Fort Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Nekem szerencsére csak egy rugótörés jutott osztályrészül az együtt töltött 50 ezer km alatt. Az sem volt vészes, mert a mai napig járhatnék azzal a törött rugóval. Persze,én is mindíg mondom hogy ez kattog,az nyekereg,aztán jön egy ismerős és közli,hogy próbáljam ki az övét!Akkor jövök rá,hogy nincs az enyémnek semmi baja és még sok ezer kilómétert el lehetne vele menni azokkal a hibákkal,amiket én nagynak gondolok! Azért ha lesz rá pénzem,biztosan cserélgetek továbbra is amiket tudok,nem várom meg hogy menetképtelen legyen valamitől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Persze,én is mindíg mondom hogy ez kattog,az nyekereg,aztán jön egy ismerős és közli,hogy próbáljam ki az övét!Akkor jövök rá,hogy nincs az enyémnek semmi baja és még sok ezer kilómétert el lehetne vele menni azokkal a hibákkal,amiket én nagynak gondolok! Azért ha lesz rá pénzem,biztosan cserélgetek továbbra is amiket tudok,nem várom meg hogy menetképtelen legyen valamitől! Most hogy felöntöttem friss fagyállóval, elkezdett csöpögni a víz a turbó alatt elmenő csőből. Elég cumi helyen van, le kell szdeni miatta a kipuffogósort a turbóval együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Trafi detektort használ valaki? Mi az ami tuti működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Trafi detektort használ valaki? Mi az ami tuti működik? Én igaz nem használom, ismerős árulja, teszteli itt a hegylakók-oldalon. http://www.hegylakok.hu/2011/09/adas_vetel...az-allbike-nal/ Itt tesztet is tudsz róla olvasni, ezen az oldalon. Igaz ez motorokról szól, de autóra is jó, csak több fej kell rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Kiyot ne vegyél mert nem a legjobb. Ami jó és hatásos az drága is pl Laser interceptor pl Trafi detektort használ valaki? Mi az ami tuti működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Szedte már szét itt valaki a b2-es fényszóróit? Ha igen érdekelne, hogy mennyire könnyed enged a ragasztó? Párásodik az egyik búrám és újraragasztanám, de ha már szétszedem kifújom a lámpa belsejét matt feketére. Ilyen most: http://kepfeltoltes.hu/view/110915/kr_m_ww...ltoltes.hu_.jpg Ilyenre szeretném: http://kepfeltoltes.hu/view/110915/fekete_...ltoltes.hu_.jpg Találtam a szétszedéshez segítséget: http://bmw.e39.hu/lampaszetszedes.htm http://www.fiatbravo.hu/leirasok/view.php?id=91 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beka100 Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Szedte már szét itt valaki a b2-es fényszóróit? Ha igen érdekelne, hogy mennyire könnyed enged a ragasztó? Párásodik az egyik búrám és újraragasztanám, de ha már szétszedem kifújom a lámpa belsejét matt feketére. Ilyen most: http://kepfeltoltes.hu/view/110915/kr_m_ww...ltoltes.hu_.jpg Ilyenre szeretném: http://kepfeltoltes.hu/view/110915/fekete_...ltoltes.hu_.jpg Találtam a szétszedéshez segítséget: http://bmw.e39.hu/lampaszetszedes.htm http://www.fiatbravo.hu/leirasok/view.php?id=91 Én próbáltam középen kettérepedt :lol: lehet nem voltam elég türelmes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Szedte már szét itt valaki a b2-es fényszóróit? Ha igen érdekelne, hogy mennyire könnyed enged a ragasztó? Párásodik az egyik búrám és újraragasztanám, de ha már szétszedem kifújom a lámpa belsejét matt feketére. Csak B1-est szedtem szét!Vigyázni kell hogy óvatosan feszegesd és egyszerre csak mindenhol egy kicsit!Elég jól fogja a ragasztó és ha a foncsor részre is jutott egy kis anyag,könnyen eltörheted azt is vele!Az állító pöckökkel is óvatosan,mert a műanyag persely is könnyen törik!Megfújni??Hááát,te tudod....Az biztos hogy jól fog kinézni,de hogy a funkcióját hogy fogja utána végezni... Vectránál nincs N-Joy,mint az Astráknál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Én próbáltam középen kettérepedt :lol: lehet nem voltam elég türelmes :lol: hát nem nyugtattál meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsadi85 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Csak B1-est szedtem szét!Vigyázni kell hogy óvatosan feszegesd és egyszerre csak mindenhol egy kicsit!Elég jól fogja a ragasztó és ha a foncsor részre is jutott egy kis anyag,könnyen eltörheted azt is vele!Az állító pöckökkel is óvatosan,mert a műanyag persely is könnyen törik!Megfújni??Hááát,te tudod....Az biztos hogy jól fog kinézni,de hogy a funkcióját hogy fogja utána végezni... Vectránál nincs N-Joy,mint az Astráknál? :lol: Amikor nézegettem Angel Eyes lámpákat, abból is a fekete kellett volna, sztem komolyabb, azzal a nagy krómos résszel nekem bazári benyomást kelt. Ja és a foncsor marad, azt nem fújom meg és a fényt úgyis az vetíti, a többi "dísz króm" csak szórja a fényt a szembejövő szemébe. Mi az az N-Joy? Gyárilag fekete a lámpa belseje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Amikor nézegettem Angel Eyes lámpákat, abból is a fekete kellett volna, sztem komolyabb, azzal a nagy krómos résszel nekem bazári benyomást kelt. Ja és a foncsor marad, azt nem fújom meg és a fényt úgyis az vetíti, a többi "dísz króm" csak szórja a fényt a szembejövő szemébe. Mi az az N-Joy? Gyárilag fekete a lámpa belseje? Ilyen! Gondolom a felszereltségét hívják így,de én még csak ezeknél láttam gyárilag ilyet!(nekem tetszik) Arra a "többi dísz-króm"-ra gondoltam (félreírtam ezek szerint)hogy eltörheted,ami állítja a fény magasságát és oldal irányát,nem csak a szembe jövők szemébe szórja a fényt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Ma szerelőnél volt az autó. A feladat, turbó alatt egy kis cső könnyezik, minden reggelre apróbb tócsa van az autó alatt. Az eredmény: A hűtővizet túltöltötték, a motorolajat túltöltötték (generátort le kellett szerelni, vákuumpumpához megy olaj), a kis csövet úgy sikerült odatákolni, hogy meg van törve, teljes keresztmetszetén tutira nem halad át a víz ha egyáltalán átmegy rajta valamennyi, és kevésbé, de most is csöpög. Trehány tróger banda szerelők. Tisztelet a kivételnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Ma szerelőnél volt az autó. A feladat, turbó alatt egy kis cső könnyezik, minden reggelre apróbb tócsa van az autó alatt. Az eredmény: A hűtővizet túltöltötték, a motorolajat túltöltötték (generátort le kellett szerelni, vákuumpumpához megy olaj), a kis csövet úgy sikerült odatákolni, hogy meg van törve, teljes keresztmetszetén tutira nem halad át a víz ha egyáltalán átmegy rajta valamennyi, és kevésbé, de most is csöpög. Trehány tróger banda szerelők. Tisztelet a kivételnek. Mért nem csinálod Te magad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Mért nem csinálod Te magad ? Én magam szoktam. Kivétel most, mert olyan szar hozzáférhetetlen helyen van, gondoltam, amíg én munkában vagyok, csak boldogulnak vele. De végül oda jutottam, hogy nekem kell rendbe tennem a hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hanguci Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Én magam szoktam. Kivétel most, mert olyan szar hozzáférhetetlen helyen van, gondoltam, amíg én munkában vagyok, csak boldogulnak vele. De végül oda jutottam, hogy nekem kell rendbe tennem a hétvégén. ilyenért nem szabad fizetni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 ilyenért nem szabad fizetni . Igen, csak ott nem látni ezeket. El volt indítva az autó, így a valós olajszint nem látszott. A víz szintén feljebb volt, bár gyanusan tele volt a kiegyenlítő. A cső pedig ott nem csepegett. csak itthon láttam, alábújva, lámpával, hogy mi a helyzet. Mikor elindítottam az ABS visszajelző is égve maradt először! Viszont miután kitolattam az aknáról, utánna elaludt, és szerencsére működik is tökéletesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Igen, csak ott nem látni ezeket. El volt indítva az autó, így a valós olajszint nem látszott. A víz szintén feljebb volt, bár gyanusan tele volt a kiegyenlítő. A cső pedig ott nem csepegett. csak itthon láttam, alábújva, lámpával, hogy mi a helyzet. Mikor elindítottam az ABS visszajelző is égve maradt először! Viszont miután kitolattam az aknáról, utánna elaludt, és szerencsére működik is tökéletesen. Felemelve szerelhették,azért maradt égve egy kicsit a az ABS előszőr!Ha kaptál papírt,vidd vissza és mond meg nekik hogy próbálják meg újra,mert ez most nem sikerült!Ne várj vele napokat,mert azt mondják te rontottad el!Ha már fizettél,végezzenek normális munkát hogy a................................ az ilyen szerelő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Felemelve szerelhették,azért maradt égve egy kicsit a az ABS előszőr! Igen, ők is ezt mondták, de attól miért marad égve? Ha kaptál papírt,vidd vissza és mond meg nekik hogy próbálják meg újra,mert ez most nem sikerült!Ne várj vele napokat,mert azt mondják te rontottad el!Ha már fizettél,végezzenek normális munkát hogy a................................ az ilyen szerelő! Sajnos kell az autó, hétközben nélkülözni nem tudom, úgyhogy rendbe hozom holnap. Hozzá ne nyúljanak többet. Nem cirkuszolok velük. De jó hírüket nem keltem, az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Délelőtt pakolásztam a garázsban és találtam pár gumicsövet. Tehát elvihetőek a következő kódszámmal rendelkező víz, levegő és olajcsövek. 90 499 716 90 411 676 -96- 90 500 407 P 4616 B249 B249 90 571 . . . 90 499 810 90 531 482 90 528 432 90 412 281 90 530 373 Fillérekért elvihető, nekem csak a helyet fogja. Átvét: Debrecen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Délelőtt pakolásztam a garázsban és találtam pár gumicsövet. Tehát elvihetőek a következő kódszámmal rendelkező víz, levegő és olajcsövek. 90 499 716 90 411 676 -96- 90 500 407 P 4616 B249 B249 90 571 . . . 90 499 810 90 531 482 90 528 432 90 412 281 90 530 373 Fillérekért elvihető, nekem csak a helyet fogja. Átvét: Debrecen. Igykódszám alapján sokat nem mondanak. Milyen motoros autóban voltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 kifújom a lámpa belsejét matt feketére. Igaz hogy ez B1-es,de a képek alapján nekem nem tetszik a végeredmény!Te is így akarod lefújni? Link itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Igykódszám alapján sokat nem mondanak. Milyen motoros autóban voltak? X18XE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselFan Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 B2-es hűtőrácsot, első és hátsó lökhárítót keresek kék színben. Aki látott valahol ilyet hirdetve vagy tud róla, hogy XY bontóban fellelhető az kérem ne tartsa magában. Sokat segítene!! Kösziköszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fort Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 B2-es hűtőrácsot, első és hátsó lökhárítót keresek kék színben. Aki látott valahol ilyet hirdetve vagy tud róla, hogy XY bontóban fellelhető az kérem ne tartsa magában. Sokat segítene!! Kösziköszi. Adam1-nek kék a donor,esetleg nála érdeklődj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Adam1-nek kék a donor,esetleg nála érdeklődj! Az B1-es :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts