warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 ha 2 szál drót van benne, akkor csak kösd össze. Oks.Thx! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Oks.Thx! :unsure: nekem minden doksim van Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 nekem minden doksim van Okés. Amúgy hogyan lehet tempomatot instalállni bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 titok Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 titok Majd elárulod........így v. úgy......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 bowdenes gázhoz kell egy plusz vezérlő is, meg esetleg féklámpa kapcsoló(bár asszem gyári bc-shez nem kell, mert az jó), meg kuplung kapcsoló, meg indexkar, meg egy ügyes tech2-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 bowdenes gázhoz kell egy plusz vezérlő is, meg esetleg féklámpa kapcsoló(bár asszem gyári bc-shez nem kell, mert az jó), meg kuplung kapcsoló, meg indexkar, meg egy ügyes tech2-es. Beszerváljuk, nem téma! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 ha ócsóbb úgy, hogy 2 szettet adnak, akkor egyikre lehet én is beszállok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 ha ócsóbb úgy, hogy 2 szettet adnak, akkor egyikre lehet én is beszállok! :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Keres olyan pesti B Vectras kollégat aki eljönne velme csüt este megnézni egy Vectrat! Fontos lenne kicsit sérült a hátulja de szép állapotban van a képek szerinte! egy ismerősőm szeretné megvenni! de több szem többet lát! Ha jol tudom valahol kispest tályékán van az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Csak nem a fafaragó cimborád, Johnny épp ott lesz én meg pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Csak nem a fafaragó cimborád, Johnny épp ott lesz én meg pénteken. Nem a fafarago cimborám :unsure: Johnny ott lezs az tök jo fel is hivom hátha tud időt szakitani :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Sziasztok! Tudna vki segíteni? A járgány B Vectra. Nem akart indulni, dugulásra gyanakodtam. Elöl-hátul lekötöttem az üzemanyagcsöveket és kifujattam levegővel, mindenhol ahol csak tudtam. A blokkon a visszamenő fémcső csatlakozásnál mintha kirepült volna valami. Azóta az auto indul de de a tankban az AC hangosan bugyborékolva megy. Szerintem nem csinál nyomást. Mi lehet a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Lehet hogy tönkrement az injektorhídon a nyomásszabályzó. Megy az autó rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zaza73 Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Szia! Mai napig ment rendesen, de ma kétszer is alig akart elindulni, utána pedig nem akart felpörögni. Az a nyomásszabályzó szelep ami a benzinhíd visszavezető felén van és egy csővel össze van kötve a szívótorokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Kisit viccolódik a szekér, mert ma reggel mindig kiírta, hogy kiégett a tolatólámpám, meg a féklámpám.Szerencsére minden okés, de nyilván a tegnapi mosás kisit megártott neki! :unsure: Pedig csak kívülről mostam a gépet....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ... Apropó, nem tudjátok, mi lett ezzel a fórummal, mert egy pár hete nem találom? él, csak a szolgáltatójuk átköltöztette őket másik tárhelyre, és az átirányítást és egyáltalán az értesítést elfelejtették... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 Egészségesebb lenne szerintem,egy "gyári" C20XE-t csinázni belőle. mitől egészségesebb? tyúkbelek terén lesz mókásabb a dolog szerintem C20XE esetén, ráadásul ugye bukta a rendes vizsga, mivel C-s moci nem mehet X-es helyett, ha esetleg át is akaródzna iratódni. dbilas oldalán 355 euró, vagyis 9x ezer egy chip, ami elvileg 10 pacit ad az X20XEV-nek. C-síteni sem ócsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 mitől egészségesebb? tyúkbelek terén lesz mókásabb a dolog szerintem C20XE esetén, ráadásul ugye bukta a rendes vizsga, mivel C-s moci nem mehet X-es helyett, ha esetleg át is akaródzna iratódni. dbilas oldalán 355 euró, vagyis 9x ezer egy chip, ami elvileg 10 pacit ad az X20XEV-nek. C-síteni sem ócsó. Hát kb. Nem beszélve arról, hogy mivel motorszám marad, így nincs szívózás........ Akkor már csipsz meg nem fog kelleni bele, max. vez.tengelyekkel együtt.Akkor van értelme.Külön nincs.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 él, csak a szolgáltatójuk átköltöztette őket másik tárhelyre, és az átirányítást és egyáltalán az értesítést elfelejtették... S akkor melyik a helyes cim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 S akkor melyik a helyes cim? ez lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 http://autoscout24.de/Details.aspx?id=barjdzzn42bq Azért ezzel is megelégednék ha a garázsamban állna! :unsure: Hoppá, ezt nem ide akartam... :wacko: Ha valaki áttenné a megfelelö topicba, megköszönném... :lol: Remélem, ide gondoltad. :lol: Üdv: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Szegény RTomi szélmalomharca nemzetközivé vált. Már a friccek is ezt írják a caravan autóra: Aufbau: Kombi / Van Tomi, ne add fel, lélekben melletted állunk! :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Vectra B 3.0 Kis szériában létezett Veki MV6-tal......Ez meg nem is drága..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 De ez nem is gyári Irmscher Vectra, hanem egy átépített 2.5 Vectra. Ezért nem olyan drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts