Hanguci Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Helló Mindenkinek! Elnézést, ha rossz helyre írok, de még nem ismerem annyira az oldalt. Van egy B Vectrám 2.0 DTI, és hozzáértők szerint van benne álló fűtés. Előre is köszönöm, és ha nem ide kellett volna írnom ezt a témát, akkor nézzétek el nekem. Üdvözlettel: Szüle Lajos Űdv. a fórumon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Délután ,kicsit beszélgettünk Zozor-ral erről IS meg : IS :D Jaja :P Csak hát ahogy olvasom, qrva drága ez a gázosítás... :P Mármint nekünk pórnépnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
suzuman Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Nem eladó véletlenül a donor autódról a motorháztető?Ha igen,érdekelne hogy milyen állapotban van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Azt még hozzátenném, hogy ugyanebbe fut bele a GPS antenna vezetéke is, azaz a hátsó ablakfűtés szálait használja GPS antennaként (Nem GSM!!!!!___ az a tetőn van és nem csatlakozik az egységhez ami a kalaptartón van, hanem előre megy a jobb oldali küszöb végéig.....) "újonnan egy 8 milliós autóba"----> csak 6 millió, de sebaj majd belejössz..... B Vekiben volt gyári GPS????? Az hogyan néz ki hogyan működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 B Vekiben volt gyári GPS????? Az hogyan néz ki hogyan működik. Nem sokat látni, de így néz ki http://www.ebay.de/itm/Original-Navi-Navig...=item3cbcf4425c Alul a pohártartó, hamutartó helyén volt ha jól tudom, működéséről nem tudok semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Nem eladó véletlenül a donor autódról a motorháztető?Ha igen,érdekelne hogy milyen állapotban van! :D Mi a baj a tiéddel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Mi a baj a tiéddel? Nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Nincs! Még nem dőlt el, mi lesz az autó végleges sorsa, addig nem igazán akarom megbontani. Most ha leveszem a motorháztetőt, akkor mi a frászt csinálok vele? Ázzon egész télen? :D Sokan a motort akarják vinni de ha azt kiveszem belőle, akkor tutira valami olyan alkatrész szarik be az én autómon, amit tudnék pótolni, másrészt tologassam itt az udvarban motor nélkül? :P Egyébként a motort azért keresik sokan, s ezt mondják is a telefonban, mert elfolyó hűtővíz miatt besülnek a dugattyúk. Eldurran egy vízcső (mint nálam kétszer) csak nem veszik észre, nem figyelik a vízhőfokot, aztán vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Még nem dőlt el, mi lesz az autó végleges sorsa, addig nem igazán akarom megbontani. Most ha leveszem a motorháztetőt, akkor mi a frászt csinálok vele? Ázzon egész télen? :D Sokan a motort akarják vinni de ha azt kiveszem belőle, akkor tutira valami olyan alkatrész szarik be az én autómon, amit tudnék pótolni, másrészt tologassam itt az udvarban motor nélkül? :P Egyébként a motort azért keresik sokan, s ezt mondják is a telefonban, mert elfolyó hűtővíz miatt besülnek a dugattyúk. Eldurran egy vízcső (mint nálam kétszer) csak nem veszik észre, nem figyelik a vízhőfokot, aztán vége. Hali ! Neked a donor vectrán a motorház tető alatti védő burkolat meg van-e ,ha igen menyiért lehet az enyém ? huh.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Hali ! Neked a donor vectrán a motorház tető alatti védő burkolat meg van-e ,ha igen menyiért lehet az enyém ? huh.gif Válasz az idézetben: Amíg nem dőlt el, mi lesz a sorsa, addig nem bontom szét. Pár ezer Ft-os cuccokat meg nem szedek le róla. Egyelőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október15, 2011 Megoszt Elküldve Október15, 2011 Mi a baj a tiéddel? Múltkor írtam,hogy valaki összeb@szta a motorháztetőm!Elvittem fényezőhöz,azt mondta fényezni kellene,de a jobb oldali sárvédővel együtt,mert "szerencsére" arra is csöpögtetett az a marha!Ott még nincs felpattogva,felpúposodva,de véleménye szerint fel fog!Javítani nem lehet,40ezrem meg éppen nincs erre!Most azon gondolkodom lefóliáztatom és csak a sárvédőt festetem majd le...Szerinted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Múltkor írtam,hogy valaki összeb@szta a motorháztetőm!Elvittem fényezőhöz,azt mondta fényezni kellene,de a jobb oldali sárvédővel együtt,mert "szerencsére" arra is csöpögtetett az a marha!Ott még nincs felpattogva,felpúposodva,de véleménye szerint fel fog!Javítani nem lehet,40ezrem meg éppen nincs erre!Most azon gondolkodom lefóliáztatom és csak a sárvédőt festetem majd le...Szerinted? :D Ezt is fényezni kellene, mert vannak rajta hibák. Meg semmi garancia nincsen rá, hogy a színe ugyanolyan. Szóval szerintem nem lennél előbbre. Nemtudom a sárvédő ívet lefestetted-e, ha nem, akkor én várnék, és együtt csináltatnám meg. Együtt valamivel olcsóbb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Megyek,téliesítem az autót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Megyek,téliesítem az autót... :D Leöntöd sós vízzel? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Leöntöd sós vízzel? :D :P :D Meg teletömködtem a sárvédőívet sárral! :D Lemostam az autót,bekenegettem glicerinnel az ajtóknál a gumit,a zárakat beolajoztam,beállítottam a hűtővíz értékét és lecseréltem a kerekeket!Közben lecsiszoltam,befújtam féktisztítóval a féktárcsákat is! Jó anyag ez a glicerin,tavasszal bekentem a téli kerekeket és most levéve a padlásról őket,még szép fekete színük volt tőle! Átkentem azért őket felrakás előtt is ,most csillog-villog! :D Holnap után jött volna az Astra,de ömlik belőle az olaj az olajszűrőnél!Nem tudom mi lehet vele!Gyári szűrőt vettem bele,már lecseréltem a gumi tömítést is rajta,de akár finoman,akár nagyon szorítom meg rajta a szűrőkupakot,nyomja kifelé magából! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 :P :) Meg teletömködtem a sárvédőívet sárral! :D Lemostam az autót,bekenegettem glicerinnel az ajtóknál a gumit,a zárakat beolajoztam,beállítottam a hűtővíz értékét és lecseréltem a kerekeket!Közben lecsiszoltam,befújtam féktisztítóval a féktárcsákat is! Jó anyag ez a glicerin,tavasszal bekentem a téli kerekeket és most levéve a padlásról őket,még szép fekete színük volt tőle! Átkentem azért őket felrakás előtt is ,most csillog-villog! :D Holnap után jött volna az Astra,de ömlik belőle az olaj az olajszűrőnél!Nem tudom mi lehet vele!Gyári szűrőt vettem bele,már lecseréltem a gumi tömítést is rajta,de akár finoman,akár nagyon szorítom meg rajta a szűrőkupakot,nyomja kifelé magából! :P Én erre való spray-el szoktam befújni a gumikat, de csak azokat, amiket leveszek. Nyárra a télit, télre a nyárit. Persze miután lemostam őket :D A féktárcsákat meg csiszolja a fékbetét, én biztos nem szórakozom velük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Én erre való spray-el szoktam befújni a gumikat, de csak azokat, amiket leveszek. Nyárra a télit, télre a nyárit. Persze miután lemostam őket :P A féktárcsákat meg csiszolja a fékbetét, én biztos nem szórakozom velük :P Ha valamelyik autónkat lemosom,akkor is be szoktam kenni a gumikat,nem csak a téli-nyári csere alkalmával!Lemosom a felnit és 2 perc alatt ecsettel átkenem darabját!Eddig nem repedeztek ki a gumik nyáron sem,így nálam bevált eddig ez a módszer! A tárcsákat is gyorsan át lehet csiszolni géppel!Sok értelme nem volt,max annyi hogy most nincs rajta "fél centi" rozsda! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 A tárcsákat is gyorsan át lehet csiszolni géppel!Sok értelme nem volt,max annyi hogy most nincs rajta "fél centi" rozsda! :D Csak az első esős párás időjárásig kell várnod, és ugyanolyan rozsdás lesz, mint volt. Ahol nem csiszolja a fékbetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Csak az első esős párás időjárásig kell várnod, és ugyanolyan rozsdás lesz, mint volt. Ahol nem csiszolja a fékbetét. Azt mondod hogy annyira vissza is megy rá a rozsda?Akkor tényleg felesleges volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Azt mondod hogy annyira vissza is megy rá a rozsda?Akkor tényleg felesleges volt... :D Negyed órás kis enyhe nyári zápor után az én tárcsáim úgy néznek ki, mintha fél éve nem mentem volna az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Pontosan, én is fémtisztára csiszoltam a hátsó tárcsákat, nyergeket.... utána lemostam az autót és máris csupa rozsdafoltos, majd megismétlem és lefestem valami szürke-fekete színnel a csiszolt részeket, ennek csak úgy van értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Azt mondod hogy annyira vissza is megy rá a rozsda?Akkor tényleg felesleges volt... :D Csak azért mondom, mert megfigyeltem, hogy mosás után a féktárcsák súrlódó felületét vékonyan, de jól láthatóan befedi a rozsda. Ugyanezt megfigyeltem, esős, párás fos időben is. Ez persze az első fékezésnél le is megy. De ahol nem csiszolja a féktárcsa, ott nincs mi letisztítsa róla a rozsdát. Ez nem roszdamentes acél, szóval azt csiszolhatod napestig, akkor sem marad rozsdamentes :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Hali mindenkinek! Lenne egy olyan problémám G Astra-nál, hogy visszaraktam a gyári Philips CAR400 rádiót és annyit ír ki a kijelzőn hogy SAFE, de nem írja a próbálkozások számát és nem is tudom beütni a kódot. Nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet vele és hogyan lehetne orvosolni a hibát lehetőleg házilag, mert nincs kedvem szervizben kemény ezreseket fizetni érte. Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Big Boss Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts