Fort Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Astra G TID kijelzője tudja. De azt vettem észre hogy nem azt mutatja mint a kilométer óra hanem 4-5Km/h-val többet, annyit amennyit az útszéli tájékoztató sebességmérők mutatnak. Mivel nem egy GPS,ami helymeghatározással tudja ezt az infót!Gyárilag vannak programozva,ami alapján a jeladóból érkező adatok után számol!A kilóméter órád is "rossz" értéket mutat ha nem a gyári méretű gumi van az autódon,ugye?!Lehet,hogy az a pontos mérés,ki kellene próbálni egy GPS-el! :lol: A kíváncsiság kedvéért,milyen méretű gumik voltak az Astrán? Vectrán nem működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Vectrán nem működik... Mindenki beállította újra az óráját? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Mindenki beállította újra az óráját? :lol: Igen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 :lol: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/11..._lehet_aldozat/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 :lol: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/11..._lehet_aldozat/ Most néztem meg, az én 97'-es vectrámon kék plakett van, az apámék 99'-es G astráján meg piros. Majd műszakinál kérjük az átsorolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Mondtam én hogy a 200000 ember a hülye aki nem tudja hogy milyen osztályban van a kocsija, és nem a vizsgaállomás dolgozói. KPM-nél kötelezővé tenném, hogy nézzék meg ha megyek vizsgázni. Majd öregapám hívja fel a figyelmét, hogy ez milyen autó nem? Talán le is megy az aknába, és le vizsgáztatja magának az autóját. Meg utánna az okmányirodába is kinyomtatja az új forgalmit. De ők ugye nem hibáztak. Az egész országot ilyenek vezetik, akik nem hibáztak. Ezért tartunk itt. Én mikor mentem vizsgázni, mondtam a srácnak hogy kék matricát adjon. Már írta is az adatlapot mint a kis angyal szó nélkül. ;) :lol: http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011/11..._lehet_aldozat/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Menj vissza a vizsgaállomásra és vágd fejbe a vizsgáztatót a rendszámtáblával. :lol: Majd megtanulja ne félj. Most néztem meg, az én 97'-es vectrámon kék plakett van, az apámék 99'-es G astráján meg piros. Majd műszakinál kérjük az átsorolást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Mivel nem egy GPS,ami helymeghatározással tudja ezt az infót!Gyárilag vannak programozva,ami alapján a jeladóból érkező adatok után számol!A kilóméter órád is "rossz" értéket mutat ha nem a gyári méretű gumi van az autódon,ugye?!Lehet,hogy az a pontos mérés,ki kellene próbálni egy GPS-el! :lol: A kíváncsiság kedvéért,milyen méretű gumik voltak az Astrán? Vectrán nem működik... 195/65R15 méretű gumi van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Menj vissza a vizsgaállomásra és vágd fejbe a vizsgáztatót a rendszámtáblával. :lol: Majd megtanulja ne félj. Azt kellene, ráhajlítani a rendszámtáblát az arcára! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Azt kellene, ráhajlítani a rendszámtáblát az arcára! ;) Szépen formára kalapálgatva, egyengetve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Mindenki beállította újra az óráját? ;) :lol: csak a dátum napja állítódott el,de az évszámot szeretném egyszer körbepörgetni egyesével! :) 195/65R15 méretű gumi van rajta. Pedig az gyári méret!Na mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Pedig az gyári méret!Na mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Pedig az gyári méret!Na mindegy... Állítólag minden kilométeróra csal kb. 5km/h-rát. de a tapasztalatom is kb. ez. Elektronikusnál ez attól függ, hogy van beállítva. Nekem a 175/70 R14-es kerekekkel 2 km/h-val mutat többet. A nyári 195/60 R15-ös kerekekkel teljesen pontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Ugyanilyen az én obd2-es kütyüm. Csak jó valamire mégis :lol: Kollegám telójával megpróbálom majd a progit. Meg mondjuk egy Forddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Ugyanilyen az én obd2-es kütyüm. Csak jó valamire mégis :lol: Kollegám telójával megpróbálom majd a progit. Meg mondjuk egy Forddal. Ez nem tudom fizetős e,de találtam egy ingyenest is!Utána még nem olvastam,ezért ha érdekel ennek utána kell nézni! Androidos és Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Ez nem tudom fizetős e,de találtam egy ingyenest is!Utána még nem olvastam,ezért ha érdekel ennek utána kell nézni! Androidos és Létezik windows ce-s, meg windows mobile-os verzió is más gyártótól. Hirtelen nem találom. Az is jó lenne. Pl egy Wayteq GPS-szel amiben van bluetooth akár még működhet is. Ahogy Seth-nek be van építve, úgy pedig egyenesen állat lenne egy dashboard :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Létezik windows ce-s, meg windows mobile-os verzió is más gyártótól. Hirtelen nem találom. Az is jó lenne. Pl egy Wayteq GPS-szel amiben van bluetooth akár még működhet is. Ahogy Seth-nek be van építve, úgy pedig egyenesen állat lenne egy dashboard ;) Majd egyszer kipróbálom :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Ugyanilyen az én obd2-es kütyüm. Csak jó valamire mégis ;) Kollegám telójával megpróbálom majd a progit. Meg mondjuk egy Forddal. Hát se a vekimmel, se Focus-szal nem működik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Hát se a vekimmel, se Focus-szal nem működik. :lol: Kölcsön kérhetem akkor? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Kölcsön kérhetem akkor? :lol: Persze. Héten délután jársz felénk, akkor odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Akkor egyik ilyen olcsóbb kütyü sem működik rendeltetésszerűen? Multkor linkelt valaki 13000ft-ért egyet, komolyan elgondolkodtam hogy asszonytól azt kérem karira, de így nem merem bevállalni mert ha nem jó akkor aludhatok szenteste a kocsiba! :lol: Persze. Héten délután jársz felénk, akkor odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December5, 2011 Megoszt Elküldve December5, 2011 Bocs a kis off-ért de megkérdezlek titeket, hogy nem tud valaki jó állapotú (karácsonyra való) eladó Wayteq navigációt? Off bezárva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Már nem tudom ki linkelt az autójáról képeket amin volt egy kis utólagos dobozka, a lényeg az, hogy ukrajnában új szabály lesz a határon és azt az autót is lefoglalhatják ami alkalmas csempészni és emiatt valamilyen átalakításon esett át. Szóval nem árt ha gyorsan leflexeli a jövevényt az autója aljáról ezzel elkerüli a kellemetlenséget :lol: Wayteq: jó cucc, csak ajánlani tudom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Már vettem. Tényleg jó főleg ennyi pénzért Már nem tudom ki linkelt az autójáról képeket amin volt egy kis utólagos dobozka, a lényeg az, hogy ukrajnában új szabály lesz a határon és azt az autót is lefoglalhatják ami alkalmas csempészni és emiatt valamilyen átalakításon esett át. Szóval nem árt ha gyorsan leflexeli a jövevényt az autója aljáról ezzel elkerüli a kellemetlenséget :lol: Wayteq: jó cucc, csak ajánlani tudom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Már vettem. Tényleg jó főleg ennyi pénzért milyet sikerült mennyiért? ha szabad kérdezni :lol: (én a WayteQ X850-en gondolkodom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts