik. Lehet, csak lekenem a kedvenc Loctite-ommal, aztán lehet az is eláll. Általánosságban annyit, hogy AGR-el, alapjárati motorral szokott általában gond lenni, meg ilyen-olyan jeladókkal. Olajevészet állapotfüggő, mindenki mást tapasztal, de tán nem annyira vészes, mint az 1.6-osok. Futóműben stabrudak, szilentek szeretnek székotyogni, meg ilyesmi. 850em nincsen az a baj ! hátsó lámpákat elsők között cserélném gyárira.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 850em nincsen az a baj ! hátsó lámpákat elsők között cserélném gyárira.. Felejtsd el! Az ilyennel tutira csak szívni fogsz. 180e kmnél a váltóhoz még valóban nem kell hozzányúlni max ha sztrítrészer zsótika volt az autó tulaja amire nagy esély van a lámpa, led csík, kipuff, hűtőrács alapján. Az ára szerintem 500e regadóval együtt ami ugyan nem sok de annyiért magyar papiros lepukkant is akad + 500-ért ne is akarj vectrát venni. Ha nincs rá minimum 7-800e akkor inkább várj mert megveszed 500-ért + ráköltesz ugyanannyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Felejtsd el! Az ilyennel tutira csak szívni fogsz. 180e kmnél a váltóhoz még valóban nem kell hozzányúlni max ha sztrítrészer zsótika volt az autó tulaja amire nagy esély van a lámpa, led csík, kipuff, hűtőrács alapján. Az ára szerintem 500e regadóval együtt ami ugyan nem sok de annyiért magyar papiros lepukkant is akad + 500-ért ne is akarj vectrát venni. Ha nincs rá minimum 7-800e akkor inkább várj mert megveszed 500-ért + ráköltesz ugyanannyit... na ez zsír akkor. max talán eddig tudok elmenni : veki de itt még akkor várnom kell egy kis lóvéra.. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 na ez zsír akkor. max talán eddig tudok elmenni : veki de itt még akkor várnom kell egy kis lóvéra.. mármint az zsír hogy 500 alatt ne vegyek vekit. kár pedig kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 mármint az zsír hogy 500 alatt ne vegyek vekit. kár pedig kéne :lol: Ez sem egy agyonkímélt darab de még ez is szimpatikusabb, nyírbátori, én nyíregyen vettem ;) Ott érdemes körülnézni, mármint nyíregyen mert kb 200e forinttal is olcsóbban lehet autót kapni mint pl debrecenben és ez az állapotára nincs hatással. Amikor az enyém volt ott 800 akkor debrecenben 1 misi alatt nem volt hozzá hasonló sem... ami helyben megfelelt volna az 1,1 millió volt tehát el voltak szállva, ott pedig egy hibátlan, teljesen üzemképes autót kaptam (bal hátsó kpzár hiba volt ami szériahiba + egy repedt első index... ez semmi egy ilyen autónál). Gyűjts, az a tuti, inkább legyen később egy jó autód mint korán egy romhalmaz. Nagyon sok munkás autó vectra van ám, az a fajta amit csak az eső mos le és tescos olajat kap azt is csak évi 1x... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ez sem egy agyonkímélt darab de még ez is szimpatikusabb, nyírbátori, én nyíregyen vettem :lol: Ott érdemes körülnézni, mármint nyíregyen mert kb 200e forinttal is olcsóbban lehet autót kapni mint pl debrecenben és ez az állapotára nincs hatással. Amikor az enyém volt ott 800 akkor debrecenben 1 misi alatt nem volt hozzá hasonló sem... ami helyben megfelelt volna az 1,1 millió volt tehát el voltak szállva, ott pedig egy hibátlan, teljesen üzemképes autót kaptam (bal hátsó kpzár hiba volt ami szériahiba + egy repedt első index... ez semmi egy ilyen autónál). Gyűjts, az a tuti, inkább legyen később egy jó autód mint korán egy romhalmaz. Nagyon sok munkás autó vectra van ám, az a fajta amit csak az eső mos le és tescos olajat kap azt is csak évi 1x... ja ez igaz. az astrát is nyiregyen vettük.. nincs is messze innen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Én is olvastam már. Nem sokat érnek vele. Mondjuk van egy 350000km-es kocsid. Műszaki előtt visszatekered 210000km-re, aztán két évente műszaki előtt vissza tekerteted 210000+20-25000km-re ennyi. Tekerés 6-10000ft kb Érdekes cikk! Véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Én is olvastam már. Nem sokat érnek vele. Mondjuk van egy 350000km-es kocsid. Műszaki előtt visszatekered 210000km-re, aztán két évente műszaki előtt vissza tekerteted 210000+20-25000km-re ennyi. Tekerés 6-10000ft kb Ezért kellene úgy mint a belgáknál hogy minden bekerül az adatbázisba az autóról minden egyes javítás során. Lehet hogy akkor mondjuk megszaporodnának a házi szervizelések. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts