Fort Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 igen, de azért nem minden lötyi fagy rá egyformán. vagy az abból maradó nedvesség, ha úgy jobban tetszik. én a Trost-nál veszek előre bekevert cuccot, de lehet kapni koncentratumot is. utóbbi 1/1 arányban már túl sűrű. ja! nem olcsó cucc, de megéri. Igen,erre gondoltam én is!-19 van ráírva a jelenlegi tecskósra,azaz max -13-at ki is bírna!Ha -2 fok van és 90-el megyek,az már lehet -15 az ablaknál és az ottmaradt nedvesség fagy rá szinte azonnal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 A tescóson az adatok tájékoztató jellegűek... az ráfagy valóban. Prelixeset vettem, ez jobb valamivel de önteni szoktam hozzá még -42 fokosat is, azzal semmi sem fagy már rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Igen,erre gondoltam én is!-19 van ráírva a jelenlegi tecskósra,azaz max -13-at ki is bírna!Ha -2 fok van és 90-el megyek,az már lehet -15 az ablaknál és az ottmaradt nedvesség fagy rá szinte azonnal! Én tecsós -40 fokosat használok, de ez is visszafagy. Múlt héten például kb 10-es tempónál, -2 fokban, spricc az ablakra, és mikor visszafele törölt a lapát, már kezdett visszafagyni. @Zsomat: Mastercare márkájút szoktál venni? Találtam még pár ígéretesnek tűnő terméket: Prestone De-Icer (rainx-et is tartalmaz!), Castrol Biofix Premium, Turtle Wax, Sonax Shell shop-os cikk: "Mi a különbség a gagyi és a minőségi téli szélvédőmosó között?". Ez szerint a glikolok felelősek a visszafagyás megakadályozásáért (többek között), ezért olyan kell, amiben nagyobb arányban vannak glikol vegyületek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Én tecsós -40 fokosat használok, de ez is visszafagy. Múlt héten például kb 10-es tempónál, -2 fokban, spricc az ablakra, és mikor visszafele törölt a lapát, már kezdett visszafagyni. @Zsomat: Mastercare márkájút szoktál venni? Találtam még pár ígéretesnek tűnő terméket: Prestone De-Icer (rainx-et is tartalmaz!), Castrol Biofix Premium, Turtle Wax, Sonax Shell shop-os cikk: "Mi a különbség a gagyi és a minőségi téli szélvédőmosó között?". Ez szerint a glikolok felelősek a visszafagyás megakadályozásáért (többek között), ezért olyan kell, amiben nagyobb arányban vannak glikol vegyületek. igen, mastercare-t. tegnap este sehogy nm jutott eszembe a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Igen a piros pöcök az az a zárszerkezetnél. Slusszkulcsot beleteszed, elforgatod és a gyerek randalírozhat hátul. ;) Lehet hülyeséget írok,de azt az ajtó oldalán lehet azzal a kis piros csavarral bekapcsolni,nem?Akkor csak kívülről nyitható az ajtó ha jól tudom... Nem nagyon szoktam gyerekeket vinni,de ha igen,valaki űl velük hátul és figyel rájuk!Egyszerűbbnek tűnt lenyomni mellettem a gombot hogy ha véletlenül a nyitókarhoz nyúlna,ki ne essen! Biztosan nem örülne neki senki,ha a körmére koppintanának a kobra rokonával! :lol: Kicsit annál komolyabbat,de az is könnyen felszerelhető két tépőzárral és alig foglal helyet!Hátra meg egy pórszívócsövet?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Nektek is van ilyen a hátsó vonó szem mellett vagy csak nekem? http://kepfeltoltes.hu/view/111124/2011112...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111124/2011112...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/111124/2011112...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Nektek is van ilyen a hátsó vonó szem mellett vagy csak nekem? Wattafakk?? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Wattafakk?? :lol: ;) Ebből arra következtetek hogy neked nincs :) Mi lehet? csempészládika? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ebből arra következtetek hogy neked nincs :) Mi lehet? csempészládika? :) Nincs!Mi az alkatrész GM száma? :lol: Nem tudom mi lehet ez...szerszámos ládának elég gáz,mert csörögne-zörögne benne minden,csempészládikának meg kicsi!Mondjuk aranyból vagy Deák-igazolványból beleférne elég sok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Inkább valami csemész cucc :lol: Jobb ha le is vágod onnan ;) Még az akkut szokták hátra berakni de nem így :) És nem opelénél :P Cigi, pia is elfér benne nem is olyan kevés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Inkább valami csemész cucc :lol: Jobb ha le is vágod onnan ;) Még az akkut szokták hátra berakni de nem így :) És nem opelénél :P Cigi, pia is elfér benne nem is olyan kevés :) cigiből pont nem fér bele egy csík, de megbontva is kb. 15doboz. szerintem cigit ilyen mennyiségben nem kell dugdosni. viszont vannak annál sokkal kisebb és értékesebb illegális cuccok amiből viszont elég szép mennyiség is elférne benne. múlt hónapban vettem az autót, nem tudom hogy kié lehetett és mire használhatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Nekem is fagyott,de inkább az ablakmosó és ráadásul nem a legjobb most a fűtésem!Van az autóban jégoldó,ha annyira ráfagyna,kiszállnék ráfújni azt! Nincs valakinek ötlete valami erősebb téli szélvédőmosóra!Ez a -19-es pillanatok alatt ráfagy az ablakra!Ja,fékpróba!Akinek jó az ABS az autóban,nem igaz? :lol: Az ám! Nagyjából 1 éve volt! ;) Azóta is tökéletes! (A többieknek: ABS jeladó gyűrűt kellett cserélnem, a donor alkatrészt Fort kollégától sikerült beszerezni! :)) A Turtle Wax szélvédőmosóját használom, így arról biztosan állíthatom, hogy lazán odafagy az üveghez, ha úgy adódik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 A tescóson az adatok tájékoztató jellegűek... az ráfagy valóban. Prelixeset vettem, ez jobb valamivel de önteni szoktam hozzá még -42 fokosat is, azzal semmi sem fagy már rá. Megnéztem, a Prelix-es mosófolyadékban van etilén-glikol. A tecsós, meg hasonló árkategóriás folyadékokban csak etil-alkohol van. Megpróbálom a Prelixet szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Ez biztos határmenti kocsi volt, és hozták vitték vele az anyagot. :lol: :) Láttam már pár Vectrát, de ilyen egyikben sem volt. Szerintem ez nem gyári téma. Kárpitokat nézted már, hogy nem-e maradt mögötte valami? ;) Nektek is van ilyen a hátsó vonó szem mellett vagy csak nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Valaki javított innen régen olajszint visszajelzőt, ami a kartel tetejéről jön ki a computernek. Na azt hogyan sikerült megcsinálni? Mert nekem is elkezdett könnyezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Megnéztem, a Prelix-es mosófolyadékban van etilén-glikol. A tecsós, meg hasonló árkategóriás folyadékokban csak etil-alkohol van. Megpróbálom a Prelixet szerintem. Ez sem tökéletes, visszafagy egy kicsit, de nem úgy mint a tescos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 A teszkós -19es páréve belefagyott a régi kocsim tartályába teljesen, és -5foknál hidegebb nem volt. Nem spriccelt, belenézek erre fagyott az egész -.-' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Valaki próbálta már, hogy ezt tudja -e a B Veki TID kijelzője? Corsáé állítólag tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Valaki próbálta már, hogy ezt tudja -e a B Veki TID kijelzője? Corsáé állítólag tudja. Az F- ben tudja, de csak a TID-es kijelzők. Annak idején kipróbáltam, de ha jól emlékszem, nem működik. Na majd ma megint megnézem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Az ám! Nagyjából 1 éve volt! :) Azóta is tökéletes! (A többieknek: ABS jeladó gyűrűt kellett cserélnem, a donor alkatrészt Fort kollégától sikerült beszerezni! :)) A Turtle Wax szélvédőmosóját használom, így arról biztosan állíthatom, hogy lazán odafagy az üveghez, ha úgy adódik. Ha esetleg valakinek hasonló problémája van,a D Corsa ABS gyűrűje kis esztergálással tökéletes helyettesítő termék és nem kell komplett féltengely csuklót venni vagy külföldről külön gyűrűt rendelni! Szóval a nem túl olcsó Turtle termék sem az igazi... A teszkós -19es páréve belefagyott a régi kocsim tartályába teljesen, és -5foknál hidegebb nem volt. Nem spriccelt, belenézek erre fagyott az egész -.-' ;) Nagyszerű...Akkor a -13-at sem bírja!Lassan kifogy,de nekem még az van benne!Ha -5 foknál megfagyott,akkor az nyári,csak át van címkézve,mivel az is bírja nagyjából addig! :lol: Valaki próbálta már, hogy tudja -e a B Veki TID kijelzője? Corsáé állítólag tudja. Ez mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ez mi? Szasz! Egyszerre kell megnyomni pár másodpercre a kijelző feletti 2 gombot-tehát az óra beállító gombjait, ekkor elvileg csinál egy tesztet (F12) valamint mutatnia kellene a pillanatnyi sebességet. Persze csak a 3 osztású (vagyis TID) kijelzők esetében van így (az F-ek és a Corsák kiváltsága volt). De amúgy úgy emlékezem, hogy mi nem kaptuk meg ezt az extrát... :lol: Amúgy a belinkelt videón is látszik, hogy először teszt kódot dob (F12), majd valamilyen hiba van fent (171). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Szasz! Egyszerre kell megnyomni pár másodpercre a kijelző feletti 2 gombot-tehát az óra beállító gombjait, ekkor elvileg csinál egy tesztet (F12) valamint mutatnia kellene a pillanatnyi sebességet. Persze csak a 3 osztású (vagyis TID) kijelzők esetében van így (az F-ek és a Corsák kiváltsága volt). De amúgy úgy emlékezem, hogy mi nem kaptuk meg ezt az extrát... :lol: Amúgy a belinkelt videón is látszik, hogy először teszt kódot dob (F12), majd valamilyen hiba van fent (171). Arra lennék kíváncsi, hogy spirálos km órás autónál ezt hogy a viharba oldották meg? A Corsában amúgy 3 osztásos, szóval elvileg tudnia kell. Majd kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Arra lennék kíváncsi, hogy spirálos km órás autónál ezt hogy a viharba oldották meg? A Corsában amúgy 3 osztásos, szóval elvileg tudnia kell. Majd kipróbálom. Ez jó kérdés, az enyémben se ABS, se szervó, se semmisenem volt, az extrák a központi zár, a napfénytető és a ford.számmérős óra volt- ja meg a plüss ülések. És tudta, pontosan írta a pillanatnyi sebességet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 MEgjöttek a keret nélküli ablaktörlőim, bal oldalra 50 cm-es ment, a jobb oldalra meg a gyári 48-as méret :lol: Elférnek, jól törölnek, szóval eddig remek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Valaki próbálta már, hogy ezt tudja -e a B Veki TID kijelzője? Corsáé állítólag tudja. Astra G TID kijelzője tudja. De azt vettem észre hogy nem azt mutatja mint a kilométer óra hanem 4-5Km/h-val többet, annyit amennyit az útszéli tájékoztató sebességmérők mutatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts