DieselFan Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Szerintetek? :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/uzemanyag...okkento_felaron
Fort Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Szerintetek? :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/uzemanyag...okkento_felaron Inkább ez! Fogyasztás csökkentő! Pedál alá kell rakni vagy az anyós űlésben ülő fogja a kezében és 3000-es fordulat felett használja a vezető fején!Ez a biztos és bontottan van vagy 50 Ft darabja! :D
Laccci Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Szerintetek? :) http://racing-bazar.hu/alkatresz/uzemanyag...okkento_felaron de a jó hogy az opc-n mutatja a fogyicsökkentést :D
DieselFan Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Inkább ez! Fogyasztás csökkentő! Pedál alá kell rakni vagy az anyós űlésben ülő fogja a kezében és 3000-es fordulat felett használja a vezető fején!Ez a biztos és bontottan van vagy 50 Ft darabja! :) :D :D :D
kelly Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Vagy egy tojás. Az még olcsóbb :D Inkább ez! Fogyasztás csökkentő! Pedál alá kell rakni vagy az anyós űlésben ülő fogja a kezében és 3000-es fordulat felett használja a vezető fején!Ez a biztos és bontottan van vagy 50 Ft darabja! :)
kocka Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Ha megnézed az opel-infos.de oldalán,akkor látni hogy ez a szín csak a B1-eseknél volt,de a faceliftes változatoknál sincs "Z"-s kód!Egyedűl a gyártási éveknek megfelelően találtam L vagy Z jelölést,de az is csak a "fém-táblájukon" volt így feltűntetve,a színkódnál már nem! Mi kellene?A múltkori "Bambi-hadművelet" eredményei? :) Igen, még az. Írtam Pü-t. Tegnap kérdeztem egy német ebay hirdetőt aki jó állapotú kasznielemet kínál jó áron de L369 kóddal, azt írta ő is, hogy 99 utáni az "L" kódos viszont árnyalatban nem egyforma az enyémmel.
Adam1 Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Szerintetek mi lehet ez? :) Annyit elárulok, hogy egy célszerszém a Vekihez.
zozor Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Szerintetek mi lehet ez? :) http://kepfeltoltes.hu/thumb/110816/01425-20110816-2035_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/thumb/110816/01427-20110816-2036_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Annyit elárulok, hogy egy célszerszém a Vekihez. Tán csapágylehúzó? Bár nincs rajta karom...
Adam1 Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Tán csapágylehúzó? Bár nincs rajta karom... Langyos :) Elárulom, kormány lehúzó.
Fort Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Tán csapágylehúzó? Bár nincs rajta karom... Megint elhoztam magammal a telefon adatkábelt,hogy küldöm a képet a váltószoknyáról!Szerinted lefényképeztem? :D :) Mire elkopik és cserélni kell,addigra talán meglesz és azt már jól rakod fel! :lol: Langyos :D Elárulom, kormány lehúzó. Hát nem sokáig bírtad tartani a titkot! :D
Kzotya Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Munkadíjad a hengerfej le-fel szerelésére mennyi volt? Veszek egy hengerfej tömítés készletet kedvességgel 14000ft. Abban minden benne van kivéve csavarok. Munkadíj a Szakál metálban egy huszas. Síkolják köszörülik szimmeringet cserélnek. Mivel saját magam csináltam egész olcsón megúsztam a dolgot! Persze megfelelő minőségű szerszámok nélkül szívás!
Fort Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Mit szólnátok egy térképhez,amin rajta lennének a fórum Vectra B tulajdonosainak lakhelyei,autótípus kiírással? Unatkoztam,csináltam egyet.... :) A térképhez csak az URL birtokában lehet hozzáférni,azaz nem nyílvános,szerkeszteni csak én tudom!A térképen a fórumon használt nick neved jelenik meg a pontos autótípusoddal,(aláírásodban szereplővel)semmilyen más személyes adatod nem!(nincs rendszám,név és nem is lenne kérésre sem)A városban megjelölt címed sem a pontos cím,csak egy találomra elhelyezett "jelölő" a városi vasútállomás mellett! Akit érdekel,küldje el PM-ben a városa nevét és a pontos autó típusát,én pedig küldöm a szerkesztett google térkép elérhetőségét,amit majd frissítgetek! Lehet kicsit sok volt mostanában az éjjeles műszak??? :D Ilyen lenne (beírtam pár fórumost az adatlapja alapján példának) ---> http://www.kepfeltoltes.hu
zozor Elküldve Augusztus17, 2011 Elküldve Augusztus17, 2011 Megint elhoztam magammal a telefon adatkábelt,hogy küldöm a képet a váltószoknyáról!Szerinted lefényképeztem? :D :) Mire elkopik és cserélni kell,addigra talán meglesz és azt már jól rakod fel! :lol: Lájk :D Hát nem sokáig bírtad tartani a titkot! :D Naja ;)
Fort Elküldve Augusztus17, 2011 Elküldve Augusztus17, 2011 Ajjaj,így egyszerűbb lesz! Google Vectra B :) Aki lemeradt vagy változás van,az szólhat!
Hanguci Elküldve Augusztus17, 2011 Elküldve Augusztus17, 2011 Ajjaj,így egyszerűbb lesz! Google Vectra B :D Aki lemeradt vagy változás van,az szólhat! Hali ! Mostanság elég sokat melózok ,azért mindennap széééét nézzek "minálunk"a fórumon :D .Ez a helymeghatározás azért szép lett :D :)
Fort Elküldve Augusztus18, 2011 Elküldve Augusztus18, 2011 Hali ! Mostanság elég sokat melózok ,azért mindennap széééét nézzek "minálunk"a fórumon :D .Ez a helymeghatározás azért szép lett :D :) Köszi,de arra vigyázz,nehogy a sok munka az ivás rovására menjen! :D
warwolf Elküldve Augusztus21, 2011 Elküldve Augusztus21, 2011 Ma a Bükkből haza felé jövet Tiszakécske után megmutattam egy H Astra Caravan tulajnak, hogy mi a különbség az 1.6 ill. a 2.0 gyorsulása között.Untam, hogy állandóan a sejhajomban van.Kecskemét alatt felfogta.... :) :D A fogyi megint valahol 6.5L körül mozgott.
Fort Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Ma a Bükkből haza felé jövet Tiszakécske után megmutattam egy H Astra Caravan tulajnak, hogy mi a különbség az 1.6 ill. a 2.0 gyorsulása között.Untam, hogy állandóan a sejhajomban van.Kecskemét alatt felfogta.... :) :D A fogyi megint valahol 6.5L körül mozgott. Jól nyomod,alázni is kell az ilyen majmokat!Nekem ez annyival előnyösebb hogy dízel!Öregember és cicababája egy cabrioban biztosan értékelte,amikor 80-nál dobtam egy harmadikat,de majd legközelebb nem jön a seggemben!Persze a kedvenceim még mindig a ki sem látok az autóból és mindenhol 75-80-al akarok menni vezetők!Városon belül tol le,főúton meg nem tudsz menni tőle! Aki Veszprém felé jár,óvatosan!2 nap alatt 5 különböző helyen mértek a 6-oson!Természetesen ahol kitették a 110-es részen a 70-es táblát!Fekete Polo,kék Lacetti,rendőrautó!Szerencsére villogtak is rendesen a car-társak ,így talán ezeket megúsztuk!
warwolf Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Jól nyomod,alázni is kell az ilyen majmokat!Nekem ez annyival előnyösebb hogy dízel!Öregember és cicababája egy cabrioban biztosan értékelte,amikor 80-nál dobtam egy harmadikat,de majd legközelebb nem jön a seggemben! Családdal elég deffenzíven szoktam vezetni, olykor még 90-nel sem megyek, de ez nevetséges volt amit művelt.Amikor 3.ba tolva még nyekkent a gumi a forró aszfalton valahol 80km/h környékén, az fenomenális érzés volt! :) Mindezt lámpától elindulva..... :D A tükörből nézve a tag gyorsan zsugorodott.... :D Az a kormos dolog nagy poén lehetett! :D
Fort Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Családdal elég deffenzíven szoktam vezetni, olykor még 90-nel sem megyek, de ez nevetséges volt amit művelt.Amikor 3.ba tolva még nyekkent a gumi a forró aszfalton valahol 80km/h környékén, az fenomenális érzés volt! :) Mindezt lámpától elindulva..... :D A tükörből nézve a tag gyorsan zsugorodott.... :lol: Az a kormos dolog nagy poén lehetett! :D :D ;)
straega Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Ma a Bükkből haza felé jövet Tiszakécske után megmutattam egy H Astra Caravan tulajnak, hogy mi a különbség az 1.6 ill. a 2.0 gyorsulása között.Untam, hogy állandóan a sejhajomban van.Kecskemét alatt felfogta.... :) :D A fogyi megint valahol 6.5L körül mozgott. Jól tetted megérdemli :D :D Családdal elég deffenzíven szoktam vezetni, olykor még 90-nel sem megyek, de ez nevetséges volt amit művelt.Amikor 3.ba tolva még nyekkent a gumi a forró aszfalton valahol 80km/h környékén, az fenomenális érzés volt! :D Mindezt lámpától elindulva..... :lol: A tükörből nézve a tag gyorsan zsugorodott.... :lol: Az a kormos dolog nagy poén lehetett! ;) és ismét "LIKE" :) :D A kormolást még anno én is el-el játszottam a renyóval cool
warwolf Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Egyébként a szekér továbbra is eladó.Egy ismi jelezte, hogy kelleni fog neki, de bele futott egy nagyobb nem várt kiadásba, így kénytelen kelletlen vissza lépett.Én picit rágtam a bajuszom, de mivel rendes srác, nem buffogtam rajta.Csak szerettem volna a nyáron eladni, és megvenni az utódot. Azt, ami jobban illik az átlagos hétköznapjainkba.Közben friss műszakit és olajcserét kapott. Eladó Vektorom link
Bocsek Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Jól nyomod,alázni is kell az ilyen majmokat!Nekem ez annyival előnyösebb hogy dízel!Öregember és cicababája egy cabrioban biztosan értékelte,amikor 80-nál dobtam egy harmadikat,de majd legközelebb nem jön a seggemben!Persze a kedvenceim még mindig a ki sem látok az autóból és mindenhol 75-80-al akarok menni vezetők!Városon belül tol le,főúton meg nem tudsz menni tőle! Aki Veszprém felé jár,óvatosan!2 nap alatt 5 különböző helyen mértek a 6-oson!Természetesen ahol kitették a 110-es részen a 70-es táblát!Fekete Polo,kék Lacetti,rendőrautó!Szerencsére villogtak is rendesen a car-társak ,így talán ezeket megúsztuk! Az 8-as :D Rendszeresen arra járok, nem kell mondani. Nem csak ott mérnek ahol a 70-es táblák vannak kint, pl vp határában az erdő széléről is szoktak, így a szembejövők nem is tudnak jelezni, mert nem látják őket :)
Fort Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Az 8-as :lol: Rendszeresen arra járok, nem kell mondani. Nem csak ott mérnek ahol a 70-es táblák vannak kint, pl vp határában az erdő széléről is szoktak, így a szembejövők nem is tudnak jelezni, mert nem látják őket :) Ja,igen!Mi is az északi part felé mentünk,neked meg az nem újdonság! :D Remélem a rend bátor,erős őrei :D nem lőttek be sehol!Próbáltam betartani a sebességhatárokat de ki tudja... :D
Recommended Posts