DieselFan Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Nektek dízeleseknek mennyire érzi meg az autó a reggeli hidegeket? Nekem valahogy nagyon.. már a mai reggel is csak második indításra indult.. ;) Mindezt 4 fokban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Nektek dízeleseknek mennyire érzi meg az autó a reggeli hidegeket? Nekem valahogy nagyon.. már a mai reggel is csak második indításra indult.. ;) Mindezt 4 fokban.. Tegnap reggel -2C-ot mutatott az óra,nem volt semmi gond,első tekerésre indult!Tavaly,amikor -10 vagy annál hidegebb volt reggel és állt 1,5-2 napot,akkor nehezebben,2-3 tekerésre!Szerencsére (kopp-kopp) eddig nem kellett kétszer indítóznom hogy beinduljon!Hozzáteszem,majdnem új volt az akkumulátor,amikor vettem az autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Bár nem dízel de nehezített körülmények: 50% Etanol + 50% benzin, -6 fok, 3. tekerésre indult be, (tekerés alatt az épp elfordítást értem, mivel ennyivel indulni szokott, kadettet kellett utoljára tekertetni, hogy beinduljon ez szerencsére ha csak egy kicsit elfordítom már indul is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Nektek dízeleseknek mennyire érzi meg az autó a reggeli hidegeket? Nekem valahogy nagyon.. már a mai reggel is csak második indításra indult.. ;) Mindezt 4 fokban.. Eddig 0,5 fok volt a leghidegebb, szó nélkül indított, nem gondolkozott sokáig. Az izzítás az működött, kb 1 mp-ig, aztán el is aludt. Pedig azt hittem, hogy 5 fok aladt már izzít, aztán 3 fok alatt, de nem- viszont 0,5nél már igen, 1 mp-ig. ;) Ja, a hűtőventi azóta sem kapcsolt még be, jó tett neki a biztosítékok mozgatása, egyelőre semmi gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Az akksim nekem is jó tavaly vettem. Igaz ettől függetlenül ugyan úgy nehézkesen indult a hidegben. Az izzítás lámpám nekem télen-nyáron hideg-meleg motornál is felvillan ugyan annyi időre. Ez természetes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Az akksim nekem is jó tavaly vettem. Igaz ettől függetlenül ugyan úgy nehézkesen indult a hidegben. Az izzítás lámpám nekem télen-nyáron hideg-meleg motornál is felvillan ugyan annyi időre. Ez természetes? Ha meleg a motor,utána nem ég annyi ideig szerintem!Mint ha úgy lenne,hogy a lámpa mindig felvillan,csak nem tart ugyan addig az izzítás!Majd Adam1 megmondja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 1-2 másodperc beli különbségek talán lehetnek, de komolyabbat még nem tapasztaltam. Izzítógyertyát milyen időközönként kellene hivatalosan cserélni? Lehet ő lesz a ludas, mert azért ennyire nem szabadna elhagynia magát már 4-5 fokban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Ha meleg a motor,utána nem ég annyi ideig szerintem!Mint ha úgy lenne,hogy a lámpa mindig felvillan,csak nem tart ugyan addig az izzítás!Majd Adam1 megmondja! Isuzu motornál így van, ahogy leírtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Valaki nem tud szerezni pezsgő metál színű ajtónyitó kilincseket? Olyan színűt, mint amilyen Seth-nek van. Megtetszett a színre fújt, de egyszerűen sehol sincs ;) Ha más lehetőség nem marad, megpróbálom lefújatni a kékeket, tavasszal, amikor a sárvédőívelet csináltatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Valaki nem tud szerezni pezsgő metál színű ajtónyitó kilincseket? Olyan színűt, mint amilyen Seth-nek van. Megtetszett a színre fújt, de egyszerűen sehol sincs ;) Ha más lehetőség nem marad, megpróbálom lefújatni a kékeket, tavasszal, amikor a sárvédőívelet csináltatom. Esetleg ha jobbosból van valakinek egy ezüst, akkor nekem is szólhat. ;) Az anyós ajtaján balos kilincs van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október19, 2011 Megoszt Elküldve Október19, 2011 Esetleg ha jobbosból van valakinek egy ezüst, akkor nekem is szólhat. ;) Az anyós ajtaján balos kilincs van. Esetleg ŐKET kérdezzétek meg!Lehet tudnak szerezni!Nem valami olcsók ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Esetleg ŐKET kérdezzétek meg!Lehet tudnak szerezni!Nem valami olcsók ;) Az első és a hátsó kilincs eltér?? ;) :lol: Akkor nekem vajon hogy a fenébe van egy balos berakva jobbra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Eddig 0,5 fok volt a leghidegebb, szó nélkül indított, nem gondolkozott sokáig. Az izzítás az működött, kb 1 mp-ig, aztán el is aludt. Pedig azt hittem, hogy 5 fok aladt már izzít, aztán 3 fok alatt, de nem- viszont 0,5nél már igen, 1 mp-ig. ;) Ja, a hűtőventi azóta sem kapcsolt még be, jó tett neki a biztosítékok mozgatása, egyelőre semmi gond vele. Szia! mi van veled ?,megy a verda ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október20, 2011 Megoszt Elküldve Október20, 2011 Szia! mi van veled ?,megy a verda ? Csőváz! Megvagyok, most is szolg., + dögunalom... ;) Ja, megy, azóta hibamentesen. Jövőhétre lehet kitalálunk vmi talit...Majd hívlak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Az első és a hátsó kilincs eltér?? ;) ;) Akkor nekem vajon hogy a fenébe van egy balos berakva jobbra? Szerintem angol az a "balos", így meglehet oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Csőváz! Megvagyok, most is szolg., + dögunalom... ;) Ja, megy, azóta hibamentesen. Jövőhétre lehet kitalálunk vmi talit...Majd hívlak... ;) Ha dögunalom van, csak 1 téves riasztás és már nincs,elintézzem ??? :lol: . Ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Sikerült hozzájutnom 2 db első sárvédő műanyaghoz ;) Már csak két hátsót kéne szerezni valahonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Sikerült hozzájutnom 2 db első sárvédő műanyaghoz ;) Már csak két hátsót kéne szerezni valahonnan. Egyszer már szögeltél a helyére egy B2-est!Lecseréled? Olvasgattam vadriasztó teszteket meg néztem videókat!Arra jutottak a tesztelők,hogy semmit nem érnek! 3 fajta,etetőhöz kihelyezett ultrahangos riasztó mozgásérzékelővel!Reakció,szinte semmi...Youtube-on fent vannak a videók.Van egy videó azzal a fajtával együtt,amit te is vettél és én is akartam!A legérdekesebb hogy ha ultrahang,amikor miért csipog?? A másik hogy miért nincs egy darab teszt sem róla sehol?A tiéd is ilyen hangos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Egyszer már szögeltél a helyére egy B2-est!Lecseréled? Ha tudok szerezni gyárit, akkor le. Mégiscsak az az igazi ;) Az elsőket már fel is raktam ;) Olvasgattam vadriasztó teszteket meg néztem videókat!Arra jutottak a tesztelők,hogy semmit nem érnek! 3 fajta,etetőhöz kihelyezett ultrahangos riasztó mozgásérzékelővel!Reakció,szinte semmi...Youtube-on fent vannak a videók.Van egy videó azzal a fajtával együtt,amit te is vettél és én is akartam!A legérdekesebb hogy ha ultrahang,amikor miért csipog?? A másik hogy miért nincs egy darab teszt sem róla sehol?A tiéd is ilyen hangos? Az enyém nem ultrahangos. Egyébként sem ultrahangos az, amit az ember is hall. Állítólag ez olyan hang, amit a vadállatok nem szeretnek. Aztán hogy mennyire hatásos, azt nemtudom. Eddig még nem találkoztam vaddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Az enyém nem ultrahangos. Egyébként sem ultrahangos az, amit az ember is hall. Állítólag ez olyan hang, amit a vadállatok nem szeretnek. Aztán hogy mennyire hatásos, azt nemtudom. Eddig még nem találkoztam vaddal. Ezt a fajtát és ezt a fajtát nagyon szívesen kipróbálnám!Ha legalább egy kutya megijed tőle már megvenném,de így a videók alapján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Ha dögunalom van, csak 1 téves riasztás és már nincs,elintézzem ??? ;) . Ok! Késő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Ezt a fajtát és ezt a fajtát nagyon szívesen kipróbálnám!Ha legalább egy kutya megijed tőle már megvenném,de így a videók alapján... Jelentkezz tesztelőnek, aztán a végén talán megtarthatod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Jelentkezz tesztelőnek, aztán a végén talán megtarthatod. ;) Ha így működne,akkor az új Sports Tourert tesztelném! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Ki kell próbálni, ezzel mást nem tudsz csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts