kocka Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 B2-es hűtőrácsot, első és hátsó lökhárítót keresek kék színben. Aki látott valahol ilyet hirdetve vagy tud róla, hogy XY bontóban fellelhető az kérem ne tartsa magában. Sokat segítene!! Kösziköszi. http://nyugatiautobonto.hu/portal/Szentes_...314_531026.html De lehet, hogy ez is B1-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 http://nyugatiautobonto.hu/portal/Szentes_...314_531026.html De lehet, hogy ez is B1-es A leírásban ezt írják: ('-99') tehát sajnos B1, de azért köszönöm szépen.. :lol: Előre látom.. nagy harc lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Hétvégén megcsináltuk a fényszórók sötétitését. Gengszter lett nagyon! :lol: :lol: :D Már amikor vettem a B2-es lámpákat, akkor is ilyet szerettem volna csak így sokkal többe került. Pár kép, hátha kedvet kap valaki közületek is: http://kepfeltoltes.hu/110919/K_p0449_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110919/K_p0450_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110919/K_p0451_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110919/K_p0453_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110919/K_p0454_www....ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Hétvégén megcsináltuk a fényszórók sötétitését. Gengszter lett nagyon! :lol: :lol: :D Már amikor vettem a B2-es lámpákat, akkor is ilyet szerettem volna csak így sokkal többe került. Hát igen,így sokkal jobban néz ki mint ha B1-nél csak az egyik lenne lefújva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Igaz hogy ez B1-es,de a képek alapján nekem nem tetszik a végeredmény!Te is így akarod lefújni? Link itt! Ez így komolytalan! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ez így komolytalan! :lol: :lol: :D Eléggé,de az index részét is lefújva nekem tetszik a végeredmény amit alkottál! :D A tapasztalatod majd megírhatnád hogy a fényerősség változott e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Eléggé,de az index részét is lefújva nekem tetszik a végeredmény amit alkottál! :lol: A tapasztalatod majd megírhatnád hogy a fényerősség változott e! Tegnap este le lett tesztelve és látni ugyanúgy látok vele, mert a foncsol részét nem bántottuk. Annyi változott, hogy a krómos rész körbe( amit lefújtunk ) nem szórja a fényt szana-szét szemből nézve, nem vakítja ki a szembejövő szemét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Használ valaki,vagy látott már valaki ilyen tolatóradart? Ha egyszer szerelek be az autóba,akkor valami hasonló kütyüt szeretnék!(fúrás-faragás,festés mentes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 az alábbi számú alkatrészt keresem, lehetőleg olcsón, használt tökéletesen megfelel 2.0 vectra B az alábbi számok vannak a csövön 90 499 719 PA66-GF25L 1310327 mai napon kellene, pesten az illető az alábbi számon várja a hívást: Németh Tamás 30/664-5247 köszönöm a nevében is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 az alábbi számú alkatrészt keresem, lehetőleg olcsón, használt tökéletesen megfelel 2.0 vectra B az alábbi számok vannak a csövön 90 499 719 PA66-GF25L 1310327 mai napon kellene, pesten az illető az alábbi számon várja a hívást: Németh Tamás 30/664-5247 köszönöm a nevében is Nem mindenki tudja megnézni hogy milyen csőről van szó,így jobb lett volna ha leírod hogy mi ez! Gondolom lerobbant a cartárs,így belinkelem amit találtam,hátha... "back of engine near inlet,hard plastic high pressure pipe" -motor mellett található nagynyomású műanyag cső? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Használ valaki,vagy látott már valaki ilyen tolatóradart? Ha egyszer szerelek be az autóba,akkor valami hasonló kütyüt szeretnék!(fúrás-faragás,festés mentes) Én nem. De azt hiszem 28E-ért nem is fogok ilyet venni pedig elég jónak tűnik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Én nem. De azt hiszem 28E-ért nem is fogok ilyet venni pedig elég jónak tűnik Annyiért én sem,de e-bay-en kb.8-10 ezerért lehet kapni szállítással! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Annyiért én sem,de e-bay-en kb.8-10 ezerért lehet kapni szállítással! :lol: Na annyiért már jobban hangzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Nem mindenki tudja megnézni hogy milyen csőről van szó,így jobb lett volna ha leírod hogy mi ez! Gondolom lerobbant a cartárs,így belinkelem amit találtam,hátha... "back of engine near inlet,hard plastic high pressure pipe" -motor mellett található nagynyomású műanyag cső? :lol: ha valakinek van, akkor meg tudja nézni ha meg nincs a közelében, akkor meg amúgyis mindegy, mert sürgős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Sziasztok! Egyik ismerősöm szeretne venni egy B Vekit! Ezt! Tudnátok vetni rá egy pillantást? Mi a véleményetek róla? Miket kell jobban megnézni egy B Vectra-nál? Köszönöm! Üdv: Szabi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Sziasztok! Egyik ismerősöm szeretne venni egy B Vekit! Ezt! Tudnátok vetni rá egy pillantást? Mi a véleményetek róla? Miket kell jobban megnézni egy B Vectra-nál? Köszönöm! Üdv: Szabi! Nagyon szép a képeken, ha élőben is ilyen, akkor szerintem, nyugodtan megveheti, nem fog csalódni benne. Az általános dolgokon kívül a sárvédő íveket érdemes megnézni, de ha eddig cserélve nem volt, akkor az új gazdájának kell majd. Futómű, fékek legyenek rendben. Kormánymű ne folyassa az olajat. Motor check lámpa ne világítson. Hibakód ne legyen. ABS, légszák visszajelzők gyulladjanak fel, és aludjanak el (de ne egyszerre :D ) Látdszik, hogy nem igazán volt hekkelve, még a rádió is gyári benne, pedig csak kazettás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsomat Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Nagyon szép a képeken, ha élőben is ilyen, akkor szerintem, nyugodtan megveheti, nem fog csalódni benne. Az általános dolgokon kívül a sárvédő íveket érdemes megnézni, de ha eddig cserélve nem volt, akkor az új gazdájának kell majd. Futómű, fékek legyenek rendben. Kormánymű ne folyassa az olajat. Motor check lámpa ne világítson. Hibakód ne legyen. ABS, légszák visszajelzők gyulladjanak fel, és aludjanak el (de ne egyszerre :D ) Látdszik, hogy nem igazán volt hekkelve, még a rádió is gyári benne, pedig csak kazettás. Még annyi, hogy ne füstöljön, és legyen stabil alapjárat, hidegen-melegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 4 ajtós sedánnál valaki szerelt már be B1-be olyan pótféklámpát, ami B2-ből származik? (A B2-es pótféklámpa felül van a tetőkárpitnál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 4 ajtós sedánnál valaki szerelt már be B1-be olyan pótféklámpát, ami B2-ből származik? (A B2-es pótféklámpa felül van a tetőkárpitnál) Milyen lámpa?LED-es talppal vagy mint a B1-ben,ablakra ragasztható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Milyen lámpa?LED-es talppal vagy mint a B1-ben,ablakra ragasztható? Nem. A B2-ben LED-es, az ablak felső részén lévő, a tetőkárpitból folytatódó pótféklámpa van. B1esem van, de le van fóliázva az ablak, ezért meg sem próbáltam felszerelni. Szerintetek a fóliára fel lehet azért ragasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nem. A B2-ben LED-es, az ablak felső részén lévő, a tetőkárpitból folytatódó pótféklámpa van. B1esem van, de le van fóliázva az ablak, ezért meg sem próbáltam felszerelni. Szerintetek a fóliára fel lehet azért ragasztani? Én biztos nem ragasztanám rá a fóliára!Eleve ki szokták a helyét vágni,nem a fóliára ragasztják rá,de leginkább azt sajnálnám ha megsértené a fóliát!Ér ez neked annyit? Lassan 400 Ft a gázolaj és még nem dobták rá az ígért 13 Ft-ot!Mi lesz itt??A hipermarketekben hamar el fog fogyni megint a 350 Ft-os étolaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 ... Lassan 400 Ft a gázolaj és még nem dobták rá az ígért 13 Ft-ot!Mi lesz itt??A hipermarketekben hamar el fog fogyni megint a 350 Ft-os étolaj... Most hallottam, februártól nem lehetetlen az 500 ft-os üzemanyagár! :P :D Hát menjenek a jó..............csába!!!!!! Mit képzelnek? Már a mostani is elég húzós, erre még rá is tesznek. Aztán csodálkoznak, hogy aki teheti (pl. fuvarozók) nem itthon tankol. Sok hülye spekulátor... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Ja: Renault Trucks Driver Challenge: Tűzoltó 1. hely! :P Újra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Ja: Renault Trucks Driver Challenge: Tűzoltó 1. hely! :P Újra... :D Gratulálok Zoli,most olvasom,hogy "mi" is ott voltunk! :P Lassan jön a hó,mehet a drift! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts